>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2009

Status
Zamknięty.
hardpr0 6

hardpr0

Użytkownik
Atlanta Hawks - Houston Rockets
Typ: Atlanta Hawks (-4.5) @ 1.62 bet365
⛔
Kiedy naprzeciw siebie stają najlepsza obecnie drużyna Wschodu ligi i całej NBA (Hawks, bilans 10-2) z szóstym zespołem Konferencji Zachodniej (Rockets, bilans 7-5), który w trzech ostatnich spotkaniach dwukrotnie schodził z parkietu jako zwycięsca pokonując m.in. akualnych mistrzów NBA Los Angeles Lakers (91:101 i to w hali przeciwnika!), to zapowiada nam to wielki mecz i wspaniałe, koszykarskie emocje od pierwszych do ostatnich sekund! I tak właśnie powinno być dziś w hali Phillips Arena w Atlancie gdzie spotkają się dziś miejscowi Hawks i Rakietami z Houston. Kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku? O tym przekonamy się dziś późnej nocy.
Kibice zacierają ręce na pojedynek supersnajperów obydwu drużyn: Trevora Arizy z Rockets i Joe Johnsona z Hawks (23.6 pkt/mecz w tym sezonie), który zaimponował skutecznością w ostatnich meczach &quot;Jastrzębi&quot; z Blazers i Heat zdobywając w nich w sumie 65 &quot;oczek&quot;, dodając do tego 7 zbiórek i 12 asyst! Który z nich okaże się lepszy i poprowadzi swój team do wygranej? Więcej atutów stoi po stronie Johnsona i to właśnie on i jego drużyna powinni cieszyć się z końcowego sukcesu. Dlaczego?
Siłą Hawks jest zespół (żaden z graczy podstawowego składu z ubiegłego sezonu nie odszedł, ba team ten wzmocnił się Joe Smithem, kóry przyszedł z Cavaliers) - trener Mike Woodson ma do dyspozycji nie tylko Johnosona! Są jeszcze przecież: Mike Bibby, Josh Smith, Al Horford, Maurice Evans, Jamal Crawford czy Zaza Pachulia, czyli gracze którzy juz od kilku sezonów decydują o obliczu tej drużyny! Doświadczenie, zgranie i wiara we własne, niesamowite umiejętności sprawiają że Jastrzębie jest trudno &quot;upolować&quot; szczególnie w ich Phillips Arena, gdzie kibice potrafią stworzyć niesamowita atmosferę!
Jeśli zespół z Atlanty pokaże swój team spirit i zatrzyma najgroźniejszych graczy Rockets - Trevora Arizę, Aarona Brooksa, Carla Landry, Louisa Scolę i Shane&#39;a Battiera, to powinien odnieść dziś 11-te zwycięstwo w tym roku umacniając się tym samym na czele ligowej tabeli. Myślę, że Atlanta Hawks w tym meczu zaprezentują swój dobry basket i wygrają ten mecz pewnie, tym bardziej że grają oni na własnym parkiecie.

C 748

crystiano07

Użytkownik
Boston Celtics - Orlando Magic @ 2 @ 3.20 @ Bet365 ✅

O godzinie 2:00 czasu polskiego w Bostonie rozpocznie się hit piątkowej nocy w NBA. Zagrają ze sobą dwa wielkie zespoły, które celują w tym sezonie w mistrzowski tytuł, Boston Celtics zmierzy się z Orlando Magic. Spotkanie zapowiada się fantastycznie, a moim zdaniem oba zespoły mają identyczne szanse na zwycięstwo, nie ma wyraźnego faworyta, ale bukmacherzy zdecydowanie stawiają w tym starciu na Celtów , a taki wysoki kurs na Magików to moim zdaniem świetna okazja do zarobienia. Oba zespoły mają identyczny bilans 9 zwycięstw, 3 porażki. Gospodarze przegrali w tym sezonie z Phoenix Suns, Atlantą Hawks oraz Indianą Pacers, a drużyna z Orlando nie mogła sobie poradzić z takimi rywalami jak Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons i Oklahoma City Thunder. Trener Doc Rivers nie będzie mógł w tym spotkaniu skorzystać z Glena Davisa, ale jest on kontuzjowany już od początku sezonu. Trochę większy problem będzie miał Stan Van Gundy, ponieważ nieobecny będzie Jameer Nelson. To może odbić się na jakości gry Orlando, ale wcale nie musi, bo jego zmiennicy na pewno będą chcieli zagrać jak najlepiej i pokazać się z dobrej strony. Gospodarze wygrali ostatnio w Golden State Warriors, a przyjezdni mają obecnie serię 3 zwycięstw, a swoim ostatnim meczu zrewanżowali się dla Oklahomy City Thunder za bolesną porażkę w poprzednim spotkaniu. Liderem Magic jest oczywiście środkowy Dwight Howard, a liderem na obwodzie jest Vince Carter. Celtowie liczą na swoją wielką trójkę: Pierce, Allen, Garnett. Na papierze faworytem są gospodarze i to oni powinni wygrać, ale ja wierzę w ekipę z Orlando, z Bostonem w tym sezonie można wygrać i kilka zespołów już to pokazało, a jeśli Magicy będą grali tak jak ich trener będzie chciał to ich wygrana jest naprawdę realna, wierzę w Howarda i spółkę, mam również nadzieję, że z dobrej

j.will 150

j.will

Użytkownik
dzisiaj stawiam na New Orleans Hornets którzy wyraźnie powracają do dobrej dyspozycji i moim zdaniem lekko mogą ogarnąć mecz z miami handicap +8.5 jest dla mnie kapitalnym zakładem dodatkowo Peja chyba przezywa drugą młodość biore ich albo zwyciestwo albo +8.5

Detroit pistons poprzedniej nocy udowodnili ze są dobrą druzyną przegrywając minimalnie w Air Solutnions z Utah Jazz - moim zdanim dzis przeciwko Suns +8.5 pokryją bezproblemowo

Do Lakersów wróćił Gasol nie widze Innego rozwiązania jak wysokie zwyciestwo jeziorowców z NOH na własnym parkiecie

d910 0

d910

Użytkownik
Nie liczyłbym dzisiaj na zwycięstwo Hornets, zauważ, że Miami mają serię 3 przegranych z rzędu. Nie wierzę, że przedłuży się ona o następną przegraną dzisiaj. Do tego Heat mieli dzień odpoczynku, a Szerszenie grają b2b.
To samo tyczy się Detroit, najważniejsi gracze grali wczoraj +40min. Słońca ostatnio przegrali z NOH i muszą teraz wygrać jeżeli chcą zostać &#39;w czubie&#39; na zachodzie. Z drugiej strony rozdrażnione &#39;Tłoki&#39; będą chcieli się odkuć za wczorajszą porażkę po dogrywce. Może być ciekawie, a +8.5 może wejść, ale nie musi.
Lakers grają z Oklahomą. Również myślę, że po powrocie do S5 Gasola Lakers zaczną serię wygranych, którą ciężko będzie zatrzymać.
Takie moje luźne przemyślenia, a parkiet zweryfikuje.
W końcu Where amazing happens.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Nie liczyłbym dzisiaj na zwycięstwo Hornets, zauważ, że Miami mają serię 3 przegranych z rzędu. Nie wierzę, że przedłuży się ona o następną przegraną dzisiaj. Do tego Heat mieli dzień odpoczynku, a Szerszenie grają b2b.

To samo tyczy się Detroit, najważniejsi gracze grali wczoraj +40min. Słońca ostatnio przegrali z NOH i muszą teraz wygrać jeżeli chcą zostać &#39;w czubie&#39; na zachodzie. Z drugiej strony rozdrażnione &#39;Tłoki&#39; będą chcieli się odkuć za wczorajszą porażkę po dogrywce. Może być ciekawie, a +8.5 może wejść, ale nie musi.

Lakers grają z Oklahomą. Również myślę, że po powrocie do S5 Gasola Lakers zaczną serię wygranych, którą ciężko będzie zatrzymać.

Takie moje luźne przemyślenia, a parkiet zweryfikuje.
W końcu Where amazing happens.

Handicapy jednak na Hornets i Pistons są naprawdę solidne +8.5 i +9.5 pkt....to ze grają mecz po meczu dla mnie wiele nie znaczy ???? to dopiero początek sezonu napewno to wytrzymaja i jesli będzie trzeba dzis gracze tłoków zagrają na dobrym poziomie nawet jesli przyjdzie zagrać dogrywke

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
Na dzisiaj słaba oferta moim zdaniem, ale rekreacyjnie mozna cos puścić. Oczywiście w bet356 bo to moim zdaniem najlepszy buk jesli chodzi o NBA (moze ktoś zna lepszy???) . To tyle poza tematem, takie typy na dzisiaj, nie chce mi sie pisać analiz, mam nadzieje ze mozna zapodawać same typy i mod nie usunie bo ubolewam nad tym ze ten temat podupadł, mało się dzieje , mało typów , analiz, gorliwych dyskusji pomiędzy userami ???? W poprzednim sezonie było inaczej moim zdaniem i ten temat był jednym z najbardziej wartościowych na forum, z dobrymi typami. Gram NBA od dawna ostatnio w niezłej formie , wiec bede podawał suche typy (moze krotkie analizy). Niewiem czy to podawanie suchych typów jest zgodne z regulaminem topicu ale w ramach odmulenia tematu warto zeby mod nie usuwał(moze to sprowokuje, innych userów do aktywności). Ale sie rozpisałem ale niewiem poco.... ????

Dubel na dzisiaj za niska stawke , bo suaba nocka moim zdaniem , a budżet szykuje do zlewu , wiec niechce ryzykowac:cool:

????San Antonio Spurs- MIL Bucks kto pierwszy 20 pkt 1 1.52✅

????Memphis Grizzlies -2.5 - 1.52✅

d910 0

d910

Użytkownik
Portland Trail Blazers - Chicago Bulls | 2 | 3.80 ⛔
Teoretycznie większość argumentów w tym meczu przemawia za PTB, jednak myślę, że warto z takim kursem zagrać na &#39;Byki&#39; którzy przegrali ostatnie 2 wyjazdowe spotkania. Trudne spotkania bo z Lakers i Denver, myślę, że w takiej lidze jaką jest NBA zespoły nawet z trudniejszymi rywalami mogą się odrodzić i wygrać takie potyczki.
Z ważniejszych nieobecności w zespole z Chicago zabraknie Tyrusa Thomasa, natomiast w Blazers nie zagrają Outlaw oraz Batum.

P 0

pierre

Użytkownik
Spotkanie : Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves
Typ : Chris Kaman (Los Angeles Clippers) vs. Al Jefferson (Minnesota Timberwolves) 1 | Points H2H
Kurs : 1.80 @ Tobet
Dzisiejszej nocy mało ciekawy meczyk dla kibica koszykówki zwłaszcza w nba.Mój typek to pojedynek dwóch centrów grających w swoich zespołach główne role.Chris Kaman w ostatnich meczach zaskakuje bardzo pozytywnie , jego skuteczność rzutów jest bardzo dobra ponad 55% skuteczności.W meczach z Denver zagrał słabo ale w następnych meczach grał coraz lepiej z Memphis 7-15 z gry plus 3-4 z wolnych dało mu 17 punktów swoją dobrą grę kontynuował w meczu z Hornets 8-18 i 1-1 dało mu ponownie 17 punktów , ostatnie dwa mecze jeszcze lepsze 10-15 / 5-5 z OKC i 10-16 / 5-6 z Toronto.Moim zdaniem dzisiaj przekroczy linie punktową 25.W Minnesocie dziura w obronie nie od tego sezonu.Jefferson ostatnim meczem z Portland powrócił do składu i zabił trochę punktów - 17 z gry 7-15 daje średni wynik , ostatnio nie grał dużo więc daje więcej szans Chrisowi który jest na fali.​

C 748

crystiano07

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz @ 1 [+8] @ 1.93 @ Pinnacle

W nocy o godzinie 3:00 czasu polskiego w EnergySolutions Arena zagrają ze sobą drużyny Utah Jazz i Oklahoma City Thunder. Faworytem bukmacherów są Jazzmani, a kurs na nich jest bardzo niski, moim zdaniem nieopłacalny i w tym meczu polecam granie handicapu na Thunder. Zawodnicy Oklahomy w tym sezonie spisują się o wiele lepiej niż w poprzednim, mają bilans 7-7 i grają przyjemną dla oka koszykówkę. Gospodarze mają trochę lepszy bilans 7-6, ale również duże problemy z kontuzjami. Od początku sezonu kontuzjowani są C.J. Miles, Kyle Korver i Matt Harpring. Trener Jerry Sloan nie będzie mógł również skorzystać z Ronnie Price&#39;a, a niepewny jest występ Mehmeta Okura. W Oklahomie City Thunder pauzować będzie tylko Shaun Livingston, który w tym sezonie zagrał w zaledwie dwóch spotkaniach. Wierzę w podopiecznych Scotta Brooksa, którzy grają naprawdę ciekawie, a siłą napędową tej drużyna na pewno jest Kevin Durant, który zdobywa średnio 27 punktów na mecz. Nawet jeśli przyjezdni nie wygrają tego meczu to ośmiopuntowy handicap jest dość mocnym zabezpieczeniem. Moim zdaniem to najlepszy typ na noc.

P 0

pierre

Użytkownik

Spotkanie : Los Angeles Lakers - New York Knicks
Typ : Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) Rebounds+Assists , over 12.5 @ 1.90 @ Tobet
Do LA zagości drużyna New York Knicks na ostatnie trzy mecze wygrała dwa z Indianą i Jets oraz zanotowała jedną porażkę po dogrywce z Celtami.LAL jak LAL czyli ogólnie dużo wygranych.W tym sezonie Bryant notował średnio 5.2 Rebounds i 3.6 AST co daję 8.8 na dzisiejszy typek ... hmm trochę brakuje do overa ale ostatnio Koby więcej zbiera i asystuje.Ostatnie trzy mecz kolejno z DET , CHi oraz OKC w pierwszym z tych meczów pięć zbiórek i pięc asyst oraz 40 pkt w następnym meczu z Chicago już 9 azbiórek i 9 asyst no i ostatni mecz 6 zbiórek i 7 asyst czy dzisiaj będzie jeszcze lepiej ? moim zdaniem będzie miał ok 10 zbiórek mimo że to nie on jest od tego.Trzeba przyznać że linia dość ryzykowna ale można spróbować , może się uda.​

d910 0

d910

Użytkownik
Washington Wizards - Philadelphia 76ers | 1 | 1.68 | ✅
Obie drużyny ostatnie swoje spotkania przegrali - &#39;Czarodzieje&#39; ze Spurs, natomiast 76ers z Cavs. W zespole ze stolicy nie zagrają Mike Miller oraz pauzujący już dłuższy czas Mike James, Philadelphia zagra prawdopodobnie bez świetnie rzucającego za 3 - Jasona Kapano i Marreese Speights&#39;a. Ostatnio jedynie Elton Brand i Lou Williams przejawiali oznaki jakiejś formy, reszta słabo moim zdaniem. Tego pierwszego zatrzyma dobrze grający przeciw 76ers Antawn Jamison, a tym drugim zajmie się &#39;Agent Zero&#39;.
Mam nadzieję, że gospodarze wykorzystają atut swojego parkietu i mimo nieobecności ważnego zawodnika jakim jest Miller zaprzeczą jakimkolwiek plotką, że w ich drużynie są jakieś nieporozumienia.

N 0

niedzial

Użytkownik
Washington Wizards - Philadelphia 76ers | 1 | 1.68 |

Obie drużyny ostatnie swoje spotkania przegrali - &#39;Czarodzieje&#39; ze Spurs, natomiast 76ers z Cavs. W zespole ze stolicy nie zagrają Mike Miller oraz pauzujący już dłuższy czas Mike James, Philadelphia zagra prawdopodobnie bez świetnie rzucającego za 3 - Jasona Kapano i Marreese Speights&#39;a. Ostatnio jedynie Elton Brand i Lou Williams przejawiali oznaki jakiejś formy, reszta słabo moim zdaniem. Tego pierwszego zatrzyma dobrze grający przeciw 76ers Antawn Jamison, a tym drugim zajmie się &#39;Agent Zero&#39;.
Mam nadzieję, że gospodarze wykorzystają atut swojego parkietu i mimo nieobecności ważnego zawodnika jakim jest Miller zaprzeczą jakimkolwiek plotką, że w ich drużynie są jakieś nieporozumienia.
Również dzisiaj miałem grać na Wizards jednak w drużynie gości zagra dzisiaj Kapono,natomiast w drużynie gospodarzy game-time decision jest Caron Butler takze jesli on nie zagra to czarodzieje mogą mieć ciężko i odpuściłem.

25.11 1:00 Toronto Raptors (-5) - Indiana Pacers 1 @1.92 expekt ✅123:112

Toronto mozna powiedzieć że jak na razie zawodzi i ma bilans 6-8 jednak do tej pory większość meczy grali przeciwko czołowym drużynom ligi.u siebie notują bilans 4-2 i wygrali z takimi zespołami jak Cavs,Detroit,Chicago czy Miami,przegrali natomiast dwa razy z Orlando.Na wyjazdach mają bilans 2-6 jednak równiez większość z tych meczy grali z czołówką ligi i przegrali z Dallas,Spurs,Suns,Nuggets,Jazz i jedyna wpadka z Memphis,wygrali natomiast z Hornetsi i Clippers.Także jak widać jak do tej pory większość meczy rozegrali z zespołami które prawdopodobnie zobaczymy w PO.Indiana natomiast ma bilans 5-6 i właściwie po za jednym wygranym meczem z Bostonem to nie mają za bardzo czym się chwalić.U siebie zanotowali 3 wygrane z Wizards,Warriors i właśnie Bostonem oraz 4 porażki z Miami,Denver,Cavs i Knicks.Na wyjazdach natomiast jak na razie notują 2-2 i jedyne dwie wygrane to wygrane ze zdecydowanie najsłabszymi zespołami w lidze czyli Nets i Knick,przegrali natomiast z Hawks i ostatnio wysoko z Bobcats.W Toronto ostatnio na drobne urazy narzekali Johnson,Wright i Bellineli jednak prawdopodobne że całą trójkę dzisiaj zobaczymy.W Indianie natomiast nie zagra Diener i Dunleavy natomiast pod znakiem zapytania stoi występ Fostera.Gospodarze mają mocniejszy zespół i o wiele wyższe aspiracje i z takimi zespołami jak Indiana i to u siebie nie mogą przegrywać i moim zdaniem odniosą dzisiaj siódme zwycięstwo

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dzisiejsze mecze :

Osłabienia : http://www.cbssports.com/nba/injuries
Wczorajsze TOP 10 :
http://www.youtube.com/watch?v=PuF-pPBCm9U&amp;amp;feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=WpLT4hYlFBQ&amp;feature=channel Zapraszam do dyskusji i podawania typów.
PS.
Według mnie ponownie bukmacherzy nie doceniają Golden State Warriors. Po wczorajszej wygranej w Dallas dziś kurs nawet jeszcze wyższy niż wczoraj. Coś tutaj chyba nie jest ok. Nie twierdzę, że GSW wygrają na pewno ale według mnie taki kurs jest jak najbardziej warty skuszenia. Tymbardziej, że Spurs bez Manu Ginobiliego.
Ponadto całkiem znośny kurs na Dallas, które w Houston nie powinno według mnie mieć większych problemów. Rakiety nie mają według mnie zawodników, którzy zdołają powstrzymać zdeterminowanego Dirka Nowitzkiego. W tym sezonie Dallas już raz pewnie ograło Rakiety 121-103.
Zastanawiam się, też nad Toronto, Clippers i Detroit ale muszę jeszcze bardziej zbadać sprawę ;-)

P 0

pierre

Użytkownik

Spotkanie : San Antonio Spurs - Golden State Warriors
Typ : Golden State Warriors
Kurs : 12.00 @ Tobet
Drużyna Warriors ostatnio zaskakuje , dwa ostatnie mecze i oba wygrane i to nie byle z kim bo z Portland i Dallas.Z Portland 108-94 i 34 punkty Elissa - tego meczu nie oglądałem więc duzo nie mogę powiedzieć ale natomiast wczorajszy mecz bardzo ciekawy , Dallas do pewnego momentu prowadziło grę i wydawało się że nic wielkiego się nie stanie i w tym momencie GSW zaczeło dobrze grać a w Dallas punkty praktycznie nabijał Dirk - 28 punktów.Następnym czynnikiem jaki zdecydował o porażce Dallas były rzuty za 3 - 10-21 GSW (.476) a Dallas słabiutko 4-15 (.267).Więc gdyby nie dobra forma Dirka GSW wygrałoby z przewagą 15 punktów.Spurs po ostatniej zadyszce znów wygrają spokojne wygrane z WAS@ i [email protected] zdaniem kurs jest warty ryzyka nawet za małą stawkę.Jeśli Ellis będzie miał dzień to może nawet ustrzelić z +40 punktów.Jeszcze jak Morrow znów zagra dobrze to Spurs nie mają czegoś szukać w tym meczu.​

C 748

crystiano07

Użytkownik
San Antonio Spurs - Golden State Warriors @ Ile punktów zdobędzie Monta Ellis ? Powyżej 24.5 punktów @ 1.85 @ Expekt

O godzinie 2:30 czasu polskiego w AT&amp;T Center w San Antonio zmierzą się zespoły San Antonio Spurs oraz Golden State Warriors. Miałem na te spotkanie kilka typów i poważnie myślałem o handicapie gości, ale postanowiłem sprawdzić jeszcze zakłady na zawodników. Od razu w oczy rzucił mi się jeden typ. Linia wystawiona przez bukmacherów na ilość punktów Monty Elisa jest moim zdaniem zdecydowanie za niska i stawiam tu na over. Monta to lider Warriors, którzy mają ogromne problemy ze składem, mnóstwo kontuzji. W wygranym meczu z Dallas trener Don Nelson skorzystał z zaledwie 6 zawodników, a Monta Elis i jego dwóch kolegów zagrało pełne 48 minut. Monta dobrze czuje się w roli lidera, w tym sezonie rzuca średnio 22 punkty na mecz, a w dodatku zalicza jeszcze ponad 5 asyst, pod tablicami również spisuje się przyzwoicie i notuje 4 zbiórki. Ostatnio jest w świetnej formie, z Blazers rzucił 34 punkty, a z Dallas 37, dzisiaj na pewno nieobecni będą Wright, Turiaf, George, Biedrins, Bell i Azubuike, a występ Watsona i Maggette&#39;a stoi pod znakiem zapytania. Wzrastają więc szanse na dobry występ Monty Elisa. Moim zdaniem linia jest zbyt niska i Monta rzuci więcej punktów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom