W ostatnim spotkaniu Towns trochę przypadkiem naklepał tyle pkt - rozrzucił się 7/10 zza łuku bodajże.cytat z dnia 20 listopada 2019 23:43 przez auxiCoś cichy ten dział. Nikt nic, od rana?
Mój typ na dzisiaj to
Chicago - Detroit
Typ: Win Detroit @ aktualnie 1,88 fortuna
dupa, nie znam się
Typ który postanowiłem grać już 3 dni temu, kiedy po kontuzjach wracali Gryffin i Rose
Zagrałem go już z rana kiedy kurs był jeszcze 1,97 w połączeniu z drugim moim typem - tenisowym.
Detroit:
Griffin, Drumond, Rose... no i ten Galloway
Griffin taran wjeżdża, albo pakuje albo odgrywa. Na tablicach dobija albo zbiera Drumond, Na rozegraniu Rose albo asystuje albo wjeżdża albo odgrywa na obwód a tam straszący rzutem za 3 Galloway.
Chicago:
LaVine i nic więcej.
Lavine - wjadomo dynamika i przyspieszenie, ale pod koszem Drumond i w obronie Griffin - nie będzie łatwo. Jednak z drugiej strony, w Detroit jest więcej rozwiązań i argumentów. Jeśli gracze Detroit będą " w lekko ponad średniej" dyspozycji powinien być łatwy win.
Pozostałe typy na dzisiaj:
Minnesota - Utah
Typ: mecz Minnesota @ 2,03
druga dupa, jeszcze bardziej się nie znam. Bez Wigginsa na wyjeździe wygrywają, z Wigginsem u siebie przegrywają.
Minnesota to taka młoda niedoceniana drużyna - dla mnie czarny koń, zwłaszcza jak do kompletu jest Wiggins.
Skoro Minnesota bierze win na wyjeździe to czemu ma nie wziąć u siebie.
To nic, że być może nie zagra Wiggins ( występ niepewny, jeśli zagra to tylko bonus ) - w Utah też nie grał, Jednak Towns pod tablicami radzi sobie z Gobbertem jeśli chodzi o zbiórki i punkty spod kosza i Towns to półka wyżej . Mitchell (Utah ) coś podobnego jak Teaque (Minnesota ) ławka podobna. Własna hala Minnesoty - bonus.
Brooklyn - Charlotte
typ: mecz Brooklyn @ 1,62
Tutaj Brooklyn nadal bez Irving'a dlatego nie na pewniaka a raczej na wiarę i czuja - ufając oczom i wrażeniu widząc wcześniej obie drużyny w grze.
DALLAS + MIAMI |
Total Price: 1.894 |
San Antonio Spurs @ Philadelphia 76ers. Match Winner Including All OT: San Antonio Spurs Price: 3.58 POP z seria 7L ma spory dylemat i widac że załozenia taktyczne nie idą wiec trzeba cos zmienić.Co by nie było kilku grajków solidnych w Spursach mamy co innego ze nie przekłada sie to na wyniki.Sprawdzę mimoze Spurs bez White`a Charlotte Hornets @ Washington Wizards. Match Winner Including All OT: Charlotte Hornets Price: 3.06 Charlotte Hornets (+8.5) 1.63 Obie ekipy graja jak grają, Wash faworyzowany ale musiałbym byc samobójca zeby brac to po 1.3 Hornets jednak z młoda krwią i mam nadzieje ze zagrają z jajami, a ze zapowiada nam sie szybki mecz to moze tez pozbieramy Charlotte Hornets @ Washington Wizards. Rebounds (Washington, P.J.): Over 5 Price: 1.90 |