matex
Użytkownik
coś takiego, tylko ja mam 0.5 litrowy (i ładniejszy) ????jeśli ma dawać kopa to na litr wody co najmniej 20 saszetek ;]
i ten kubek szefa to pierwsze słyszę
coś takiego, tylko ja mam 0.5 litrowy (i ładniejszy) ????jeśli ma dawać kopa to na litr wody co najmniej 20 saszetek ;]
i ten kubek szefa to pierwsze słyszę
Nie doznałeś bo Pawerade nie jest napojem energetycznym a izotonicznym. Pawerade najlepiej pić po wysiłku fizycznym ponieważ zawiera minerały i elektrolity, które zostały 'wypocone'. nie zawiera natomiast kofeiny jak napoje energetyczne (RedBull, Tiger, Burn itd.)najlepszy jest powerade bo najlepiej gasi pragnienie. po innych (tiger, red bull) dalej chce mi sie pic. a jesli chodzi o dzialanie pobudzajace to ja go nie doznalem
nie pisalem tu o powerade tylko ogolnieNie doznałeś bo Pawerade nie jest napojem energetycznym a izotonicznym. Pawerade najlepiej pić po wysiłku fizycznym ponieważ zawiera minerały i elektrolity, które zostały 'wypocone'. nie zawiera natomiast kofeiny jak napoje energetyczne (RedBull, Tiger, Burn itd.)
chyba się naoglądałeś bajki "Kosmiczny mecz" :>prawda jest taka, ze jak wmowisz sobie, ze taki be power z biedronki daje kopa to bedziesz mial tego kopa.. a jak nie i bedziesz sobie wmawial, ze to nic nie daje to nie dostaniesz zadnego speeda.. ja jedynie lubie wypic burna bo mnie jakos "odmula" ale nie daje jakiegos kopa.. pzdr
wiesz.. kazdy organizm wykazuje inna tolerancje.. moj wykazuje taka jaka napisalem.. nawet jak wodke z burnem pije to mnie nie zwala z nog..chyba się naoglądałeś bajki "Kosmiczny mecz" :>
siła sugestii.. znasz to?mówię o tym wmawianiu sobię różnych rzeczy
green-up ma 3 opcje smakowe do wyboru ;pCzy sa jakies ktore smakuja inaczej??
nie wszystkie smakują tak samo ;] każda marka się różni od innych ;]Czy wszystkie napoje energetyczne smakują tak jak redbull?? Bo mi ten smak nie podchodzi. A pilem sporo juz tych napoji, np red bull , tiger , v-max , be power, i wszystkie smakuja tak samo, Czy sa jakies ktore smakuja inaczej??