Panowie zbliża się koniec grudnia więc pozwoliłem sobie na małe podsumowanie moich "wypocin" w tym dziale.
W grudniu podałem 29 typów
18 trafionych
11 na minus
Początek miesiąca kiepski ale na ost .20 siadło 15
Zrobiłbym tabelkę ale mi się nie chce(swoją drogą był tu klient , który jest w tym dobry ???? Ps nie wysyłaj mi na priv screenów ile wygrałeś bo jak ja wyśle Ci moje to zrobi Ci się gorąco kolego)
Nie bawię się w kursy poniżej 1,6@ bo tak zarobić się nie da.Gram przeważnie single,sporadycznie jakiś dubel, co noc wybieram doga , bo zawsze są niespodzianki. Moja średnia skuteczność to 56% trafionych,ale mam miesiące ,że dobijam do 70%.W tym pierwszym miesiącu na forum jestem na niezłym plusie
Pracuje z domu(jestem projektantem) stąd mam czas na NBA. Przeważnie oglądam po 2 mecze co noc i zawsze na
live gram tzw. dokładki meczy które obstawiam wcześniej.
Sporo osób uważa , że na NBA nie da się zarobić-ja się z tym nie zgadzam.
Wczoraj miałem dzień konia, tutaj podałem 5 typów-4 siadły ( kto pograł ten zarobił)
Ogólnie to mam wyjebane czy ktoś gra to co podaje, czy nie , nie piszę super mega wypasionych analiz bo nie mam na to czasu(gdybym wczoraj podał ,że gram Netsów to większość by mnie wyśmiała ,poza tym napisz tu dobrą analizę do tego meczu).
Dołączyłem do tego działu po to żeby sie,rozeznać kto jest kto i powiem szczerze , że jest tu kilku kozaków.Ja zawsze gram swoje typy ale jak ktoś myśli tak jak ja to wtedy podnoszę stawki.
Dzisiaj podam ostatnie swoje typy w tym roku.
Utah -Cleveland Cleveland win 1,61@
fortuna
Nie ma co tu gadać są lepsi i biorą ten mecz
Detroit - SAS SAS win 1,6@ forutna
najgorszy mecz spurs w sezonie
Tłoki bez Bradleya i Jacksona a ławka słabiutka, sam Harris tego nie pociągnie bo Drummonda nie liczę dla mnie to kołek od zbiórek. SAS bez Gaya a Leonard i Green GTD-ale ostrogi bez Leonarda grać potrafią,poza tym to jeszcze nie ten Leonard sprzed kontuzji(za niego lub Gaya minuty zbierze Anderson i Manu pogra sobie wiecęj).W SAS było 96-93 i wtedy Jackson miał 27 pkt , dziś go nie ma. Będę czekał na oficjalne składy bo ciekawie wyglądają linie na to spotkanie
Wszystkim życzę jeszcze większych wygranych w Nowym Roku