>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA by Wiśnia 🍒

michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Czas zaczynać!
Ode mnie na start coś takiego, może na pierwszy rzut oka wydawać się to mocno przesadzone ale jestem zdania, że to będzie mega mocny sezon Edwardsa stąd też mój typ na minimum 20 punktów Edwardsa, zwycięstwo Minnesoty oraz over 101.5. Lakers według mnie ten sezon będzie jeszcze gorszy niż poprzedni stąd tylko punkty i zbiórki Davisa over 35.5. Co do drugiego typu obstawiam Knicks +5.5 oraz ich over punktowy 99.5. Przyjście Townsa może być mega świetnym wzmocnieniem składu co powinno pozwolić im śmiało włączyć się w walkę o tytuł stąd mój typ na zbiórki Townsa over 9.5 oraz minimum 20 punktów Brunsona.
Boston - New York:
Liczba punktów drużyny - New York Powyżej 99.5 ✅
Liczba punktów zawodnika - Jalen Brunson 20 lub więcej ✅
Handicap - New York +5.5 ❌
Liczba zbiórek zawodnika - K. Towns Powyżej 9.5 ❌
(Mecz)
Liczba punktów druzyny - Minnesota Powyżej 101.5✅
Wynik - Minnesota zwycięstwo❌
Liczba punktów i zbiórek zawodnika - Anthony Davis powyżej 35.5✅
Liczba punktów zawodnika - Anthony Edwards 20 lub więcej✅
(Mecz)

Otrzymane punkty reputacji: +1661
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Dzień 2, wczoraj 5/8 ✅ na dziś przygotowałem kolejne kilka propozycji :
Detroit - Indiana
Liczba asyst zawodnika - Tyrese Haliburton
Powyżej 9.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Tyrese Haliburton 15 lub wiecej (Mecz)✅
Miami - Orlando:
Liczba zbiórek zawodnika - Bam Adebayo
Powyzej 8.5 (Mecz)❌
Liczba punktów druzyny - Miami Powyzej 95.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - J. Butler 15 lub wiecej (Mecz)❌
Toronto - Cleveland:
Liczba punktów - Powyzej 215.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - D. Mitchell 20 lub wiecej (Mecz)✅
Houston - Charlotte:
Liczba zbiórek zawodnika - A. Sengün Powyzej 7.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika Lamelo Ball Powyzej 2.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Lamelo Ball 20 lub wiecej (Mecz)✅
Utah - Memphis:
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika J. Morant Powyzej 1.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - J. Morant 20 lub wiecej (Mecz)✅
Atlanta - Brooklyn:
Handicap - Brooklyn +15.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - D. Schröder 12 lub wiecej (Mecz)✅
Portland - Golden State:
Wynik - Golden State zwyciestwo (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Stephen Curry 20 lub wiecej (Mecz)❌
L.A.Clippers - Phoenix:
L.A.Clippers(-4.5) - Phoenix : 2 ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1131
ibis 2,1M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
michas161 michas161 zgodnie z regulaminem, do podawanych typów trzeba podawać kursy. Typów u góry nie usuwam, lecz miej to na uwadze. Mój post usunę żeby nie zaśmiecać Ci tematu.

Otrzymane punkty reputacji: +641
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Dzień 3 typowania
Pierwszy mecz, którym się zajmę jest Dallas-Spurs. W tym meczu przewiduje asysty Paul, punkty Sochana oraz punkty i asysty Wemby. Uważam, że przyjście Paul będzie idealnym uzupełnieniem kadry San Antonio. Wemba i Sochan mocno przepracowali okres przygotowawczy i według mnie są gotowi aby w tym roku w końcu odbić się od dna i powalczyć o awans do playoff.
Handicap - S.Antonio +11.5 (Mecz)✅
Liczba punktów i zbiórek zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 32.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Jeremy Sochan 10 lub więcej (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - C. Paul Powyżej 5.5✅
@3.53 iforbet.pl❌
Drugi mecz, którym się zajmę jest Boston z Wizards. Po tym co widziałem w pierwszym meczu ciężko będzie się spodziewać innego scenariusza jak łatwe zwycięstwo Bostonu zakończono wysokim overem punktowym. Wizards nie mają kompletnie kim bronić a w tak dobrej skuteczność jakiej aktualnie znajduje się Boston plus dobre rotacje nie widzę tego meczu inaczej.
Wynik - Boston zwycięstwo (Mecz)✅
Liczba punktów - Powyżej 229.5 (Mecz)❌
Liczba punktów drużyny - Boston Powyżej 119.5 (Mecz)✅
@1.81 iforbet.pl❌
Typy bez analizy :
Denver - Oklahoma
Liczba asyst zawodnika - R. Westbrook 4 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - R. Westbrook 8 lub więcej (Mecz)❌
@2.17 iforbet.pl❌
Sacramento - Minnesota
Liczba punktów zawodnika - D. DiVincenzo 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Randle Powyżej 29.5 (Mecz)✅
@1.83 iforbet.pl✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +250
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Dzień 4
Pierwszy typ na dzisiejszy wieczór to zdobycz
Tyrese Maxey - Ponizej 41.5 łączny wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)@1.75✅ betclic.pl Philadelphia dalej bez Emiida i George więc całą grę musi ciągnąć Maxey. Pierwszy mecz pokazał, że bez dwóch tak kluczowych graczy będzie ciężko o dobry wynik. Gra będzie w dużej mierze oparta na nim gdzie napewno Toronto będzie mocno go presować i uprzykrzać grę. Linia dość wysoka stąd też mój typ na under zdobyczy Maxeya.
Drugi mecz, który biorę pod uwagę to Magic-Nets. Orlando pokazało swój potencjał w pierwszym spotkaniu i myślę, że dziś będzie podobny scenariusz. Nets w tym sezonie będą tankować, krótko mówiąc lekko sezon spisany na straty więc na tak dysponowanych Magic powinien to być spacerek. W tym meczu typuje over zdobyczy Caldwell-Pope - Powyzej 12.5 łączny wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)✅
@1.82 betclic.pl W pierwszym spotkaniu nie poszalał pod tablicą ani skuteczność nie była dobra więc mecz z Nets będzie idealnym na przełamanie. Linia dość niska więc spore szanse na pokrycie
Trzeci ostatni typ na dziś, jest trochę bardziej życzeniowy lecz bardzo prawdopodobny a mianowicie mecz Utah Jazz - Golden State i zdobycz punktowa Brandin Podziemski - Powyzej 16.5 wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)@1.88 ✅betclic.pl Brandin w pierwszym spotkaniu skończył z zerowym dorobkiem punktowym 0/7/4 i napewno będzie chciał się zrehabilitować i poprawić skuteczność. Spokojnie dostanie 20/25/ minut gry a linia 16.5 jest spokojnie w jego zasięgu.

Kentavious Caldwell-Pope - Powyzej 12.5
wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)✅
Tyrese Maxey - Ponizej 41.5 łączny wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)✅
Brandin Podziemski - Powyzej 16.5
Łączny wynik gracza (punkty + zbiórki + asysty)✅
@6.33 betclic.pl✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +647
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Dzień 5 typowania, wczoraj fajna skuteczność 3/3 i dziś liczę na podobne łowy.
Pierwszym typem na dzisiaj jest duet Wemba+Paul, zdobycz punktowa Francuza i asysty CP. Liczba asyst zawodnika - C. Paul Powyżej 4.5 (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 36.5 (Mecz)✅
@1.68 efortuna.pl✅
Po słabym meczu Francuza z Dallas gdzie ewidentnie zjadła go presja i zbyt duża chęć pokazania, że jest gotowy w dzisiejszym spotkaniu będzie chciał się zrehabilitować. Houston to nie Dallas plus gra na własnym parkiecie powinny zdecydowanie ułatwić mu grę i zaliczyć udany mecz. Poprawiona skuteczność automatycznie wiąże się z asystami Paul. Mocno liczę na ich dwójkowe akcje stąd też taki mój typ.
Drugim meczem, który biorę pod uwagę jest starcie Charlotte - Miami. W tym spotkaniu stawiam na bardzo mizernego w meczu z Orlando Butlera oraz punkty Rozier, który jest pewnym elementem Miami. Pierwszy mecz totalne im nie wyszedł natomiast defensywa Charlotte nie jest tak szczelna jak Orlando więc dziś skuteczność i gra Miami powinna wyglądać zdecydowanie lepiej. Linia zdobyczy punktowej nie jest wysoka a Rozier napewno też dorzuci swoje.
Liczba punktów zawodnika - T. Rozier 10 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Butler Powyżej 24.5 (Mecz)✅
@1.68 efortuna.pl ✅
Trzecim dodatkowym typem na dziś jest mecz Denver-Clippers. Jokic i spółka po zderzeniu się ze ścianą na inaugurację dzisiaj będą chcieli potwierdzić, że cały czas mają aspiracje aby zdobyć pierścień i na spokojnie powinni uporać się z LA, która dalej jest bez swojej gwiazdy Leonard.
Liczba asyst zawodnika - Nikola Jokic 8 lub więcej (Mecz)❌
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)❌
@1.78 efortuna.pl❌

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Dzień 6, jedziemy z tym
Pierwszy typ na dziś to zwycięstwo Golden State, asysty SC oraz punkty Hield. Na początku sezonu gra Golden wygląda bardzo przyjemnie dla oka, wszystko im wychodzi, Buddy Hield dobrze się wkomponował do drużyny więc pokrycie 10 punktów i 4 asyst nie powinno stanowić problemu a wygrana z LA to raczej czysta formalność mimo ostatniej wygranej z Denver.
Liczba asyst zawodnika - Stephen Curry 4 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Buddy Hield 10 lub więcej (Mecz)❌
Wynik - Golden State zwycięstwo (Mecz)❌
@2.20 efortuna.pl❌
Drugi mecz na dziś, który biorę pod uwagę to
Portland - New Orleans. Jest to back to back i nie widzę tutaj innego scenariusza jak zwycięstwo NO. Sądzę, że końcówka ostatniego meczu mocno ich zbudował. Niesamowity wyblok Ziona i idealny rzut Ingrama dający zwycięstwo, pokazał ich moc. Dziś typuje podobnie dorzucając do tego jedną celną trójkę Ingrama i zbiórki Ayton.
Liczba zbiórek zawodnika - Deandre Ayton 5 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Brandon Ingram Powyżej 0.5 (Mecz)❌
Wynik - N.Orleans zwycięstwo (Mecz)
@1.70 efortuna.pl❌

Kurs łączny @3.74❌

Dodatkowy typ bez analizy :
Oklahoma - Atlanta
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Shai Gilgeous-Alexander Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Trae Young Powyżej 2.5 (Mecz)❌
Wynik - Oklahoma zwycięstwo (Mecz)✅
@1.96 efort❌

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒
Dzień 7 typowania przed nami! Wczorajszy dzień do zapomnienia dziś liczę na poprawę skuteczności i biorę 4 mecze pod uwagę.
Pierwszy mecz na dziś to Toronto-Denver. Liczę w końcu na przełamanie Jokera i spółki po dwóch blamażach. Idealnym ku temu rywalem jest Toronto, które nie ma na tyle mocnego składu aby powstrzymać Denver i Jokicia co powinno pozwolić im zapisać pierwszą wygraną w tym sezonie na swoim koncie. Typy na to spotkanie :
Liczba punktów zawodnika - M. Porter Jr. 10 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Jamal Murray Powyżej 1.5 (Mecz)❌
Wynik - Denver zwycięstwo (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl❌
Drugi mecz to Miami-Detroit. Po raz kolejny idę w stronę zdobyczy punktów Butlera, który w końcu zagrał na swoim poziomie i na luzie powinien powtórzyć ten wyczyn w dzisiejszym meczu. Do tego dorzucam zbiórki Adebayo, który zawsze bryluje pod koszem i swoje zbiórki co mecz zalicza co nie powinno i tym razem stanowić żadnego problemu.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Butler Powyżej 27.5 (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Bam Adebayo Powyżej 7.5 (Mecz)✅
@2.00 efortuna.pl✅
Trzeci mecz na dziś to Phoenix-Lakers.
Phoenix napewno będą chcieli się zrewanżować za pierwszy mecz w którym przegrali i według mnie są ku temu duże szanse. Tak naprawdę pierwszy wyjazd Lakers, który może zweryfikować ich świetną dyspozycje w 3 pierwszych meczach, które grali u siebie. W tym meczu idę bezpiecznie w jedną trójkę James i zdobyczy punktową AD, który narazie 3/3 pokrył tą linię.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Anthony Davis Powyżej 39.5 (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - LeBron James 1 lub więcej (Mecz)✅
@1.80 efortuna.pl
Ostatni typ na dziś to ponownie duet Wembanyama+Paul. Back to Back z Houston będzie napewno trudniejszy dla Spurs ale napewno swoje liczby wykręcą. Tym razem idę w stronę duble duble Victora, który powinien dużo więcej zbierać pod tablicą niż w pierwszym spotkaniu do tego dorzucam minimum 5 asyst CP.
Do tego liczę na jedną trafioną trójkę Champagnie, który dużo podejmuje prób zza łuku i w każdym meczu conajmniej jedna wpadała więc liczę na podobną skuteczność i tym razem.
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Julian Champagnie Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 5 lub więcej (Mecz)❌
Double double - Victor Wembanyama (Mecz)✅
@1.75 efortuna.pl❌

Łączny kurs @14.73❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +295
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzień 8 typowania, wczoraj do pełni szczęścia zabrakło 2 trójek i 2 asyst, mimo to 8/10✅
Na dziś kolejne propozycje ode mnie.
Zaczynamy od wielkiego meczu pomiędzy
Minnesota - Dallas. A jak wielki mecz to nie może zabraknąć show w wykonaniu Luki. W ostatnim spotkaniu wykręcił słabe liczby lecz myślę, że to tylko cisza przed burzą i dzisiaj Donic pokaże swój prawdziwy potencjał, dlatego idę w stronę zdobyczy punktowej. Pokrył tą linię już 2/3 i liczę na poprawę tej statystki. Do tego swoje zbiórki napewno dołoży Gafford, który dobrze wszedł w sezon.
Liczba zbiórek zawodnika - D. Gafford 5 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Luka Doncic Powyżej 44.5 (Mecz)❌
@2.15 efortuna.pl❌
Drugi mecz na dziś to Golden State - New Orleans. Osłabione Golden bez SC i Meltona mogę mieć dzisiaj duże kłopoty z NOP, które po porażce z Portland będą chciały szybko się zrehabilitować. Po raz kolejny idę w trójki Ingrama i dokładam zbiórki Theisa. Z tak grającymi Goldenami jedna trójka powinna wpaść bez problemu a Theis swoje 4 zbiórki minimum zrobi.
Liczba zbiórek zawodnika - Daniel Theis 4 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Brandon Ingram Powyżej 0.5 (Mecz)✅
@1.78 efortuna.pl✅
Dodatkowe typy na pozostałe mecze.
Utah - Sacramento
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Domantas Sabonis Powyżej 35.5 (Mecz)✅
Wynik - Sacramento zwycięstwo (Mecz)✅
@1.98 efortuna.pl✅
Brooklyn - Denver
Liczba asyst zawodnika - Nikola Jokic 5 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Cameron Thomas Powyżej 31.5 (Mecz)✅
@1.65 efortuna.pl✅

