pavlyuchenko
Użytkownik
Dzisiaj też tylko krótkie przemyślenia - co do meczu w Philadelphi to uważam, że jeśli Embiid wystąpi to będzie się dobrze bawił z chłopakami z Sacramento (oglądałem ich kilka razy i strasznie to wyglądało, chociaż o dziwo chwilami potrafią zaskoczyć), więc jak dla mnie Philadelphia 76ers win. Kolejny mecz już bardziej zacięty Washington Wizards u siebie zmierzą się z New Orleans Pelicans, ja tu widzę 3 opcje do zagrania, pierwsza to over 210,5 pkt w meczu, druga - New Orleans Pelicans over 106,5 pkt. i trzecia - Pelicans win. Uważam, że to będzie bardzo ofensywne spotkanie, Pelicans lubią atakować co pokazują statystyki, "Czarodzieje" myślę, że się dostosują i też bedą sporo rzucać, ale ostatecznie przed własną publicznością przegrają.
Ostatnie spotkanie czyli Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers, to musi być mega dobry mecz, Matthew Dellavedova i Jason Terry prawdopodobnie wystąpia w tym spotkaniu chociaż wcześniej ich występ stał pod znakiem zapytania, do tego powrót D.Wade'a, którego muszę zacytować "We just gotta come out and execute it like we do every night." - tłumaczyć chyba nie muszę, pełny skład jest, motywacja jest, na pewno dobre widowisko też będzie i jak dla mnie Cleveland win.
Jak to zagrać? Proponuję dubel:
Philadelphia 76ers win + Cleveland Cavailers win - kurs ako 2.16 (fortuna)
i solo na New Orelans Pelicans win - kurs 2.01 (fortuna)
P.S. Gram na zwycięstwa łącznie z dogrywką ponieważ wczoraj Golden State sprawiło psikusa ???? z fartem!
Ostatnie spotkanie czyli Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers, to musi być mega dobry mecz, Matthew Dellavedova i Jason Terry prawdopodobnie wystąpia w tym spotkaniu chociaż wcześniej ich występ stał pod znakiem zapytania, do tego powrót D.Wade'a, którego muszę zacytować "We just gotta come out and execute it like we do every night." - tłumaczyć chyba nie muszę, pełny skład jest, motywacja jest, na pewno dobre widowisko też będzie i jak dla mnie Cleveland win.
Jak to zagrać? Proponuję dubel:
Philadelphia 76ers win + Cleveland Cavailers win - kurs ako 2.16 (fortuna)
i solo na New Orelans Pelicans win - kurs 2.01 (fortuna)
P.S. Gram na zwycięstwa łącznie z dogrywką ponieważ wczoraj Golden State sprawiło psikusa ???? z fartem!