pavlyuchenko
Użytkownik
Tak jak wspominałem wyżej, klątwa jakaś na tej hali w LA sobie Czarodzieje nie radzą, ale jeszcze druga połowa spotkania, dużo się może wydarzyć.Co ten wiz odpierd...
edit. czarna seria Wizards na hali w LA trwa nadal..
Tak jak wspominałem wyżej, klątwa jakaś na tej hali w LA sobie Czarodzieje nie radzą, ale jeszcze druga połowa spotkania, dużo się może wydarzyć.Co ten wiz odpierd...
Jak zaczęli trochę odrabiać , dałem na Wizards po kursie 2.4 , qrva pewny byłem , a tu taka niefartowna końcówka . To właśnie NBA ...Williams w Clippers zrobił tu piękną robotę. Szkoda tylko , że kosztowała mnie dwie stówy.
Nie trzeba strony, wystarczy ściągnąć aplikacje Sofa Score i tam masz nawwt szybciej niz.na oficjalu NBA ????nba.com
Nie jest, bo między Kings a Raptors jest przepaść. Toronto to klasowy zespół z czołówki wschodu, który nie przegrywa za często z drużynami z dołu tabeli. Sam mam zamiar grać coś w stronę Toronto na żywo.Pytanie do bardziej obeznanych w temacie czy aby kurs na Sacramento około 4 nie jest aby przesadzony ? Widziałem ich ostatnio w paru meczach i nawet " coś " tam grają. Choć szału nie ma. Może kieruję się troszkę emocjami bo osobiście gry Toronto nie cierpię. Tak czy siak wydaje mi się że handicapy w stronę Sacramento do gry. Ale czy aby to nie jest moja emocjonalna ocena hmmm. Pozdrawiam