>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NBA 2022/2023 Sezon Regularny - Typy, Analizy, Komentarze

Status
Zamknięty.
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Ostro pojechali z linią na Banchero już dają ov 23.5 co już nie jest takim "pewnikiem" że uda się ogarnąć
Ale na to że nie ogarnie double-double jest 1,45....fajnie pogrywa sobie, ale nie widzę go jeszcze w takim sztosie, żeby wykręcił już 10 zbiórek lub asyst. Do tego można dorzucić asystę naszego Jeremego kurs 1,25

jaroslav_ 658,4K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Ostro pojechali z linią na Banchero już dają ov 23.5 co już nie jest takim "pewnikiem" że uda się ogarnąć
Być może buki sugerują się tym, że występ Wagnera jest wątpliwy i Banchero może przypaść więcej do rzucania. Niemniej, faktycznie linia już wysoka.

Tak wygląda lista z kontuzjami Magic:
Cole Anthony (Oblique) and Jalen Suggs (Ankle) are listed as questionable. Moritz Wagner (Ankle), Gary Harris (Knee), Markelle Fultz (Toe), Jonathan Isaac (Knee) are all listed as out indefinitely.
Post automatycznie złączony:

Drodzy,
Myślicie, że jakby człowiek to zagrał to buk by cofnął? Ewidentnie chodziło o punkty.

1666970746101.png

Ostatnia edycja:
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Być może buki sugerują się tym, że występ Wagnera jest wątpliwy i Banchero może przypaść więcej do rzucania. Niemniej, faktycznie linia już wysoka.

Tak wygląda lista z kontuzjami Magic:
Cole Anthony (Oblique) and Jalen Suggs (Ankle) are listed as questionable. Moritz Wagner (Ankle), Gary Harris (Knee), Markelle Fultz (Toe), Jonathan Isaac (Knee) are all listed as out indefinitely.
Post automatycznie złączony:

Drodzy,
Myślicie, że jakby człowiek to zagrał to buk by cofnął? Ewidentnie chodziło o punkty.

Pokaż załącznik 22586
Jeśli by to była fortuna to by to przeszło, ale chyba każdy inny buk zrobi zwrot

jaroslav_ 658,4K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Zagrałem z ciekawości. Sytuacja miała miejsce na TOTALbet. Po moim kuponie chwile później poprawiono linie, a mi wrzucili zwrot.

deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dzisiaj gram ryzykownego singla. Biorę pod lupę Trae Younga, który świetnie rozpoczął sezon. Spodziewam się dziś trochę innego grania Hawks niż w poprzednim meczu, mimo, że rywal ten sam. Young w ostatnim meczu rozdał jak na niego zaledwie 6 asyst. Głównie Murray dominował piłkę, i sporo rozgrywał bo zaliczył słaby mecz jeżeli chodzi o skuteczność rzutową. W tej ekipie to raczej Murray gra z Youngiem, a nie Young z Murrayem i myślę, że Dejounte to doskonale rozumie. Trae może nieraz odpoczywać i grać trochę bez piłki, przez co rozwija się rzutowo jako zawodnik i biega po zasłonach, trochę jak Curry (zachowując wszelkie proporcje). Granie Trae Younga to jednak granie głównie z piłką. Myślę, że 10 asyst jest w stanie spokojnie rozdać, bardzo dobrze w sezon wszedł Collins, lepiej niż przypuszczałem spisuje się Hunter. Young jako samiec alfa raczej ciężko będzie miał zagrać dwa mecze z rzędu nie dominując piłki. Takie mam przynajmniej odczucia. Gram to za dosyć spokojną stawkę.

Trae Young over 9,5 asysty @2,10 etoto

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1797
deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dobra, natchnęło mnie jeszcze na jeden typ, chyba nawet bardziej ryzykowny... Obydwie ekipy praktycznie bez backcourtu. Anthony, Fultz i Suggs out, pewnie trochę minut dostanie Hampton. Zdziwiłbym się, gdyby Banchero nie miał piłki w rękach w tym spotkaniu. Po drugiej stronie wciąż brak LaMelo i Roziera, głównym kozłującym znowu Dennis Smith Jr., więc można powiedzieć, że jest w miarę wyrównanie. Natomiast frontcourt to powinna być domena Orlando. Ogrywanie Masona Plumlee powinno być pestką dla wszystkich penetrujących graczy, głównie Banchero i Wagnera. Pewnie swoje minuty dostanie Richards, ale Charlotte ma w moim odczuciu dwóch backup centrów. Orlando powinno wbijać w pomalowane ile fabryka dała. Młoda, fajna ekipa, bardzo ciekawa do oglądania, a wciąż nie wygrywają. Jeżeli szukać zwycięstw to przede wszystkich w takich meczach. Stawiam na Magików.

Magic OT @2,05 etoto

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1902
deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Morant dzisiaj 'doubtful', złapało go jakieś przeziębienie. Raczej wątpię, żeby nim grali, niech się chłop wykuruje. Swoje minuty pewnie w jego miejsce dostanie Tyus Jones, natomiast podobnie jak wczoraj w przypadku Banchero, tak tutaj wydaje mi się, że Desmond będzie miał piłkę w rękach. Chłopak super się rozwija, widać było chemię pomiędzy nim a Morantem, zwłaszcza, kiedy w zeszłym roku Ja próbował oddać mu statuetkę MIP, twierdząc, że Desmond na nią zasługuje. Bane kapitalnie wszedł w ten sezon, dzisiaj bez Moranta na pewno będzie mu trudniej grać catch&shoot, defensywa Jazz zdecydowanie gryzie na początku tego sezonu. Biorąc pod uwagę fakt, że Moranta prawdopodobnie nie będzie to linia 4,5 na asysty jest mega zachęcająca i wg mnie te 5 asyst Des jest w stanie spokojnie uciułać. Pokrył ją w ostatnich 3/5 spotkań z Morantem w składzie, dzisiaj jako główny ballhandler powinien to zrobić na miękko.

Desmond Bane over 4,5 asysty @1,82 uberlucky / 1,77 etoto / 1,79 ewinner

Ostatnia edycja:
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Brooklyn Nets - Indiana Pacers
Tyrese Haliburton powyżej 29.5 (punkty + asysty) @1.80 Betclic

Gram znowu Haliburtona, niby b2b, ale z Nets to się nie powinien zmęczyć i swoje znowu wrzucić, w tej kiepskiej Indianie to pewnie będzie cały sezon kręcił około 20 punktów i 10 asyst w każdym meczu, póki linie nie są powyżej 30 wystawiane to warto grać overy.

Chicago Bulls - Philadelphia 76ers
Joel Embiid powyżej 27.5 punktów @1.78 Betclic

Embiid wczoraj odpoczywał i mieliśmy popis gry Maxeya, dziś świeży Joel powinien zdemolować Bulls pod koszem, oni tam nic na niego nie mają. Poprzedni sezon Embiida w meczach przeciwko Chicago to była sieczka, tylko na początku sezonu nie wyszło i skończył z 18 punktami, a w kolejnych meczach, zrobił 30, 40 i 42 punkty na Vucevicu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1350
deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Do składu wraca Zion, Herbie Jones wciąż poza kadrą Pelicans. Ostatnie dwa mecze to kiepska skuteczność rzutowa McColluma, który więcej piłek rozdawał niż trafiał. Paradoksalnie obecność Ziona może mu pomóc, bo rywale nie będą skupieni głównie na rozgrywającym Pelicans. Idę trochę w jego przełamanie i wydaje mi się, że jest to dość realne.

CJ McCollum over 21,5 @1,89 etoto

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1972
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Clippers i over 226.5 ot @3.07 totalbet
Na szybko. Spodziewam, że Clippers nastawia sie na ten mecz w 100 procentach zmotywowani przed wlasna publicznoscia po kilku gorszych spotkaniach. Nie ma co sie rozpisywac o graczach gospodarzy, wiadomo duzo teraz zalezy od lepszej gry George'a, Jacksona czy nawet Walla. Pelikany graja solidnie w ostatnim czasie jednak match upowo powinni miec trudniej z Clippers. Ogolnie powinien byc wyrownany mecz. A over wiadomo jak graja goscie, Clippers tez maja sporo opcji w ofensywie.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans 1 1,85 1xbet 91:112

Stawiam dziś na przełamanie Clippersów. Po 2 wtopach z Thunder czas na rehabilitację przed własną publicznością. Pels bez Ingrama i kilku zadaniowców, więc tracą sporo mocy w ataku. Mimo braku Kawhia i RoCo głębia składu bardziej przekonująca u gospodarzy. Wall wygląda bardziej niż przyzwoicie po ponad 2 latach bez gry, więc i dzisiaj powinien swoje dołożyć. Dawać Clipps po win !!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +100
deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Celtics grają u siebie z Wizards, no i szanujmy się. Nie wiem jak musieliby zagrać, żeby przegrać z Waszyngtonem i to u siebie. Ostatnio poważna batalia i porażka z Cavs, gdzie Mitchell i LeVert rzucili po 41 punktów. Tutaj 41 to może rzucić Beal i Kuzma, ale razem wzięci. Nie widzę szans dla gości.

A propos Cavs, to grają dzisiaj z Knicks, którzy w delegacjach to raczej średnio. Trzy wygrane do tej pory, ale z dołem ligi i wszystko u siebie. Już ostatnio Bucks zaczęli im pakować trójki i wykorzystywać undersized guardów, których w Knicks jest aż nadto. Backcourt Cavs powinien tutaj stanowić przewagę, pod koszem Allen powinien wyjaśnić Robinsona, który co prawda jest dobrym obrońcą, ale w ataku jest co najwyżej przeciętny. Poza tym dosyć często wpada w foul trouble i trzeba grać Hartensteinem, który jest jednym z lepszych back-up centrów w lidze. Cavs mimo absencji Garlanda mają szerszy i bardziej skonsolidowany skład od Knicks i po ograniu Bostonu w Ogródku powinni to u siebie potwierdzić w rywalizacji z Knicks.

Celtics OT + Cavs OT @1,94

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1786
jozzy22 700K

jozzy22

Użytkownik
Minnesota Timberwolves (-5.5) @ 1.85

STS

Ja dziś atakujemy taki Bet. San Antonio dziś beż Vassela , Sochana więc Minnesota dziś to może nieźle zakończyć. Spodziewam się dużej wygranej Minessoty

Wynik:

Ostatnia edycja:
deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dallas wczoraj dali D. po całości i umoczyli wygrany mecz z OKC, dlatego trochę nabrałem niepewności co do tego typu, ale do rzeczy. Do tej pory Banchero daje zarabiać po całości, od początku sezonu praktycznie same overy i to raczej luźno pokrywane, bez większej przepukliny. Miałem satysfakcję oglądając ostatni mecz Magic z Charlotte, bo dokładnie taki scenariusz tego spotkania miałem w głowie. Banchero wziął piłkę do ręki i przejechał się po Hornets. Dzisiaj zapewne matchup z Luką, czym mega się jaram i na co czekam. Obydwaj mają bardzo podobne warunki fizyczne, Banchero jest nieco wyższy i cięższy, ale nie są to duże różnice. Nie wiem jak będzie dzisiaj, ale w meczu z Charlotte kreowanie kolegów przez Paolo wyglądało świetnie, widać jaki ma luz i jak cieszy się grą w koszykówkę. Póki co bardzo pewny i nie podejmujący głupich decyzji. Wątpię, żeby Magicy dzisiaj wygrali, natomiast mogą zagrać mecz, który będzie się przyjemnie oglądało. Oby nie było blowoutu, bo obawiam się, że Magicy mogą oberwać rykoszetem za to, że wczoraj Shai wyjaśnił Mavericks. Linia na asysty nie jest mega wysoka, urosła o jedno oczko względem poprzedniego spotkania, a kurs na to wydarzenie jest bardzo zachęcający. Wszyscy gracze Orlando potrafią rzucać, co jest chyba największą zaletą tego betu, więc jeśli Banchero będzie dzisiaj kreował tak jak ostatnio to powinien spokojnie tę linię pokryć.

