>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA Listopad 2009

Status
Zamknięty.
L 0

luckas

Użytkownik
Ehh co za noc. Hawks i Bryłki zawaliły na całej linii, Minnesota tez sie nie popisała... chociaz po świetnej I kwarcie w ich wykonaniu byłem pewny wygranej.
Co tu dać na dzis? Ja mysle nad Chicago-Charlotte over 171.5 bobki poprawily gre w ataku po powrocie Bella :] Atlanta-Denver nawet nie tykam. Boston powinien sie uporać z NJN i dzis dla odmiany zagra sie na Bucks ;) Z pozostałych meczy to LAC-MEM over 204.5 i Utah-SAC under 207.5 Kings bez Martina.

hasan 0

hasan

Użytkownik
Witam,
Tak sobie przegladam oferte w Betssonie i widze cos bardzo dziwnego dla mnie. Oferta na spotkanie Atlanta - Denver, a konkretnie Wynik gosci: ponizej/powyzej 106.0 pkt... W Phillips Arena raczej b. rzadko padaja wyniki ponad 200 pkt, bo podopieczni Woodsona raczej nie forsuja tempa. Denver dzis zagra drugi kolejny ciezki mecz, z druzyna b. podobna do ekipy Heat, takze nie wydaje mi sie zeby pekła &quot;stowka&quot;. W ekipie Denver wczoraj jakiegos drobnego urazu doznal Kenyon Martin i nie wiadomo czy dzis zagra. Jakos mi sie nie widzi to by Denver zdobylo az tyle pkt. A Wy jak myslicie ?
Ja bym sklanial sie ku under 106.0 pkt dla ekipy Denver
Wynik: 100 pkt
✅

Slabo pograło Denver. Kapitalna partia Josh&#39;a Smitha, blokowal, zbieral, podawal, punktowal - wszystko w sowitych ilosciach. O zespole Denver trudno powiedziec cokolwiek. Atlanta niesamowita metamorfoza w stosunku do wczorajszego spotkania. Spodziewalem sie zdecydowanie niższego wyniku, ale wyszło ok ;) &quot;Brudny&quot; mecz, mnóstwo fauli, rzutów wolnych itp. Szkoda tylko że Atlanta ma takich cienkich zmienników (no poza Crawfordem),bo raczej im dalej w sezon będzie to bezcenne - nie wspominając o PO. Ogólnie to bardzo, bardzo pewna wygrana Atlanty. Phillips Arena kolejny raz będzie ich świątynią. A Denver cóż, przypomina trochę zeszłoroczny team na wyjazdach. Ciężko było się przebić komukolwiek innemu a niżeli Melo i Billups. Mądra gra z &quot;odcinaniem&quot; reszty zawodników.

N 0

nielat

Użytkownik
Ze wczorajszych meczy, aby obejrzeć wybrałem Boston – Phoenix. Ostro niska skuteczność rzutów Bostonu, za to Phoenix ponad 1/3 punktów zdobyli rzucając za 3. Świetna gra Garnetta i można powiedzieć, że Richardson „miał dzień”. Ławka rezerwowych Suns - bardzo dobra dyspozycja, szczególnie Dragic. Dzisiejszy mecz Celtics z Nets powinien przebiec gładko, tak jak mecz z 76ers, którzy wczoraj pokonali dzisiejszych rywali Bostonu po dość wyrównanej grze.
Jazz – Kings to kolejny mecz o niskim kursie dla faworytów, dlatego warto pobawić się punktami, gdyż będą to pewne wygrane.
Wczoraj w przerwie meczu podali wiadomość, że K.Martin ma złamaną kość w lewym nadgarstku (prawda to ??) bo jeśli tak to duże osłabienie u Kingsów.
I jeszcze wyczytałem, że Andres Nocioni nie będzie grał w meczu, gdyż prowadził samochód po pijaku i go złapali – grzywna + dyskwalifikacja.

