Powiem tylko odnośnie typu wyżej, że ORL może mieć problemy z uszczknięciem Wiz.
Gordon nie zagra przynajmniej wg Rotowire, siłą Orlando jest ich hala w sumie największą ???? .
Myślę, że Czarodzieje pomimo tego, że grają kaszane u siebie wygrają tymi 10 nawet. Over Vucevica bym brał bo Washington ma solidne braki na tej pozycji, Ian się dopiero uczy.
Na kacu ciężko wybrać, ale znalazłem coś takiego :
Miami vs. 76ers
Typ 1
1,73 Unibet
Muscala i Chandler zagrali, było blisko przełamania, ale Philly nie oddała prowadzenia, a raczej Miami nie dało rady
Rotacja Philly jest naprawdę, naprawdę słaba. Ten transfer szczerze nic specjalnego dla Philly, Sota wyszła na leciutki plusik imo. Butler ma ego, lubi klepać balę, Saric i Bercik wyglądali ładnie, byli dobrze dopasowani do układanki The Process.
Dobra, teraz już w punktach bo się rozpisuję znowu :
Chicago vs. Dallas
Typ 1
1,73 Unibet
Chicago żałośnie przez całe spotkanie, słaby typ, nigdy nie będę typował na zatruciu alkoholowym -_-
Analiza niedługo.
Gordon nie zagra przynajmniej wg Rotowire, siłą Orlando jest ich hala w sumie największą ???? .
Myślę, że Czarodzieje pomimo tego, że grają kaszane u siebie wygrają tymi 10 nawet. Over Vucevica bym brał bo Washington ma solidne braki na tej pozycji, Ian się dopiero uczy.
Na kacu ciężko wybrać, ale znalazłem coś takiego :
Miami vs. 76ers
Typ 1
1,73 Unibet
Muscala i Chandler zagrali, było blisko przełamania, ale Philly nie oddała prowadzenia, a raczej Miami nie dało rady
Rotacja Philly jest naprawdę, naprawdę słaba. Ten transfer szczerze nic specjalnego dla Philly, Sota wyszła na leciutki plusik imo. Butler ma ego, lubi klepać balę, Saric i Bercik wyglądali ładnie, byli dobrze dopasowani do układanki The Process.
Dobra, teraz już w punktach bo się rozpisuję znowu :
- Muscala i Chandler są GTD, jeżeli oni też wypadną, to Philadelphia nie będzie w stanie funkcjonować kondycyjnie
- Obrona lepsza po stronie Miami, bez Muscali i Chandlera w sensie, a z nimi to na porównywalnym poziomie
- Rotacja przede wszystkim na korzyść South Beach, mają Winslowa, Dragic, McGruder, ogl pierwsZa 5 na plus, na ławie Tyler, artylerzysta Ellington
- Myślę, że to, plus zmęczenie materiału 76ers zrobi swoje
Chicago vs. Dallas
Typ 1
1,73 Unibet
Chicago żałośnie przez całe spotkanie, słaby typ, nigdy nie będę typował na zatruciu alkoholowym -_-
Analiza niedługo.