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 9
Wczoraj owocna noc do pełni szczęścia zabrakło 2 typów z Dallas. Na dziś przygotowałem kolejne kilka ciekawych propozycji.
Zaczynamy od Spotkania Boston-Indiana. Jak wielki mecz to nie może zabraknąć pójścia w typ na zdobycz punktową i jedną celną trójkę Browna. Za każdym razem gdy Boston gra ważne spotkanie to w kluczowych momentach może liczyć na Browna. Nie przez przypadek został MVP finału i liczę, że dziś pokaże swój potencjał na parkiecie, do tego dorzucam czyste zwycięstwo Bostonu, który z tak grającą Indiana nie powinni mieć żadnych kłopotów.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Brown Powyżej 32.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - J. Brown Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Wynik - Boston zwycięstwo (Mecz)❌
@2.00 efortuna.pl
Drugi mecz na dziś to Charlotte - Toronto. Mówisz Charlotte myślisz Lamelo, mówisz Lamelo myślisz Charlotte. W tym spotkaniu nie widzę nic innego jak zdobycz punktowa Ball, który od początku sezonu pokazuje, że jest wszędzie na parkiecie i ciągnie grę swojej ekipy. Tym razem będzie zapewne tak samo do tego dorzucam zbiórki Richardsa, który narazie w każdym spotkaniu pokrywa tą linie.
Liczba zbiórek zawodnika - N. Richards 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Lamelo Ball Powyżej 39.5 (Mecz)❌
@1.85 efortuna.pl
Trzeci mecz na dziś to klasycznie spotkanie Oklahoma - San Antonio. Po raz kolejny stawiam na tercet Wemba/Sochan/Paul. Dołączenie CP do Spurs daje możliwość rozwoju i poprawy gry młodego Francuza i Polaka dlatego idę w stronę punktów/zbiórek/asyst. Każdy zrobi swoje, jeden rzuci, drugi zbierze a CP klasycznie rozegra co ma rozegrać.
Liczba zbiórek zawodnika - Victor Wembanyama 10 lub więcej (Mecz)❌
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 4 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Jeremy Sochan 10 lub więcej (Mecz)✅
@1.75 efortuna.pl
Pozostałe typy na dziś :
Washington - Atlanta
Liczba zbiórek zawodnika - J. Poole poniżej 3.5 (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - Trae Young 8 lub więcej (Mecz)✅
@1.88 efortuna.pl
Miami - New York
Liczba zbiórek zawodnika - K. Towns 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - J. Butler 4 lub więcej (Mecz)✅
@1.65 efortuna.pl
Cleveland - L.A.Lakers
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - LeBron James 1 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Anthony Davis Powyżej 40.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Evan Mobley 10 lub więcej (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +225
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem dzień 10 przed nami 🫡🍒
Utah-Spurs. Po raz trzeci w tym sezonie stawiam na tercet Wemba/Sochan/Paul. Tym razem rywalem jest Utah, który zdecydowanie jest w zasięgu ręki Spurs i powinni powalczyć o zwycięstwo. Jednak ja tym razem idę w duble duble Sochan, który zdecydowanie poprawił grę pod koszem i cały czas kręci się w okolicach 10 zbiórek na mecz. Do tego standardowo dorzucam asysty CP i 8 zbiórek Wemby.
Liczba zbiórek zawodnika - Victor Wembanyama 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 4 lub więcej (Mecz)✅
Double double - Jeremy Sochan (Mecz)❌
@3.40 efortuna.pl
Drugi mecz na dziś to Dallas - Houston.
Ostatnio do pełni szczęście zabrakło punktów Luki i zbiórek Gafforda. Tym razem rywal jest łatwiejszy więc nie powinno być takich kłopotów jak ostatnio. Licze na klasyczny duble duble Serba o którym nie trzeba się zbyt wiele rozwodzić. 4 zbiórki Gafforda, który pokrywał to linia 4/4 i asysty Irvinga, który 3/4 razy również robił tą linie.
Double double - Luka Doncic (Mecz)❌
Liczba zbiórek zawodnika - D. Gafford 4 lub więcej (Mecz)❌
Liczba asyst zawodnika - K. Irving 4 lub więcej (Mecz)✅
@2.00 eforuna.pl
Dodatkowe typy na dziś :
L.A.Clippers - Phoenix
Liczba zbiórek zawodnika - Ivica Zubac 10 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Devin Booker Powyżej 1.5 (Mecz)✅
@1.91
Memphis - Milwaukee
Liczba punktów - Powyżej 224.5 (Mecz)❌
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Lillard Powyżej 1.5 (Mecz)❌
@1.65

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +253
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 11

Wczorajsza noc idzie szybko do zapomnienia 5/10 więc czas się odegrać i wrócić na zielone szlaki✅ Pierwszy mecz na dziś to Charlotte - Boston. Idę trochę na przekór i po raz kolejny stawiam na Browna i wygraną Bostonu. Brown powinien być podrażniony bo ostanie spotkaniu mu nie poszło i to on nie trafił ostatniego decydującego rzutu w dogrywce. Boston mimo porażki i tak pokazał moc odrabiając straty i dużo nie brakło i Indiana oddał by wygrany mecz.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Brown Powyżej 31.5 (Mecz)✅
@1.68 efortuna.pl✅
Drugi mecz na dziś to Cleveland - Orlando. Dwie mega mocne ekipy tego sezonu mają okazję się sprawdzić kto jest lepszy. Gdyby nie fakt braku Banchero w składzie być może inaczej spojrzał bym na to spotkanie a tak widzę tutaj zwycięstwo Cavs i zbiórki Allena, który w meczu z Lakers bawił się z nimi jak chciał zdobywając duble duble już do przerwy.
Liczba zbiórek zawodnika - J. Allen 8 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Cleveland zwycięstwo (Mecz)✅
@1.60 efortuna.pl ✅
Trzecie spotkanie to Toronto - L.A.Lakers po blamażu z Cavs przychodzi LA zmierzyć się z Toronto co nie ukrywam jest dla nich idealnym meczem na podbudowanie po dwóch porażkach. Licze w tym spotkaniu na przełamanie i asysty Lebrona, który poszuka dziś swoich kolegów na łuku i pod koszem aby mogli poprawić swoją skuteczność. Dodatkowo dorzucam do asyst punkty Reaves, który na pewno będzie dzisiaj bardzo aktywny na lini rzutowej.
Liczba asyst zawodnika - LeBron James 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Austin Reaves 12 lub więcej (Mecz)✅
@2.10 efortuna.pl✅
Dodatkowe typy na dziś :
Atlanta - Sacramento
Liczba asyst zawodnika - Trae Young 10 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Zaccharie Risacher 10 lub więcej (Mecz)❌
@1.70❌
Portland - Oklahoma
Liczba zbiórek zawodnika - Deandre Ayton 10 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - J. Grant 12 lub więcej (Mecz)✅
@1.60
Detroit - New York❌
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Jalen Brunson Powyżej 34.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Cade Cunningham Powyżej 0.5 (Mecz)✅
@1.73✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +781
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 12
Wczorajsza noc była bardzo udana 8/10 trafionych typów. Na dziś przygotowałem kolejne propozycje. Pierwszy mecz na dziś to Milwaukee - Cleveland. Słabo wyglądające Bucks podejmuje dzisiaj niepokonanych Cavs, którzy na ten moment z bilansem 6-0 zajmują pierwsze miejsce i pewnym krokiem idą po swoje. Kurs na Cavs według mnie mocno zawyżony dlatego idę w ich stronę +9.5 do tego dorzucam zdobycz punktową Mobleya, który w tym sezonie gra świetnie i za każdym razem pokrywał linie.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Evan Mobley Powyżej 23.5 (Mecz)✅
Handicap - Cleveland +9.5 (Mecz)✅
@2.00 efortuna.pl✅
Drugi mecz na dziś to Charlotte - Boston. Wczoraj Boston zrobił co miał zrobić czyli wygrał. Dziś nie widzę innego scenariusza jak powtórka z dnia wczorajszego. Boston po prostu jest lepszą ekipą na każdym kroku. Do tego dorzucam punkty i jedną trójkę Holiday, który uważam jest trochę schowany w cieniu swoich kolegów a w każdym spotkaniu udowadnia swoją wartość zdobywając punkty i rzucając zza łuku.
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Jrue Holiday 1 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Jrue Holiday 8 lub więcej (Mecz)✅
@1.65 efortuna.pl✅

Pozostałe typy na dziś:
Toronto - Sacramento
Liczba punktów zawodnika - Domantas Sabonis 18 lub więcej (Mecz)❌
Wynik - Sacramento zwycięstwo (Mecz)❌
@1.95❌

L.A.Clippers - Oklahoma
Liczba zbiórek zawodnika - Ivica Zubac 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba asyst zawodnika - J. Harden 8 lub więcej (Mecz)❌
@2.00❌

Philadelphia - Memphis
Liczba punktów zawodnika - J. Morant 18 lub więcej (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Zach Edey 5 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Zach Edey 5 lub więcej (Mecz)✅
@1.68✅

San Antonio - Minnesota
Liczba punktów zawodnika - Jeremy Sochan 12 lub więcej (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Victor Wembanyama 8 lub więcej (Mecz)❌
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 5 lub więcej (Mecz)✅
@1.80❌

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 13, wczoraj całkiem przyjemna noc, dzisiaj oferta dość uboga ale przygotowałem kilka ciekawych i dość szalonych propozycji. Pierwszy mecz na dziś to Dallas - Orlando. Orlando dalej bez swojej gwiazdy Banchero więc będzie to bardzo ciężki bój z Donciciem i spółką. Według mnie brak Paolo w tym spotkaniu po raz kolejny spowoduje porażkę Orlando a dobrze dysponowane Dallas bierze ten mecz. Dorzucam do tego zdobycz Irvinga, który wykręca dobre liczby w tym sezonie i młodego Anthony Black, który coraz lepiej zaczyna się prezentować.
Liczba asyst zawodnika - K. Irving 4 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - K. Irving 18 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Anthony Black 4 lub więcej (Mecz)❌
Wynik - Dallas zwycięstwo (Mecz)✅
@2.50 efortuna.pl❌
Drugi mecz na dzisiaj New Orleans - Atlanta. Totalnie ciężki mecz do wytypowania. 50/50 spotkanie może pójść w obie strony, zarówno są szanse na wygranie NOP jak i Atlanty dlatego wybieram bardzo bezpieczny typ. A mianowicie idę w zdobycz punktową Ingrama, który regularnie wykręca swoje liczby na mecz i napewno tym razem będzie tak samo. Co do Atlanty stawiam po raz kolejny na jedynkę draftu. Ostatnio mnie rozczarował ale widzę w nim ogromny potencjał i na przełamanie ponownie w podąrzam w jego stronę.
Liczba punktów zawodnika - Brandon Ingram 20 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Zaccharie Risacher 8 lub więcej (Mecz)✅
@1.62 efortuna.pl ✅

Trzeci dodatkowy typ bez analizy, trochę szalonych ale widzę w nim duże value
Brooklyn - Detroit
Liczba asyst zawodnika - D. Schröder 5 lub więcej (Mecz)❌
Liczba asyst zawodnika - Cade Cunningham 5 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - D. Schröder 12 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Cade Cunningham 18 lub więcej (Mecz)✅
Handicap - Detroit +10.5 (Mecz)✅
@2.40 efortuna.pl

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1226
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 14 przed nami. Oferta bardzo szeroka i ciężko się zdecydować lecz udało mi się przygotować dla Was kilka ciekawych rozwiązań. Pierwszy mecz na dziś to Detroit - L.A.Lakers. Oglądałem ostanie spotkanie Detroit ich gra wygląda chaotycznie, sporo prostych błędów, gra w dużej mierze zależy od Cunningham a reszta rzuca mocno w kratkę. Na Nets to starczyło aczkolwiek dużo sobie w tym sami pomogli. Lakers wyglądają zdecydowanie lepiej na ich tle co nie powinno stanowić dla nich żadnego kłopotu aby wygrać. Do tego dorzucam jedną trójkę Lebrona, który w tym sezonie na ten moment rzuca średnio 2.5 trójki na mecz(44%)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - LeBron James Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Wynik - LA Lakers zwycięstwo (Mecz)❌
@1.55 efortuna.pl❌
Drugi mecz na dziś, który biorę pod lupę to L.A.Clippers - San Antonio. W tym spotkaniu niezmiennie od początku sezonu stawiam na dwóch graczy, którzy mnie jeszcze nie zawiedli i cały czas idą do przodu. Po zwycięstwie z Minnesotą przychodzi czas na sprawdzian z Hardenem i spółką. Mecz powinien być wyrównany i o losach zdecydują detale, dlatego bezpiecznie wybieram punkty i zbiórki Sochana, który jest wiodącą postacią swojej drużyny oraz asysty CP. Paul mimo wieku wykręca w tym roku mocne liczby i aktualnie jest na 6 miejscu w rankingu asyst w całej lidze.
Liczba asyst zawodnika - C. Paul 5 lub więcej (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Jeremy Sochan 5 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Jeremy Sochan 12 lub więcej (Mecz)❌
(12minuty gry-kontuzja lewego kciuka) 🥲
@1.62 efortuna.pl ❌

Pozostałe typy bez analizy:

Minnesota - Charlotte
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Anthony Edwards Powyżej 36.5 (Mecz)❌
Wynik - Minnesota zwycięstwo (Mecz)✅
@1.75✅

Miami - Sacramento
Liczba punktów zawodnika - T. Rozier 12 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Butler Powyżej 26.5 (Mecz)✅
@1.80❌

Brooklyn - Memphis
Liczba punktów zawodnika - Zach Edey 5 lub więcej (Mecz)✅
Handicap - Memphis +5.5 (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Morant Powyżej 34.5 (Mecz)✅
@2.05✅

Atlanta - Boston
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Jayson Tatum Powyżej 40.5 (Mecz)✅
@1.70✅

Cleveland - Milwaukee
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - D. Garland Powyżej 25.5 (Mecz)✅
@1.88✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +280
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒Dzień 15 przed nami.
Zaczynamy od meczu Denver - Oklahoma. Denver grający bez Murray i Gordona przy obecnej formie mierzące się z tak wyśmienicie grającą Oklahoma nie mają żadnych szans. Spotkanie może się skończy tylko i wyłącznie jednym wynikiem jak łatwe i szybkie zwycięstwo Grzmotów. Gra OKC wygląda naprawdę świetnie i nie daje tutaj żadnych szans ekipy Jokera, do tego dorzucam under zdobyczy punktowej Westbrook, która według mnie jest mocno zawyżona.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - R. Westbrook poniżej 29.5 (Mecz)❌
@2.10 efortuna.pl
Drugi mecz na dzisiaj, którym się zajmę to
New Orleans - Cleveland. Gra Cavs pod wodzą nowe trenera w tym sezonie układa się na ten moment znakomicie. Na każdej pozycji wyglądają świetnie a i głębia składu robi swoje. W dzisiejszym spotkaniu idę w stronę zdobycz punktowej Mitchella, który jest wiodący postacią swojej ekipy. W poprzednim meczu show skradł mu Garland więc napewno dziś zamienia się rolami i to on będzie numerem jeden pod kątem statystyk.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika -
D. Mitchell Powyżej 31.5 (Mecz)✅
@1.83 efortuna.pl✅
Dodatkowe typy bez analizy:
Indiana - Orlando
Liczba asyst zawodnika - Tyrese Haliburton Powyżej 6.5 (Mecz)❌
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Jalen Suggs 1 lub więcej (Mecz)✅
Wynik - Indiana zwycięstwo (Mecz)✅
@1.83
Atlanta - New York
Liczba zbiórek zawodnika - K. Towns Powyżej 8.5 (Mecz)✅
Wynik - New York zwycięstwo (Mecz)❌
@1.62
Dallas - Chicago
Liczba punktów - Powyżej 225.5 (Mecz)❌
Wynik - Dallas zwycięstwo (Mecz)✅
@1.62
Charlotte - Detroit
Handicap - Detroit +9.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Cade Cunningham Powyżej 0.5 (Mecz)❌
@1.55

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 16
Wczorajsza noc średnio udana, muszę posypać głowę popiołem bo nie spodziewałem się tak dobrej gry Denver natomiast nie ma co się rozwodzić dziś kolejne szanse. Pierwszy mecz, który biorę pod lupę to
San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers. Spurs bez Sochana wyglądają mega mizernie zarówno w ofensywie jak i defensywie. Będzie to ciężki okres dla nich plus brak na ławce trenera, który dalej boryka się z problemami zdrowotnymi. W tym spotkaniu przewiduje kolejne kłopot Spurs dlatego idę w stronę zbiórek Ayton, który tylko raz nie pokrywał tej lini a z tak grającym przeciwnikiem powinien nie mieć ku temu żadnych kłopotów.
Zbiórki zawodnika - Deandre Ayton 10 (Mecz)✅
Zbiórki zawodnika - Victor Wembanyama ponizej 13.5 (Mecz)✅
@1.96 iforbet.pl✅
Drugi mecz na dziś to Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves. Z pozoru na papierze powinno to być łatwe spotkanie dla Minnesoty no ale właśnie tylko z pozoru. Według mnie Bulls postawiają się dziś mocno i będzie do ostatniej kwarty wyrównane spotkanie co zatem idzie Edwards będzie dwoił się i troił dlatego też podążam mocno w jego kierunku punktów i celnych trójek.
Punkty zawodnika - Anthony Edwards 20 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Anthony Edwards powyzej 2.5 (Mecz)✅
Asysty zawodnika - Josh Giddey 4 (Mecz)
@1.74 iforbet.pl✅

Dodatkowy typ na dziś :
Milwaukee Bucks - Utah Jazz
Asysty zawodnika - Keyonte George 5 (Mecz)❌
Punkty zawodnika - Lauri Markkanen 15 (Mecz)❌
@1.68

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 17 przed nami.
Wczoraj 2/3 dwa główne typy fajnie siadły więc atakujemy dzień kolejny. Oferta bardzo szeroka czego bardzo nie lubię lecz udało mi się wybrać trzy typy dla Was. Pierwszy mecz na dziś to New York-Milwaukee Bucks. Buck w końcu zaliczyli wygrana natomiast ich rywalem było najsłabsze Utah więc tak naprawdę prawdziwy test czy coś się ruszyło w ich grze nastąpi dzisiaj. Knicks po czterech wyjazdach wracają na swój parkiet i napewno będą chcieli wrócić na zwycięską ścieżkę po dwóch porażkach. Towns krok po kroku wchodzi w drużynę i współpraca wygląda co raz lepiej dlatego idę w stronę jego zbiórek, do tego dorzucam zdobycz punktową Harta, który powoli się rozkręca.
Liczba zbiórek zawodnika - K. Towns 8 lub więcej (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Josh Hart Powyżej 24.5 (Mecz)✅
@1.62 efortuna.pl✅
Drugi mecz na dziś to Oklahoma-Houston.
OKC doznali w ostatnim spotkaniu swojej pierwszej porażki w tym sezonie fakt faktem mecz na styku 124-122 ale jednak porażka. Wracają na swój parkiet i będą chcieli jak najprędzej zapomnieć o ostatnim spotkaniu i ponownie wygrać. Houston narazie w tym sezonie przeplata dobre mecze z tymi słabymi i nie sądzę aby dziś dali radę stawić opór dobrze dysponowanej Oklahomie. W tym meczu stawiam na zwycięstwo OKC, asysty Shai i zbiórki Chata.
Liczba asyst zawodnika - Shai Gilgeous-Alexander 4 lub więcej (Mecz)✅
Liczba zbiórek zawodnika - Chet Holmgren 8 lub więcej (Mecz)❌
@1.86 efortuna.pl

Trzeci dodatkowy typ:
Denver - Miami
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - J. Butler 1 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - J. Butler Powyżej 26.5 (Mecz)❌
@2.40 efortuna.pl
Typ troszkę ryzykowny ale prześledziłem statystki i w każdym spotkaniu pomiędzy Denver, Butler rzucał minimum jedną trójkę stąd też mój pomysł na te zdarzenie

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 18, czas na kolejne typy, dziś cztery mecze więc idealna ilość jak dla mnie aby wybrać coś ciekawego. Pierwszy mecz na dziś Atlanta Hawks - Chicago Bulls. W tym spotkaniu idę w stronę numeru jeden draftu. Młody Francuz ma ogromny potencjał ale cały czas jego gra wygląda w kratkę, raz lepiej jak gorzej. W spotkaniu z Bulls powinien mieć swoje momenty i je wykorzystać stąd mój typ na jedną celną trójkę Francuza, którego zapewne świetnym podaniem nie raz obsłuży Young zaliczając minimum 10 asyst.
Handicap - Hawks +5.5 (Mecz)❌
Asysty zawodnika - Trae Young 10+ (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Zaccharie Risacher powyzej 0.5 (Mecz)✅
@2.06 iforbet.pl
Drugi mecz na dziś to Los Angeles Clippers - Toronto Raptors. Clippers wyjątkowo dobrze radzą sobie bez swojej gwiazdy Kawhi Leonard zarówno w defensywie jak i ofensywie. Pod koszem dominuje Zubac natomiast o akcję ofensywne dba Harden, który rzuci i genialnie poda, do tego swoje zrobi Powell i naprawdę ta gra się klei. Toronto natomiast to jedna zdecydowanie z słabszych ekip w tym sezonie i nie spodziewam się żadnych fajerwerków po nich po za nielicznymi przebłyskami. W tym spotkaniu stawiam na wygraną LA, zbiórki Zubac oraz dwie celne trójki Hardena.
Zbiórki zawodnika - Ivica Zubac 10+ (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - J. Harden powyzej 1.5 (Mecz)✅
Wynik - Clippers wygrana (Mecz)✅
@2.01 iforbet.pl

Dodatkowy typ bez analizy:
San Antonio Spurs - Utah Jazz
Zbiórki zawodnika - Victor Wembanyama 10+ (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Julian Champagnie powyzej 0.5 (Mecz)✅
Wynik - Spurs wygrana (Mecz)❌
@2.11

Ostatnia edycja:
michas161 83,8K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Dzień 19 przed nami.
Na dziś wybrałem dwa spotkania. Pierwsze z nich to Oklahoma-Golden State. Golden State po mocnej porażce z Cavs będą chcieli szybko się zrehabilitować i powalczyć o zwycięstwo z Oklahoma. Mecz na szczycie coś co lubi Stefan, który powinien dziś ciągnąć grę swojej drużyny do przodu. Ostatnie spotkanie kompletnie im nie poszło i nie zakładam drugiego takiego blamażu.
Handicap - Golden State +11.5 (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Stephen Curry Powyżej 31.5 (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl✅
Drugi mecz na dziś to Denver-Dallas. Denver w końcu odbiło się od dna i zaliczyło cztery wygrane z rzędu i napewno będą chcieli kontynuować swoją passę. Dallas gra w kratkę, przeplata zwycięstwa z porażkami. W tym spotkaniu napewno sobie tak łatwo nie odpuszczą i powalczą o wygraną z Denver. Idę w kierunku zdobyczy punktowej Irvinga, który aktualnie wykręca średnią 23.7 punktów na mecz i powinien dzisiaj podtrzymać swoją dobrą skuteczność.
Handicap - Dallas +7.5 (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - K. Irving Powyżej 31.5 (Mecz)✅
@2.05 efortuna.pl✅

Dodatkowe typy bez analizy :
Indiana - New York
Wynik - New York zwycięstwo (Mecz)❌
Double double - K. Towns (Mecz)❌
@1.90
Minnesota - Miami
Double double - Rudy Gobert (Mecz)❌
Wynik - Minnesota zwycięstwo (Mecz)❌
@2.05