>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2017

Status
Zamknięty.
jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
kupon #1 na dziś
GSW win+over 204.5 2.18zł✅✅✅
OKC Raptors over 204.5 1.58zł✅✅✅
Minnesota Denver over 204.5 1.36zł✅✅✅
AKO 4.68zł✅????;)
w Oklahomie i w Minnesocie dziś overy powinny bez problemu siąść, jedynie zastanawia mnie postawa dziś Utah, choć liczę na to że Warriors troszkę tych punktów nadrobią za nich, zresztą po takim kursie szkoda nie brać;)
Forum Typerów NBA
https://www.facebook.com/groups/880537978793916/

Otrzymane punkty reputacji: +2
elvisinho 116

elvisinho

Użytkownik
Dzisiaj atakuje taki meczyk
Indiana - Dallas typ Indiana -3,5 1,65@ fortuna 94-98 ⛔ bez Oladipo nie dali rady
Indiana powinna się rozprawić z Dallas bez problemu.Indiana bilans u siebie 11-7 , a Dallas on road 2-14 i to w zasadzie wszystko w temacie tego meczu.Obie ekipy są B2B plus Dallas daleka podróż.Oglądałem wczoraj Dallas i to Toronto przegrało a nie Dallas wygrało mecz.W tym meczu linie chyba za nisko więc over też mile widziany ale ja idę w Pacers .Wczoraj Indiana stosunkowo szybko odpuściła mecz( starterzy grali po ok.25 min lub mniej a starterzy Dallas np.Barnes-35 , Matthews 36 to wg mnie dzisiaj w nocy wyjdzie,po za tym Pacers mają lepszą ławkę.Tutaj waham się cały czas czy nie przywalić większego handi ale może lepiej jeść małą łyżeczką?
W meczu Atlanta - Wash lepiej grać over bo tam mogą postrzelać niż Gortatów którzy lubią zamulić,poza tym kurs nie adekwatny .113-99 ✅✅✅ Gortaty dno i kupa mułu .
Atlanta - Washington over 209,5 1,62@ fortuna

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies
Typ: LAL -3,5
Kurs: 1,90
Bukmacher: Unibet

No dobra dzisiaj też trochę na ryzyku, ostatnio się nie udawało, więc dzisiaj na przełamanie. Gram na Lakersów w meczu z miśkami. Powinien wrócić Ingram i generalnie w LA bez większych strat oprócz Lopeza i Balla. Absencja tych dwóch panów nawet powinna pomóc im się przełamać. Z kim jak nie z Memphis mają wygrać? W dodatku u siebie. Drużyna gości jest back to back, dodatkowo questionable jest Evans ich jedyny sensowny gracz oprócz Gasola. Reszta to dramat, a ich gra jest beznadziejna. Lakersi powinni się tutaj przełamać i liczę na ich skuteczność, bo ostatnio było cienko. Kuzma powinien znowu się rozstrzelać, a reszta coś dołoży od siebie. Nie widzę tutaj większych szans dla gości, ale to jest NBA, gdzie amazing it&#39;s happens ;) powodzenia!

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Dzisiaj atakuje taki meczyk
Indiana - Dallas typ Indiana -3,5 1,65@ fortuna
Indiana powinna się rozprawić z Dallas bez problemu.Indiana bilans u siebie 11-7 , a Dallas on road 2-14 i to w zasadzie wszystko w temacie tego meczu.Obie ekipy są B2B plus Dallas daleka podróż.Oglądałem wczoraj Dallas i to Toronto przegrało a nie Dallas wygrało mecz.W tym meczu linie chyba za nisko więc over też mile widziany ale ja idę w Pacers .Wczoraj Indiana stosunkowo szybko odpuściła mecz( starterzy grali po ok.25 min lub mniej a starterzy Dallas np.Barnes-35 , Matthews 36 to wg mnie dzisiaj w nocy wyjdzie,po za tym Pacers mają lepszą ławkę.Tutaj waham się cały czas czy nie przywalić większego handi ale może lepiej jeść małą łyżeczką?
W meczu Atlanta - Wash lepiej grać over bo tam mogą postrzelać niż Gortatów którzy lubią zamulić,poza tym kurs nie adekwatny .
Atlanta - Washington over 209,5 1,62@ fortuna
Oladipo i Sabonis są Questionable na dziś
Poprawka: Oladipo jest OUT

macready 56

macready

Użytkownik
Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies
Typ: LAL ML
Kurs: 1,60
Bukmacher: INTERTOPS.eu

Gram podobnie jak kolega wyżej tyle że troszkę bezpieczniej bo na końcową wygraną bez handicapu.Jednam po dobrym kursie jak na ML win LAL
Większość zostało już napisane. Ja od siebie dodam że LAL po słabej serii u siebie powinno w końcu wygrać ten mecz z bardziej zmęczonym przeciwnikiem. Być może nie ma to na tym poziomie znaczenia, ale życie pokazało że czasami się sprawdza.

elvisinho 116

elvisinho

Użytkownik
Dzięki za info,nawet nie wchodziłem na roto,czekam więc aż skłądy zostaną potwierdzone,swoją drogą to chyba podpucha bo typ Indiana win w USA jest na 3 miejscu . 1 jest Boston 2 Los Angeles Lakers

toper86 32

toper86

Użytkownik
Pytanie do użytkownika Elvisinho z jakiej strony bierzesz info jaki typ jest &quot;popularny&quot; w Usa ? Z góry dzięki za link. Ps Los Angeles Lakers po takim kursie aż żal nie spróbować.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Tak się podpalacie tym Lakers a oni pewnie umoczą. Jak Lopez Ingram i Ball nie zagrają to 1/3 jak nie więcej wartości drużyny stracona

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
Indiana - Dallas M.Turner over 15.5 pkt @1.85 iforbet✅✅✅ easy juz w 3kwarcie
Głównym argumentem jest brak Oladipo. Viktor ostatnio w gazie rzucał co drugą akcje. Teraz ktoś te punkty musi wziasc na swoje barki. Powinien to byc Turner i Bogdanovic. Turner będzie Dirka wyciągał bardzo daleko z pomalowanego. Niemiec już nie te nogi i wróżę kłopoty w defensywie. Licze na ok 13-15 rzutów. Przy średniej skuteczności + punkty z osobistych linia spokojnie do pokrycia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Sam gram do dubelka win Oklahoma z AH -3 i do tego Clevland AH -2,5. Ako kurs ponad 2,2.
Co do Oklahomy ostatnio powrócili na właściwe tory. Ktoś tu wcześniej wspominał co do Toronto, ze ich mecze wyjazdowe nie są przekonujące. Uważam, że kurs na Oklahime jest godny uwagi. Oklahoma na własnym terenie jest zawsze groźna.
Natomiast Clevland. Nie gram zbyt wielkiego handi bo to oni niezbyt forsują się z takimi drużynami. Uważam, że wygrają, ale nie będzie to raczej zbyt duża różnica punktowa, jednak taka bezpieczną przewagę na pewno utrzymają.

macready 56

macready

Użytkownik
OCT vs Toronto Raptors
Typ: Toronto ML
Kurs 2,35
Bukmacher Intertops.eu

Jeszcze jeden bet na dzisiaj. Trochę na czuja, wydaję mi się że jest tu value na Raptors. Miałem tego nie ruszać, dopiero po zobaczeniu kursu się zdecydowałem, myślałem że będzie w okolicach 2,10.
OCT ma dobrą serię , jest to jak dobrzę widzę najdłuższa seria zwycięstw w tym sezonie. Goście miewają znacznie dłuższe serię, w sumie nie dawno taką mieli jednak ostatni mecz został przegrany przez Toronto, dziś jednak myślę że to goście rozpoczną kolejną serię zwycięstw.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Oklahmoa z Toronto jak dla mnie do oglądania tylko. Obie drużyny potrafią tak falować, że szkoda gadać. Ostatnie wyniki OKL też niech nie mylą. Wygrali niby z Houston, ale tam po prostu Rockets nieco oddali pola. Z drugiej strony Raptors porażka wczoraj w nocy, De Rozan na beznadziejnej skuteczności, dzisiaj nie sądzę żeby przytrafił mu się drugi taki mecz.

mfl 439

mfl

Użytkownik
późno. alę piszę, niesamowita promocja Boston + Indiana AKO 3.03 ???? biere
sorry za głupi wpis bez żadnego info ale wrócilem, zobaczyłem i wziąłem bez zastanowienia wogóle, promo

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
późno. alę piszę, niesamowita promocja Boston + Indiana AKO 3.03 ???? biere
sorry za głupi wpis bez żadnego info ale wrócilem, zobaczyłem i wziąłem bez zastanowienia wogóle, promo
aha
promo, no i fajnie.
Chicago Bulls pewniak, gram. Grajcie ze mna✅

E: Wpis dla jaj, ale stawka juz prawdziwa.

mfl 439

mfl

Użytkownik
aha
promo, no i fajnie.
Chicago Bulls pewniak, gram. Grajcie ze mna
kolego, pozwoliłem sobie taki wpis dodać bo od początku tego sezonu NBA jestem w tym temacie aktywny i dodaje propozycje ZAWSZE z odpowiednim uzasadnieniem, analizą. Tak naprawdę pierwszy raz bez analizy napisałem, że promo i nic więcej (okres świąteczny %). Ale co Ci będę tłumaczył jak nie czujesz klimy bo jesteś w temacie od dziś (przepraszam jeśli nie zauważyłem Twojej obecności wcześniej jeśli takowa była). Dla mnie Twoja postać jest anonimowa
Co do meczów to lubię bardzo Hornets ale od dłuższego czasu w mojej ocenie są bezpłciowi, Boston to marka, ma lepszych zawodników i nie będą marnować osobistych jak Howard ???? , po prostu różnica klas na ten moment. Ostatnio Boston trochę w kratke to dziś wygra. Kurs 1.91 wygląda ok. Co do Indiany oglądałem ich wiele razy. Solidna ekipa, mają dobrych strzelców. Dallas away są bardzo słabi. Dziś Indiana bez Oladipo ale po ostatnich porażkach dziś trzeba wygrać i kurs 1.60 jak dla mnie wygląda ok.
Kursy z william hill, pozdrawiam

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
I co, pali sie wam w pupkach pewnie z tym Wizzards po smiesznym kursie ? Zapowiada się emocjonująca koncowka. A jednak nie. Jastrzębie wczesniej zamknęły spotkanie. Czas start, pol forum może wylewać żale. Stawiać coś po kursie 1.4 z nba to samobójstwo ;)

L 44

luksus777

Użytkownik
Knicks +15 @ 1.6. ✅
Over 198.5 @1.82 ✅
Spurs jest raczej leniwe jeżeli chodzi o przewagi - na 26 meczy między tymi drużynami ta linia nie weszła 3 razy, warto spróbować ???? . Over 198 w tym meczu, wszyscy zdrowi, Ostrogi u siebie pokryją go bez problemu ostatnie mecze z Knicksami również o tym świadczą, prasa jest podobnego zdania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom