Po co podajesz typy z Pinnacle jak tam Polacy nie mogą grać? dla dwóch osób na 100000 które siedzą za granicą akurat?Single na pinnacle.
Nikola Vucevic ORL
over 36,5 pkt. + zbiórki + asysty - 1,815
Jest w gazie. W ostatnich 10 meczach kręci statystyki 19,3/14,3/3,4. Ostatni mecz z Toronto: 30 pkt, 20 zbiórek, 8 asyst w zaledwie 33 minuty. Do tego gra Detroit będzie sprzyjać punktowaniu (23cia drużyna w lidze jeśli chodzi o obronę "pomalowanego", oraz zbiórkom (42,6% skuteczności z gry w ostatnich 5 meczach - 25 miejsce w lidze).
Serge Ibaka TOR
under 7,5 zbiórek - 1,813
Ibaka kręci 7,3 zbiórki w 31 minut w ostatnich 10 meczach. Przeciwko Bulls będzie miał mniej okazji, bo będzie musiał biegać za Markanenem poza linię za 3 pkt. Do tego mecz rozgrywany w Toronto, po fatalnej przegranej z Magic, czyli blowout jest bardziej niż prawdopodobny, co za tym idzie jeszcze mniej minut dla starterów.
Kyle Kuzma LAL
over 25,5 pkt. - 1,8
Pod nieobecność LeBrona bierze grę w ataku na siebie - gra ponad 40 minut i oddaje ponad 20 rzutów. W czwartek, również przeciwko Sacramento, rzucił 33 punkty w 40 minut.
O czym ty mówisz? mieszkam w Polsce i gram bet365, Pinek itd to nic trudnego i mnóstwo osób w polsce tam gra. Wystarczy poświęcić troszkę czasu.Po co podajesz typy z Pinnacle jak tam Polacy nie mogą grać? dla dwóch osób na 100000 które siedzą za granicą akurat?
MOŻE NAPISZ JAK TO ZROBIŁES !!O czym ty mówisz? mieszkam w Polsce i gram bet365, Pinek itd to nic trudnego i mnóstwo osób w polsce tam gra. Wystarczy poświęcić troszkę czasu.
O czym ty mówisz? mieszkam w Polsce i gram bet365, Pinek itd to nic trudnego i mnóstwo osób w polsce tam gra. Wystarczy poświęcić troszkę czasu.
Wystarczy się trochę zainteresować betbrokerami. Myślę, że warto poświęcić na to chwilę, jeżeli ktoś poważnie myśli o zakładach. Podaję typy na pinnacle, bo z nich korzystam. Można zrobić to samo, albo poszukać podobnego zakładu u buków rekreacyjnych. Czy się mylę? Czy jednak mam nic nie pisać?Po co podajesz typy z Pinnacle jak tam Polacy nie mogą grać? dla dwóch osób na 100000 które siedzą za granicą akurat?
Pokryje linię 6.5 punktów na spokojnie. Marcin jest w gazie, bardziej mnie martwi to, dlaczego na fortunie nie można tego postawić, będę musiał wymyślić coś innego na to spotkanieCo myślicie o graniu coś w strone Gortata ? Dziś Polish Heritage Night,dużo zaproszonych gości, do LA przyjeżdżają m.in. Edyta Górniak, Ewelina Lisowska, Patricia Kazadi, Konrad Bukowiecki, Łozo, Grubson, Baron oraz pięściarz Andrzej Fonfara. Linia na punkty i zbiórki to 6.5, asysty 1.5 , faule 2.5. Myślę , że coach da mu pograć przynajmniej 25 minut. Sam Marcin na pewno motywacja podwójna, żeby zagrać dobry mecz. Zastanawiam się czy punkty uderzyć czy zbiórki. Vucevic dobrze zbiera a do tego będzie go wysoko wyciągał. Bardziej skłaniałbym się na punkty. Jakie są wasze przemyślenia na ten temat ?