>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Napój Energetyczny

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
Jestem Dj&#39;em i ze względu na częste nocne eskapady połączone z wyjazdami autem piłem już chyba wszystkie rodzaje i muszę powiedzieć że działa to tak, że jak organizm się przyzwyczai to nawet ilości po 7 puszek Red Bulla powodują że jest Ci tylko niedobrze, nic pozatym, żeby spowodowało to pożądany efekt, czyli odmuliło, nie można pić tego zbyt często. Mi np. Burn pomaga też przy bolącej głowie i działa ogólnie najlepiej, zresztą kiedyś był w jakimś piśmie test tych wszystkich napojów i najlepiej wypadł...... V-Power który kupicie na stacji Shella, Burn był drugi, a Red Bull dosyć słabą pozycję zajął, choć zgodzę się że smak ma najlepszy....
Pozdrawiam.

mucios92 0

mucios92

Użytkownik
Ja musze powiedziec ze pije tego bardzo dużo....:kwasny4565: Bulity Tigery i inne...teraz sie staram ograniczyc picie tych napojów

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
najlepszy jest powerade bo najlepiej gasi pragnienie. po innych (tiger, red bull) dalej chce mi sie pic. a jesli chodzi o dzialanie pobudzajace to ja go nie doznalem

lechu_pb 0

lechu_pb

Użytkownik
najlepszy jest powerade bo najlepiej gasi pragnienie. po innych (tiger, red bull) dalej chce mi sie pic. a jesli chodzi o dzialanie pobudzajace to ja go nie doznalem
Nie doznałeś bo Pawerade nie jest napojem energetycznym a izotonicznym. Pawerade najlepiej pić po wysiłku fizycznym ponieważ zawiera minerały i elektrolity, które zostały &#39;wypocone&#39;. nie zawiera natomiast kofeiny jak napoje energetyczne (RedBull, Tiger, Burn itd.)

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Nie doznałeś bo Pawerade nie jest napojem energetycznym a izotonicznym. Pawerade najlepiej pić po wysiłku fizycznym ponieważ zawiera minerały i elektrolity, które zostały &#39;wypocone&#39;. nie zawiera natomiast kofeiny jak napoje energetyczne (RedBull, Tiger, Burn itd.)
nie pisalem tu o powerade tylko ogolnie

feever 5

feever

Użytkownik
prawda jest taka, ze jak wmowisz sobie, ze taki be power z biedronki daje kopa to bedziesz mial tego kopa.. a jak nie i bedziesz sobie wmawial, ze to nic nie daje to nie dostaniesz zadnego speeda.. ja jedynie lubie wypic burna bo mnie jakos &quot;odmula&quot; ale nie daje jakiegos kopa.. pzdr

matex 0

matex

Użytkownik
prawda jest taka, ze jak wmowisz sobie, ze taki be power z biedronki daje kopa to bedziesz mial tego kopa.. a jak nie i bedziesz sobie wmawial, ze to nic nie daje to nie dostaniesz zadnego speeda.. ja jedynie lubie wypic burna bo mnie jakos &quot;odmula&quot; ale nie daje jakiegos kopa.. pzdr
chyba się naoglądałeś bajki &quot;Kosmiczny mecz&quot; :&gt; :p

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Czy wszystkie napoje energetyczne smakują tak jak redbull?? Bo mi ten smak nie podchodzi. A pilem sporo juz tych napoji, np red bull , tiger , v-max , be power, i wszystkie smakuja tak samo, Czy sa jakies ktore smakuja inaczej??

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Czy wszystkie napoje energetyczne smakują tak jak redbull?? Bo mi ten smak nie podchodzi. A pilem sporo juz tych napoji, np red bull , tiger , v-max , be power, i wszystkie smakuja tak samo, Czy sa jakies ktore smakuja inaczej??
nie wszystkie smakują tak samo ;] każda marka się różni od innych ;]

Do góry Bottom