>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Kwiecień 2015

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Lillard over 19,5 Milenium 1,85✅ 36pkt
B.Lopez over 18,5 Milenium 1,85✅ 32pkt
Pozabijali w dwie i pół kwarty.
Milenium chyba nie wie o absencjach w dzisiejszym meczu i trzyma normalne linie. Dla porównania w bet365 wynoszą odpowiednio Lillard 24,5 i Lopez 23,5. Warto więc skorzystać i zagrać singlami mocniej i w dubli✅. Wyżej zostało już wszystko opisane więc nie będę się powtarzał. Krótko Lopez pod nieobecność Lamarcusa Aldridge i Kamana nie będzie miał rywala pod koszem a Liillard pod nieobecność wymienionych i Batuma odda dużo rzutów. Jeśli nie będzie blow out oba typy powinny wejść bez problemu.

Otrzymane punkty reputacji: +49
deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers
Under 203,5 @ 1,95 PinnacleSports ✅
Blazers +6,5 @ 1,89 PinnacleSports ⛔
Widzę masówkę na Nets, więc atakuję Blazers, którzy mimo osłabień z pewnością nie puszczą tego meczu Netsom. Goście dzisiaj przede wszystkim bez LaMarcusa. Według mnie Blazers powalczą z Brooklynem, który ostatnio dostał baty od Hawks. Gospodarze z pewnością będą bardzo pewni siebie przed tym spotkaniem i to może ich zgubić, bo to gubi prawie każdego. Blazers w roli doga grają skutecznie i taka rola im odpowiada. Nie ciąży na nich presja, więc więcej im wychodzi. Nie mam pewności, co do tego, że dzisiaj ograją Nets, dlatego zabezpieczam się małym handicapem. Według mnie osłabienia są na tyle poważne, że over w tym spotkaniu jest wykluczony. Ponadto obie ekipy grając przeciwko sobie bardzo rzadko pokrywały jakikolwiek sensowny over punktowy do grubszego pogrania. Presja w tym meczu po stronie gospodarzy, zobaczymy w dzisiejszym meczu, czy są gotowi na postseason, bo szansa na ogranie Blazers, którzy są poważnie osłabieni na to spotkanie z pewnością szybko się nie powtórzy.

hypemanek 81

hypemanek

Użytkownik
Brooklyn Nets v Portland Trail Blazers | Portland poniżej 99 punktów @1.80 Bet365 ✅
Nie napiszę zbyt wiele, bo już tylko będę powtarzał to co już wszyscy napisali. Polecam under 99 punktów Portland z uwagi na ogromne braki kadrowe goście mogą mieć wielkie problemy z punktowaniem, więc typ jak najbardziej do gry.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Kolejne derby LA przed nami ale raczej powinno byc wiecej smiechu niz powaznej gry. Lakers po stracie Ellingtona na obwodzie nie istnieja, w pomalowanym tez bedzie ladna tragedia przeciwko Clippers i ogolnie rzecz biorac zapowiadaja sie srogie baty od rywali za miedzy. Clippers co prawda b2b, wczoraj pokonali Denver ale nie powinno to przeszkadzac w takich meczach gdzie roznica poziomu jest znaczaca.Tradycyjnie trzeba tez wspomniec o tym, ze Clippers dalej ida leb w leb z Portland i przewaga parkietu w 1 rundzie PO jeszcze nie jest przesadzona[tyle samo winow] wiec nie mozna odpuszczac. Naprawde nie wiem co napisac wiecej bo typ jest tak oczywisty jak to, ze w Wielkanoc zjemy jajeczko czy Boze Narodzenie podzielimy sie oplatkiem. Popatrzmy nawet na poszczegolne matchupy :
Paul - Lin [przez litosc dla Lina nie bede komentowal]
Redick - Clarkson [Clarkson na pewno jest pozytywnym objawieniem w LA ale dalej jest to totalny zoltodziob i JJowi narazie moze buty czyscic]
Barnes- Johnson[ dwaj rzemieslnicy, Barnes niby zdecydowanie lepsza skutecznosc za trzy ale tez mial zdecydowanie wiecej czystych pozycji od swojego rywala]
Griffin-Kelly [patrz punkt pierwszy]
Jordan- Black [obaj napakowani centrzy bez ruchow w ofensywie ale defensywa i atletyzm[no i ten wzrost] zdecydowanie po stronie Andrzeja.
Tak pisalem ostatnio, dzisiaj mamy rewanz na parkiecie Clippersow i wynik powinien byc podobny. Licze co prawda na szybsze tempo ale roznica zwyciestwa powinna byc podobnba. Dodatkowo prawdopodobnie wraca dzisiaj Jamal Crawford co na punktowanie takich &#39;leszczykow&#39; jest wiadomoscia swietna. Nie zagra wielkich minut ale te 15-20 to zawsze lepiej zagospodarowane minuty niz mialby przebywac na parkiecie Lester Hudson czy inny Jordan Hamilton.
LAC/LAC 1.20 bet365 9,5/10✅
Clippers -9 1polowa 1.90 marathonbet✅
Clippers -5 1kwarta 1.90 marathonbet⛔

slabiutki mecz Clippers

Otrzymane punkty reputacji: +5
otocanin 125

otocanin

Użytkownik
OKC - Spurs

Spurs -4.5 @1.71 ✅ bet365
over 215.5 @1.90 ⛔ bet365

Spurs tradycyjnie idealnie trafili z formą na PO. Świetnie gra Kawhi, ławka nie zawodzi. Ostrogi po raz kolejny przekroczyli linię 50 zwycięstw w sezonie i na pewno nie zamierzają odpuszczać tego meczu z OKC. Thunders zaś są w bardzo ciężkiej sytuacji. Na plecach mają Pelikanów, którym brakuje pół zwycięstwa, by przegonić drużynę z Oklahomy. Jak już wiadomo do końca sezonu nie zagra KD, więc Westbrook tradycyjnie odda ok. 30 rzutów, ze skutecznością na poziomie 40%. O zwycięstwo Spurs jestem spokojny. Złapali wiatr w żagle, zaś ich dzisiejszy przeciwnik ma lekką zadyszkę, która na pewno spowodowana jest zabójczą walką o play-offy. Ostatni mecz tych zespołów został rozegrany pod koniec marca i Thunders zostali zmiecieni z parkietu. Nie mówię, że akurat dzisiaj będzie podobnie, ale zwycięstwa OKC się nie spodziewam. Polecam również zagrać over na Russela, myślę że podstawową linię pokryje dzisiaj spokojnie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers
Typy:
- Clippers over 56
HT@1,90 ⛔⛔⛔ Porażka totalna, 2 przestoje Clippers bez pkt, sporo prostych pudeł, ogólnie kolejne słabe derby w wykonaniu ekipy Riversa.
- Clippers -9HT@1,90 ✅✅✅
- Chris Paul over 12 asyst@1,87 ⛔⛔⛔(pogram, jeśli do wieczora nikt nie da lepszej linii niż betano)
- Jeśli nie wejdzie handi HT/over, zagram handi ⛔⛔⛔/over ⛔⛔⛔na 3 kwartę.
- może dodam jeszcze inne typy nieco później
Czekam na linie williamie na pogromy, jeśli nie dadzą lepszych zagram najwyższy kurs w betano lub ewentualnie u innego buka, nie płasko, ale za 200-400 zł pewnie tak.

Poprzednie derby LA to tylko 1 na 3 trafione główne typy. Wszedł pogrom, ale być może nie dałem wystarczająco jasno do zrozumienia, że takowy trzeba atakować śmiało, jak zawsze w tego typu meczach. Niektórzy skorzystali, inni nie, mniejsza z tym. Nie byłbym jednak rozsądnym typerem, gdybym nie zarabiał na meczu, który kończy się +28 dla mojego faworyta.

Zobaczywszy tamte wtopki ktoś pewnie pomyślał &quot;hehe, tak się kończą masówki&quot;. Ktoś powie, że typ nietrafiony nie może być dobry, ja mam tutaj jednak trochę inne zdanie. Radzę przyjrzeć się najnowszej historii derbów z L.A:
Począwszy od ostatniego meczu,
Obecny sezon, na czerwono wynik Clippers, fioletowo Lakers, bez podziału home/away bo przy tej samej hali nie ma to wielkiego znaczenia:
106 - 78, liczba rzutów Clippers: 75, osobiste: 18 skuteczność: 53%FG, 56% za trzy
114 - 89, liczba rzutów Clippers: 85, osobiste: 30 skuteczność: 47% FG, 36% za trzy
118 - 111, liczba rzutów Clippers: 71, osobiste: 44, skuteczność: 48% FG, 36% za trzy
Poprzedni sezon:
120 - 97, liczba rzutów Clippers: 83, osobiste: 26, skuteczność: 57%FG, 53% za trzy
142 - 94, liczba rzutów Clippers: 103, osobiste: 22, skuteczność: 55% FG, 46% za trzy
123 - 87, liczba rzutów Clippers: 92, osobiste: 35, skuteczność: 49% FG, 30% za trzy
103 - 116, liczba rzutów Clippers: 83, osobiste: 23, skuteczność: 49% FG, 38% za trzy

Co my tu mamy? Po pierwsze, mamy 5 blowów +23 lub wyżej na 7 spotkań. Czyli krótko: grać, grać, grać te blowy, jak widać przynosi to ładne kokosy. Kurs na te +/- +23 (ostatnio wyjściowa linia -22,5) wynosi w WH ok.6, tak więc łatwo sobie policzyć jakie zyski to przynosi (+26 to kursy ok. 8) Przedwczoraj kurs na +31 wynosił 19, ostatecznie było +28, ale na pewnym etapie 4 kwarty już +40 więc i na tym kursie można było ładnie zarobić, bo kurs na wygraną kwarty przez LA wynosił nawet 12 czy więcej, a była to w tym momencie kontra do +31.
Tyle o blowach, must bet w takich i podobnych meczach (np. vs Sixers czy Knicks).
Co widzimy dalej? Overy: 5 overów Clippers na 7 meczów, gdzie te najniższe 103 pkt to był pierwszy mecz sezonu dla obu ekip, także nieco inna sytuacja.
Za NBA.com:
Since the start of the 2012-13 season, the Clippers have averaged 115.6 points on 50.6 percent shooting - 42.4 percent from 3-point range - and have outscored the Lakers (20-56) by 18.8 points per game.
Dalej: liczba rzutów, z gry i z osobistych. Co się okazuje? Ostatni mecz, gdzie do overa zabrakło 5 pkt, to najwolniejszy mecz w derbach w ciągu ostatnich 2 lat (3 lat też, ale wypisywanie tego już sobie podarowałem). Jednocześnie jeśli chodzi o skuteczność jeden z lepszych.
Typując over trudno było zakładać, że derby, które od kilku sezonów są radosną strzelaniną, tym razem będą powolnym, jak to easy mawia, &quot;męczeniem buły&quot;.
Jednak jak to mówią, jedna jaskółka wiosny nie czyni. Nie wiem za bardzo czym było podyktowane aż tak wolne tempo gry ostatnio (nawet dobre procenty z gry i za trzy nie wystarczyły do overa), statystki Clippers w b2b były dobre, może mimo wszystko mecz na niewygodnym terenie (dosłownie) w Denver miał jakiś wpływ? Nie wiem, jednak zaryzykuję stwierdzenie, że był to wypadek przy pracy.
Co mecz między Clippers a Lakers, mieliśmy fajne widowiska z dużą ilością pkt. Składy zmieniały się mniej lub bardziej, po pierwsze jednak, trzon Clippers był ten sam (Paul, Griffin, Jordan), po drugie, Lakers mieli rok temu skład zupełnie inny, ale równie słaby, a słabość Lakers, przede wszystkim obronna, jest główną przyczyną, że mecze te wyglądają tak, a nie inaczej.
Co więcej? Clippers ciągle mają o co walczyć, przewaga parkietu w PO to nie przelewki, tak więc kwestia mobilizacji nie powinna być problemem, a o dużym oszczędzaniu graczy u siebie i to w derbach raczej mowy nie będzie.
Jeśli chodzi o Paula, ostatnio 15 asyst w ledwie 3 kwarty, jeśli tempo będzie dziś szybsze, a trudno, by było jeszcze wolniejsze, powinno tych asyst być znowu tyle lub podobnie.
Jak napisał easy, oczekiwany jest dziś powrót Crawforda, co powinno być fajnym wzmocnieniem ofensywy Clippers.

Otrzymane punkty reputacji: +26
kebi 259

kebi

Użytkownik
Atlanta Hawks - Phoenix Suns
Typ: Jeff Teague under 16pts zwrot :-|
Kurs: 1.87 Betano
Dennis Schroder (toe) is expected to return to action on Tuesday.
Schroder went through a full practice on Monday, and his return bodes well for the Hawks as it will allow Jeff Teague (ankle) some additional time to rest should Mike Budenholzer opt to go that route. We have a feeling he will.
Atlanta z zapewnionym pierwszym miejscem we wschodniej konferencji nie forsuje swoich zawodników i daje pograć w dużej mierze rezerwom. Dzisiaj nie zagra P.Millsap, natomiast wraca do składu Dennis, dzięki czemu Jeff może trochę odpocząć. Prawdopodobnie zagra 20-kilka minut, a przy jego niskiej liczbie oddawanych rzutów (w marcu średnio 10.8/mecz) gram under. Na przestrzeni ostatnich 10 meczów under pokrywał 7 razy, przy jednym zwrocie. Linię przekraczał przy bardzo wysokich % z gry(tak jak w ostatnim meczu z Netsami 8/12) lub przy dużej liczbie minut - 36. W marcu zdobywał średnio 13.8pkt/mecz.
W jedynym spotkaniu Atlanty z Suns w tym sezonie (13 marca) zdobył 8 pkt przy 4/13 z gry.

deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Miami Heat - Charlotte Hornets
Dwyane Wade over 21,5 @ 1,85 bwin ⛔
Bardzo ważny mecz w kontekście ewentualnego awansu obydwu ekip do postseason. Szerszenie ostatnio nie błyszczą i praktycznie rzecz biorąc dzisiejszy mecz to dla nich ostatnia szansa na podtrzymanie jakichkolwiek szans w walce o TOP8. Wydaje mi się, że nie powinni tutaj grać jakoś szczególnie underowo, bo Miami ostatnio nie gra najlepiej i będzie chciało pograć w koszykówkę, a nie rzucać cegłami. Trzeba się będzie dostosować. Pod lupę biorę D-Wade&#39;a, bo w sumie kto ma tam w Miami rzucać. Może jeszcze Dragić, ale jako PG raczej nie będzie decydował o losach meczu. Co innego D-Wade, który sam potrafi takie spotkania wygrywać. Zawodnik ograny i z pewnością wie, z czym takie mecze się je. Jeżeli ktoś z Miami ma wziąć sprawy w swoje ręce to będzie to Dwyane. Szczerze mówiąc nie spodziewam się tutaj innego lidera w ekipie z Florydy niż tego świetnego SG. Niepewny jest występ między innymi Denga, Whiteside&#39;a, czy Beasleya, więc kto ma punktować w tej ekipie? Chłop ma w sumie wszystko, każdy zna jego atuty, więc nie ma co tutaj pieprzyć bez sensu.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
San Antonio Spurs @ Oklahoma City Thunder 1 @1,40 ✅
Biorę dzisiaj na tapetę mecz w Oklahomie. Uważam, że zwycięzcą tego spotkania będą gracze Spurs.
Będzie to mecz-zderzenie dwóch światów. Dwóch kompletnie odmiennych spojrzeń na koszykówkę. Które z nich jest lepsze? Zdania są różne. Które się lepiej ogląda? Wiem że to nie przysporzy mi popularności, ale osobiście wolę atletyzm młodej i wybieganej ekipy Thunder. Z tym że zwycięstwa to dzisiaj nie przysporzy. W starciu takich odmian koszykówki, niemal zawsze wygrywa drużyna lepiej poukładana i z dużo lepszą rotacją.
Argument podstawowy, nie zagra Kevin Durant. Aktualny MVP, najlepszy strzelec ekipy Thunder, przez wielu uważany za najlepszego SF na świecie. W sumie nie trzeba go nikomu przedstawiać.
Teraz cała ofensywa OKC opiera się na jednym człowieku - Russellu Westbrooku. To nawet nie jest PG, tylko combo-guard. Koszykarskie IQ na poziomie bliskim zeru, po prostu niebywała skoczność, wyjście w powietrze, penetracja z każdego miejsca obwodu, odejście na jednym kroku... Wszystko pięknie, ale z prostym remedium - obroną strefową, która świetnie funkcjonuje w maszynce Popovicha. Skuteczność RW#0 może być dzisiaj jeszcze niższa niż 40%. Tony Parker w ostatnim czasie niebywale poprawił grę w obronie, a tutaj będzie miał jeszcze za plecami kolegów do bloku z pomocy.
Poza nimi w OKC raczej wiele się nie dzieje. Po oddaniu Reggiego Jacksona nie ma tego factora X który mógłby coś wnieść na parkiet, a bez kontuzjowanego Serge Ibaki defensywa nie istnieje.
Sądzę że ogromna przewaga doświadczenia po stronie Spurs dzisiaj zaprocentuje. &quot;Dziadki&quot; z Teksasu wypunktują ruchem piłki młodzież z Oklahomy. Westbrook może się nawet potroić na parkiecie, wiele to nie da.

ujbel 8

ujbel

Użytkownik
New Orleans Pelicans - Golden State Warriors

Panowie mam pytanie odnośnie tego meczu. Dziwi mnie wysoki kurs na GSW, który wynosi obecnie 1,52. Trener Wojowników wyraził się jasno. Według rotoworld GSW dziś bez kombinacji w najmocniejszym składzie: &quot; Steve Kerr said that he will not rest anyone for Tuesday&#39;s game vs. the Pelicans.
The Warriors will go with their standard starting lineup of Stephen Curry, Klay Thompson, Harrison Barnes, Draymond Green and Andrew Bogut. Bogut and Andre Iguodala are usually the likely candidates for random rest days, but that will not be the case tonight, so feel free to get those guys into your active lineups. &quot;. Co myślicie?

kebi 259

kebi

Użytkownik
Panowie mam pytanie odnośnie tego meczu. Dziwi mnie wysoki kurs na GSW, który wynosi obecnie 1,52. Trener Wojowników wyraził się jasno. Według rotoworld GSW dziś bez kombinacji w najmocniejszym składzie: &quot; Steve Kerr said that he will not rest anyone for Tuesday&#39;s game vs. the Pelicans. The Warriors will go with their standard starting lineup of Stephen Curry, Klay Thompson, Harrison Barnes, Draymond Green and Andrew Bogut. Bogut and Andre Iguodala are usually the likely candidates for random rest days, but that will not be the case tonight, so feel free to get those guys into your active lineups. &quot;. Co myślicie?
Pelikany walczą o 8. miejsce na zachodzie z OKC. Na własnym parkiecie są mocni, bilans 25-13. Nie ma mowy o odpuszczaniu z ich strony, a mają w perspektywie jeszcze wyjazdy do Memphis i Houston oraz Spurs w domu. Warriors mają zapewnione 1. miejsce, ewentualna porażka ich nie zaboli.

kefir0076 20

kefir0076

Użytkownik

Panowie mam pytanie odnośnie tego meczu. Dziwi mnie wysoki kurs na GSW, który wynosi obecnie 1,52. Trener Wojowników wyraził się jasno. Według rotoworld GSW dziś bez kombinacji w najmocniejszym składzie: &quot; Steve Kerr said that he will not rest anyone for Tuesday&#39;s game vs. the Pelicans.
The Warriors will go with their standard starting lineup of Stephen Curry, Klay Thompson, Harrison Barnes, Draymond Green and Andrew Bogut. Bogut and Andre Iguodala are usually the likely candidates for random rest days, but that will not be the case tonight, so feel free to get those guys into your active lineups. &quot;. Co myślicie?
Golden ma zapewnione pierwsze miejsce na zachodzie, natomiast NO walczy jak wściekły byk o ostatnią pozycję zapewniającą udział w PLAYOFF. Krótko mówiąc będzie to drużyna przeciwko której zagra GSW w pierwszej rundzie. Na ostatnie miejsce realnie moze wskoczyć tylko Pelicans albo pozostać na nim OKC. Dziś OKC gra przeciw Spurs (czytaj-będzie w *** ciężko) A Golden gra bezpośredni pojedynek z NO. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że może Golden woli grać w nie doświadczonymi Pelikans w pierwszej rundzie i zaczyna się szachowanie. Mogą im po prostu odpuścić ten mecz. Dziś win NO i przegran OKC i jest zamiana miejsc z OKC. No ale cóż dziś regular season się nie kończy.

deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Pomimo, że Kerr zapowiada, że nie da dzisiaj odpoczynku żadnemu graczowi z pierwszej piątki to trzeba tutaj poszukać ciekawych overów na graczy Pelicans. Nie sądzę, żeby Warriors grali pierwszą piątką przez jakąś potężną ilość czasu. Sądzę, że mało kto przekroczy dzisiaj 33 minuty, więc jest szansa na pogranie czegoś ciekawszego.
Anthony Davis over 22,5 @ 1,80 expekt ✅
Najniższa linia, jaką udało mi się znaleźć na lidera Pelikanów. Wiadomo, że jest to najlepszy prospect ze statusem gwiazdy na swojej pozycji w tej lidze. Dzisiaj będzie miał szansę udowodnić jakiego kalibru jest grajkiem. Szansa ku temu najlepsza z możliwych, bo naprzeciw wyjdzie dzisiaj najlepsza drużyna tego sezonu. Gospodarze mają szansę na postseason i jeżeli jej nie wykorzystają, to będą sobie mogli jedynie pluć w brodę, bo taka okazja może się szybko nie powtórzyć. Davis przekraczał już overy przeciwko lepszym drużynom w defensywnie niż Warriors. W tym sezonie Anthony spokojnie bił over punktowy z Wojownikami, grał tylko raz i rzucił 30 punktów. Bez jego dobrej gry Pelikany raczej nie mają co liczyć na dobry wynik. Jako lider powinien spokojnie pokryć tę linię, tym bardziej, że spotkanie zapowiada się dosyć overowo, jak to zwykle bywa w przypadku Pelikanów, które grają u siebie z drużynami run&amp;gun, bądź zwyczajnie grają bardzo szybko.
Tyreke Evans over 16,5 @ 2,00 unibet ⛔
Linie praktycznie takie same, Unibet proponuje najwyższy kurs więc gramy. Evans to dobry strzelec. Pozycja nr 2, wysoka skuteczność rzutów z półdystansu i styl Warriors dodatkowo mu pasuje. Przeciwko nim rzucał znacznie więcej niż marne 17 punktów, które proponuje unibet na ten mecz. Fakt, że nie było wtedy Davisa, ale przecież nie można grać do niego cały czas. Trzeba brać sprawy w swoje ręce, a Tyreke potrafi to robić. Dzisiaj raczej na ławce nie będzie miał okazji posiedzieć zbyt wiele, bo gra jest warta świeczki, a tak jak wspominałem postseason jest dla Pelikanów osiągalny. Ciężko powiedzieć, że jest na wyciągnięcie dłoni, natomiast takie mecze jak ten budują charakter tej drużyny i jeżeli Pelikany wygrają dzisiaj z Warriors, to jestem pewny, że awansują do play-offs.
Krótko podsumowując stwierdzam, że dzisiaj liderzy Pelikanów muszą zagrać odważnie i na dużej skuteczności, co nie powinno być jakoś szczególnie trudne biorąc pod uwagę styl gry jaki preferują Warriors. Skoro dziadki z San Antonio potrafiły im rzucić ponad 100 punktów grając niezbyt szybko, to Pelikany tym bardziej są w stanie tego dokonać.

thejet 2K

thejet

Użytkownik
08/04/2015 02:00 CET
Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs (-6)
2.00 (Pinnacle)
5/10
Spurs mają najlepszą formę w przeciągu sezonu i obecnie najlepszą w lidze. Są w mistrzowskiej formie sprzed roku, a Kawhi Leonard i Danny Green grają wybornie i na kosmicznych cyferkach. OKC to drużyna jednego gracza - Russella Westrbrooka, na którego Spurs mają trzech dobrych obrońców - Leonarda, Greena i Cory&#39;ego Josepha.
Dla mnie +8 lub więcej dla Spurs. W ostatnich meczach ogrywają każdego w łatwym stylu i dużą przewagą nad handicapami bukmacherów.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder
Spurs zagości na parkietach Thunder. Na tą chwilę OKC to Westbrook.. długo długo nikt i z przebłyskami Kanter.To zbyt mało na podopiecznych Popa.OKC nadal walczy o PO szanse są spore, gdyż patrząc na terminarz Pelikanów jak i OKC to Thunder ma dużo łatwiejszy, ale to będzie max bez Duranta i Ibaki(co prawda ma wrócić na Game 2/3, jeśli OKC wejdzie do PO) najprawdopodobniej na GSW to bez szans.
SAS w świetnej dyspozycji i jeśli takowa gra się utrzyma nie wykluczone, iż obronią tytuł.
Nawet, jeśli Brook dziś znów zagra świetny mecz to zapewne będzie dużo dużo za mało..
Typ: SAS - 5.5 1.86 3/10✅

