waldek-kiepski
Użytkownik
Ostatnio zacząłem pić te wynalazki i muszę powiedzieć że działają . Czy wy też pijecie i czy ktoś z was po tym chorował ? A tak wogóle jakie pijecie ? Bo ja Burn
Ostatnie 3 produkty sa najlepszymi dopalaczami:spokodfhgfh: dozucil bym Marysie:jezora:wszystko jest dla ludzi.....z umiarem
ja specjalnie nie sięgam często po tego typu napoje specjalnie mój organizm nie potrzebuje tego typu dopalaczy wole amfetamine, cocks lub wóde ????
R20 polecamOstatnio zacząłem pić te wynalazki i muszę powiedzieć że działają . Czy wy też pijecie i czy ktoś z was po tym chorował ? A tak wogóle jakie pijecie ? Bo ja Burn
maryśka raczej 'zamulaczem' niż dopalaczemOstatnie 3 produkty sa najlepszymi dopalaczami:spokodfhgfh: dozucil bym Marysie:jezora:
W smaku najlepsza i mi daje kopa jako jedyny napój energetyzujący, Tigerów mogę wypić 3 i nic, Red Bull to sok. Bullit też nie działa, prawie jak sok.mi Red Bull nic Tiger daje lekkiego kopa najlepsza w smaku jest bateria R20
uśmiałem się po pachu ????1l Tigera.
Agent ten napoje sa od 18lat....
niestety drogi.uśmiałem się po pachu ????
Burn z tych wszystkich jest najlepszy .
dokladnie ja Tigera moge litr przed snem wypić i po 10 minutach zasypiam ;]RedBull i Burn najlepsze a Tiger nic nie daje![]()