>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nasze rozdania

misiek0210 0

misiek0210

Użytkownik
rozdanie może nie najlepsze pod względem $pota$ ale pierwsza moja taka ręka, oczywiście jeżeli chodzi o Asy bo karety sie zdarzały nie raz

T 0

trupiaglowka

Użytkownik
Jak myslicie jak mogłem przegrać z AA &lt;czarne&gt;,kiedy na flopie zobaczyłęm Adzwonek 6czerwo i 6dzwonek a kolega posiadał 9 7 w czerwie? ???? chyba sie domyslacie: turn to 8, a river 10 w czerwach ???? obaj graliśmy solidnego all-in&#39;a kocham pokera ????

T 0

trupiaglowka

Użytkownik
Stary Serwer NOIQ, to był jakis turniej z dobrą kasą odpadłem z jakimś dolarem na koncie, ale nie żebym myślał o jakiś przekrętach powiedzialm sobie tylko Pieknie Kurwa Pięknie;)

T 0

trupiaglowka

Użytkownik
heh a jeśli chodzi o real to też pamietam niemiłą partie po której poszedłem do domu
ja JQ kolega QQ 2kolega A4, flop AQJ i spore podbitki,turn to drugi J i przestałem sie obawiać ze czymś tu smierdzi, river nic nie zmienił a QQ ogarnął całą pule, takie życie pozdrawiam

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
A co Ty myślałeś? Że rakiety zawsze wygrywają?

jemu raczej chodzilo o to..że jak koleś z 5 i 8 dostał streeta od Losu ????

Różnie to bywa...ale nie wydaje mi się by to było oszustwo...po prostu gościa fux.

I popieram też zdanie...nie zawsze Para ASÓW musi wygrywać. ????

dindek 41

dindek

Użytkownik
no a co ja mam powiedziec, gram hu za 10$, zostaje gosciowi 80czipow, przy moich 2920... all iny wiadome bo blindy 150/300, i nie wygrywam zadnego, przegrywam, przy ostatnim rozdaniu gdy bylo rowno Mam A3 gosciu Qj, Stol A3J i ratuje go tylko jupek i co dochodzi J, wy mowiecie ze poker jest ustawiony bo Aa przegrywa ???? a co ja mam powiedziec 10 rozdan all in zadnego nie wygralem ???? , nie przejmuje sie zdarza sie ????

D 0

duch1988

Użytkownik
Ja osobiście staram się nie grać allinów przed obejrzeniem flopa nawet z AA ( no chyba, że sytuacja tego wymaga ) Masz tylko jedną parę, fakt, że najwyższą możliwą, ale jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie dojdzie ci do Trójki. I nawet z 23 możesz przegrać w takiej sytuacji. Ktos inny moze miec KK, a jeszcze inny QQ, dochodzi Q i obaj jesteście umoczeni mimo wyższej pary w ręku. Przeciwnik dał za 400 trzeba było sprawdzić. Na flopie być podbił stawkę i on na pewno by nie wszedł widząc w jak beznadziejnej jest sytuacji ( no chyba, że to tzw. Fish) Gdyby natomiast wszedł to też wątpię, że na turnie ryzykowałby z szansami na zwycięstwo wynoszącymi jakieś 5 %.

S 0

sliqe

Użytkownik
Co ja mam powiedziec ? =] Grałem turniej final table. 8500 żetonów na 500 żetonów przeciwnika. Kto przegrał 20 rozdan pod rzad ? JA ???? Kto wygrał? Ten co miał 500 żetonów. Paranoja poprostu, 2 razy final table pod rzad przegralem z przewaga żetonów ZNACZNĄ!.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
najbardziej oszukany pokerroom w jakim grałem podam tylko jeden z przykładów:
Oszukany pokerroom? Co to w ogóle za teksty. Taki jest poker, rozłóż sobie w domu karty i zobaczysz, że też będą takie sytuacje. Poza tym pokerroom nie zarabia na Twojej przegranej więc jaki mieliby mieć w tym interes?

popek1990 0

popek1990

Użytkownik

A takiego pota to w życiu jeszcze nie zgarnełem ???? ???? ???? ???? ???? Fuksa miałem strasznego przyznał się co miał i było to k9+ Draw Uffff :-o :-o :-o

B 0

baboon

Użytkownik
Co prawda nie mam screenów ale muszę podzielić się wrażeniami: Przed chwilą z 3$ zrobiłem 22$ w ciągu trzech rozdań! Ręce kolejno: AA, AA, QQ. Szok!

Do góry Bottom