Wczoraj Sacramento zostało rozjechane a najbardziej mnie boli typ na CJa, który zagrał jedynie 22 minuty i potrafił w tym czasie zrobić 24 pkt. więc do overka zabrakło zaledwie oczka i pewnie easy by to weszło gdyby nie blowout.. kolejna nocka i szansa na odegranie.
Los Angeles Clippers handicap -3.5 @1.47
superbet
Golden State Warriors win @1.60
superbet
Brooklyn po wymianie Irvinga, ciągle bez Duranta, nowi zawodnicy mają być jeszcze poza skladem, Curry jest out, być może wróci Simmons ale małe pocieszenie, zrobili ostatnio mocny comeback z Wizards za sprawą młodziaka C.Thomasa, ale dzisiaj na przeciwko nim zdecydowanie mocniejszy przeciwnik. Clippers dobrze sobie poczynają a w składzie tylko Wall jest poza grą więc idę w LAC.
GSW bez Curry'ego ale jest Thompson, jest Poole, Green i grają przede wszystkim na własnej hali gdzie na 26 spotkań polegli tylko 6 razy. Oklahoma na wyjazdach bilans 9-16. Nie wierzę, że Shai weźmie ich dzisiaj na plecy i poprowadzi do zwycięstwa.
EDIT: ok, zerkam sobie jeszcze na resztę spotkań i widzę kilka opcji..
Sacramento Kings win @1.36
lub odważniej
Sacramento Kings handicap -4.
5 @1.67
Tak wiem, że wczoraj dostali lanie od Pelicans, są dzień po dniu ale wczoraj jak już było jasne, że strat nie odrobią to sie nie żyłowali, nikt nie grał ponad 30 minut a jedyni dwóch zawodników tylko ponad 25 min. spędziło na parkiecie i najważniejsze do składu waraca Fox. Z nim Kings wyglądają całkiem inaczej no i grają tylko z Rakietami, oni już mieli niedawno swoje 5 minut, ugrali dwa mecze z rzędu. Obie ekipy w styczniu spotkały się dwukrotnie, dwa razy górą byli Kings i to różnica 20 i 25 punktów.
Cleveland Cavaliers handicap +5.5 @1.53
lub odważniej
Cleveland Cavaliers win @1.95
Wizards po serii 6 zwycięstw z rzędu zrobili psikusa sobie i swoim kibicom, dwa kolejne mecze z Portland i Brooklynem mocno prowadzili i w obu przypadkach wy****** się na ostatniej prostej. Z ich składu wypada Kuzma i niewiadomo co z Bealem dlatego warto obserwować i w razie gdyby Beal był out można próbować odważniejszej próby na czysty win Cleveland, którzy są b2b ale mają na tyle solidny skład na dzisiejsze spotkanie, że widzę tutaj potencjał w tym becie.
Chicago Bulls win 1 kwarta @1.53
Szukałem czegoś na Byki bo nie wierzę, że polegną z osłabionymi Spurs i rzucił mi się w oczy zakład na win w 1 kwarcie. Zdecydowanie pierwsza piątka Bulls wygląda o kilkanaście leveli mocniej niż San Antonio. W ostatnich 10 spotkaniach 8 razy potrafili wygrywać pierwsze kwarty i to ze zdecydowanie mocniejszymi rywalami. No i plus grają u siebie.
Utah Jazz handicap -3.5 @1.42
Jazzmani u siebie mocni, Dallas na wyjeździe słabi. Przyjezdni bez Doncicia, Irving przewidziany do gry na mecz z Clippers dopiero. W Utah bez żadnych szczególnych osłabień. Powinni to spokojnie ugrać.
Milwaukee Bucks win @1.53
Okey to już ostatnia opcja na nocke. Ja rozumiem, że Portland wygrało niedawno 3 spotkania z rzędu bo cudów dokonywał Lillard ale dzisiaj zmierza się z Milwaukee czyli z jednym z najlepszych drużyn w lidze. Na pewno posiadają więcej atutów niż Portland. Ten typ polecam głównie dla tych, którzy lubią zarwać nockę, bo warto się tutaj upewnić czy w Bucks zagra Giannis, ja ryzykuję i wierzę, że będzie na parkiecie.
Wszystkie kursy z
superbet