pasek
Użytkownik
Niestety, ale muszę obalić Twój argument o Serge Ibace. Dlaczego? Ano dlatego:C.Anthony. Total Points Under 33.0 @ 1.93 marathonbet
Ja wiem, że Melo jest w ostatnich meczach w kosmicznej formie. 50 punktów z Miami, 40 przeciwko Hawks, 41 z Bucks, ale dziś wydaje mi się że nie będzie miał tak łatwych punktów w Oklahomie. Na przeciw siebie będzie miał Ibake który jest dobrym defensorem i może skutecznie mu uprzykrzyć grę. 33 punkty to jest bardzo duża linia, Ibaka swoim przeciwnikom, których kryje, rzadko daje zbliżyć się do granicy 30 punktów, a co dopiero ją przekroczyć. Dlatego bardziej niż over liczę na under i w dodatku po lepszym kursie.
Melo to nie jest czołg jak LeBron, który wjeżdża w pomalowane po trupach, to nie D-Wade i jego circus layupy, to nie Clyde Drexler "kozłuję piłkę, opuszczam głowę i ruszam, zaczynam dwutakt, gdy parkiet zmieni kolor".
Melo serwuje nam jumperki, a Serge Ibaka to jeden z lepszych obrońców, ale w pomalowanym. Melo jest w stanie rzucić sporo, nie wiem czy 34 czy 31, ale obie wartości to wciąż sporo. Dla mnie no-bet.