>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA by Wiśnia 🍒

michas161 30,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒dzień 20 przed nami.
Zaczynamy od spotkania Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers. Oklahome po porażce z Goldenami czeka kolejny ciężki bój tym razem z LA. Spotkanie tym bardziej będzie trudne bo zagrają bez jednego ze swoich gwiazd Holmgrena stąd też doszukuje się w tym sporej szansy LA i Zubaca. Brak Chata napewno zrobi więcej miejsca pod koszem dlatego typuje duble duble Zubaca, który dostanie nie raz dobrą piłkę od Hardena i nie zawaha się jej nie wykorzystać.
Double double - Ivica Zubac (Mecz) TAK✅
Handicap - Clippers +9.5 (Mecz)✅
@1.86 iforbet.pl
Drugie spotkanie, które biorę pod uwagę na dziś to San Antonio Spurs - Sacramento Kings.
Według mnie mocno zawyżony kurs na Kings, którzy fakt faktem dopiero co skończyli spotkanie z Suns gdzie konieczna była dogrywka i od razu z marszu podejmują Spurs to i tak stawiam na nich. San Antonio dalej bez Sochana i Popa na ławce, po porażce z najsłabszą Utah nie oddadzą tak łatwo meczu ale na tak dobrze dysponowanych rywali nie sądzę, że to wystarczy. Dopóki nie wróci Pop i Sochan gra dalej będzie wyglądać mizernie z chwilowymi przebłyskami.
Punkty + asysty + zbiórki zawodnika - Domantas Sabonis powyzej 34.5 (Mecz)✅
Wynik - Kings wygrana (Mecz)❌
@2.50 iforbet.pl

Dodatkowe typy bez analizy:
Houston Rockets - Washington Wizards:
Punkty zawodnika - J. Poole 18+ (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Dillon Brooks powyzej 0.5 (Mecz)❌
@1.58
Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers:
Punkty zawodnika - D. Mitchell 20+(Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. Mitchell powyzej 1.5 (Mecz)✅
Wynik - Cavs wygrana (Mecz)✅
@1.71

Ostatnia edycja:
michas161 30,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzień 21 przed nami.
Zaczynamy od spotkania Philadelphia 76ers - New York Knicks i powrotu na parkiety NBA gwiazdy w postaci Joela Embiida. 76ers zagrają prawie w optymalnym składzie bo tym razem zabraknie Maxeya a sam Embiid jest zagadką i nie wiadomo czego możemy się po nim spodziewać. Ostanie oficjalne spotkanie w NBA Embiida również miało miejsce z Knicks więc jak wracać to od razu z kimś mocnym. Idę w tym spotkaniu mocno w kierunku Joela, który podrażniony całym tym zamieszaniem wobec jego osoby i dużymi kontrowersjami napewno będzie głodny gry i uciszenia niejednego krytyka. Bądź co bądź może to pójść również w drugą stronę ale myślę, że trochę tych sportowych ambicji i złości jednak w nim jest.
Handicap - 76ers 9.5 (Mecz)
Punkty asysty zbiórki zawodnika - Joel Embiid powyzej 34.5 (Mecz)
@1.90 iforbet.pl
Drugi mecz na dziś to Utah Jazz - Phoenix Suns. Doszukuje się w tym spotkaniu szans Utah ponieważ dalej zabraknie Duranta, występ Nurkicia stoi pod znakiem zapytania a terminarz Suns nie wygląda zbyt dobrze. W najbliższych trzech meczach czeka ich mocna przeprawa z Sacramento, Oklahomą oraz Minnesotą. Gra Utah i Markkanena w ostatnim spotkaniu ze Spurs nie wyglądała najgorzej a sam Fin powoli zaczyna się rozkręcać i wracać na lepsze obroty, stąd też mój typ w jego kierunku.
Handicap - Jazz 11.5 (Mecz)
Punkty zawodnika - Lauri Markkanen 18(Mecz)
@1.91 iforbet.pl

Dodatkowe typy bez analizy :
Detroit Pistons - Miami Heat
Handicap - Pistons 9.5 (Mecz)
Punkty asysty zbiórki zawodnika - Jaden Ivey powyzej 24.5(Mecz)
@1.91

Portland - Minnesota:
Punkty asysty zbiórki zawodnika - J. Randle powyzej 31.5(Mecz)
Wynik - Timberwolves wygrana (Mecz)
@1.81

Do góry Bottom