undertaker_tsw
Użytkownik
Mnie sixers zawalili piekne ako a wahalem sie czy do boston z underem dac sas i over. Bez lillarda over a tym bardziej wygrana blazers wydawaly sie malo.prawdopodobne
Dzięki, że dostrzegasz że piszę to w miare z głową ???? Wiadomo ludzie boją się grać niskich kursów ale z dzisiejszej oferty uważam, że jest to nadal jedno z pewniejszych zdarzeń, P.George spore osłabienie, ale nie zapominajmy, że C.Anthony, Westbrook czy też Adams będą grać, ja się swojego trzymam a jeśli bym miał szukać zamiennika za ten typ to zagrałbym Miami Heat win ????z całym szacunkiem Pavlyuchenko, bo piszesz posty z głową tu, ale branie handi -3,5 na OKC po kursie 1,39zł to trochę skazywanie kuponu na tzn "Ty, tylko jeden mecz mi nie wszedł" ???? ja bym nie ruszał tego po tak niskim kursie, strata Georga może być odczuwalna, głównie w obronie, ktoś Khrisa i Antka musi tam pokryć, a nawet zmęczeni podejrzewam że coś tam nawrzucają, ale powodzonka ????
Też uważam, że Clippers jest warte gry.Dodam jeszcze jeden typ:
Clippers win @1.67
Griffin jest game time decision, ale to bez znaczenia, Lonzo nie gra u gospodarzy.
Przeczucie, że Clippers to wezmą.
a skąd masz już info że Griffin zagra? nigdzie nie widzę potwierdzonego tego jeszczeWashington Wizards vs Houston Rockets
Typ: Wizards kurs: 2,02
Bukmacher: Unibet
Wczoraj na farcie udało się trafić NYK +12,5, a dzisiaj idę w stronę Wizards. Tak jak pisałem wcześniej to jest drużyna, która wygrywa z lepszymi i która mobilizuje się na takie mecze. Teraz mają na patelni podanych Rockets, którzy są wypruci mentalnie po zawstydzającej porażce z Bostonem gdzie prowadzili nawet 26 pkt...Zresztą Minesota prowadziła 20 i też w pape to jest NBA, nic mnie tu nie zdziwi. Właściwie to center Rockets dalej poza grą i nie wiadomo co z CP3. Z nim mają bilans 15-1 bez niego 10-7. Chłopina robi różnicę. Stawiam na gospodarzy bo będą mocno naładowani po wpadce z Atlantą, do tego rakiety wycieńczone po emocjonującym meczu w Bostonie i są back to back. Do tego mają dołek i ponieśli 4 porażki z rzędu. Liczę na ciekawy pojedynek i oby Wizards wygrali.
Oprócz tego polecam jeszcze kurs na GSW -10,5 1,98
Sacramento vs Phoenix under 210,5 1,87
Lakers vs Clippers (wraca Griffin) na Clippers -2,5 1,9
Ziomuś, wiesz o czym mówisz? Popatrz jak bronią Bucks. Przede wszystkim podwajają pick'n'rolle i odpuszczają łuk. To jest piekielnie wyczerpujące. Dwie główne opcje w ataku Kozłów zagrały wczoraj w okolicach 40 minut (Greek Freek + Middleton) + przelot do OKC + historia, która pokazuje, że Kozły w Oklahomie praktycznie non-stop zbierają baty. Jeżeli coś tutaj grać, to tylko w kierunku gospodarzy.Nie no Panowie trzeba łapać jak jeszcze można,OKC bez Georga , który ostatnio miał 33 oczka z Toronto.Przecież Milwaukee to solidna ekipa,co z tego , że są B2B .Oklahoma wygrała 6 ost meczy ale oni lubią czasami odwalić szopkę, oby noworoczną,Melo troszkę pocegli a sam West i Adams mogą tego nie pociagnąć.
Ja w to wchodzę ale zabezpieczam się handi
Oklahoma - Milwaukee +7,5 1,87@ fortuna