Dallas wczoraj dali D. po całości i umoczyli wygrany mecz z OKC, dlatego trochę nabrałem niepewności co do tego typu, ale do rzeczy. Do tej pory Banchero daje zarabiać po całości, od początku sezonu praktycznie same overy i to raczej luźno pokrywane, bez większej przepukliny. Miałem satysfakcję oglądając ostatni mecz Magic z Charlotte, bo dokładnie taki scenariusz tego spotkania miałem w głowie. Banchero wziął piłkę do ręki i przejechał się po Hornets. Dzisiaj zapewne matchup z Luką, czym mega się jaram i na co czekam. Obydwaj mają bardzo podobne warunki fizyczne, Banchero jest nieco wyższy i cięższy, ale nie są to duże różnice. Nie wiem jak będzie dzisiaj, ale w meczu z Charlotte kreowanie kolegów przez Paolo wyglądało świetnie, widać jaki ma luz i jak cieszy się grą w koszykówkę. Póki co bardzo pewny i nie podejmujący głupich decyzji. Wątpię, żeby Magicy dzisiaj wygrali, natomiast mogą zagrać mecz, który będzie się przyjemnie oglądało. Oby nie było blowoutu, bo obawiam się, że Magicy mogą oberwać rykoszetem za to, że wczoraj Shai wyjaśnił Mavericks. Linia na asysty nie jest mega wysoka, urosła o jedno oczko względem poprzedniego spotkania, a kurs na to wydarzenie jest bardzo zachęcający. Wszyscy gracze Orlando potrafią rzucać, co jest chyba największą zaletą tego betu, więc jeśli Banchero będzie dzisiaj kreował tak jak ostatnio to powinien spokojnie tę linię pokryć.
Paolo Banchero over 4,5 asysty @2,27 uberlucky / @2,25 totalbet / 2,02 etoto
Szkoda, że Paolo wpadł w foul trouble, bo mógł spokojnie pokryć tę linię.