pavlyuchenko
Użytkownik
Błędy w tak kluczowych momentach Simmonsa czy też Embiida.. brak słów ????
Ty chyba spotkań NBA nie oglądałes, James nie jest lepszy od Jordana. Mike przejmował zawsze spotkania w końcówce z taką gracją i plastycznością, że słów brakuje aby to opisać. Za to James tego nigdy nie potrafił, a slynie jedynie z tego, że robi kupę w gacie w takich momentach. Ten pseudo rzut z Toronto na zwycięstwo to wyrzucenie ''gorącej piłki" z rąk i nie wiem czym tu się można jarać (pobiegł na aferę i pilka w górę)..LeBrons plan.
Śmiech na sali z tych zawodników Toronto - oni chyba nigdy nic nie osiągną. Nie przepadam za James'em, ale z meczu na mecz potwierdza, ze jest najlepszym koszykarzem w HISTORII nba, ba, nawet i o wiele lepszym o Jordana. Czekam jedynie az rzuci takiego game winnera w meczu Conference Finals przy stanie 3-3 lub w Finałach. Wtedy nikt nie bedzie miał wątpliwości.
kolego piszesz....jasne porównywać ich nie ma co każdy jest inny ale liderami we własnych drużynach byli...i po prostu sa topowymi postaciami w historii nba tak jak wielu innych odnośnie MJ tak przejmował te spotkania jak piszesz zawsze....szczególnie w swojej końcówce kariery z Iversonem Brayantem i innymi ze ....PozdrawiamTen pseudo rzut z Toronto na zwycięstwo to wyrzucenie ''gorącej piłki" z rąk i nie wiem czym tu się można jarać (pobiegł na aferę i pilka w górę)..
Kolego to jest twoja kwintesencja wiedzy.... Koles rzuca notorycznie ile pkt 40 ? ale ty wiesz lepiej.... Patrz dalej w niebo z avatarku to moze jakieś modrości w życiu swoim zobaczysz ...mimo wszystko pozdrawiam eksperta jeszcze troszkę w swoim życiu głupot usłyszysz szczególnie z swoich ust przy takiej historycznej wiedzy kay:Za to James tego nigdy nie potrafił, a slynie jedynie z tego, że robi kupę w gacie w takich momentach. Ten pseudo rzut z Toronto na zwycięstwo to wyrzucenie ''gorącej piłki" z rąk i nie wiem czym tu się można jarać (pobiegł na aferę i pilka w górę)..
Skoro 76 zagrali słabo do boston nie wyszedł na parkiet. Brown bieda, pół składu po 3 faule do HT. Ni uja na awans 76ers. Boston to zamyka.76ers faworytem @ 1.85 w kolejnym starciu. Tatum sie zaczyna gotować, a Morris spotkania sam nie przejmie. Tam zaczyna być naprawdę gorąco ... Phila zagrała bardzo słabo, a wygrała mecz #4. Może historyczny wynik, z 0-3 na 4-3 ...
Broda słynie z tego im większa presja i obrona to odcina sie mu dopływ krwi do baniaka. On już to pokazał z SAS bodajze rok temu. Gra na hura w play-off's to najgorsze co można zrobić, ale to jest gra Hardena, szybkie nieprzemyślane akcje ...Ja na serio nie ogarniam Rakiet ???? Gdyby nie CP3 to ja ich cieniutko widze. Gry Hardena nigdy nie zrozumiem... Zreszta 3 kwarta +11, schodzi CP3 za kreowanie bierze się Brodacz. Jaki tego skutek? W niespełna 4 minuty Rakiety z +11 na -3... Kazda kolejna akcje Brodacz gra w identyczny sposob mimo, ze kazda konczy sie dokladnie tak samo ???? W 2 kwarcie było dokladnie to samo. Zchodzi CP3, za kreowanie bierze się Brodoty i niecałe 2 minuty z +8 na remis ???? Trzeba sobie powiedzie wprost, że obecnie dla rakiet lepiejby było gdyby Brodacz został troszeczkę dłużej przytrzymytwane na ławce, bo on sprawia wrażenie, że mu się nie chce... Pod koniec 3 kwart ma 22% skuteczności ???? Gwiazda zespołu ???? To nawet Carmelo w OCK nigdy się tak nie zbłaźnił. Mam ogromną nadzieję, że Utah to wygra. Rakiety w 3 kwarcie z +11 na -6 ???? Ten zespół jest tak dziwny, że to jest aż niewytłumaczalne ????
76ers postawią wszystko na jedną kartę w meczu #5, tj na dystans Belinelliego i Redick'a. Bedzie napewno ciekawie i ja naprawdę w nich wierzę ...Skoro 76 zagrali słabo do boston nie wyszedł na parkiet. Brown bieda, pół składu po 3 faule do HT. Ni uja na awans 76ers. Boston to zamyka.