michas161
Użytkownik
Cześć i czołem 🫡 wczoraj noc do zapomnienia nawet nie ma co wspominać. Czas na rehabilitację na dziś przygotowałem trzy typy, być może uznacie mnie za totalnego szaleńca to co tutaj Wam zaproponuje ale widzę w tych typach value. Pierwszy mecz na dziś to Cleveland - Denver. W tym spotkaniu przewiduje zwycięstwo i kapitalny mecz Denver i Jokicia. W ostatnim spotkaniu Denver wygrało 130-101 a Jokic zaliczył świetne zawody 26/18/16. Uważam, że Cavs jeszcze nie są wstanie wygrywać każde ważne i trudne spotkania a dla Denver takie mecze to chleb powszedni.
Liczba punktów zawodnika - Nikola Jokic 25 lub więcej (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - Nikola Jokic 12 lub więcej (Mecz)
Triple double - Nikola Jokic (Mecz)
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)
@5.50 efortuna.pl
Drugi mecz na dziś to Memphis - Sacramento. Memphis to jedna z najlepszych defensyw i ofensyw tego sezonu. Mimo wielu kontuzji prezentują świetną dyspozycji. Mocny rotacyjny skład gdzie każdy zawodnik może zrobić coś dobrego jest ich bardzo mocna strona. Jackson prezentują bardzo fajna dyspozycje w połączeniu z Morantem gwarantuje sporą punktów.
Liczba punktów zawodnika - Jaren Jackson Jr 20 lub więcej (Mecz)
Wynik - Memphis zwycięstwo (Mecz)
@2.60 efortuna.pl
Trzeci typ na dziś to:
New Orleans - Phoenix
Liczba punktów zawodnika - Devin Booker 25 lub więcej (Mecz)
Wynik - Phoenix zwycięstwo (Mecz)
@2.20
Liczba punktów zawodnika - Nikola Jokic 25 lub więcej (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - Nikola Jokic 12 lub więcej (Mecz)
Triple double - Nikola Jokic (Mecz)
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)
@5.50 efortuna.pl
Drugi mecz na dziś to Memphis - Sacramento. Memphis to jedna z najlepszych defensyw i ofensyw tego sezonu. Mimo wielu kontuzji prezentują świetną dyspozycji. Mocny rotacyjny skład gdzie każdy zawodnik może zrobić coś dobrego jest ich bardzo mocna strona. Jackson prezentują bardzo fajna dyspozycje w połączeniu z Morantem gwarantuje sporą punktów.
Liczba punktów zawodnika - Jaren Jackson Jr 20 lub więcej (Mecz)
Wynik - Memphis zwycięstwo (Mecz)
@2.60 efortuna.pl
Trzeci typ na dziś to:
New Orleans - Phoenix
Liczba punktów zawodnika - Devin Booker 25 lub więcej (Mecz)
Wynik - Phoenix zwycięstwo (Mecz)
@2.20
Ostatnia edycja: