Spotkanie: Atlanta Hawks - Boston Celtics
Typ: Paul Pierce over 26,5( pkt + rebounds + ast)
| 25 pkt, 8 zbiórek, 2 asysty| --> 35 łącznie
Kurs:1,85
Buk: Tobet
Analiza:
Dziś w Philips Arena bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie. Do hali '' Jastrzębi'' przyjeżdża '' zielona maszyna'' z Bostonu. Gospodarze 3 zwycięstwa z rzędu, ostatnie na gorącym terenie w Orlando, wcześnie wysoko pokonane Cavs również away mimo, że że nie było Joe Johnsona. Wydaje się, że ekipa Hawks złapała formę z coraz szybciej zbliżającymi się PO. Teraz trochę o gościach. Ekipa Doca Riversa chyba trochę spuściła z tonu, ostatnie wyniki wyraźnie na to wskazują, biało- zieloni grają w kratkę. Dziś B2b away, wczoraj wysoko pokonali SAS na ich parkiecie 107:97. Stwierdzić w tym meczu zwycięzcę czy over pkt jest bardzo trudno gdyż obie ekipy potrafią znakomicie bronić i czy padnie over pkt czy under to ciężko stwierdzić. Dla mnie faworytem jest Boston, nie dużo ale powinien wygrać. Ale z drugiej strony patrząc Atlanta wraca do własnej hali, Boston B2b, lecz za zielonymi przemawia lepszy atak. Ja jednak zdecydowałem się na inny typ, mianowicie: Paul Pierce over 26,5 brane pod ten typ są punkty, zbiórki, oraz asysty. Zauważyłem, u PP34 wzrost formy. Ostatnie wyniki zdecydowanie potwierdzają to że ta linia powinna zostać dzisiaj złamana. Tak jak wcześniej wspomniałem, za Atlantą przemawia własna hala, za Bostonem atak + większe indywidualnośći, większe doświadczenie zespołu. Jak będzie, zobaczymy jednak dla mnie Pierce jest warty grty i w niego włożę dzisiaj swoje pieniądze. Typ oceniam na 85% powodzenia. Zdarzenie pobrane z Tobet. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania meczu( transmisja w Canal + Sport już o 2:00 naszego czasu. Rambo131. Stawka: 7/10
Go GO Celtics
Pierce go for a battle.