LAC-LAL
Derby LA w których niespodzianki nie ma prawa być jeśli chodzi o win.Ostatni mecz LAC 1 połowa trochę ospana, a pomimo tego schodzili z +13 punktami przewagi.Dziś nie powinno być inaczej tylko podejrzewam, że tutaj LAC pozamiatają już do HT. Blow raczej nieunikniony.O samej grze nie ma sensu tutaj pisać, bo jak pozycja, ostatni mecz jak i analizy wyżej jasno dają do zrozumienia jak ten mecz będzie się toczył.
Typ: LAC - 22.5 3@ 3/10⛔⛔
Blow, tu gdzie nie trzeba

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Heat -4,5 @ 1,65✅
Unibet

Batalia o ósme miejsce. Obie ekipy tracą mecz do Bostonu wiec jest to malutko. Obie ekipy ostatnio słabo jednak to Heat wygladaja lepiej i do tego mieli wiecej brakow. U Hornets brakuje Big Ala oraz Kidda wiec serca oraz mózgu. U eat duzo gracyz byłoquestionable, jednak Andersen oaz Whiteside zagrają. Dominacja w pomalowanym powinna byc widoczna. Ogolnie Hornets troche wygladaja jakby mieli gdzies Play Offs, graja taki basket od niechcenia, ostatnio jdnym pkt wygrana ze 76sixers. Nie widze argumentow za Hornets. Umiejetnosci zdecydowanie po stronie Heat,Oni jak chcą i moga to są w stanie z kazdym w lidze powalczyc.

Do tego Spurs o ktorych juz wsyzstko napisane

anzelmo 288,8K

anzelmo

Użytkownik
08.04.2015 4:35 Koszykówka (NBA) Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers
typ 1. zdobywca 20 Points 1 kwarta: Los Angeles Clippers
Kurs: 1.45✅
marathonbet

i na konkurs Handikap (0:10,5) na 1 połowę Clippers
1,80 ✅
Rivalo

Na temat tego spotkania na rożnego rodzaju forach tematycznych napisano wszystko- tutaj faworyt jest nie zmiennie tylko jeden. Po latach kelnerowania Clips teraz panują w LA i dobijają - blowautuja jak mogą beznadziejnie słabych jeziorowców. O sytuacja w obu ekipach nie ma co pisać- Lakers pewnie i w europie dostali by baty, zespól słabiutki z kontuzjami dla mnie najsłabsza ekipa nba. Fajny bet daje marton- bet dnia raczej wczesnego ranka, może kurs nie powala ale do dubla jak znalazł...troszkę nie lubię takich meczy bo tutaj ma być wysoki win minimum 15-20 pkt. Jak wiadomo Clippers graja bardzo radosny basket i czasem łatwo trwonią pkt i rożnie z ich koncentracja może być -bo o wielkiej mobilizacji tutaj nie może być mowy zawodnicy raczej będą myśleć żeby nic wielkiego sie nie stało przed pley- offami. obie ekipy znają sie doskonale, graja ostatnio ze sobą często i wynik jest z góry ustalony kwestia ile pkt różnicy.Wraca Jamal (rytmu meczowego, ogrania potrzebuje rywal idealny) świetny strzelec i tego Clips potrzebują- maja mocna 5 tutaj od początku powinni odpalić, zrobić swoje wygrać 1 kwartę wysoka(rzucić 30 pkt) i spokojnie kontrolować mecz w jego drugiej połowie dając po grac zmienikom.

no ostatnie 3,5 minuty 1 kwarty bez pkt i z 7 pkt przewagi robi sie...cale Clips luźny mecz ale bety siedzą :klask:

kebi 259

kebi

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Washington Wizards
Nerlens Noel over 11.5 pts @ 1.79 ⛔/ Marathonbet edit - linia skoczyła już do 13.5, na Betano 13
Marcin Gortat over 11.5 pts ✅/ over 8.5 reb ⛔@ 1.85/1.85 Milenium

John Wall (rest) will not play vs. the 76ers on Wednesday and Ramon Sessions is expected to draw the start.
Oprócz Janka Ściany nie wiadomo czy wystąpią Nene i Pierce. Dla pozostałych grajków pozostaje sporo rzutów do rozłożenia. Nasz jedynak w NBA przeplata lepsze mecze z gorszymi, ale dzisiaj będzie mieć łatwy match-up, dlatego widzę Gortata jako jednego z czołowych strzelców Wizards. Ostatnie spotkanie między tymi drużynami zostało rozegrane ledwie tydzień temu, gdzie Marcin zdobył 23pkt przy 10 celnych rzutach na 11 prób (średnia z 3 spotkań z Sixers w tym sezonie 17pkt). Co do zbiórek - Philadelphia z najniższym FG% (ledwie 40.8%) ze wszystkich teamów w NBA, więc będzie co zbierać. Średnia z 3 spotkań Marcina z Sixers - 12zbiórek.
Myślę, że przy absencji Walla warto się również przyjrzeć overowi Beala (16pkt). ✅
W drużynie Sixers zabraknie do końca RS Isaiaha Canaana, a niepewny jest występ T. Robinsona. Noel w swoim debiutanckim sezonie na parkietach NBA pokazuje się z bardzo dobrej strony. Z każdym miesiącem dostawał coraz więcej minut, co przełożyło się na większe zdobycze punktowe. W marcu przebywał na parkiecie średnio 33 minuty, a zdobywał 14.3pkt/mecz. W ostatnich 10 meczach (nie licząc spotkania z Charlotte, gdzie miał problemy z okiem) linię pokrył 7 razy. Nerlens z pewnością nie będzie odpuszczał do końca regulara, a przy nieco niższej linii na marathonbecie wydaje mi się, że warto spróbować.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Philadelphia 76ers @ Washington Wizards under 194,5 @1,41 Bet365
No bo kto dzisiaj w nocy ma rzucać te punkty? Philadelphia jest na ciężkim tanku. Tym cięższym, że pomimo ogromnych wysiłków na ten moment mają dopiero trzeci bilans od dołu, przed ekipą z największym bagażem talentu i tegorocznym ROTY, oraz z legendarną organizacją i ich triangle-offence. Bardzo mnie to bawi swoją drogą, ale wracajmy do meczu. Cel Sixers na ten sezon jest jeden, i dążą do zrealizowania go oddając wszystkich poważniejszych graczy, biorąc na siebie schodzące kontrakty wypalonych gwiazdek i młodzież z potencjałem. Oddanie MCW upośledziło ofensywę, gwiazdą drużyny jest teraz Nerlens Noel, kocur z wielkim potencjałem defensywnym, który może kręcić piękne cyferki, ale póki co to jego najgroźniejszą bronią jest obrona w pomalowanym i bloki z doskoku. W tej drużynie po prostu nie ma kto punktować.
Grają z mocnymi u siebie Czarodziejami, którzy dzisiaj są poważnie osłabieni. Przede wszystkim gwiazda drużyny, najlepszy strzelec, lider ofensywy John Wall nie zagra. Podobnie jak niezwykle wszechstronny w ataku skrzydłowy Paul Pierce, który potrafi punktować z każdej pozycji, i chyba jako jedyny w ekipie WAS zza łuku. Nie ma też Nene, jest Marcin Gortat, który swoje punkty wrzuci i raczej poprowadzi graczy z DC do zwycięstwa, ale wątpie czy Noel pozwoli mu wykręcić jakieś imponujące ponad 15-punktowe wyczyny.
Widzę tutaj niski wynik, i zwycięstwo Waszyngtonu.

deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Utah Jazz - Sacramento Kings

Kings under 91,5 @ 1,91 WilliamHill ✅
Kings under 87,5 @ 2,37 WilliamHill ⛔

91 punktów

W tych betach nie ma żadnej większej filozofii. Wiadomo jak grają Jazzmani z Salt Lake City. Bardzo ciężko o over w ich spotkaniach. Dzisiaj u Kings zabraknie Cousinsa, Gaya, Stauskasa i Landry&#39;ego. Nawet z DeMarcusem ciężko byłoby pokryć ten over wiedząc jakie ostatnio ma statystyki. Triple-double jak na faceta z jego pozycji to coś niezbyt często spotykanego. Dodatkowo dorzucił bodajże 6 przechwytów, klasa. Wiadomo co się dzieje pod tablicami. Mają tego Goberta, który jest z pewnością TOP3 w klasyfikacji centrów jeżeli chodzi o grę obronną. Nie ma co więcej pisać, trzeba raczej próbować grać, bo braki kadrowe są potężne, a Kings i tak nie mają jakiegoś supermocnego rostera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom