>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA by Wiśnia 🍒

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj noc do zapomnienia nawet nie ma co wspominać. Czas na rehabilitację na dziś przygotowałem trzy typy, być może uznacie mnie za totalnego szaleńca to co tutaj Wam zaproponuje ale widzę w tych typach value. Pierwszy mecz na dziś to Cleveland - Denver. W tym spotkaniu przewiduje zwycięstwo i kapitalny mecz Denver i Jokicia. W ostatnim spotkaniu Denver wygrało 130-101 a Jokic zaliczył świetne zawody 26/18/16. Uważam, że Cavs jeszcze nie są wstanie wygrywać każde ważne i trudne spotkania a dla Denver takie mecze to chleb powszedni.

Liczba punktów zawodnika - Nikola Jokic 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Nikola Jokic 12 lub więcej (Mecz)✅
Triple double - Nikola Jokic (Mecz)✅
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)❌
@5.50 efortuna.pl❌

Drugi mecz na dziś to Memphis - Sacramento. Memphis to jedna z najlepszych defensyw i ofensyw tego sezonu. Mimo wielu kontuzji prezentują świetną dyspozycji. Mocny rotacyjny skład gdzie każdy zawodnik może zrobić coś dobrego jest ich bardzo mocna strona. Jackson prezentują bardzo fajna dyspozycje w połączeniu z Morantem gwarantuje sporą punktów.

Liczba punktów zawodnika - Jaren Jackson Jr 20 lub więcej (Mecz)❌
Wynik - Memphis zwycięstwo (Mecz)✅

@2.60 efortuna.pl❌

Trzeci typ na dziś to:
New Orleans - Phoenix
Liczba punktów zawodnika - Devin Booker 25 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Phoenix zwycięstwo (Mecz)❌
@2.20❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +150
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 pierwszy mecz na dziś to Golden State - Minnesota. Typ jest cholernie szalony ale jeśli Golden mają wrócić na zwycięską drogę to tylko za sprawę jednego gościa, który nazywa się Curry.
W tym spotkaniu typuje zwycięstwo Golden i kosmiczny mecz w wykonaniu Stefana. W ostatnim spotkaniu z Denver Stefan pokrył tą linie w 100% i liczę na to, że dziś dokona tego ponownie.
Liczba punktów zawodnika - Stephen Curry 20 lub więcej (Mecz)
Double double - Stephen Curry (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Stephen Curry Powyżej 3.5 (Mecz)
Wynik - Golden State zwycięstwo (Mecz)
@7.50 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Portland-Utah. W tym spotkaniu stawiam na trójki i zdobycz punktowa Markkanena, który w przedostatnim meczem z Lakers pokrył linie bez problemu. Fin miesza dobre a nawet świetne mecze taki jak z Knicks 34 punkty z gorszymi chwilami ale jak na lidera przystało w takich spotkaniach jak to powinien wziąć grę na swoje barki i poprowadzić drużynę do wygranej.
Liczba punktów zawodnika - Lauri Markkanen 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Lauri Markkanen Powyżej 1.5 (Mecz)
@1.83 efortuna.pl

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒 kilka dni przerwy i wracamy do NBA CUP. W dalszym ciagu stawiam na ryzykowne opcje bo widzę w nich value. Pierwszy mecz na dziś to Milwaukee Bucks - Orlando Magic. W tym spotkaniu typuje zwycięstwo Bucks i do tego dokładam triple duble Giannis Antetokounmpo. Giannis jest w niesamowitej formie i napewno dzisiaj pokaże pora kolejny swoją klasę. W tym sezonie zaliczył 18 duble duble oraz 3 triple duble. Wierzę w to, że jest ta opcja realne w dzisiejszym spotkaniu gdzie Bucks będzie bardzo zależało aby wygrać całe NBA CUP.

Wynik - Bucks wygrana (Mecz)
Triple double - Giannis Antetokounmpo (Mecz)
@10.72 iforbet.pl

Drugi mecz na dziś to Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks. Od momentu powrotu Doncicia do składu to Dallas zaczęło się świetnie prezentować i nie sądzę aby oddali mecz bez walki o zwycięstwo w NBA CUP. Upatruję ich szansy w braku Holmgrena, który jest bardzo ważnym elementem całej układanki Oklahomy. Nie wiem czy Dallas da radę w regulaminowym czasie ale napewno będą walczyć do samego końca. Do tego dorzucam triple duble Luki, który na ten moment zaliczył dwu krotnie triple i jest napewno wstanie tego dokonać dzisiaj.

Handicap - Mavericks 7.5 (Mecz)
Triple double - Luka Doncic (Mecz)
@5.17 iforbet.pl

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒Grudzień nie jest udany pod kątem skuteczności lecz wracam po dłuższej przerwie i dalej mam ciekawe i szalone wizje. Już dziś finał NBA CUP i wierzę w szalony finał w którym puchar w górę podniesie drużyna Doca Riversa. Oklahoma to jedna z najlepszych ekip tego sezonu natomiast jeszcze według mnie brakuje im tego obycia w finałach i kluczowych momentach czego nie można zarzucić mistrzom NBA z roku 2021. Wierzę w świetny mecz Bucks, świetny mecz pod koszem Gianisa i na rozegraniu a na MVP spotkania stawiam na Lillarda. Typ jest na pierwszy rzut oka szalony ale po zagłębieniu się to na chłodną wszystko jest bardzo realne i do zrobienia.
Liczba asyst zawodnika - Giannis Antetokounmpo 5 lub więcej (Mecz)
Wynik - Milwaukee zwycięstwo (Mecz)
Liczba punktów - Powyżej 209.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - D. Lillard 25 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Lillard Powyżej 2.5 (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - Giannis Antetokounmpo 10 lub więcej (Mecz)
@8.50 efortuna.pl

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem ⚡🍒 wracam po dłuższej przerwie więc czas znowu sprobować podbić ten koszykarski świat!

Pierwszy mecz na dziś, który biorę pod uwagę to Atlanta - San Antonio. Spurs w końcu dopięła transfer Foxa na którym bardzo im zależało i jeśli mam być szczery to powinno to być znakomite wzmocnienie, które od razu od pierwszego meczu w barwach Spurs powinno być widoczne, stąd też mój typ w stronę Foxa, który napewno nie raz dziś poszuka nowych kolegów pod koszem.
Liczba asyst zawodnika - D. Fox 4 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 1.5 (Mecz)✅
Wynik - S.Antonio zwycięstwo (Mecz)✅
@2.10 efortuna.pl✅

Drugi mecz na dziś którym się zajmę to również występ kolejnego nowego gracza w drużynie.
Sacramento - Orlando, debiutujący w nowych barwach LaVine napewno nie będzie czekał i weźmie sprawy w swoje dłonie i od samego początku i zaliczy bardzo udany debiut. Do tego dorzucam wygraną Sacramento, które musi gonić aby nie ucieka im najlepsza „8”. Orlando dalej jest mocne w defensywie ale gdzieś utraciło ten blask z początku sezonu.
Wynik - Sacramento zwycięstwo (Mecz)🟥
Liczba punktów zawodnika - Z. LaVine 18 lub więcej (Mecz)🟥

@1.96 efortuna.pl🟥

Pozostałe typy bez analizy:
Brooklyn - Washington
Liczba punktów zawodnika - Cameron Johnson 15 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Ziaire Williams poniżej 15.5 (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl✅

Utah - Golden State
Liczba punktów zawodnika - Buddy Hield 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Stephen Curry 20 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Golden State zwycięstwo (Mecz)🟥
@2.30 efortuna.pl🟥

Philadelphia - Miami
Handicap - Miami +3.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - T. Herro 20 lub więcej (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl✅

Detroit - Cleveland
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Evan Mobley Powyżej 28.5 (Mecz)✅
Wynik - Cleveland zwycięstwo (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1324
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem ⚡🍒 wracam po dłuższej przerwie wczoraj całkiem udana noc czas znowu sprobować podbić ten koszykarski świat!

Pierwszy mecz na dziś to Portland - Sacramento. Sacramento wczoraj kompletnie oddało mecz z Orlando i nie wierzę w to aby dziś po raz kolejny do tego doprowadzili. Po raz kolejny idę w stronę nowego gracza LaVine, który wczoraj zaliczył dość udany debiut ale stać go zdecydowanie na więcej.

