>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Listopad 2009

Status
Zamknięty.
P 0

pierre

Użytkownik
Spotkanie : Atlanta Hawks - Orlando Magic
Typ : Orlando Magic @ 2.33
BuK : Tobet
Dzisiaj o 2.00 ciekawy meczy w nba , Magicy przyjezdzają na gorący teren jakim jest Philips Arena i sama drużyna Hawks która wreście przegrała z coraz lepiej grającymi Hornets 88-96 natomiast Orlando to samo wygrane kilka z rzędu i minimalna porażka jednym punktem 98--99 z Miami ale wygrane z Bostonem i Toronto mogą cieszyć.Atlanta miał teoretycznie trudniejsze mecze bo grali z Portland , Miami , Houston oraz Hornets jak wcześniej wspomniałem.Bibby nadal kontuzjowany.Magicy bez Nelsona.Mam nadzieje że Lewis i Pietrus zagrają wreście dobrze a nie tak jak w ostatnim meczu i odniosą wygraną.Ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami należały do Orlando i dzisiaj ma być podobnie.

j.will 150

j.will

Użytkownik
jak dla mnie na dzisiejszą noc są dwa godne typy mianowicie Dallas Mavericks na wyjezdzie z Indianą Pacers typ 2 oraz Detroit Pistons u siebie z Clippersami na jedynke oczywiscie ;) do tego pewniaki takie jak Denver + PTB + Suns

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
J.will żaden normalny użytkownik nie zasugeruje sie tym co podajesz,dlatego mam prośbe - nie podawaj sucharów ???? Postaraj sie o jakieś argumenty a jak ich nie masz to nie pisz,pozdro ????

C 748

crystiano07

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks @ 2 [-4.5] @ 1.92 @ Expekt
O godzinie 1:30 czasu polskiego w Philadelphii rozpocznie się niezwykle ciekawy mecz, zagrają ze sobą zespoły Philadelphia 76ers oraz Atlanta Hawks. Faworytem bukmacherów są goście i również na nich stawiam, handicap -4.5 moim zdaniem jest dosyć ciekawym rozwiązaniem na te spotkanie. Popularne Jastrzębie w tym sezonie świetnie się spisują i mają bilans 11-4. Gospodarze wygrali 5 meczów i 10 razy przegrali. Dzisiaj w nocy Hawks grali z Orlando Magic i wysoko przegrali ten mecz, a w Philadelphii na pewną będą chcieli się zrewanżować. W dodatku trener Eddie Jordan nie będzie mógł skorzystać z jednego ze swoich kluczowych graczy Lou Williamsa, który zdobywa średnio ponad 17 punktów na mecz, a w dodatku notuje jeszcze 3 zbiórki oraz 5 asyst. Pauzować będzie również Marreese Speights [13 pkt, 6.4 zb, 0.6 ast na mecz]. W dodatku występ Eltona Branda stoi pod znakiem zapytania. Trener Jastrzębi będzie mógł skorzystać ze wszystkich swoich zawodników. W tym sezonie Hawks grają naprawdę świetnie, dobrze spisują się w ofensywie i potrafią również bronić. Moim zdaniem ten handicap jest zbyt niski, a Atlanta, która będzie chciała się zrewanżować za wysoką porażkę z Orlando Magic i wygrają z osłabionym zespołem Philadelphii 76ers, której nie pomogą nawet kibice w Wachovia Center. Joe Johnson i spółka moim zdaniem zdecydowanie wygrają te spotkanie.

magiki 42

magiki

Użytkownik

Golden State Warriors vs. Indiana Pacers
/ Monta Ellis over 26,5 pkta / kurs: 1,85 ✅

Zobaczymy co dzisiaj Don Nelson nam zgotuje :jezora: Golden State- zespół zagadka -zmierzy się dzisiaj z Pacers. Buki same nie wiedzą jak rozgraniczyć kursy na to spotkanie i to jest prawdą bo wynik jest możliwie każdy. Jedno jest jednak pewne- będzie wysoki. Czy pęknie over? tak sądzę, bo oba teamy bardzo ofensywne, a widać, że 115 punktów do rzucenia w spotkaniu dla GSW jak i Indy nie ma problemów. Linia 228,5 więc niezła, dobrze dopasowana, a przekroczenie będzie przede wszystkim zależeć od Grangera i Ellisa na którego dzisiaj stawiam. Monta jest jak na razie bezkonkurencyjnym liderem GSW, ale patrząc na zaskakujące decyzje staruszka Nelsona to nawet nie zdziwiłbym się jakby Monta dzisiaj dostał minuty :| odpukać. Ellis średnia PPG 23,1 grając z bardzo defensywnymi teamami więc średnia niezła. W ostatnim spotkaniu z LAL GS nawet nie przekroczyło linii 100 punktów. Zostali ładnie stłumieni przez o klasę lepszych Lakersów. Jednak czy dzisiaj z Indianą basket będzie full defensywy? wątpię i to bardzo, więc Monta będzie mógł dzisiaj zrobić bez problemu 27 pktów. Dla porównania wcześniej z SAS zdobył 42 punkty, a z Dallas 37. Sądzę, że dzisiaj z dosyć ofensywnie nastawionym zespołem Pacers Ellis bez problemu zdobędzie 27 punktów. Patrząc w drugą stronę jestem zdania, że Danny Granger również pokryje swój over punktowy, który jest na wysokości 28 punktów. Analiza byłaby ta sama to obaj zawodnicy są na takim samym poziomie, grają podobnie więc to Oni powinni dzisiaj rozdawać karty w tym spotkaniu.

myślę, że warto też zagrać:

Granger over 27 tobet ⛔
GSW hc -2,5 bet365 ✅
over 228,5 bet365 ✅

maks 2

maks

Użytkownik
Utah Jazz - Memphis Grizzlies
typ: 2 ⛔
kurs: 5.5

Dzisiaj o godz 3.00 w nocy czasu polskiego Utah Jazz podejmie u siebie Memphis Grizzlies. Drużyna gospodarzy ma jak na razie na koncie 9 zwycięstw i 7 porażek. W ostatnich 6 meczach aż 5 razy wygrywali, przegrali tylko z Oklahoma City Thunder u siebie. Drużyna gości nie radzi sobie aż tak dobrze, ma na razie 6 zwycięstw i 11 porażek. W ostatnich 6 meczach widać u nich wzrost formy, ponieważ wygrali 3 z nich. W ostatnich 9 meczach pomiędzy tymi drużynami w hali Utah Jazz, gości pokazali, potrafią wygrywać, odnieśli 4 zwycięstwa a gospodarze 5. Do typu na gości może głownie skłaniać brak Andreia Kirilenko i prawdopodobna absencja Paual Millsapa, obaj ci gracze są czołowymi zawodnikami gospodarzy, dlatego po takim kursie warto zaryzykować na gości.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Spotkanie: Golden State Warriors - Indiana Pacers
Typ: over 228.5 ✅
Kurs: 1,91
Buk: tobet

Analiza:

VS

W spotkaniu, które rozpocznie się o godzinie 4.30 czasu polskiego zmierzą się ze sobą ekipy Golden State Warriors i Indiany Pacers. Jak powszechnie wiadomo obie drużyny preferują szybki, ofensywny styl gry, a o obronie nie mają za dużego pojęcia. Co prawda Indiana w tym sezonie nie jest tak skuteczna jak w poprzednim, to mimo wszystko uważam, że w tym spotkaniu tacy zawodnicy jak Mike Dunleavy, czy Danny Granger będą potrafili wykorzystać luki w defensywie Wojowników. W tym sezonie obie ekipy już się spotkały i wtedy padł dość niski rezultat bo tylko 108:94 (202pkt), ale jak wiadomo zespół dzisiejszych gospodarzy na własnym parkiecie gra dużo szybciej i skuteczniej niż w w wyjazdowych potyczkach. Monta Ellis i Corey Maggette na pewno pokażą się w tym pojedynku z bardzo dobrej strony i wypunktują również nienajlepszą defensywę Indiany. Podsumowując to obie ekipy dysponują wybornymi strzelcami, ale największym ich problemem jest obrona, także myślę, że w tym spotkaniu padnie wysoki wynik.

diabloooo 0

diabloooo

Użytkownik
Spotkanie: Indiana Pacers - Golden State Warriors
Typ: Indiana Pacers +3,5 ⛔
Kurs: 1,79
Bukmacher: centrebet

Na dzisiejszy dzień wybrałem spotkanie pomiędzy GSW a Indianą. Golden ostatnie dwa spotkania przegrało wysoko, z Lakersami 97-130 i z San Antonio 104-118. Niespodzianką na plus jest napewno wyjazdowe zwycięstwo nad Dallas 111-103. Drużyna gra przeciętnie, czego dowodem jest bilans 5-10. Indiana spisuję się niewiele lepiej, posiada bilans 6-8, drużyna gra w kratkę, porażka z Dallas 92-113, wygrana 86-73 z Clippersami, wcześniej 4 porażki /Toronto, Charlotte, Cleveland, Knicks/.
Jedynym atutem gospodarzy jest ich własna hala, bo patrząc na kontuzje to sytuacja Golden State wcale nie wygląda różowo. Nieobecni na parkiecie w dzisiejszym spotkaniu to: Brandan Wright, Andris Biedrins, Kelenna Azubuike, Devean George i Raja Bell. Wśród gości zabraknie Travis Dienera i
Tylera Hansbrougha. Uważam że goście powinni sobie poradzić z osłabionym zespołem Golden State. Ubezpieczam się minimalnym handi +3,5 i dzięki temu mamy moim zdaniem dobry kurs 1,79.

Polecam ten typ!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom