Boston Celtics - Phoenix Suns
Typ: 1 (-8.5) - bez dogrywki
1.70
Betgun
1/10
Boston to drużyna z dobry atakiem i dobrą obroną. Phoenix, to jedynie tylko atak. Trafiają na zespół, który ma dużo zawodników do zdobywania punktów. Boston z pewnością przed swoją publicznością będzie chciał pokazać, że wymęczone zwycięstwo z Minnesotą, to przypadek.
Ostatnie dwa pojedynki Boston wygrywał ponad 10 punktami. Nie sądzę, aby przegrali lub wygrali niską przewagą. Phoenix ostatnio przegrali na wyjeździe z Orlando 122:100. Dziś powinno być przełamanie ekipy gospodarzy, bo są mocniejszą drużyną, wyrównany skład i grają dobrą obronę.
Przewagi głównie upatruję na pozycji rozgrywającego. Rondo to bardzo dobry rozgrywający z dobrą obroną. Steve Nash natomiast dobrze prezentuje się w ataku, w obronie jest słaby. Sądzę, że Boston ma wielką przewagę na dystansie i pod koszem.
Miami Heat - Denver Nuggets
Typ: 2
Kurs: 2
Buk
innacle
Stawka: 1/10
Denver w gazie. Grają zespołowo. Nie sądzę, aby wyjazd daleko od domu przeszkodził im w odniesieniu zwycięstwa. Tym bardziej, że w Miami głównie zdobywanie punktów leży na barkach Wade'a. Denver ma wg. mnie mocniejszy skład i będą chcieli ciągnąć serię zwycięstw. Obecnie mają bilans 5-0. Miami 4-1. Miami prawdopodobnie bez : Daequan Cook i Mario Chalmers.
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder
Typ: 1
Kurs: 1.40
Buk:
bet-at-home
Rakiety jak i Oklahoma ostatnie swoje mecze grali z Los Angeles Lakers. W obu przypadkach wygrali mistrzowie i to w dwóch meczach po dogrywce. Patrząc na skład Houston i Oklahomy sądzę, że mają mocniejszy skład, w którym lepiej prezentuje się ich gra od gości. Houston pomimo braku TMac'a i Minga zgrali się i radzą sobie bardzo dobrze. Mają mocnych zawodników na dystansie. W ekipie Houston niepewny jest występ lidera Trevora Arizy. Pomimo jego braku Rakiety powinny wykorzystać atut własnego boiska i zadowolić publiczność po porażce z mistrzami. Houston na swoim boisku ma bilans 2-2. Oklahoma na wyjeździe grała w sezonie tylko jeden raz i wygrała ten mecz. Natomiast na swoim boisku w nowym sezonie rozegrali trzy mecze i wygrali tylko jeden. Houston i Oklahoma rozegrali mecz w Pre-Season i górą byli Rakiety, na swoim boisku wygrali 85:105.
Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks
Typ: 2
Kurs: 1.80
Buk: Pinnacle
Moja analiza z mojego forum - piszę, aby uniknąć pijawek...