ponadto Gortat gra pod koszem przeciwko swojemu dobremu koledze, czasem gada jak się lubią i trzymają poza parkietem, a takie ziomkowe potyczki zawsze dodatkowa motywacja do bicia przeciwnika (coś a'la gra z ziomem w fife) ????Myślę, że jest dzisiaj szansa na fajne liczby dla Gortata. Tak jak już wspominaliście Capela i Nene OUT. Gortat swoje 25 minut powinien dostać, Anderson to jest zapchajdziura pod koszem, zawodnik, który dodaje spacingu ekipie z Houston. Spacing z resztą to powinien być drugi człon nazwy ekipy gości.
Tym, którzy mieszkają za granicą albo wiedzą jak korzystać z mobilnej wersji b365 w Polsce polecam przyjrzeć się następującym zakładom:
Gortat over 7,5 zbiórki @1,72
Gortat over 17,5 (punkty + zbiórki + asysty) @1,72
Myślę, że godne uwagi. Gortat dobrze współpracuje z Wallem, a Janek widząc dziurę pod koszem gości powinien często grać 1v1 z Hardenem + akcje pick&roll bądź pick&pop z Polish Hammerem.
No i Westbrook by ich doszedl, gdyby nie sedziowie..OKC trochę baty na początku meczu dostaje, no ale wiadomo ze to nba jeszcze nie ma co się spinać
Ziomuś, wiedziałeś o czym mówiłeś? Dopiero dziś zobaczyłem ten ładnie mówiąc, głupi wpis.Ziomuś, wiesz o czym mówisz? Popatrz jak bronią Bucks. Przede wszystkim podwajają pick'n'rolle i odpuszczają łuk. To jest piekielnie wyczerpujące. Dwie główne opcje w ataku Kozłów zagrały wczoraj w okolicach 40 minut (Greek Freek + Middleton) + przelot do OKC + historia, która pokazuje, że Kozły w Oklahomie praktycznie non-stop zbierają baty. Jeżeli coś tutaj grać, to tylko w kierunku gospodarzy.
klasycznie ten 1pkt zabrakło co akurat nie grałem tego, ale mam często tak samo.....Golden State Warriors - Charlotte Hornets
Typ: Over 211,5
Kurs: 1,95
Bukmacher: Intertops.eu
Kursy wzrosły na over w tym meczu więc na dwie godziny przed zdecydowałem się jeszcze na ten typ.
GSW oczywiście najwięcej w lidze zdobytych punktów, Hornets nie mało też traci więc o zdobycz punktową GSW możemy być raczej spokojni. Charlotte w ostatnich meczach wyjazdowych zazwyczaj rzuca ponad 100punktów dziś wiadomo może być z tym problem patrząc na rywala jednak myślę że wiele do 100 nie braknie i to i tak wystarczy do pokrycia overa, jednak to NBA i nic nie wiadomo nigdy ;p
Wątpię, żeby Miami zagrało drugi dzień z rzędu tak samo tragiczny mecz jak wczoraj z Brooklynem - ja osobiście widzę zwycięstwo MiamiNa dzisiaj 1 co mi się rzuca w oczy to wygrana Orlando z Miami po kursie @1.96 i under w meczu Jazz z Cleveland.
Zgadzam sie z tym typem i jak najbardziej popieram. Steph dzis wraca do skladu, chlopaki wczoraj dostali po dupie od slabych Hornets(3-11 on road przed wczorajszym meczem) i to do tego u siebie. W Memphis dalej kontuzje i slaba gra. Meczu przyznam nie ogladalem, ale widzialem, ze Howard napykał im punktow. Dzis powinno byc nieco latwiej moim zdaniem i pod koszem Memphis nie powinno tak szalec. Do tego Green mial 16 asyst, a nie od tego chlopak jest. Dzis Curry bedzie od rozrzucania pilek, a wiadomo - swoje dolozy jesli chodzi o punkty. Ostatnio pykneli ich luzno roznica 13 punktow i dzisiaj mozliwe, ze w ostatnim meczu roku rozjada ich ponownie.przeczuwam dzisiaj, że GSW się przejedzie po Memphis. handi -9.5 po kursie 1.50 idealna do jakiegoś mocnego dubla.
Polecam też Cleveland. Osłabili loty ostatnio, ale ja w nich wierzę nadal. Czas na przełamanie.