T
39
tennis-1986
Użytkownik
NBA banda ceglarzy która rzuca by rzucić .Najlepsza liga swiata powinna mieć 70-85 sktutecznosci nie 40-55 . Z czym do ludzi typowe hamburgery ????????????
Harden dzisiaj 2/15 także to nawet dużo poniżej 40-55 ????cytat z dnia 24 listopada 2019 23:49 przez tennis-1986NBA banda ceglarzy która rzuca by rzucić .Najlepsza liga swiata powinna mieć 70-85 sktutecznosci nie 40-55 . Z czym do ludzi typowe hamburgery ????????????
Ale to za 3 pkt a tak miał 46 % bofajże całość niby ponad 30 pkt a celoność ponizej 50 % . I to.jest najlepsza liga świata robią show nic wiecej dla mnie mało ma wspólnego ze sportem sport to walka walka i walka .Nie walka przez 5 min a reszte show rzucają by rzucic raz trafią a trzy razy spudłującytat z dnia 24 listopada 2019 23:55 przez neutralny
Harden dzisiaj 2/15 także to nawet dużo poniżej 40-55 ????
Mam nadzieję, że administracja zajmie się takimi żartownisiami, bo jedyne co taki gość robi to wprowadza innych użytkowników w błąd. Zero analizy i szukanie cudu. Pozostali typerzy wykonują kawał dobrej roboty, a taki idiota tylko zaśmieca temat.cytat z dnia 26 listopada 2019 00:25 przez _re_Witam !
Dziwi mnie, że nikt nie wspomniał o meczu Toronto - Philadelphia. Phila w pełnym składzie (nie liczę graczy drugoplanowych) będzie chciała pokazać swoją siłę i odegrać się za pamiętny półfinał playoff. Phila olewa mecze ze słabymi drużynami a spina się na zespoły z top-u. Toronto gra dobrze jak na mistrzów przystało ale do 76-ek nie ma podjazdu. ????.
TORONTO - PHILADELPHIA - WTOREK 26.11.2019 - 01:30
TYP: 2(-7,5)
KURS:3,10 STS
Niestety, przy obecnych przepisach, gdzie w zasadzie każda próba twardszej obrony odgwizdywana jest jako faul nie da się tego oglądać. 130-140 punktów w meczu jednej drużyny już nikogo nie dziwi, że nie wspomnę całkiem niedawno wyniku 159:158 i to bez dogrywek.cytat z dnia 25 listopada 2019 00:29 przez tennis-1986
Ale to za 3 pkt a tak miał 46 % bofajże całość niby ponad 30 pkt a celoność ponizej 50 % . I to.jest najlepsza liga świata robią show nic wiecej dla mnie mało ma wspólnego ze sportem sport to walka walka i walka .Nie walka przez 5 min a reszte show rzucają by rzucic raz trafią a trzy razy spudłują
Capella nie jest kluczowy?? Mam zupełnie inne zdanie. Zobacz jaką robi robotę pod tablicami . Zbiera po 20 piłek na mecz po rzutach ceglarzy. Owszem w hierarchii jest za Hardenem i Westbrookiem ale jest bardzo ważną częścią zespołu. Poza tym po takim kursie nie jest warte ryzyka granie na Rockets po tym co zobaczyłem vs Dallas. Heat są niewygodni a jak zepna pośladki w obronie to będzie im ciezkocytat z dnia 27 listopada 2019 19:55 przez auxiPortland - Oklahoma
Typ
Do tego osobiście dokładam:
W Houston może nie zagra Capella... nie on tam jest kluczowy. Brodaty narzuca swoje, inni dołożą resztę. Miami nie powinno się na zachodnich wyjazdach mocno eksploatować. Tym bardziej wypruwać flaków na mecz ciężki do wygrania skoro za dwa dni jest łatwiejszy z Golden State. ( ale to moje przypuszczenia) Do tego typu nie namawiam. Mówię co gram do dubla, bo zdejmuję bonus i muszę mieć obrót po kursie AKO = 2,3
Zgadzam się z @jinx, też zdecydowanie jestem fanem twardej gry w obronie, nawet kosztem rzucanych punktów. Jak oglądam w tym sezonie mecz Rockets to wygląda tak, że biegają od kosza do kosza i Harden rzuca za trzy, albo wchodzi pod kosz i trafia albo jest faulowany. Tak w kółko, potem rywale jadą, a Houston już myśli o następnej akcji ofensywnej zamiast próbować bronić. A ten mecz o którym wspominasz gdzie padło ponad 300 punktów to podsumowanie ich wyczynów. Tym bardziej z przyjemnością patrzyłem, jak nosa utarł im Doncic i spółka z Mavs.cytat z dnia 27 listopada 2019 21:22 przez jinx
Niestety, przy obecnych przepisach, gdzie w zasadzie każda próba twardszej obrony odgwizdywana jest jako faul nie da się tego oglądać. 130-140 punktów w meczu jednej drużyny już nikogo nie dziwi, że nie wspomnę całkiem niedawno wyniku 159:158 i to bez dogrywek.
Tęsknię za czasami, kiedy to wjeżdżający pod kosz musiał się liczyć z tym, że jeśli minie obrońcę na 6 metrze, to może zostać obity przez podkoszowych, których zadaniem było bronienie swojego kosza, a nie rzucanie trójek z ósmego metra, co teraz czyni niemalże każdy grajek. Nawet ci mierzący 210-218 wzrostu.
Dokładnie. Capela jako jedyny u Rakiet regularnie i systematycznie zbiera piłki, bo poza nim próżno szukać takiego gracza w Houston. Poza tym w tym sezonie bardzo poprawił się w ofensywie i naprawdę wygląda bardzo solidnie.cytat z dnia 27 listopada 2019 21:29 przez monta-ellis11
Capella nie jest kluczowy?? Mam zupełnie inne zdanie. Zobacz jaką robi robotę pod tablicami . Zbiera po 20 piłek na mecz po rzutach ceglarzy. Owszem w hierarchii jest za Hardenem i Westbrookiem ale jest bardzo ważną częścią zespołu. Poza tym po takim kursie nie jest warte ryzyka granie na Rockets po tym co zobaczyłem vs Dallas. Heat są niewygodni a jak zepna pośladki w obronie to będzie im ciezko