Paolo Banchero over 4,5 asysty @2,27 uberlucky / @2,25 totalbet / 2,02 etoto

Szkoda, że Paolo wpadł w foul trouble, bo mógł spokojnie pokryć tę linię.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +286
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dallas Mavericks -8.5 pkt @ 1.85 betclic

Nie będę się tutaj rozpisywać, bo zaraz grają. Spodziewam się po prostu dużo lepszej gry Mavs niż wczoraj, 20% za 3 vs OKC to śmieszny wynik, mimo, że grają B2B to liczę na odbicie się i po prostu dużo lepszą grę. W tym sezonie grali już jeden na słabej skuteczności za 3 (vs NOP) i w następnym meczu porzucali 20/40, dlatego tym bardziej liczę na odbicie się. Orlando gra na słabej skuteczności i jak Mavs dobrze wejdą w mecz to nie utrzymają tempa. Przeciwnik mało wymagający, bez kilku zawodników, Banchero sam nie udźwignie drużyny w każdym meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1666
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
De'Aaron Fox over 30.5 punktów + asyst @ 1.78 betclic

No brain bet, argumentacja prosta, Fox vs Hornets powinien się bawić i mieć dużo luzu, mecz raczej bardzo ofensywny linia na punkty w meczu to 231.5, Fox w tym sezonie 3/5 powyżej tej linii, w takim matchupie może pokryć tą linie samymi punktami o ile mecz będzie wyrównany i prowadzony w szybkim tempie, gram punkty + asysty, bo Fox to ciekawy case - średnia niby 5,7 asyst/mecz, ale potencjalne asysty to 14,2 na mecz, wiec spokojnie średnia powinna być o jakieś dwa oczka wyższa. Można nawet popróbować coś z double-double @ 7,50, bo jest to do wykręcenia i na asystach i na zbiórkach co pokazał w ostatnim meczu gdzie zebrał piłę aż 13 razy. W tym sezonie DD 2/5.

Tyrese Haliburton over 30.5 punktów + asyst @ 1.70 betclic

Też no brain bet, Tyrese na kierownicy w Indianie wygląda bardzo dobrze, powyżej tej linii 5/7 w tym sezonie, dwa dni temu vs Nets wykręcił 34 PA, też mecz powinien być bardzo ofensywny, obie drużyny są fatalne w obronie i można spodziewać się wymiany ognia, over jeszcze wyższy niż w SAC vs CHA bo 234.5, jeżeli Tyrese zagra to co gra w tym sezonie to na luzie powinien przekroczyć tą linię.

Ostatnia edycja:
deepred 982,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Beal zagrał wczoraj jak dziad ostatni. Przez dwie i pół kwarty miał 0 punktów i był 0/8 z gry. W tym roku jest mega chimeryczny, ale nie zdarzają mu się 2 tragiczne mecze z rzędu. Ja osobiście nie jestem wielkim fanem tego gracza, ale od chłopa, który dostał 250 baniek na supermaksymalnym kontrakcie na 5 lat i no-trade clause oczekuję, że będzie rzucał co najmniej po 20 punktów w każdym meczu. H2H z Philly korzystne, zazwyczaj sporo im wklejał (średnio 26 punktów w ostatnich 5 meczach pomiędzy tymi ekipami) i tak jak mówię, po wczorajszym beznadziejnym meczu nie ma prawa zagrać gorzej, dlatego idę tutaj w jego over.

Bradley Beal over 20,5 @1,85 forbet

Wczoraj jednym oczkiem ustrzelony McCollum, dzisiaj jednego zabrakło Bealowi. Szkoda, ale w przyrodzie nic nie ginie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom