Orlando-Oklahoma
typ: handicap 1 kwarta (-1.5 Orlando)
(CUD ale jest 25-23 ŁORLANDO!!!) hehe
kurs: 1,91
????
buk:GB
Witam!!
Dawno nie pisałem, ale postaram się dorzucić swoje 3 grosze.
Od początku sezonu śledzę
live w nocy wyniki koszykówki, zauważyłem pewną regularność u drużyn takich jak: Orlando, Cleveland, LA Lakers
Mianowicie: Wszystkie wspomniane drużyny mają wyniki (suma punktów) >193 punkty oraz 1 kwarty w ich wykonaniu to jest sajgonka (Orlando zwłaszcza pod tym względem mi imponuje).
Do rzeczy, Orlando jest mocne u siebie, ale i na wyjeździe jest piekielnie mocne. Zespół stworzony wyjątkowo do przeprowadzania szybkich akcji. Gwiazda nr 1 Dwight Howard (średnia 20 pktów/mecz), dodatkowo bardzo dobrze wspomagają go partnerzy w postaci Barensa, Nelsona. Zawodnicy błyskotliwi szybcy. Jedynym minimalnym mankamentem Orlando jest obrona.
Oklahoma to nie jest ta sama drużyna co rok temu, teraz ona pretenduje do miana jednej z najgorszych drużyn w NBA. Co prawda ma 2 gwiazdy, Duranta i Westbrooka, ale oni wiecznie nie będą ciągnąć drużyny do przodu.
Orlando lubi zawsze ale to zawsze nastukać punktów w 1 kwarcie (chodzi mi o przewagę) grają wtedy "Magicznie" a potem spokojnie kontrolować mecz. W meczu z Detroit u siebie wygrywali w pewnym momencie 25-3 w 1 kwarcie! (proszę mnie poprawić jeżeli się mylę). Wg mnie zdecydowana siła rażenia po stronie Orlando, o ile nie zlekceważą rywala to już w 1 kwarcie powinna być różnica na korzyść Oralndo rzędu 4-6 punktów.
Oto wyniki na wyjeździe 1 kwart Orlando:
Detroit vs Oralndo ( 19-14 )
Toronto vs Orlando (28-36 )
NJN vs Orlando (24-28 )
Oklahoma u siebie 1 kwarty:
Oklahoma-LA Lakers (25-32 - eh wiadomo LA)
Oklahoma - Portland (15-25 - wg mnie Portland słabszy od Orlando i dał radę)
Oklahoma - Sacramento (39-22 - Sac słabi są na wyjazdach)
Alternatywnym typem jest > 193 punktów
kurs 1,91
znając agresywne zapędy w 1 kwarcie Orlando, oraz ich rozwiązłość w obronie w 3-4 kwarcie wynik powinien wg mnie oscylować w granicach (100-110)