>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

NBA by Wiśnia 🍒

michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒dzień 20 przed nami.
Zaczynamy od spotkania Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers. Oklahome po porażce z Goldenami czeka kolejny ciężki bój tym razem z LA. Spotkanie tym bardziej będzie trudne bo zagrają bez jednego ze swoich gwiazd Holmgrena stąd też doszukuje się w tym sporej szansy LA i Zubaca. Brak Chata napewno zrobi więcej miejsca pod koszem dlatego typuje duble duble Zubaca, który dostanie nie raz dobrą piłkę od Hardena i nie zawaha się jej nie wykorzystać.
Double double - Ivica Zubac (Mecz) TAK✅
Handicap - Clippers +9.5 (Mecz)✅
@1.86 iforbet.pl
Drugie spotkanie, które biorę pod uwagę na dziś to San Antonio Spurs - Sacramento Kings.
Według mnie mocno zawyżony kurs na Kings, którzy fakt faktem dopiero co skończyli spotkanie z Suns gdzie konieczna była dogrywka i od razu z marszu podejmują Spurs to i tak stawiam na nich. San Antonio dalej bez Sochana i Popa na ławce, po porażce z najsłabszą Utah nie oddadzą tak łatwo meczu ale na tak dobrze dysponowanych rywali nie sądzę, że to wystarczy. Dopóki nie wróci Pop i Sochan gra dalej będzie wyglądać mizernie z chwilowymi przebłyskami.
Punkty + asysty + zbiórki zawodnika - Domantas Sabonis powyzej 34.5 (Mecz)✅
Wynik - Kings wygrana (Mecz)❌
@2.50 iforbet.pl

Dodatkowe typy bez analizy:
Houston Rockets - Washington Wizards:
Punkty zawodnika - J. Poole 18+ (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Dillon Brooks powyzej 0.5 (Mecz)❌
@1.58
Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers:
Punkty zawodnika - D. Mitchell 20+(Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. Mitchell powyzej 1.5 (Mecz)✅
Wynik - Cavs wygrana (Mecz)✅
@1.71

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzień 21 przed nami.
Zaczynamy od spotkania Philadelphia 76ers - New York Knicks i powrotu na parkiety NBA gwiazdy w postaci Joela Embiida. 76ers zagrają prawie w optymalnym składzie bo tym razem zabraknie Maxeya a sam Embiid jest zagadką i nie wiadomo czego możemy się po nim spodziewać. Ostanie oficjalne spotkanie w NBA Embiida również miało miejsce z Knicks więc jak wracać to od razu z kimś mocnym. Idę w tym spotkaniu mocno w kierunku Joela, który podrażniony całym tym zamieszaniem wobec jego osoby i dużymi kontrowersjami napewno będzie głodny gry i uciszenia niejednego krytyka. Bądź co bądź może to pójść również w drugą stronę ale myślę, że trochę tych sportowych ambicji i złości jednak w nim jest.
Handicap - 76ers 9.5 (Mecz)❌
Punkty asysty zbiórki zawodnika - Joel Embiid powyzej 34.5 (Mecz)❌
@1.90 iforbet.pl
Drugi mecz na dziś to Utah Jazz - Phoenix Suns. Doszukuje się w tym spotkaniu szans Utah ponieważ dalej zabraknie Duranta, występ Nurkicia stoi pod znakiem zapytania a terminarz Suns nie wygląda zbyt dobrze. W najbliższych trzech meczach czeka ich mocna przeprawa z Sacramento, Oklahomą oraz Minnesotą. Gra Utah i Markkanena w ostatnim spotkaniu ze Spurs nie wyglądała najgorzej a sam Fin powoli zaczyna się rozkręcać i wracać na lepsze obroty, stąd też mój typ w jego kierunku.
Handicap - Jazz 11.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Lauri Markkanen 18(Mecz)❌
@1.91 iforbet.pl

Dodatkowe typy bez analizy :
Detroit Pistons - Miami Heat
Handicap - Pistons 9.5 (Mecz)✅
Punkty asysty zbiórki zawodnika - Jaden Ivey powyzej 24.5(Mecz)✅
@1.91

Portland - Minnesota:
Punkty asysty zbiórki zawodnika - J. Randle powyzej 31.5(Mecz)❌
Wynik - Timberwolves wygrana (Mecz)❌
@1.81

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzień 22 przed nami. Wczorajsza noc totalnie do zapomnienia czas na rehabilitację. Pierwszy mecz na dziś, który biorę pod uwagę to Orlando Magic-Indiana Pacers. Orlando wróciło na dobrą drogę i zaliczyło trzy wygrane z rzędu demolując przy tym rywali. Fakt faktem nie były to mega wymagający przeciwnicy, Hornets, Wizards, NOP. Każdy z nich miewa jakieś swoje kłopoty i braki kadrowe co wykorzystało Orlando i wskoczyło na pierwszą pozycję w swojej dywizji. Jednak w dzisiejszym spotkaniu gram przeciwko Orlando i liczę na zwycięstwo Indiany. Indiana jest zdecydowanie bardziej wymagającym rywalem niż ostatnia trójka a nie zapominajmy dalej w Magic nie gra ich lider Banchero.
Indiana Pacers-Zwycięzca meczu❌
@1.85 betclic.pl❌
Drugie spotkanie na dziś to Philadelphia 76ers-Cleveland Cavaliers. Cavs na ten moment dominują w całej lidze zaliczając bilans 12-0 i są na bardzo dobrej drodze aby dziś ten bilans poprawić. 76ers w dzisiejszym spotkaniu zagrają bez swojej trójki gwiazd, Embiid, Maxey, George więc wszystko wskazuje na spacerek dla Cavs, natomiast ja na to spotkanie przewiduje inny typ. W dzisiejszym spotkaniu stawiam na zdobycz punktową Evana Mobleya. Mecz może się szybko rozstrzygnąć i czołowe postacie Cavs nie dostaną aż tak wielu minut jak zawsze stąd też taka moja wizja na dziś.
Evan Mobley - Ponizej 30.5
Łączny wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)✅
@1.75 betclic.pl✅

Dodatkowe typy na dziś:

Ivica Zubac - Powyżej 0.5
Zawodnik zdobedzie Double Double
@1.49

Julius Randle Łączne punkty gracza
Powyżej 19.5
@1.66

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzień 23 przed nami. Oferta dziś bardzo uboga a mianowicie tylko jedno spotkanie przed nami. Utah Jazz - Dallas Mavericks. Na to spotkanie przygotowałem pewną ciekawą kombinację zdarzeń, która została zainspirowana statystkami z poprzedniego spotkania pomiędzy obiema drużynami. A mianowicie w poprzednim spotkaniu Lauri Markkanen oraz Klay Thompson, pokryli linie minimum 15 punktów i 3 celnych trojek. Uważam, że są spore szanse ku temu aby dzisiaj obaj powtórzyli ten wyczyn. Obaj potrafią dobrze rzucać zza linii a napewno w dzisiaj tego miejsca będzie sporo co za tym idzie rzutów zza łuku wykonają sporo. Utah rzuca trójki na poziomie 32% natomiast Dallas 35%. Typ na pierwszy rzut oka może wydawać się dość szalony ale jak się bliżej temu przypatrzymy widzę ku temu spore szanse.
Punkty zawodnika - K. Thompson 15 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Lauri Markkanen 15 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - K. Thompson powyzej 2.5 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Lauri Markkanen powyzej 2.5 (Mecz)❌
@3.55 iforbet.pl

Punkty zawodnika - K. Thompson 15 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - K. Thompson powyzej 2.5 (Mecz)✅
@1.81
Punkty zawodnika - Lauri Markkanen 15 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Lauri Markkanen powyzej 2.5 (Mecz)❌
@1.95

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzień 24 przed nami. Dziś totalny brak czasu dlatego tylko dwa na mecze o godzinie 4:00. Pierwszy mecz na dziś to Golden State Warriors - Memphis Grizzlies. W tym spotkaniu idę w kierunku gwiazdy drużyny Stefana Currego, który jest w niesamowitej formie co za tym idzie po raz kolejny powinien zrobić coś niesamowitego. Memphis całej bez Moranta więc ciężko będą mieli stawić im czoła. Mój typ jest bardzo szalony ale liczę na coś niesamowitego w wykonaniu Stefana.
Double double - Stephen Curry (Mecz)❌
Punkty zawodnika - Stephen Curry 20 (Mecz)❌
Wynik - Warriors wygrana (Mecz)✅
@5.54 iforbet.pl

Drugi mecz na dziś to Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves. Minnesota po trzech porażkach z rzędu podejmuje mocnych Kings. Podrażniony Edwards napewno będzie dzisiaj chciał w końcu wygrać i zrobi wszystko aby do tego doszło. Sacramento dziś bez DeRozana, który jest ważnym elementem w układance ale czy ten brak pozwoli na szansę dla Minnesoty, ciężko powiedzieć napewno Edwards wykręci mega mocne liczby stąd też mój typ w jego kierunku.
Punkty zawodnika - Anthony Edwards 25+ (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Anthony Edwards powyzej 2.5 (Mecz)✅
@1.59 iforbet.pl✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1236
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj dzień przerwy czas wracać do typów.
Pierwszy mecz na dziś Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns. Suns dalej bez Duranta i Beal, z wracającym Nurkicie lecz mimo to uważam, że dziś Booker wskoczy na wyższy poziom i powalczy o wygraną. Kurs dość zawyżony jak dla mnie ponieważ Minnesota dopiero co męczyła się po dogrywce z Kings a już przychodzi im rywalizacja z wymagającymi Suns.
Handicap - Suns 7.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Devin Booker 20 (Mecz)✅
@2.08 iforbet.pl
Dla odważnych
Gracz zdobedzie 20 punktów lub wiecej i jego zespót wygra.(Booker)
@3.55 betclic.pl❌
Drugi mecz na dziś Indiana Pacers - Miami Heat. Miami dalej bez Butlera w składzie lecz z grającym świetny sezon na ten moment Herro na, którego właśnie liczę w dzisiejszym spotkaniu. Średnia 24.5 punktów na mecz, 4.4 trójki na mecz. Pod nieobecność Butlera jest głównym dowodzącym stąd też mój typ w jego kierunku.
Punkty zawodnika - T. Herro 25 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - T. Herro powyzej 2.5 (Mecz)✅
@2.00 iforbet.pl
Trzecie spotkanie na dziś to Portland Trail Blazers - Atlanta Hawks. Nie wiem, który to już raz idę w kierunku punktów i asyst tej dwójki ale do tej pory nigdy mnie nie zawiedli. Jedyna draftu z mega dużym potencjałem mająca na rozegraniu gościa, który robi zawsze coś niesamowitego wygląda świetnie stąd też po raz kolejny stawiam na ten duet.
Asysty zawodnika - Trae Young 8 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Zaccharie Risacher 10 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Zaccharie Risacher powyzej 0.5 (Mecz)❌
@1.84 ifor

Czwarty i zarazem ostatni mecz na dziś to Memphis Grizzlies - Denver Nuggets. Mecz bez Jokicia i Moranta czyli dwóch głównych gwiazd obu ekip co nie oznacza nudy na parkiecie. Brak Jokera oznacza to, że dziś liderem drużyny musi zostać Jamal Murray, który nie raz dziś zaskoczy genialną akcją pod koszem jak i świetnym rzutem zza łuku, stąd też mój typ w jego kierunku.
Punkty zawodnika - Jamal Murray 20 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Jamal Murray powyzej 1.5 (Mecz)❌
@1.58 iforbet.pl

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒 dzień 26. Dwa typy na dziś. Pierwszy mecz New York - Washington. KAT i spółka w bardzo dobrej dyspozycji bez większych kłopotów powinni rozprawić się z mizernymi Wizards natomiast ja w tym spotkaniu biorę pod uwagę duet Poole i Sarr. Na ten moment pokrywali linie zbiórek 9/12. Poole bardzo rzadko zbiera natomiast młody Francuz wykręca średnio 5.7 zbiórki na mecz, dzisiaj dostanie dużo więcej minut na parkiecie co powinno pomóc mu w pokryciu linii zbiórek.
Liczba zbiórek zawodnika - J. Poole poniżej 3.5 (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - Alexandre Sarr Powyżej 3.5 (Mecz)
@1.67 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Toronto - Indiana. Toronto obok Wizards na ten moment to najsłabsza ekipa ligi. Narazie nic nie wskazuje aby coś miało ulec zmianie. Indiana dotychczas miewa przebłyski dobrego basketu natomiast zdarzają jej się przypadki słabych spotkań. Na Toronto powinno to wystarczyć ale czy na włączenie się do walki o finał konferencji na ten moment w to wątpię. W tym spotkaniu typuje zdobycz punktową Siakama, który aktualnie jest najbardziej kompletnym graczem Indiany. Rzuca, zbiera, asystuje, linia over 29.5 jest w jego zasięgu już wielokrotnie w tym roku ją pokrywał.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - P. Siakam Powyżej 29.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - P. Siakam Powyżej 0.5 (Mecz)✅
@1.73 efortuna.pl✅

Dodatkowy typy bez analizy:

Sacramento - Atlanta
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Trae Young Powyżej 1.5 (Mecz)❌
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Fox Powyżej 1.5 (Mecz)✅
@1.67

Miami - Philadelphia
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - T. Rozier Powyżej 0.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Bam Adebayo 15 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Jared McCain 15 lub więcej (Mecz)✅
@1.62

Detroit - Chicago
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Cade Cunningham Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Nikola Vucevic Powyżej 29.5 (Mecz)✅
@1.82✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1237
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Czas na mecz na szczycie Boston Celtics - Cleveland Cavaliers, można się nad tym meczem rozwodzić a rozwodzić natomiast ja szybko przejdę do konkretów. Cavs są w tym roku niesamowici a kurs na ich zwycięstwo aż sam się prosi o zagranie w ich kierunku. Licze na wielki mecz Mitchella, który poprowadzi do kolejnej wygranej i bilansu 16-0.
Handicap - Cavs 5.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - D. Mitchell 30 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. Mitchell powyzej 2.5 (Mecz)✅
@3.75 iforbet.pl✅
Drugi mecz na dziś, którym się zajmę to San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder. Spurs w osłabionym składzie bez Sochana oraz Victora Wembanyamy zmierzą się z aktualną pierwszą siłą zachodu. Braki kadrowe i dobra forma Oklahomy nie wskazuje na żadną niespodziankę w tym starciu, natomiast liczę na młodego Castla, który z meczu na mecz wygląda dużo lepiej. Brak Wemby napewno zmusi do większej aktywności Stefana stąd też mój typ w jego kierunku.
Asysty zawodnika - Stephon Castle powyzej 1.5 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Stephon Castle powyzej 0.5 (Mecz)✅
@1.68 iforbet.pl✅

Pozostałe typy bez analizy:
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets:
Double double - Nikola Jokic (Mecz)zwrot 🟠
Handicap - Nuggets 5.5 (Mecz)✅
Player assists rebounds - Nikola Jokic powyzej 20.5 (Mecz) zwrot 🟠
@2.09 zwrot 🟠

Brooklyn Nets - Charlotte Hornets:
Asysty zawodnika - Lamelo Ball 4 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Miles Bridges 15 (Mecz)✅
@1.62✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1521
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj świetna noc, w końcu 100% skuteczność, liczę na powtórkę. Pierwszy mecz na dziś to Los Angeles Clippers - Orlando Magic. Orlando w dalszym ciągu bez Banchero ale z serią 6 zwycięstw z rzędu i uważam, że LA ma dużą szanse ku temu aby ją zastopować. Clippers w tym roku mimo braku swojej gwiazdy KL wyglądaj bardzo solidnie. Harden przechodzi swoją drugą młodość i robi co tylko w jego mocy aby wyniki były jak najlepsze stąd też mój typ w jego kierunku.
Handicap - Clippers 9.5 (Mecz)
Punkty zawodnika - J. Harden 15 (Mecz)
Rzuty za 3 pkt zawodnika - J. Harden powyzej 1.5 (Mecz)
@1.73 iforbet.pl
Drugi mecz na dziś to Houston Rockets - Indiana Pacers. Houston w tym sezonie gra bardzo dobrze notując się bilansem 10-5, tej nocy sprawdzą się z Indiana. Pacers w tym sezonie narazie daleko są od formy sprzed roku, dobre mecze rotują tymi słabszymi ale kiedyś w końcu ta zła forma musi minąć i gra się poprawić. Kursy według mnie dość zawyżone dlatego próbuje zagrać w ich stronę licząc na błysk Siakama, który w tym roku gra najbardziej stabilnie z całej drużyny.

Handicap - Pacers 9.5 (Mecz)
Punkty asysty zbiórki zawodnika - P. Siakam powyzej 29.5
(Mecz)
@2.37 iforbet.pl

Pozostałe typy bez analizy na dziś:
Phoenix Suns - New York Knicks:
Handicap - Knicks 5.5 (Mecz)
Punkty zawodnika - Josh Hart 12 (Mecz)
@2.00

Golden State Warriors - Atlanta Hawks:
Punkty zawodnika - Buddy Hield 12 (Mecz)
Wynik - Warriors wygrana (Mecz)
@1.73

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls:
Handicap - Bulls 9.5 (Mecz)
Punkty asysty zbiórki zawodnika - Z. LaVine powyzej 29.5(Mecz)
@2.69

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 kolejna noc zmagań przed nami i kolejna dawka propozycji ode mnie. Pierwszy mecz na dziś to San Antonio Spurs - Utah Jazz. Spurs wciąż bez trójki swoich gwiazd natomiast mocno podbudowani po wygranej z Oklahomą. W tym spotkaniu stawiam na młodego Castla, który pod nieobecność kontuzjowanych wskoczył do pierwszej piątki i wykorzystuje ten czas najlepiej jak potrafi. Liczę na kolejny dobry mecz w jego wykonaniu gdzie napewno rzuci swoje i jak na klasowego rozgrywającego przystało obsłuży również partnerów.
Asysty zawodnika - Stephon Castle 4 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Stephon Castle 10 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Stephon Castle powyzej 0.5 (Mecz)✅
@2.01 iforbet.pl✅
Drugi mecz na dziś, który biorę pod uwagę to Los Angeles Lakers - Orlando Magic. W tym spotkaniu stawiam na młodego Daltona Knechta, który miewa świetny czas w swojej karierze cztery ostatnie spotkania 19/14/27/37. Ostatni mecz był jego najlepszym występem gdzie zanotował 12/16 (75%skuteczności) celnych rzutów i liczę na podtrzymanie dobrej passy. Wiadomo będzie ciężko zapewne potworzyć liczby z ostatniego spotkania ale napewno swoje minuty dostanie i szanse rzutowe wykorzysta.
Punkty zawodnika - Dalton Knecht 12 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Dalton Knecht powyzej 1.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Anthony Davis 20 (Mecz)
@1.91 iforbet.pl✅

Pozostałe typy bez analizy.

Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves
Zbiorki zawodnika - J. Poeltl 10 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - R.J. Barrett powyzej 0.5 (Mecz)✅
@2.46✅

Charlotte Hornets - Detroit Pistons
Punkty zawodnika - Cade Cunningham 18 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - T. Hardaway Jr. 10 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - T. Hardaway Jr. powyzej 0.5 (Mecz)❌
@2.00❌

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj 10/12 całkiem przyjemna skuteczność do pełni szczęścia dużo nie brakło więc czas na kolejne propozycje.
Pierwszy mecz na dziś to Milwaukee Bucks - Indiana Pacers. Obie drużyny mocno w tym roku odbiegają od świetnej dyspozycji z poprzedniego sezonu ale nie tracą nadziei na poprawę. W dzisiejszym meczu występ Gianisa stoi pod znakiem zapytania ale najpewniej wystąpię w mniejszym wymiarze czasowym więc jest ku temu szansa aby spróbować pójść w stronę zdobyczy punktowej Lilarda. Damian zawsze naprzeciwko Pacers miewał kłopoty więc jest to idealny moment na przełamanie.
Punkty zawodnika - D. Lillard 25 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. Lillard powyzej 1.5 (Mecz)✅
@1.71 iforbet.pl❌

Drugi mecz na dziś to Denver Nuggets - Dallas Mavericks. Dallas jeszcze najpewniej tydzień będzie grało bez swojego lidera Doncicia więc w głównej mierze odpowiedzialność za ofensywę bierze Irving. Kyrie w tym sezonie kręci statystki na pułapie 24 punktów na mecz oraz 3 trójki. Nieobecność Luki ułatwi mu napewno zadanie bo większość akcji będzie w dużym stopniu zależne od niego.
Punkty zawodnika - K. Irving 25 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - K. Irving powyzej 0.5 (Mecz)✅
@1.70 iforbet.pl❌

Pozostałe typy na dziś bez analizy:

Los Angeles Clippers - Sacramento Kings
Punkty zawodnika - D. DeRozan 15 (Mecz)✅
Zbiórki zawodnika - Domantas Sabonis 10 (Mecz)✅
@1.56✅

Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Punkty zawodnika - J. Johnson 18 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - J. Johnson powyzej 0.5 (Mecz)✅
@1.87✅

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors
Punkty zawodnika - A. Wiggins 15 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - A. Wiggins powyzej 0.5 (Mecz)✅
@1.79✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1240
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒wczoraj 8/10 więc czas w końcu upolować 100%.
Pierwszy mecz na dziś to Los Angeles Lakers - Denver Nuggets. Na papierze mecz na szczycie ale czy w rzeczywistości tak będzie to się przekonamy. Denver po meczu z Dallas gdzie przegrali natomiast Lakers po porażce z Orlando gdzie na własne życzenie oddali mecz w końcówce. Kurs według mnie mocno przesadzony na Denver i warty spróbowania z podpórką. Do tego dorzucam Jamala, który w ostanim meczu rzucał na mizernej skuteczność i nie wierzę to aby drugi mecz z rzędu tak popsuł.
Handicap - Nuggets 9.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Jamal Murray 15 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Jamal Murray powyzej 1.5 (Mecz)✅
@1.96 iforbet.pl❌

Drugi mecz na dziś to Chicago Bulls - Memphis Grizzlies. Memphis w dalszym ciągu bez Moranta tym razem sprawdzą się z Bulls. Według mnie kurs również mocno zawyżony i widzę ku temu dobre value w stronę Chicago. Do tego dorzucam jedną celną trójkę Gideya, który praktycznie w każdym spotkaniu pokrywa tą linie i myślę, że dziś również jedną celną trójkę uda mu się zaliczyć.
Handicap - Bulls 11.5 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Josh Giddey powyzej 0.5 (Mecz)✅
@2.00 iforbet.pl✅

Pozostałe typy bez analizy :
Orlando Magic - Detroit Pistons
Zbiórki zawodnika - Jalen Duren 8 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Franz Wagner powyzej 0.5 (Mecz)✅
Punkty druzyny - Pistons ponizej 103.5 (Mecz)✅
@2.01❌

Houston Rockets - Portland Trail Blazers
Punkty asysty zbiórki zawodnika - A. Sengün powyzej 30.5 (Mecz)✅
Punkty druzyny - Blazers ponizej 110.5 (Mecz)✅
@2.26✅

San Antonio Spurs - Golden State Warriors
Asysty zawodnika - Stephen Curry 5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Stephen Curry 20 (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Stephen Curry powyzej 2.5 (Mecz)✅
@1.82❌

Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets
Handicap - Hornets 13.5 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Lamelo Ball powyzej 2.5 (Mecz)✅
@1.70✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1242
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj 12/15 cały czas blisko 100% skuteczności więc szykujemy kolejne typy na dziś. Pierwszy mecz, który biorę pod lupę to Miami Heat - Dallas Mavericks. U Butlera nie ma już żadnego śladu po urazie i zdecydowanie forma zwyżkuje co udowodnił w ostatnim spotkaniu rzucając 30 puntów, stąd też mój typ na jedną celną trójkę w dzisiejszym spotkaniu. Do tego dorzucam jedną celną trójkę Irvinga, który pod nieobecność Doncicia jest liderem ofensywy z Dallas.
Rzuty za 3 pkt zawodnika - J. Butler 1+ (Mecz)❌
Rzuty za 3 pkt zawodnika - K. Irving 1 + (Mecz)✅
@1.96 iforbet.pl❌

Drugi mecz na dziś to Philadelphia 76ers - Los Angeles Clippers. Philadelphia w dalszym ciągu ma problemy kadrowe(nie wspominam już nawet o kłopotach od środka drużyny) w dzisiejszym spotkaniu nie wystąpi George oraz Embiid gdzie właśnie pod nieobecność Joela, widzę sporą szansę na wysokie punkty oraz zbiórki Zubaca, który będzie miał dużo łatwiejsze zadanie pod koszem.
Punkty zawodnika - Ivica Zubac 12+ (Mecz)✅
Zbiorki zawodnika - Ivica Zubac 10+ (Mecz)✅
@1.71 iforbet.pl✅

Boston Celtics - Minnesota Timberwolves
Rzuty za 3 pkt zawodnika - A. Horford powyzej 0.5 (Mecz)✅
@1.62✅

Sacramento Kings - Brooklyn Nets
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. DeRozan 1+ (Mecz)❌
Wynik - Kings wygrana (Mecz)❌
@1.99❌

Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. Mitchell powyzej 2.5 (Mecz)✅
Wynik - Cavs wygrana (Mecz)✅
@1.50✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1242
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 czas na kolejną dawkę typów. Pierwszy mecz na dziś to Indiana Pacers - New Orleans Pelicans. Indiana w końcu musi zacząć wygrywać i widzę dzisiaj ku temu ogromną szansę. NOP to totalny szpital od początku sezonu często więcej graczy nie ma jak jest więc nie widzę tutaj innego scenariusza niż jak wygrana. Do tego dorzucam 15 punktów Haliburtona, który jest cieniem własnego siebie ale napewno nie zapomniał jak się gra wielkie mecze więc w końcu ta maszyna musi odpalić.
Punkty zawodnika - Tyrese Haliburton 15 (Mecz)✅
Wynik - Pacers wygrana (Mecz)✅
@1.81 iforbet.pl✅
Drugi mecz na dziś Boston Celtics - Los Angeles Clippers. Po kursach wydaje się to bardzo proste spotkanie dla Bostonu a w rzeczywistości wcale bym tak tego nie widział. LA naprawdę świetnie sobie radzą w tym roku notując bilans 11-7 oraz serię 5 zwycięstw z rzędu. Liczę w tym spotkaniu na błysk Tatuma, który przerwie passe LA i dopisze kolejną wygraną na koncie Bostonu. Atutu własnego parkietu napewno w dużej mierze będzie im sprzyjał a to uwielbia Jason.
Punkty zawodnika - Jayson Tatum 25 (Mecz) ❌(blowout)
Wynik - Celtics wygrana (Mecz)✅
@1.81 iforbet.pl❌

Atlanta Hawks - Dallas Mavericks
Handicap - Mavericks 10.5 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - K. Thompson powyzej 2.5 (Mecz) (nie zagrał)
@1.91🟠(zwrot)

Golden State Warriors - Brooklyn Nets
Punkty zawodnika - A. Wiggins 15 (Mecz)✅
Wynik - Warriors wygrana (Mecz)❌
@1.65✅

Charlotte Hornets - Orlando Magic
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Jalen Suggs powyzej 0.5 (Mecz) (nie zagrał)
Punkty druzyny - Hornets ponizej 110.5 (Mecz)✅
@1.55🟠(zwrot)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1646
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 kolejna szalona noc za nami czas na następne predykcje. Pierwszy mecz na dziś to Miami - Milwaukee. Bucks po czterech wygranych z rzędu w końcu mają szansę zweryfikować swoją dyspozycje z kimś mocniejszym niż poprzedni rywale. Miami po wygranej z Dallas po dogrywce napewno tak łatwo nie odpuszczą i powalczą o wygraną natomiast ja liczę na kosmiczny mecz Giannis Antetokounmpo, który prezentuje gigantyczny poziom i pociągnie dziś swoją ekipę po kolejne zwycięstwo.
Handicap - Milwaukee +9.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Giannis Antetokounmpo 30 lub więcej (Mecz)🟠
Double double - Giannis Antetokounmpo (Mecz)🟠
@2.30 efortuna.pl 🟠 zwrot

Drugi mecz na dziś to Phoenix - L.A.Lakers. Do składu Phoenix powraca Durant i Beal po urazach nie ma już śladu więc czas przełamać złą passę i w końcu wygrać. Lakers po dwóch porażkach gdzie z Orlando oddali mecz w końcówce w dramatyczny sposób następnie Denver się po nich przejechało i zaczynają robić się w LA kłopoty. Phoenix w pełnym składzie i KD w wyjściowej piątce powinni się rozprawić z LA a sam Durant będzie liderem na parkiecie.
Liczba punktów zawodnika - Kevin Durant 25 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Kevin Durant Powyżej 0.5 (Mecz)✅
@2.15 efortuna.pl

Pozostałe typy bez analizy:
Utah - San Antonio
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 1.5 (Mecz)✅
@1.62✅

Washington - Chicago
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Ayo Dosunmu Powyżej 19.5 (Mecz)❌
Wynik - Chicago zwycięstwo (Mecz)✅
@2.05❌

Minnesota - Houston
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Anthony Edwards Powyżej 2.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Anthony Edwards 25 lub więcej (Mecz)✅
@1.60✅

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzisiaj totalny brak czasu więc bardzo na szybko kilka predykcji na dziś ode mnie. Pierwszy mecz na dziś to San Antonio-Los Angeles Lakers. Spurs złapali mega rytm, gra wygląda momentami świetnie, Wemby w końcu w dobrej dyspozycji a co do Lakers to ostatnie mecze mega zagubieni, źle ta gra wygląda i dzisiaj wcale nie będę zdziwiony jeśli Spurs to wygra bo na własnym parkiecie grają świetnie.
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 25 lub więcej (Mecz)❌
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 1.5 (Mecz)✅
@1.95 efortuna.pl❌
Drugi mecz na dziś to Minnesota-Sacramento. Obie ekipy notują serię porażek trzech i czterech spotkań. W dniu dzisiejszym ktoś napewno tą serię przełamie ale ciężko stwierdzić kto. Według mnie mecz 50/50 stąd mój typ w stronę Edwardsa, który w tym sezonie jeszcze mnie nie zawiódł i każdym meczu robi co tylko może aby doprowadzić do zwycięstwa swojej drużyny.
Liczba punktów zawodnika - Anthony Edwards 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Anthony Edwards Powyżej 2.5 (Mecz)✅
@1.65 efortuna.pl✅

Pozostałe typy na dziś :
Dallas - New York
Liczba punktów zawodnika - Jalen Brunson 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Jalen Brunson Powyżej 1.5 (Mecz)❌
@1.90❌
Philadelphia - Houston
Liczba punktów zawodnika - A. Sengün 15 lub więcej (Mecz)✅
Double double - A. Sengün (Mecz)✅
@1.85✅
Charlotte - Miami
Handicap - Charlotte +11.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Lamelo Ball 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Lamelo Ball Powyżej 2.5 (Mecz)✅
@1.75✅
Indiana - Portland
Liczba punktów zawodnika - Tyrese Haliburton 15 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Tyrese Haliburton Powyżej 1.5 (Mecz)✅
Wynik - Indiana zwycięstwo (Mecz)✅
@1.57
Cleveland - Atlanta
Liczba punktów zawodnika - D. Mitchell 20 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Mitchell Powyżej 2.5 (Mecz)✅
Wynik - Cleveland zwycięstwo (Mecz)❌
@1.70❌

Otrzymane punkty reputacji: +1679
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wracam po kilku dniach przerwy ale mam bardzo ciekawą wizję. Mecz Cleveland - Boston, hit dzisiaj nocy. Cavs po dwóch porażkach z Atlantą ale wydaje mi się, że mieli już w głowach pojedynek z Bostonem stąd też takie wyniki. Liczę na wielki mecz Mitchella, który nie raz już pokazał, że jest prawdziwą gwiazdą ligi i liderem swojego zespołu. Boston bez Browna i White do tego własny parkiet Cavs stąd ten mój typ w tym kierunku.