N 0

niedzial

Użytkownik
Wczoraj w przerwie meczu podali wiadomość, że K.Martin ma złamaną kość w lewym nadgarstku (prawda to ??) bo jeśli tak to duże osłabienie u Kingsów.
TAK.W poniedziałek zostanie poddany operacji i czeka go minimum 8 tygodni przerwy.
I jeszcze wyczytałem, że Andres Nocioni nie będzie grał w meczu, gdyż prowadził samochód po pijaku i go złapali – grzywna + dyskwalifikacja.
Decyzja o dyskwalifikacji jeszcze nie została podjęta (Kings czekają na decyzję władz NBA w tej sprawie) i jak na razie Nocioni widnieje w wyjściowej piątce na mecz z Utah.Może później będzie coś więcej wiadomo.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Utah Jazz - Sacramento Kings
TYP: SAC poniżej 96,5 pkt ⛔ 104
kurs 1,85
stawka 8/10
Bardzo ciekawy typ. Jedynie Kevin Martin trzyma jakoś ten zespół, a jak wszyscy wiemy właśnie wypadł na dłuższy czas. Zwiastuje to ogromne problemy dla tej ekipy. W dodatku nie gra też drugi SG. A więc na obwodzie pozostaje jedynie 3 PG z czego jedynie dwóch się do czegoś nadaje. Utah to nie ogórki, w dodatku grają u siebie. Wygrać powinni spokojnie, ale najniższe handi to bodajże 13,5 dlatego wydaje mi się pewniejszy typ na under SAC. Brak Martina to około 30pkt mniej i jeśli któryś z mniej znaczących graczy nie zaliczy występu życia to linia 95,5 będzie nie do przekroczenia. Ja zdążyłem zagrać under 96,5 teraz spadło już do 95,5. To dobry znak

&quot;Brak Martina to około 30pkt mniej i jeśli któryś z mniej znaczących graczy nie zaliczy występu życia to linia 95,5 będzie nie do przekroczenia.&quot; - A imię jego Tyreke Evans. Po prostu jakaś masakra ... Utah to jednak są ogórki

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik

Milwaukee Bucks
vs NY Knicks

Typ: 1 ✅oraz handi -4✅
Kurs: 1.5/ 1.91
Oglądałem Bucks z Chicago, i ich gra w 1 polowie była bardzo dobra, niezły difens no i Jennings w bardzo dobrej formie. Knicks nie widziałem ich w tym sezonie, ale wyniki nie wskazują na to iż grają oni coś konkretnego. Myślę że Bucks poradzą sobie choć zapewne nie będzie łatwo.
Dobry kurs na Toronto ale za duże ryzyko żeby stawiać.
Bucks pokazali się z bardzo przyzwoitej strony, w 1 kwarcie run 23-2 dodał im spokoju w grze. Cały mecz był pod kontrolą, najważniejsze było to że cała drużyna punktowała i każdy kto wchodzil z ławki niczym nie odstawał od pierwszej piątki. Jeżeli Redd wróci to Milwaukee będzie niespodziewanie dobrą i ciekawą drużyną. Chętnie obejrzę ich znowu, ponieważ ich gra była całkiem przyjemna do oglądania.

gred 6

gred

Użytkownik
Dzisiaj sporo spotkan jednak ciezko cos wybrac...
Kursy na faworytow (herosow ligi) bardzo niskie, ale nie ma sie co dziwic.
Boston po wczorajszej przegranej z Phoenix napewno solidniej w defensywie dzisiaj zagra choc a ataku z pewnoscia gracze NJN nie przeszkodza im specjalnie...wydaje mi sie ze zbyt kombinacyjnej koszykowki tu nie zobaczymy bo po co? NJN w obecnej formie (kadrowej) przezywa ciezkie chwile... wczoraj nawiazali walke z Phila (ktora dla mnie jest mniej niz ligowym sredniakiem) jednak dzisiaj w zwiazku z wczorajsza porazka Bostonu nie wroze im najlepiej. Wszyscy wiem jak skoncentrowany na maxa Boston broni i wydaje mi sie ze dzisiaj wlasnie taki BC zobaczymy (przynajmniej na poczatku)...linia punktowa dosc niska... z jednej strony Boston moze przekroczyc smialo 100pkt i nie wypuscic NJN z 70 ale po co? Boston zapewne &quot;PRZYCISNIE&quot; (w ataku) dopiero wtedy kiedy NJN narzuci im wlasny styl gry, problem w tym ze nie ma kto tego zrobic :]

Osobiscie gram -10.5 na Boston oraz +9.5 na Bobki...wczoraj w koncu zaskoczyli mam nadzieje ze dzisiaj nie pozwola odjechac Byczkom :]

Ojojoj pechowo Boston wygral 10cioma :] nie ma to jak 3/13 KG z gry i 1/10 all teamu za 3:] co sie ludziska dzieje z BC ???? zartuje oczywiscie w sporcie wszystko jest mozliwe a szkoda bo Bobki wyglada na to ze przegraja mniejsza roznica jak 9.5 pkt a mzoe pokusza sie o win...:]

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Spotkanie: New Jersey - Boston Celtics
Typ: Boston -14 ⛔
Kurs: 1.952
Bukmacher: Pinnacle

Pech nie opuszcza ekipy NJ po wczorajszej wiadomości o absencji Douglasa-Robertsa dzisiaj pojawiła się kolejna i to odnośnie Courtney&#39;a Lee. Netsi są piekielnie osłabieni aczkolwiek nie przeszkodziło im to we wczorajszej wyrównanej walce do samego końca na trudnym przecież terenie w Philadelphi. W tej samej Philadelphi nie dalej jak kilka dni temu biwakował sobie właśnie Boston bo tak chyba można nazwać zwycięstwo aż 31 pkt i kompletną dominację. Dzisiaj Boston przyjeżdża do NJ zapewne wściekły bo na nic zdała się ponad 50% skuteczność z gry przeciwko jakże konsekwentnym słońcom z Phoenix ???? Nash wraz z kolegami wykończył celtów grą po obwodzie aż 13 trójeczkami. Nie wspomnę już o 23pkt z FT przy tylko 9 Bostonu. Czas na małe odpokutowanie i kolejne zwycięstwo. Trzeci raz z rzędu nie udało się Celtom rozpocząć sezonu od 7-0 więc czas na inne rekordy. Być może już w dzisiejszym meczu ? ???? Jakiś mega pogrom lub coś w tym rodzaju. Przyznam szerze, że nie obraziłbym się, a tak poza tym to są nawet ku takiej masakrze przesłanki. Ja zaufam zielonym i mam nadzieję, że w końcu pokryją handi ????

hasan 0

hasan

Użytkownik
Witam,
Dzis jeszcze jeden typ rzucil mi sie w oko. Mianowicie chodzi o spotkanie LA Clippers - Memphis Grizzles. Upatruje tutaj zwyciestwo zespolu z LA. Zdecydowanie mocniejsza ławka rezerwowych (nie dosc ze slabo to wygladalo, to druzyne opuscil AI, wiec bedzie brakowac pkt z ławki). W kalifornijskiej druzynie jedyna wieksza nieobecnoscia jest brak Griffina, ale na te chwile nie rzutuje to w znaczacym stopniu na gre Clippers. Wczoraj niemalze przejechali sie po chlopcach Nelsona. Sadzac po wypowiedziach pomeczowych i komentarzach w gazetach, ogladajac skroty itp mozna dojsc do wniosku że druzyna ta ma pomysl na wykorzystanie potencjalu. Miski przede wszystkim kuleja jesli chodzi o rezerwe i odpowiednia kombinacja Coacha Clippers swoimi zawodnikami w czasie przebywania rezerwy Miskow powinna zaowocowac sporym +, ktorzy powinni utrzymac. W zasadzie to licze na latwa wygrana Clippers !
Moj typ: LA CLippers -4.5 @ 1.91 ⛔ ⛔ ⛔

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Orlando-Oklahoma
typ: handicap 1 kwarta (-1.5 Orlando) (CUD ale jest ;) ✅ 25-23 ŁORLANDO!!!) hehe
kurs: 1,91 ✅ ????
buk:GB