Liczba punktów zawodnika - Z. LaVine 18 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Sacramento zwycięstwo (Mecz)🟥
@2.20 efortuna.pl🟥

Drugi mecz na dziś to L.A.Lakers - Golden State.
Lakers jeszcze dzisiaj zagrają bez swojej nowej gwiazdy stąd też mój typ skierowany w stronę Lebrona, który większość grania będzie brał w swoje dłonie. Golden po wczorajszej wtopie i zawirowaniach z wymianami mogą mieć ciężko tak szybko się zmobilizować i postawić L.A.

Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - LeBron James Powyżej 44.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - LeBron James Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - LeBron James 8 lub więcej (Mecz)✅
@2.02 efortuna.pl✅

Dodatkowe typy:

Boston - Dallas
Liczba punktów zawodnika - K. Thompson 15 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - K. Thompson Powyżej 2.5 (Mecz)✅
@2.40 efortuna.pl✅

Denver - Orlando
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Nikola Jokic Powyżej 48.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Nikola Jokic Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)
@2.10 efortuna.pl✅

Minnesota - Houston
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Anthony Edwards Powyżej 2.5 (Mecz)✅
Wynik - Minnesota zwycięstwo (Mecz)✅
@2.30 efortuna.pl✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1892
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem ⚡🍒 wracam po dłuższej przerwie wczoraj do perfekcji niewiele brakło 11/12, czas znowu sprobować podbić ten koszykarski świat!

Pierwszy mecz na dziś to Charlotte - San Antonio. Spurs po wzmocnieniu się przez Foxa, wygląda turbo dobrze na papierze jak i zarówno na parkiecie. Doświadczony CP w połączeniu z młodym talentami, które dysponują mają ogromny potencjał aby powalczyć o coś więcej w tym roku. W tym spotkaniu stawiam na wygraną Spurs oraz koncertowy mecz Wemby, na dokładkę wrzucam 8 punktów Sochan, który krok po kroku będzie odbudowywał formę i wracał do wyjściowego składu.

Liczba punktów zawodnika - Jeremy Sochan 8 lub więcej (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 1.5 (Mecz)
Wynik - S.Antonio zwycięstwo (Mecz)
@2.50 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Brooklyn - Miami. Miami po oddaniu Butlera cały swój skład opierają na Herro, który miewa znakomite momenty przeplatane czasami jakimiś krótkimi przestojami. W meczu z Nets, Miami nie powinno mieć aż tak wielu kłopotów i zakładamy ich zwycięstwo z dobrą grą pod koszem jak i zarówna zza łuku Herro.

Liczba punktów zawodnika - T. Herro 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - T. Herro Powyżej 2.5 (Mecz)
Wynik - Miami zwycięstwo (Mecz)
@2.05 efortuna.pl

Pozostałe propozycje na dziś:

Phoenix - Utah
Handicap - Utah +11.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Devin Booker 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Devin Booker Powyżej 1.5 (Mecz)
@2.00

Detroit - Philadelphia
Double double - Joel Embiid (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Joel Embiid Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Joel Embiid 25 lub więcej (Mecz)
@2.05

Oklahoma - Toronto
Liczba punktów zawodnika - Jalen Williams 15 lub więcej (Mecz)
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Scottie Barnes poniżej 33.5 (Mecz)
@2.10

Atlanta - Milwaukee
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Lillard Powyżej 1.5 (Mecz)
Liczba punktów i asyst zawodnika - Giannis Antetokounmpo Powyżej 35.5 (Mecz)
@1.94

Washington - Cleveland
Liczba punktów zawodnika - M. Strus 5 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - M. Strus Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - J. Poole poniżej 20.5 (Mecz)
@2.05

eFortuna.pl

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
#NBA #DYSKUSJA #TYPY

HEJ HEJ TU NBA! 🏀🍒

Podzielcie się swoim typem/zdaniem poniżej👇

Cześć i czołem ⚡🍒 wracam po dłuższej przerwie więc czas znowu sprobować podbić ten koszykarski świat!

Pierwszy mecz na dziś to L.A.Lakers - Utah. Wszystko wskazuje na to, że właśnie dziś nastąpi debiut Doncicia i od razu zakładam pokaz siły i fajerwerki w wykonaniu Luki. Lebron w ostatnimi meczu pokazał, kto jest królem LA ale zakładam, że właśnie dziś ukaże nam się właśnie nowy przyszły Król. Nie widzę tutaj nic innego jak wygrana Lakers i świetny debiut Luki.

Liczba punktów zawodnika - Luka Doncic 25 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Luka Doncic Powyżej 2.5 (Mecz)
Wynik - LA Lakers zwycięstwo (Mecz)
@1.83 eFortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Dallas - Sacramento. Dallas po dołączeniu AD zagrało kapitalne zawody natomiast AD doznał urazu przywodziciela i na kilkanaście meczy już na start nowej kampanii w Dallas musi wypaść. W tej absencji widzę dużą szansę dla Sacramento i nowego nabytku LaVine. Zach po dołączeniu zaczynam co raz lepiej się komunikować z nowymi kolegami notując 13/22/22 punkty w ostatnich meczach. Zakładam wyrównane spotkanie z lekką szansę na wygraną Kings i kolejny dobry mecz w wykonaniu LaVine.

Handicap - Sacramento +5.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Z. LaVine 18 lub więcej (Mecz)
@1.82 efortuna.pl

Dodatkowe typy bez analizy:

Denver - Portland
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Nikola Jokic Powyżej 47.5 (Mecz)
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)
@1.86

Milwaukee - Golden State
Liczba punktów zawodnika - J. Butler 18 lub więcej (Mecz)
@1.86

Cleveland - Minnesota
Liczba punktów zawodnika - D. Garland 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Garland Powyżej 1.5 (Mecz)
Wynik - Cleveland zwycięstwo (Mecz)
@1.95

Miami - Boston
Handicap - Miami +13.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - A. Wiggins 15 lub więcej (Mecz)
@2.00

Washington - San Antonio
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 5 lub więcej (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - D. Fox 18 lub więcej (Mecz)
Wynik - S.Antonio zwycięstwo (Mecz)
@1.75

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem ⚡🍒 wczoraj 11/17 i fajny typ na 3 kwartę Lakers. Czas poprawić skuteczność i znowu sprobować podbić ten koszykarski świat!

Pierwszy mecz na dziś to Phoenix - Memphis. W tym spotkaniu gram przeciwko Suns i typuje bardzo mizerny mecz w wykonaniu KD. Kevin po zakończonym rynku transferowym jest bardzo poirytowany całą sytuacją, że klub chciał się go pozbyć, wymienić i szukał opcji wymiany co też według mnie poskutkować może na ogólny mental całej szatni i zdecydowanie słabszą formę KD.

Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Kevin Durant poniżej 37.5 (Mecz)
Wynik - Memphis zwycięstwo (Mecz)
@2.40 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Philadelphia - Toronto. Typ jest dość szalony i na pierwszy rzut oka mało przejrzysty ale już tłumaczę Wam moją wizję. Uważam, że Philadelphia wygra dzisiejszy mecz ale nie będzie to na tyle klarowne zwycięstwo aby zdeklasować rywala stąd też do tego dorzucam Handicap - Toronto +15.5 , które nie odda im tak łatwo tego meczu. Do tego wrzucam punkty Barnesa i jedną celną trójkę. W ostatnim spotkaniu 0/8 i nie spodziewam się takiego blamażu po raz kolejny.

Wynik - Philadelphia zwycięstwo (Mecz)
Handicap - Toronto +15.5 (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Scottie Barnes Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Scottie Barnes 18 lub więcej (Mecz)
@2.90 efortuna.pl

Dodatkowe typy:

Chicago - Detroit
Liczba punktów zawodnika - Josh Giddey 12 lub więcej (Mecz)
Handicap - Chicago +11.5 (Mecz)
@1.80

Indiana - New York
Handicap - New York +5.5 (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - K. Towns 8 lub więcej (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - K. Towns 20 lub więcej (Mecz)
@1.70

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒 noc pod tytułem „18+”
18 punktów oraz 8 typów.

Pierwszy mecz na dziś to Dallas - Golden State.
Butler dobrze wprowadził się do nowej drużyny a samo Golden State powoli odzyskuje dawny blask. Zmierzą się dzisiaj z Dallas, które ma poważne braki kadrowe. Nie wystąpi dziś AD, Livey, Gafford. Uważam, że brak tej trójki mocno przybliży Golden do zwycięstwa a sam Butler zainkasuje kolejne dobre spotkanie w nowych barwach.

Liczba punktów zawodnika - J. Butler 18 lub więcej (Mecz)
@2.00 eFortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Utah - L.A.Lakers. Lakers po raz kolejny mierzą się z Utah i po raz kolejny stawiam na Doncicia. Debiut był udany aczkolwiek nie było fajerwerk tak jak zakładałem. Dzisiaj idę w ciut bezpieczniejszy scenariusz, dwie celne trójki oraz 18 punktów do tego oczywiście zwycięstwo LA, które po dołączeniu Luki, zaczęło grać niesamowicie skutecznie i według mnie mogę być lekkim czarnym koniec tego sezonu.

Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Luka Doncic Powyżej 1.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Luka Doncic 18 lub więcej (Mecz)
Wynik - LA Lakers zwycięstwo (Mecz)
@1.55 efortuna.pl

Pozostałe typy na dziś :

Boston - San Antonio
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 18 lub więcej (Mecz)
Handicap - S.Antonio +15.5 (Mecz)
@1.78

New Orleans - Sacramento
Liczba punktów zawodnika - Z. LaVine 18 lub więcej (Mecz)
Wynik - Sacramento zwycięstwo (Mecz)
@1.82

New York - Atlanta
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Jalen Brunson Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Jalen Brunson 18 lub więcej (Mecz)
Wynik - New York zwycięstwo (Mecz)
@1.50

Minnesota - Milwaukee
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - K. Kuzma Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - K. Kuzma 18 lub
@1.75

L.A.Clippers - Memphis
Handicap - Memphis +11.5 (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - J. Morant Powyżej 0.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - J. Morant 18 lub więcej (Mecz)
@1.91

Washington - Indiana
Wynik - Indiana zwycięstwo (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Tyrese Haliburton 18 lub więcej (Mecz)
@1.83

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒 noc pod tytułem „3za3”
Czas podbić ten świat!

Pierwszy mecz na dziś to New Orleans - Sacramento. Sacramento złapało wiatr w żagle i zaczyna to fajnie wyglądać. NO lekki braki kadrowe co może przysporzyć im dzisiaj kłopoty. Po raz kolejny stawiam na LaVine tym razem asysty i czas aby Sabonis coś porzucał, idealny mecz dla niego.
New Orleans - Sacramento
Liczba punktów zawodnika - Domantas Sabonis 12 lub więcej (Mecz)
Liczba asyst zawodnika - Z. LaVine 4 lub więcej (Mecz)
Wynik - Sacramento zwycięstwo (Mecz)
@2.10 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Dallas - Miami. Dallas straszny szpital więc trzeba iść zdecydowanie w stronę Max Christie, który będzie wiodącą postacią w ofensywie Dallas. Do zdobyczy punktowej dokładam minimum dwie celne trójki oraz niezawodnego Herro, który również po drugiej stronie powinien trafiać zza łuku, po dwóch słabszych meczach czas na przełamanie niemocy.

Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - T. Herro Powyżej 2.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Max Christie 15 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Max Christie Powyżej 1.5 (Mecz)
@2.50 efortuna.pl

Dodatkowe typy:

Utah - L.A.Clippers
Liczba asyst zawodnika - J. Harden 8 lub więcej (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - N. Powell 18 lub więcej (Mecz)
Wynik - LA Clippers zwycięstwo (Mecz)
@1.83

Minnesota - Oklahoma
Liczba zbiórek zawodnika - Chet Holmgren 5 lub więcej (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Chet Holmgren 10 lub więcej (Mecz)
Wynik - Oklahoma zwycięstwo (Mecz)
@1.82

Houston - Golden State
Liczba asyst zawodnika - J. Butler 4 lub więcej (Mecz)
Handicap - Golden State +9.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Buddy Hield 10 lub więcej (Mecz)
@2.05

Do góry Bottom