>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nasze rozdania

peter06 0

peter06

Użytkownik
Ja miałem 3 świrtne rozdania na Tony G pod rząd na preflopie 66 i na river 6, i znów preflop 66, flop 6, preflop KK każde z tych 3 rozdań wygrane i to pod rząd ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
ehhh. wygrałęm w jednym turku bilet do turnieju 5+50. Więc sobie zagrałęm s&amp;g. Wszeystko fajnie. Po pół godziny zostało nas 6 osób. Ja dostaje 88 na łapie. aha, jestem chip liderem i mam coś koło 4000. Koleś przedemną 4x BBja go sprawdzam. Koleszka był w tym momencie drugi i miał jakieś 3700. Na flopie wskakuje 258. koleś daje alina no to ja go bach sprawdzam. On pokazuje QQ no i river Q :/ dwa rozdania półźniej, a zostało mi chyba 370 dostaje AA. Daje allin, nikt nie sprawdza oprucz tego koleszki przede mną. pokazuje K2. flop 852 turn j no i river 2 :/ jeden koleś mając totalnego fuksa rozwalił mnie w 2 minuty :/

peter06 0

peter06

Użytkownik
Ja ostatnio razy 666. Raz na tony G i drugi raz na Eurosuperpoker. Najgorszy to na Tony G mam tak jak wyżej 6K, na flopie wpada 66J podbijam, on sprawdza, dalej podbijam wpadają kolejno 32 i mi się trafia kolor wchodzę all in, a gościu ma fula 66622 i przegrywam resztę kasy na Eurosuperpoker. A ostatnio na Tony G mam na preflopie AA podbjam QJ10 potem 9 no i się tak skończył, że gościu wygrał małym strirem ???? Ostatnio takie przypadki dość często mi się trafiają na moje nieszczęście.

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
b2b to jednak szalone rivery ;/ all in preflop. i moje KK nie sprostały QQ ;/ który to już raz. Chyba trzeba sobie zrobic jakąs przerwe.

K 0

kacper21pl

Użytkownik
Gosc na flopie napisal ze ma AA na lapie i mozemy go pocalowac w d**e
odpisalem zeby pokazal to AA, nawet mu uwierzylem ze ma i podpuszcza niskim raisem zeby ktos wszedl to dalem allina i napisalem zeby pokazal te AA.
i pokazal. ach ten river ????
szkoda ze J karo nie byl, wtedy by bylo ciekawe rozdanie;-)

spirol 30

spirol

Użytkownik
gralem kumplowi na koncie, gralem moze z 2h i z 50$ doszedlem prawie do 300$ i znowu przegralem calosc jednym rozdaniem chyba kazdy by sie wkurzyl ???? ja to ten z QQ, poprostu zal ???? , wplacam tam swoja kase bo jeszcze takiego zenujacego poziomu niewidzialem w zadnym poker roomie

Q 0

quest

Użytkownik
z tym żenującym poziomem radziłbym Ci uwazac. Niby graja tam ludzie ktorzy przegrywaja sporo kasy nawet bez zadnej pary i mozna sobie pomsylec ze ta osoba grac nie umie ale pozniej potrajają swoje srodki wygrywajac kolorem albo fullem !
Sam czekałem nawet na dobra pare z klikadziesiat rozdan, a jak przyszedł kolor to sam przegrałem z takim graczem. Na flopie juz mialem kolor to po licytacji wszedł all in to i ja tez i mi pokazuje 5 2 krzyz a ja mialem 4 3..Moze jak Ci karta idzie i wygrywasz to twierdzisz ze jest zenujacy poziom, ale do czasu....

K 76

karlos83

Użytkownik
Sorry spirol, ze sie czepiam ale zastanawiam sie jak mozna grac calym swoim bankrollem na jednym stole?? Wiesz co to bankroll management ? ???? Poczytaj o tym a nie bedziesz mial takich wtop.

Do góry Bottom