Witam!!
Dawno nie pisałem, ale postaram się dorzucić swoje 3 grosze.
Od początku sezonu śledzę live w nocy wyniki koszykówki, zauważyłem pewną regularność u drużyn takich jak: Orlando, Cleveland, LA Lakers
Mianowicie: Wszystkie wspomniane drużyny mają wyniki (suma punktów) &gt;193 punkty oraz 1 kwarty w ich wykonaniu to jest sajgonka (Orlando zwłaszcza pod tym względem mi imponuje).
Do rzeczy, Orlando jest mocne u siebie, ale i na wyjeździe jest piekielnie mocne. Zespół stworzony wyjątkowo do przeprowadzania szybkich akcji. Gwiazda nr 1 Dwight Howard (średnia 20 pktów/mecz), dodatkowo bardzo dobrze wspomagają go partnerzy w postaci Barensa, Nelsona. Zawodnicy błyskotliwi szybcy. Jedynym minimalnym mankamentem Orlando jest obrona.
Oklahoma to nie jest ta sama drużyna co rok temu, teraz ona pretenduje do miana jednej z najgorszych drużyn w NBA. Co prawda ma 2 gwiazdy, Duranta i Westbrooka, ale oni wiecznie nie będą ciągnąć drużyny do przodu.
Orlando lubi zawsze ale to zawsze nastukać punktów w 1 kwarcie (chodzi mi o przewagę) grają wtedy &quot;Magicznie&quot; a potem spokojnie kontrolować mecz. W meczu z Detroit u siebie wygrywali w pewnym momencie 25-3 w 1 kwarcie! (proszę mnie poprawić jeżeli się mylę). Wg mnie zdecydowana siła rażenia po stronie Orlando, o ile nie zlekceważą rywala to już w 1 kwarcie powinna być różnica na korzyść Oralndo rzędu 4-6 punktów.
Oto wyniki na wyjeździe 1 kwart Orlando:
Detroit vs Oralndo ( 19-14 ⛔)
Toronto vs Orlando (28-36 ✅)
NJN vs Orlando (24-28 ✅)
Oklahoma u siebie 1 kwarty:
Oklahoma-LA Lakers (25-32 - eh wiadomo LA)
Oklahoma - Portland (15-25 - wg mnie Portland słabszy od Orlando i dał radę)
Oklahoma - Sacramento (39-22 - Sac słabi są na wyjazdach)

Alternatywnym typem jest &gt; 193 punktów
kurs 1,91
znając agresywne zapędy w 1 kwarcie Orlando, oraz ich rozwiązłość w obronie w 3-4 kwarcie wynik powinien wg mnie oscylować w granicach (100-110)

lexus 0

lexus

Użytkownik
Oklahoma to nie jest ta sama drużyna co rok temu, teraz ona pretenduje do miana jednej z najgorszych drużyn w NBA.
jak to się ma to co napisałeś? fakt nie jest to ta sama drużyna, bo grają lepiej, bo lepiej weszli w sezon niż w tamtym roku, ale to czy będzie pretendować czy też to wyjdzie w praniu, a nie oceniasz ekipę po rozegraniu 5 spotkań.

d910 0

d910

Użytkownik
LA Clippers - New Orleans Hornets : 2 1.83 ✅
NY Knicks - Utah Jazz : 2 1.40 ✅
Hornets ze względu na brak Griffina i Gordona w szeregach LAC, prócz tego to przecież kiedyś muszą zwyciężyć, a kiedy jak nie osłabionych Clippers?
Utah mniej, więcej z tych samych powodów. Ostatnio zlekceważyli(?) Sacramento i wszyscy wiemy jak to się skończyło.
Mam nadzieję, że oba zespoły wreszcie się przełamią.
Co myślicie o tej konfiguracji na dziś?

A 0

almighty

Użytkownik
Brak Griffina to zaden argument - nie gral w tym sezonie. Hornets graja bardzo slabo w tym sezonie (away 0-4). Clippers 3W, na wlasnym parkiecie jakos sobie radza.. gdybym gral to spotkanie to raczej na LAC.
Utah w NY od kilku sezonu radzi sobie slabo (polecam sprawdzic historie), a we wszystkich pojedynkach h2h 0-9 ATS. W tej chwili wcale nie graja dobrze i nigdy nie byli wyjazdowa druzyna. Knicks graja na bardzo niskiej skutecznosci, ale nie zmienia to faktu, ze Utah po takim kursie to troche bez sensu, bo obie druzyny zawodza.
Pick of the day:
Phoenix Suns (+1.0) @1.95
Zagralem wczoraj jak zobaczylem linie na to spotkanie. Suns sa w tej chwili &quot;on fire&quot; i nie powinni miec dzisiaj problemow z 76ers.
Warto tez zastanawic sie nad Toronto . Spurs graja dosyc przecietnie, zdecydowanie ponizej swoich mozliwosci zarowno w obronie jak i w ataku. Dzisiaj bez Parkera, ktory jest obok Duncana podstawowa opcja w ataku, a ponad to odpowiedzialny jest za kreowanie ofensywy. Toronto ma duzy potencja, chociaz gra dosyc nierowno. Ostatnie spotkanie to ekstremalnie wysoka skutecznosc Dallas (62.5%). Spurs nie zagraja tak dobrze w ataku. Toronto +7.5 @1.90 albo Toronto ML @3.60 to propozycja warte rozwazenia.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Tak jest na dziś Toronto to bardzo dobry typ.
San Antonio Spurs vs Toronto Raptors ⛔
Typ:2
Kurs:3.4

Zastanawiałem się nad tym typem nie wiedząc że Parker jest kontuzjowany, a jak dowiedziałem się że Tony nie zagra to utwierdziło mnie w przekonaniu że warto zaryzykować na Raptors. Toronto dobry stabilny skład bez kontuzji jak narazie. SAS jak dotychczas nie zachwycają swoją grą, Duncan gra w kartke, jedynie Parker zawsze zdobywał większe sumy punktowe oraz asysty. Dla mnie Parker to filar Spurs bez niego będzie im bardzo ciężko. Nawet jak nie wejdzie to kurs na pewno warty ryzyka za lekką stawkę.
Do tego troche bardziej ryzykowne, a mianowice:
LA Clippers vs NO Hornets ⛔
Typ:1
Kurs:1.9
Clippers grają swoje, pierwsze 3-4 mecze mieli bardzo trudne ponieważ grali nie z byle kim :Lakers, Dallas, Phoenix, Utah są to zespoły z wyższej półki i nie ma co się oszukiwać że Clippersy sa za słabi na nich. Alee już ze średniakami Clipsy dają sobie radę, pokazały to 3 ostatnie mecze. Hornets ciągle mnie nie przekonują i raczej w tym sezonie nie przekonają ponieważ wszystko opiera sie na Chrisie, jak on ma słabszy dzień to Hornets wtapiają na 99% bez niego ten zespół nie ma pomysłu na grę. Mecz zapewne nie będzie łatwy ale licze na zwycięstwo gospodarzy.

betxp 230

betxp

Użytkownik
Koszykówka, NBA , godz. 4:30
Spotkanie: Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets
Typ: 2
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza: Bardzo ciekawy dziś typ, żeby nie powiedziec arcyciekawy. Hornets już dawno tak słabo nie zaczeli sezonu. Byli nadal w gronie tych co mają walczyc o playoffy jak rok temu. Jednak po pierwszych meczach wcale na to się nie zapowiada. Clippers natomiast 3 mecze bez porażki, ale dziś jedna mała zmiana. Może jednym dac złamanie serii, a innym tą serię złamac. Mowa tu o bólu lewej pachwiny, której nabawił się Eric Gordon. Czołowa postac w zespole Clippers obok Marcusa Cambiego. Zważając na to, że Gordon regularnie rzuca po 15pkt lub więcej w meczu. To nawet jego gra, która nie jest wykluczona, może byc dziś marna. Wliczając dyskonfort urazu odniesionego wczoraj.

Co do Hornets, cała kadra, która regularnie gra jest zdrowa. Ostatnia porażka z Lakers wyjazdowa pokazuje, że powoli zespół zaczyna funkcjonowac. Porażka 16 punktami z Lakers to moim zdaniem wcale nie jest wyznacznik słabej gry. Przykład double-double Okafora 10pkt i 14 zbiórek. Jednak to co jedynie mnie martwi to brak lidera na chwilę obecną. Cavaliers mają Jamesa, Lakers Bryanta, Miami Wade-a. A Hornets ciuła punkty zespołem. I to narazie im na dobre nie wychodzi.

Spodziewam się dziś ciekawej walki pod koszem Okafor-Camby. I to są oba punkty mocne zespołu obu drużyn. Jeśli jednak Gordon nie zagra od pierwszej minuty. I zagra mniej niż dotychczas po 35-40min w meczu. To punkty dla Clippers mogą padac rzadziej. I w tym właśnię upatruję tutaj zwycięstwo. Dodatkowo prawo serii ma swoje granice.

Podsumowanie:

Los Angeles Clippers

✅ 3 zwycięstwa z rzędu
⛔ Po szczęśliwie wygranym meczu z Memphis, moim zdaniem mogli dostac lekkiej zadyszki
⛔ Gra pod znakiem zapytania Erica Gordona. Jeśli wejdzie wątpie, że będzie tak pożyteczny dla drużyny jak dotychczas.
⛔ Prawo serii. Przecież kiedyś muszą przegrac.

New Orleans Hornets
✅ Wszyscy zdrowi i gotowi do walki
✅ Double-Double Okafora w meczu z Lakers. Pokazuję, że dziś nie powinien odstawac od Marcusa Cambiego zbierając piłki pod koszem.
✅ Myślę, że duża chęc wygranej. Po tym jak słabo rozpoczęli sezon w którym mają się nadal liczyc.
⛔ Brak lidera drużyny jednak to może się zmienic na przełomie sezonu

Tak pozatym popieram również typ poprzednika D910 na Jazz, ale kurs nie wiem czy jest do końca adekwatny do ryzyka.

hasan 0

hasan

Użytkownik
Witam,

Rozumiem ze chciales zrobic sobie żart z czytelnikow i zamiesciles ta analize ? Bo wg mnie to stek bzdur... OK Hornets byc moze wygraja, byc moze przegraja - sprawa drugorzedna, ale dla zwyklego czytelnika ktory choc troche rozumie i dostrzega aktualne trendy w nba jest to stek bzdur...

Hornets maja lidera - jest nim bez dyskusji Chris Paul. Brakuje im reszty, wg moich obserewacji trener limituje zagrywki na Paul&#39;a probujac wycisnac cos z reszty zawodnikow, brak wartosciowych zmiennikow, slabe przygotowanie do sezonu - to glowne mankamenty zespolu.

A pojedynek Camby - Okafor jest dla mnie b. smiesznym argumentem, Camby funkcjonuje jedynie w obronie, bo w ofensywie jest mało pozyteczny. Juz ostatnio w koncowce meczu z Memphis wchodzil tylko na akcje obronne, zas na ofensywne byl zamieniany przez Craiga Gomesa. Po stronie Clippers minusem jest napewno watpliwy wystep Gordona, ktory ostatnio b. skutecznie ograniczyl O.J Mayo w ofensywie. Ta niewatpliwa strata, jesli rzeczywiscie nie zagra. Poza tym przewaga Clippers polega na tym że maja więcej opcji w ofensywie do zaproponowania. OK moze nie najlepiej bronią, ale to samo mozna powiedizec o Hornets. Ja widze wygrana Clippers, ale lepsza opcja wydaje sie byc zagranie Chrisa Paula over 25 pkt. Powinien wziac gre na siebie, trener Scott siedzi na &quot;goracym krzesle&quot; i kazda kolejna kleska przyblizy go do bezrobocia ! Ognia poza Paulem w zespole Hornets - nie dostrzegam !

każda krytyka i rozmowa jest w tym dziale pożądana, ale pamiętajmy iż MUSI być ona konstruktywna Panowie.
Hasan po części ma rację z tym przyczepianiem się do Twojej analizy betxp, w głównej mierze chodzi tu o Twój opis &quot;dobrego wyniku&quot; szerszeni w LA... powiedzmy sobie szczerze... nawet trener Lakers był zdziwiony iż tak łatwo wygrali z Nowym Orleanem ( czytałem jego wypowiedzi ), a dzieki ostatniej 4 kwarcie gdzie gospodarze grali już rezerwą goście odrobili trochę punktów inaczej była by to pełna deklasacja !
Natomiast Hasan przeczytaj jeszcze raz zdanie uzytkownika betxp na temat pojedynku Okafor-Camby, to nie był żaden argument ( argumentem jest brak Gordona, z którym jak widzę się zgodziłeś ), a jedynie sugestia dotycząca &quot;ciekawej walki pod koszem&quot; nie podciągajmy tego do rzeczy które nie zostały napisane.

