>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Napój Energetyczny

waldek-kiepski 0

waldek-kiepski

Użytkownik
Ostatnio zacząłem pić te wynalazki i muszę powiedzieć że działają . Czy wy też pijecie i czy ktoś z was po tym chorował ? A tak wogóle jakie pijecie ? Bo ja Burn

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
wszystko jest dla ludzi.....z umiarem ;)
ja specjalnie nie sięgam często po tego typu napoje specjalnie mój organizm nie potrzebuje tego typu dopalaczy wole amfetamine, cocks lub wóde ????

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
ja już próbowałem wszystkich tych napojow energetycznych. Od red bulla, tigera do tych szajsowatych napojow z carrefoura ???? Red bull jest najlepszy w smaku, ale tez mala puszeczka kosztuje 6 zł. Ja najczęściej pije taki napój energetyczny z carrefoura - 1 litr - 3 zł ????

PzDr Agent ;)

jaskolka 0

jaskolka

Użytkownik
wszystko jest dla ludzi.....z umiarem ;)
ja specjalnie nie sięgam często po tego typu napoje specjalnie mój organizm nie potrzebuje tego typu dopalaczy wole amfetamine, cocks lub wóde ????
Ostatnie 3 produkty sa najlepszymi dopalaczami:spokodfhgfh: dozucil bym Marysie:jezora:

P 0

pavlinho

Gość
Ostatnio zacząłem pić te wynalazki i muszę powiedzieć że działają . Czy wy też pijecie i czy ktoś z was po tym chorował ? A tak wogóle jakie pijecie ? Bo ja Burn
R20 polecam

lechu_pb 0

lechu_pb

Użytkownik
Ostatnie 3 produkty sa najlepszymi dopalaczami:spokodfhgfh: dozucil bym Marysie:jezora:
maryśka raczej &#39;zamulaczem&#39; niż dopalaczem
a co do tematu, napoje energet. pijam raczej rzadko, nma imprezy z wódką też lubię mieszać, tylko nie można przesadzić bo się film urywa :kwasny4565:

P 0

pavlinho

Gość
mi Red Bull nic Tiger daje lekkiego kopa najlepsza w smaku jest bateria R20
W smaku najlepsza i mi daje kopa jako jedyny napój energetyzujący, Tigerów mogę wypić 3 i nic, Red Bull to sok. Bullit też nie działa, prawie jak sok.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Bateria rzeczywiście chyba najlepsza ale 3 klasę LO przeszedłem z Bullitem...
Wódka była dopalaczem tylko w weekendy ;)

S 11

support75

Użytkownik
Burn, Red bull, Tiger.
kolejnosc nie przypadkowa.
pilem to jeszcze jak bylo po 8 zł, teraz to wszystko potaniało i juz tylko czwórke kosztuje, nawet na stacjach :wink:

Do góry Bottom