Cleveland - Boston
Wynik - Cleveland zwycięstwo (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Mitchell Powyżej 2.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - D. Mitchell 30 lub więcej (Mecz)✅
@4.00 eforuna.pl✅

Drugi mecz z analizą, który biorę pod uwagę to Portland - Dallas. Wszystkie znaki na niebie wskazują, że dziś wróci do gry Luka Doncic i od razu idę w jego kierunku. Myślę, że sportowa złość i ambicja jak w nim drzemie od razu zostanie pokazana dzisiaj na parkiecie. Być może nie dostanie aż tak dużo czasu jak zawsze ale sądzę, że ten czas , który dostanie wykorzysta w 100%.

Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Luka Doncic Powyżej 2.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Luka Doncic 20 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Dallas zwycięstwo (Mecz)✅
@1.62 eforuna.pl✅

Pozostałe typy na dziś :

Sacramento - San Antonio
Liczba zbiórek zawodnika - Stephon Castle Powyżej 1.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 20 lub więcej (Mecz)✅
Handicap - S.Antonio +13.5 (Mecz)✅
@2.20❌

Utah - L.A.Lakers
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - LeBron James Powyżej 39.5 (Mecz)✅
Wynik - LA Lakers zwycięstwo (Mecz)✅
@2.05✅

Toronto - Miami
Liczba punktów zawodnika - T. Herro 18 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Butler Powyżej 26.5 (Mecz)❌
Wynik - Miami zwycięstwo (Mecz)❌
@2.50❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +286
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wracamy po krótkiej przerwie. Wczoraj dobra noc na przetarcie więc idziemy za ciosem. Pierwszy mecz na dziś to Boston - Miami. Boston dzisiaj lekkie braki kadrowe do tego kilku zawodniku w dalszym ciągu GTD do tego przystępu do spotkania po porażce z Cavs. Ich lider będzie musiał dziś pokazać, że jak na lidera przystało w takich momentach ciągnie drużynę do przodu stąd też mój typ na punkty i zbiórki Tatuma.

Liczba zbiórek zawodnika - Jayson Tatum 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Jayson Tatum 25 lub więcej (Mecz)❌
@1.75 efortuna.pl❌

Drugi mecz na dziś to Chicago - Brooklyn. Nets mają mocny szpital co zdecydowanie powinno dać szanse Bulls na zwycięstwo. Do tego dorzucam punkty i zbiórki Vucevicia, który z dużym spokojem pokrywa tą linię w tym sezonie, jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego to i tym razem bez większych kłopotów linia zostanie szybko pokryta.

Liczba zbiórek zawodnika - Nikola Vucevic 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Nikola Vucevic 18 lub więcej (Mecz)✅
@1.73 efortuna.pl✅

Pozostałe typy na dziś :

Minnesota - L.A.Lakers
Liczba punktów zawodnika - Anthony Davis 25 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Anthony Edwards 20 lub więcej (Mecz)❌
@1.75❌

Atlanta - New Orleans
Liczba punktów zawodnika - D. Murray 15 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Trae Young 18 lub więcej (Mecz)❌
@1.55❌

Ostatnia edycja:
michas161 68,5K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczorajsza noc mocno do zapomnienia ale zdarzają się i takie ale nie poddajemy się i działamy dalej. Pierwszy mecz na dziś to Phoenix - San Antonio. Spurs po niespodziewanej wygranej z Sacramento mierzy się dziś z mocnym Suns. Wemby i spółka złapali dobry rytmy gry plus do tego bardzo prawdodpobny powrót dziś to gry Sochana mocno mnie zastanawia nad czystym zwycięstwem Spurs. Gra wygląda dobrze, czuć zgranie i widać dobrą chemię na boisko do tego fajny rotacyjny skład. Widzę w tym typie mocne value.

Handicap - S.Antonio +3.5 (Mecz)
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 5 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 1.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 25 lub więcej (Mecz)
@4.20 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Charlotte - Philadelphia. Charlotte dzisiaj braki kadrowe w postaci Lamelo, Bridgesa, Mann co według mnie daje szanse w końcu na dobrą grę i zwycięstwo Philadelphie co prawda w dalszym stopniu grają bez swojej gwiazdy ale liczę dziś na błysk geniuszu i świetną grę George, który napewno nie zapomniał jeszcze jak się błyszczy pod koszem.

Liczba punktów zawodnika - P. George 15 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - P. George Powyżej 0.5 (Mecz)
Wynik - Philadelphia zwycięstwo (Mecz)
@2.10 efortuna.pl

Pozostałe typy na dziś :

Detroit - Milwaukee
Liczba punktów zawodnika - Giannis Antetokounmpo 25 lub więcej (Mecz)
Wynik - Milwaukee zwycięstwo (Mecz)
@1.88

Dallas - Memphis
Liczba punktów zawodnika - Luka Doncic 30 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Luka Doncic Powyżej 2.5 (Mecz)
@2.05

Do góry Bottom