>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

NBA by Wiśnia 🍒

michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj noc do zapomnienia nawet nie ma co wspominać. Czas na rehabilitację na dziś przygotowałem trzy typy, być może uznacie mnie za totalnego szaleńca to co tutaj Wam zaproponuje ale widzę w tych typach value. Pierwszy mecz na dziś to Cleveland - Denver. W tym spotkaniu przewiduje zwycięstwo i kapitalny mecz Denver i Jokicia. W ostatnim spotkaniu Denver wygrało 130-101 a Jokic zaliczył świetne zawody 26/18/16. Uważam, że Cavs jeszcze nie są wstanie wygrywać każde ważne i trudne spotkania a dla Denver takie mecze to chleb powszedni.

Liczba punktów zawodnika - Nikola Jokic 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Nikola Jokic 12 lub więcej (Mecz)✅
Triple double - Nikola Jokic (Mecz)✅
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)❌
@5.50 efortuna.pl❌

Drugi mecz na dziś to Memphis - Sacramento. Memphis to jedna z najlepszych defensyw i ofensyw tego sezonu. Mimo wielu kontuzji prezentują świetną dyspozycji. Mocny rotacyjny skład gdzie każdy zawodnik może zrobić coś dobrego jest ich bardzo mocna strona. Jackson prezentują bardzo fajna dyspozycje w połączeniu z Morantem gwarantuje sporą punktów.

Liczba punktów zawodnika - Jaren Jackson Jr 20 lub więcej (Mecz)❌
Wynik - Memphis zwycięstwo (Mecz)✅

@2.60 efortuna.pl❌

Trzeci typ na dziś to:
New Orleans - Phoenix
Liczba punktów zawodnika - Devin Booker 25 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Phoenix zwycięstwo (Mecz)❌
@2.20❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +150
michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 pierwszy mecz na dziś to Golden State - Minnesota. Typ jest cholernie szalony ale jeśli Golden mają wrócić na zwycięską drogę to tylko za sprawę jednego gościa, który nazywa się Curry.
W tym spotkaniu typuje zwycięstwo Golden i kosmiczny mecz w wykonaniu Stefana. W ostatnim spotkaniu z Denver Stefan pokrył tą linie w 100% i liczę na to, że dziś dokona tego ponownie.
Liczba punktów zawodnika - Stephen Curry 20 lub więcej (Mecz)
Double double - Stephen Curry (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Stephen Curry Powyżej 3.5 (Mecz)
Wynik - Golden State zwycięstwo (Mecz)
@7.50 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Portland-Utah. W tym spotkaniu stawiam na trójki i zdobycz punktowa Markkanena, który w przedostatnim meczem z Lakers pokrył linie bez problemu. Fin miesza dobre a nawet świetne mecze taki jak z Knicks 34 punkty z gorszymi chwilami ale jak na lidera przystało w takich spotkaniach jak to powinien wziąć grę na swoje barki i poprowadzić drużynę do wygranej.
Liczba punktów zawodnika - Lauri Markkanen 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Lauri Markkanen Powyżej 1.5 (Mecz)
@1.83 efortuna.pl

michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒 kilka dni przerwy i wracamy do NBA CUP. W dalszym ciagu stawiam na ryzykowne opcje bo widzę w nich value. Pierwszy mecz na dziś to Milwaukee Bucks - Orlando Magic. W tym spotkaniu typuje zwycięstwo Bucks i do tego dokładam triple duble Giannis Antetokounmpo. Giannis jest w niesamowitej formie i napewno dzisiaj pokaże pora kolejny swoją klasę. W tym sezonie zaliczył 18 duble duble oraz 3 triple duble. Wierzę w to, że jest ta opcja realne w dzisiejszym spotkaniu gdzie Bucks będzie bardzo zależało aby wygrać całe NBA CUP.

Wynik - Bucks wygrana (Mecz)
Triple double - Giannis Antetokounmpo (Mecz)
@10.72 iforbet.pl

Drugi mecz na dziś to Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks. Od momentu powrotu Doncicia do składu to Dallas zaczęło się świetnie prezentować i nie sądzę aby oddali mecz bez walki o zwycięstwo w NBA CUP. Upatruję ich szansy w braku Holmgrena, który jest bardzo ważnym elementem całej układanki Oklahomy. Nie wiem czy Dallas da radę w regulaminowym czasie ale napewno będą walczyć do samego końca. Do tego dorzucam triple duble Luki, który na ten moment zaliczył dwu krotnie triple i jest napewno wstanie tego dokonać dzisiaj.

Handicap - Mavericks 7.5 (Mecz)
Triple double - Luka Doncic (Mecz)
@5.17 iforbet.pl

michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒Grudzień nie jest udany pod kątem skuteczności lecz wracam po dłuższej przerwie i dalej mam ciekawe i szalone wizje. Już dziś finał NBA CUP i wierzę w szalony finał w którym puchar w górę podniesie drużyna Doca Riversa. Oklahoma to jedna z najlepszych ekip tego sezonu natomiast jeszcze według mnie brakuje im tego obycia w finałach i kluczowych momentach czego nie można zarzucić mistrzom NBA z roku 2021. Wierzę w świetny mecz Bucks, świetny mecz pod koszem Gianisa i na rozegraniu a na MVP spotkania stawiam na Lillarda. Typ jest na pierwszy rzut oka szalony ale po zagłębieniu się to na chłodną wszystko jest bardzo realne i do zrobienia.
Liczba asyst zawodnika - Giannis Antetokounmpo 5 lub więcej (Mecz)
Wynik - Milwaukee zwycięstwo (Mecz)
Liczba punktów - Powyżej 209.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - D. Lillard 25 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Lillard Powyżej 2.5 (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - Giannis Antetokounmpo 10 lub więcej (Mecz)
@8.50 efortuna.pl

Do góry Bottom