Baqu

betxp 230

betxp

Użytkownik
Rozumiem krytykę. Ale to co napisałem to nie sam stek bzdur. Jak oglądasz mecz nba, możesz miec inne poglądy na temat gry niż ja. Przecież takiego samego zdania nie musimy miec.
Pozdrawiam.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Koszykówka, NBA , godz. 4:30
Spotkanie: Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets
Typ: 2
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza: Bardzo ciekawy dziś typ, żeby nie powiedziec arcyciekawy. Hornets już dawno tak słabo nie zaczeli sezonu. Byli nadal w gronie tych co mają walczyc o playoffy jak rok temu. Jednak po pierwszych meczach wcale na to się nie zapowiada. Clippers natomiast 3 mecze bez porażki, ale dziś jedna mała zmiana. Może jednym dac złamanie serii, a innym tą serię złamac. Mowa tu o bólu lewej pachwiny, której nabawił się Eric Gordon. Czołowa postac w zespole Clippers obok Marcusa Cambiego. Zważając na to, że Gordon regularnie rzuca po 15pkt lub więcej w meczu. To nawet jego gra, która nie jest wykluczona, może byc dziś marna. Wliczając dyskonfort urazu odniesionego wczoraj.
Co do Hornets, cała kadra, która regularnie gra jest zdrowa. Ostatnia porażka z Lakers wyjazdowa pokazuje, że powoli zespół zaczyna funkcjonowac. Porażka 16 punktami z Lakers to moim zdaniem wcale nie jest wyznacznik słabej gry. Przykład double-double Okafora 10pkt i 14 zbiórek. Jednak to co jedynie mnie martwi to brak lidera na chwilę obecną. Cavaliers mają Jamesa, Lakers Bryanta, Miami Wade-a. A Hornets ciuła punkty zespołem. I to narazie im na dobre nie wychodzi.
Spodziewam się dziś ciekawej walki pod koszem Okafor-Camby. I to są oba punkty mocne zespołu obu drużyn. Jeśli jednak Gordon nie zagra od pierwszej minuty. I zagra mniej niż dotychczas po 35-40min w meczu. To punkty dla Clippers mogą padac rzadziej. I w tym właśnię upatruję tutaj zwycięstwo. Dodatkowo prawo serii ma swoje granice.
hmmm ... wiadomym było, że NOH nie za bardzo będą się liczyć w tym sezonie. Zeszły sezon kończyli bardzo mizernie, powoli się zapadali a w tym bez większych wzmocnień a za to z osłabieniami. Wygrać z LAC może i wygrają bo Clippersi też nic ciekawego nie pokazują, a to moim zdaniem to wszystko zależy o CP3, o którym piszesz, że w NOH jest przeciętniakiem :| ... nie rozumiem tego. Paul, który sam kreuje gre, sam rzuca, sam asystuje i sam podaje bidony. Wszystko sam. Nie może cały czas za resztę odpierdzielać roboty bo w końcu się zajedzie. Taka prawda, nikt nie jest maszyną, a argumentując to początkiem sezonu jest jak o kant dupy potłuc. Piszesz również, że przegrana z LAL jest zwiastunem czegoś lepszego. Wątpię. Lakersi zawsze słynęli z opornej, asekuracyjnej gry, a poza tym pod tablicami mają szpital. Brak Gasola i Bynum&#39;a jest sporym osłabieniem, a wiadomo, że dubel Kobe + Pau tak naprawdę jest trzonem tego zespołu. Mimo wszystko LAL byliby w stanie we wczorajszym spotkaniu wygrać z NOH nawet różnicą ok. 30 punktów ale im się to nie kalkuluje. Moim zdaniem diagnoza troszeczkę nietrafna, ale każdy jakby nie było interpretuje daną rzecz indywidualnie ???? Pozdro.

d910 0

d910

Użytkownik
Rzecz jasna NOH na loozie wygrało, Warriors również. Raps poległo po ostatniej świetnie kwarcie zagranej przez Spurs&#39;ów, Jazzmani 2pktami pokonali Knicks, a Phoenix z Nashem na czele który zaliczył double-double-double-double wygrało w Filadelfii.
almighty ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom