>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nasze rozdania

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja ostatnio na i4poker gralem na b2b i mialem K8 a na flopie byl 8 i jakies dwie nizsze ale nie bylo szans an strita. Daje all in bo zostalo nas 12 w sumie a od 9. miejsca byla kasa a koles który mial AK wszedl za wszytsko. Ciesze sie ze wygralem i mam duza przewage nad reszta ale na turn dochodzi K a na river A i po dupie. Kolo który wszedl byl cheapsleaderem. Nie ma to jak b2b ????

arahja88 0

arahja88

Użytkownik
nie dziwcie sie ze ludzie wchodza z takimi kartami, przeciez to freerolle :-D
Przeczytalem ten topic caly i 3/4 narzeka ze b2b osukuje ???? . moze brakuje wam poprostu skilla?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Dokladnie.

Gram sobie i mam Q6 a na flopie dochodzi mi Q wiec daje all in bo tamten kolo wczesniej jak podbilem mnie sprawdzil. On tez daj all i ma na rece KQ. Na turn dochodzi Q i mam 7% na zwyciestwo. Ale z racji tego ze jestem bogaty na river dochodzi 6 ???? .

Kilka rozdan pozniej mialem na rece 77 to tez dalem all in i kolo 2, który mial w razy wiecej chipsów ode mnie mnie sprawdza i ma AQ. Przez 4 karty nic nam nie dochodzi i mam duze szanse za zwyciestwo ale b2b reaguje i wspomaga goscia A na riverze.

Jezeli grasz na b2b i masz wiecej chispów to mozesz wchodzi za 23 przeciwko AA a i tak wygrasz :p

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Dokladnie.

Gram sobie i mam Q6 a na flopie dochodzi mi Q wiec daje all in bo tamten kolo wczesniej jak podbilem mnie sprawdzil. On tez daj all i ma na rece KQ. Na turn dochodzi Q i mam 7% na zwyciestwo. Ale z racji tego ze jestem bogaty na river dochodzi 6 ???? .

Kilka rozdan pozniej mialem na rece 77 to tez dalem all in i kolo 2, który mial w razy wiecej chipsów ode mnie mnie sprawdza i ma AQ. Przez 4 karty nic nam nie dochodzi i mam duze szanse za zwyciestwo ale b2b reaguje i wspomaga goscia A na riverze.

Jezeli grasz na b2b i masz wiecej chispów to mozesz wchodzi za 23 przeciwko AA a i tak wygrasz :p
Dla mnie to jest śmieszne co Ty gadasz. Powiedz mi jaki oni interes mają w tym?? Co żeby szybciej turniej skończyć? Każdy tak klnie na to b2b a wszyscy tam ciągle grają ludzie opanujcie się:spokodfhgfh:

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
rozdanie z przed chwili gram sobie turniej ja 8k druga osoba po mnie cos ponad 2 na preflop daje z 3k on mnie sprawdza . Zal sami zobaczcie ja z QQ

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
Dokladnie.

coś w tym jest... mam podobne sytuacje jak gram na martinsie... jak jestem w top 5 to dużo lepsze karty dochodzą na stoł... nie zawsze ale we większości sytuacji ????

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
AA na rece, koles podbija no to wchodze (albo reraise nie pamietam) na flopie A,6,4 kolo ciagle podbija wiec wchodzi all in i na river dochodzi mu kolor a mial 46s i 20$ w plecy....

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
A więc rozdanie wyglądało tak
Polski turniej na unibecie mam jakieś 22K kolo lider 60 K. W ręce 1010 flop 889 koleś bet 2K ja call turn 10 kolo znowu bet ja call. river 8 on duży bet to ja easy call myślac że pewnie wygram (nie dopuszczałem takiej możliwości że może miec 8 w łapie) i kurde lipa bo pokazał 8 ;/ niestety ;/co za pech

Do góry Bottom