>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nasze rozdania

luniu 20

luniu

Użytkownik
Nie jest to moje rozdanie. Ale powiedzcie mi co koleś po prawej stronie chciał osiągnać wchodząc al in nie mając nic. Zastanawiam się czasami co tacy gracze robią na tak wysokich limitach :

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
takiego czegoś nie lubie najbardziej. Po flopie pot wynosił coś koło 20$ na flopie nie pokazał się A więc myśle ratuje go AA lub set. Podbiłem o pot przebił mnie no i zrzucić nie potrafiłem ponieważ gracz grał dużo rąk i blefował też sporo...

rybex 3

rybex

Użytkownik

Napewno nie jest to najbardziej pechowe rozdanie w pokerze jednak jest dosyc ciekawe i pula jak dla mnie jest spora
ja jestem z K8 i dodam tylko ze to nie był allin przed flopem, licytacja była do samego konca

aduss 5

aduss

Użytkownik
Hmmmmmmmmm gram w Unibecie i przed chwilą zauwazylem cos nieprawdopodobnego... Na stół wyłożył system karty 10 Q 7 7 A, ja miałem 3 3... Od razu po tym rozdaniu na stole pojawily sie o dziwo te same karty, choc w innej kolejnosci, a ja znowu mialem 3 3. Fenomen polega na tym, że dostalem 2 razy z rzedu te same karty ( co sie zdaza) ALE ALE na stole byly te same 5 kart w dwoch rozdaniach z rzedu. Niesamowite...

R 0

r00t3k

Użytkownik
Oto rozdanie, w którym chipleader mając 3,10 wygrywa z KK i AKs:
(wykasowałem graczy nie biorących udziału w grze - zapis tekstowy, bo nie zdążyłem zrobić screena)

*** Pre-Flop *** :
Dealt to Croatia 385: Kka
Dealt to Croatia 385: Kki
Dealt to r00t3k28: Kt
Dealt to r00t3k28: At
Dealt to Verike: 3ki
Dealt to Verike: 10ki

*** Flop *** : 7t 8t Wp
*** Turn *** : [ 7t 8t Wp ] 9ki
*** River *** : [ 7t 8t Wp 9ki ] 2ki

*** SUMMARY ***
Pot: 4*210 | Rake: 0
Board: [ 7t 8t Wp 9ki 2ki ]
Croatia 385 lost 1*185 Shows [ Kka Kki ] (Para króle)
r00t3k28 lost 1*490 Shows [ Kt At ] (As wyższy)
Verike bet 1*490, collected 4*210, net 2*720 Shows [ 3ki 10ki ] (Strit, walet wysoki)

I co Wy na to..? ;)

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Oto rozdanie, w którym chipleader mając 3,10 wygrywa z KK i AKs:
(wykasowałem graczy nie biorących udziału w grze - zapis tekstowy, bo nie zdążyłem zrobić screena)
*** Pre-Flop *** :
Dealt to Croatia 385: Kka
Dealt to Croatia 385: Kki
Dealt to r00t3k28: Kt
Dealt to r00t3k28: At
Dealt to Verike: 3ki
Dealt to Verike: 10ki
*** Flop *** : 7t 8t Wp
*** Turn *** : [ 7t 8t Wp ] 9ki
*** River *** : [ 7t 8t Wp 9ki ] 2ki
*** SUMMARY ***
Pot: 4*210 | Rake: 0
Board: [ 7t 8t Wp 9ki 2ki ]
Croatia 385 lost 1*185 Shows [ Kka Kki ] (Para króle)
r00t3k28 lost 1*490 Shows [ Kt At ] (As wyższy)
Verike bet 1*490, collected 4*210, net 2*720 Shows [ 3ki 10ki ] (Strit, walet wysoki)
I co Wy na to..? ;)
POKER... element losowy jet jego częścią.
Chcesz unikać takich sytuacji, albo je ograniczyć?? To nie graj freerolli z masą ludzi i małą pulą.
Nie jeden już tu się wyżalał z takimi rozdaniami

popek1990 0

popek1990

Użytkownik

Grałem cały dzień wyszedłem na plus i przez takie rozdanie jestem teraz z 80euro w tył + tilt.
???? ???? ???? ???? ???? ????

rybex 3

rybex

Użytkownik

Kolejne przewalone pieniadze ???? ja to nie wiem nigdy nie miałem takiego farta...dodam ze alliny po turnie

N 20,4K

norbertb

Użytkownik

To jest największy bad beat na tym forum ;) Ba, w dodatku wygrany przeze mnie ????

Prawdopodobieństwo takiego bad beatu jest większe niż trafienie szóstki w totka :p Mi jak widzimy się udało ????

Do góry Bottom