legionista696
Użytkownik
ooo wlasnie nie pilem tego ???? dobre to? bo poza W-wa chyba tego kupic nie mozna...Podobnie jak (L)energy ????
ooo wlasnie nie pilem tego ???? dobre to? bo poza W-wa chyba tego kupic nie mozna...Podobnie jak (L)energy ????
Dokładnie takie jak Tiger bo robione przez tą samą firme :>ooo wlasnie nie pilem tego ???? dobre to? bo poza W-wa chyba tego kupic nie mozna...
z rumem :>?najlepszego kopa daje herbata robiona przez moją mamę - polecam ????
eee tam z rumem... z cukrem i cytryną ????z rumem :>?
ponoć kilku osobom wyrosły po 6 palcu u lewej nogi ... ale ile w tym prawdy ? to nie wiem ...Dokladnie. Czy daje to jakiegos kopa? Watpie, lecz ten smak... mmm.... ???? Bardzo lubie napoje energetyzujace(smak) i tu mam pytanie. Czy sa one az tak nie zdrowe? Czy jedna buteleczka 200ml na jakis tydzien-dwa moze zaszkodzic?
Ja to pije przed każdym treningiem (3 razy w tygodniu) i uroslem 50 cm w 3 miesiące.Dokladnie. Czy daje to jakiegos kopa? Watpie, lecz ten smak... mmm.... ???? Bardzo lubie napoje energetyzujace(smak) i tu mam pytanie. Czy sa one az tak nie zdrowe? Czy jedna buteleczka 200ml na jakis tydzien-dwa moze zaszkodzic?
chyba tam gdzie nie trzeba ????Ja to pije przed każdym treningiem (3 razy w tygodniu) i uroslem 50 cm w 3 miesiące.
chyba zaczne to pic ????to ty jak miałes np: metr 75 to teraz jestes gigantem 225 cm kurde to może ty miałeś 150 cm przed piciem i masz 2 metry teraz
To zdradź składniki tego cudownego napojubys się napił herbaty mojej mamy, to bys miał tak jak ja z 2,5 metra ...
a myślałem że kubek mistrza tak jak masz w podpisie :jezora::jezora:a więc tak:
woda (koniecznie gotowana)
saszetka herbaty "lipton" ew. "saga"
2 łyżeczki cukru
plasterek cytryny (opcjonalnie)
+ (najważniejsze) "kubek szefa" !!!
na to samo wychodzi :spokodfhgfh:a myślałem że kubek mistrza tak jak masz w podpisie :jezora::jezora:
jeśli ma dawać kopa to na litr wody co najmniej 20 saszetek ;]a więc tak:
woda (koniecznie gotowana)
saszetka herbaty "lipton" ew. "saga"
2 łyżeczki cukru
plasterek cytryny (opcjonalnie)
+ (najważniejsze) "kubek szefa" !!!