Przeciętni Pacers jadą do Sixers, którzy są 0-3 na początku sezonu. W ekipie Pacers błyszczą dwaj zawodnicy: Haliburton i Mathurin. Biorę tego drugiego pod lupę. Przed Pacers duża szansa, Mathurin kapitalnie wszedł w ligę, ale póki co nie gra poważnych 36-37 minut, bo... ogranicza go doświadczony Buddy Hield. Według mnie Pacers powinni nim jak najszybciej handlować, żeby rozwijać swojego rookie. Ponoć zainteresowani są Lakers, byłby to dla nich świetny ruch. Hield ma wyrobioną markę, jest świetnym shooterem, moim zdaniem Pacers powinni go nieco zlimitować i próbować wytransferować zgarniając jakieś picki wzamian.
Okazji rzutowych nie zabraknie, Pacers grają up-tempo, co nie do końca odpowiada Szóstkom, którzy z kolei są najwolniej budujący akcje w lidze. Myślę, że Ben powinien spokojnie oddać te 15-16 rzutów, póki co gra na kapitalnej skuteczności ponad 52%. Sixers pewnie wreszcie wygrają, ale Pacers powinni być stanie rzucić około 100 punktów, Mathurin wg mnie te 16 uzbiera.
Bennedict Mathurin over 15,5 @1,7
Okazji rzutowych nie zabraknie, Pacers grają up-tempo, co nie do końca odpowiada Szóstkom, którzy z kolei są najwolniej budujący akcje w lidze. Myślę, że Ben powinien spokojnie oddać te 15-16 rzutów, póki co gra na kapitalnej skuteczności ponad 52%. Sixers pewnie wreszcie wygrają, ale Pacers powinni być stanie rzucić około 100 punktów, Mathurin wg mnie te 16 uzbiera.
Bennedict Mathurin over 15,5 @1,7
Ostatnia edycja: