Dyscyplina: Koszykówka -
USA, NBA
Godzina: 23:00
Spotkanie: Charlotte Hornets - Utah Jazz
Typ: Powyżej 201.5 pkt. włącznie z dogrywką
Kurs: 1.46
Bukmacher: Forbet
Analiza: Bardzo niska linia na ten mecz, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt, że zapowiada się wyrównane starcie. Patrząc na statystyki obu drużyn również nie zapowiada się na jakiś wyjątkowo underowy mecz. W meczach Charlotte w tym sezonie pada średnio ponad 220 pkt. na mecz, średnia Jazz to 213 PPG. Nie będę się zbytnio o tym meczu rozpisywał, szczególnie o wyniku, bo może tu się wydarzyć wszystko, skupiam się tylko i wyłącznie na ilości punktów. Trio Mitchell, Ingles, Gobert u gości na pewno będzie siać popłoch pod koszem rywali. Szerszenie jednak to również nie ułomki i mają w swoich szeregach takich zawodników jak Monk, Zeller, czy Graham. Wszyscy wyżej wymienieni gracze powinni nam zapewnić spokojnie te 202 punkty, które pokryją mój bet. Nic mi nie wiadomo, aby któryś miał w tym meczu nie wystąpić, choć pod małym znakiem zapytania stoi występ Malika, jednak wygląda na to, że powinien pojawić się na parkiecie. Nie będę tu wymyślał i pisał na siłę, po prostu statystyka i kadry obu drużyn kierują mnie ku temu typowi.
107-114