>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Napój Energetyczny

unique- 32

unique-

Użytkownik
Czy wszystkie napoje energetyczne smakują tak jak redbull?? Bo mi ten smak nie podchodzi. A pilem sporo juz tych napoji, np red bull , tiger , v-max , be power, i wszystkie smakuja tak samo, Czy sa jakies ktore smakuja inaczej??
Jesli chcesz cos innego to polecam BURNa.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Burn jest dramatycznie niedobry, nie polecam.
Coś słabe wyczucie smaku masz (albo jeszcze nie byłeś na studiach) jeśli Red Bull nie różni Ci się smakiem od innych energetyków.
Energetyk to energetyk z zasady smakują podobnie, Tigery mają parę odmian smakowych może tego popróbuj.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
w carefurze są rockety , 1l coś za 2zł podobny smak do tigera, bo ten sam producent.
vulcano z tesco też dobre
teraz w zabce na promocji sa adrenaliny z mountain dew, mi smakuje, jest to odmienny smak do wszystko podobnych tigerów

unique- 32

unique-

Użytkownik
Burn jest dramatycznie niedobry, nie polecam.
Coś słabe wyczucie smaku masz (albo jeszcze nie byłeś na studiach) jeśli Red Bull nie różni Ci się smakiem od innych energetyków.
Energetyk to energetyk z zasady smakują podobnie, Tigery mają parę odmian smakowych może tego popróbuj.
Kurcze, studiuje 3 lata... i nigdzie nie stwierdzilem, ze nie czuje roznicy. Kolega pytal o cos innego- poddalem tylko propozycje.
BURNa polecac bede bo mi smakuje, to chyba nie grzech, hmm? Kazdy ma inne wyczucie smaku. Zgodze sie, ze Czerwone Byki tez smaczne ????

robbn 23

robbn

Użytkownik
unique- do Ciebie tylko to pierwsze zdanie na temat Burna było ode mnie skierowane, reszta do wcześniejszego postu tego gościa co pytał o energetyki, peace ;)

karotte 0

karotte

Użytkownik
Dla mnie najlepszy burn i redbull, ale pije bardzo rzadko, bo nie działa to za długo. A przed imprezą nie lubię pić, chociaż dają siłę na początku to później już nie odczuwam ich działania a czasami z domieszką jakiś trunków potrafią spowodować tragiczne skutki następnego dnia ????

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
w carefurze są rockety , 1l coś za 2zł podobny smak do tigera, bo ten sam producent.
vulcano z tesco też dobre

teraz w zabce na promocji sa adrenaliny z mountain dew, mi smakuje, jest to odmienny smak do wszystko podobnych tigerów
jaka cena ?

Baqu - te co wrzuciłeś gdzie można dostać ?

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
jak można wogóle polecać tego typu gówna jak energy drinki przecież ten napoje robią taką czystke z organizmu że to sie w pale nie mieści o_O ochłońcie.. polecam mleko

bejo 0

bejo

Użytkownik
Pytam barmana: &quot;ej, co mi doda skrzydeł?&quot;
Po chwili znowu stoję z czerwonym bykiem

Nie daj się wyjebać tym, co smakują podobnie
Po taniaku Tigera mogę zasypiać wygodnie
Widzę typa na baletach, siedzi z Burnem przy stoliku
Z Burnem przy stoliku spalił bym się ze wstydu

Polecam kawałek PALUCH - Red Bull

uszkoo 0

uszkoo

Użytkownik
Pytam barmana: &quot;ej, co mi doda skrzydeł?&quot;
Po chwili znowu stoję z czerwonym bykiem
Nie daj się wyjebać tym, co smakują podobnie
Po taniaku Tigera mogę zasypiać wygodnie
Widzę typa na baletach, siedzi z Burnem przy stoliku
Z Burnem przy stoliku spalił bym się ze wstydu
Polecam kawałek PALUCH - Red Bull
No to i ja się podpisuje pod tym ????
DiiL ????

robbn 23

robbn

Użytkownik
jak można wogóle polecać tego typu gówna jak energy drinki przecież ten napoje robią taką czystke z organizmu że to sie w pale nie mieści o_O ochłońcie.. polecam mleko
Co to za dziwny tok rozumowania, przecież nikt tego nie pije hektolitrami, a na pewno nie szkodzą mocniej niż inne napoje gazowane. Ja przykładowo w ogóle nie piję kawy i raz na jakiś czas przydaje mi się taki energy drink, żeby się rozbudzić - i uprzedzam głupie komentarze, tak energy drinki działają na mnie.
popieram w 100 % jak muszę to wolę się napić POWERADE
Nie myl energy drinków z izotonikami - bo Powerade&#39;y i inne tego typu służą do nawadniania organizmu oraz dostarczania im niezbędnych składników utraconych podczas wysiłku fizycznego.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Nie myl energy drinków z izotonikami - bo Powerade&#39;y i inne tego typu służą do nawadniania organizmu oraz dostarczania im niezbędnych składników utraconych podczas wysiłku fizycznego.
Znam oba pojęcia . była to moja alternatywa co do mleka ;)

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
&quot;Nierekomendowany dla dzieci&quot; i &quot; Konsumuj z umiarem&quot; - takie napisy mają być w tym roku na puszkach z napojami energetycznymi

Skutki nadmiernego spożycia? Zaburzenia rytmu serca, nadciśnienie tętnicze, agresja, bezsenność, drgawki, ból brzucha, odwodnienie. Za 20 lat choroba wieńcowa. Specjaliści alarmują, że jedna puszka to dla dziecka równowartość siedmiu kaw!
▶ http://wyborcza.pl/1,75248,9113343,Napoje_energetyczne_beda_z_ostrzezeniem.html

Do góry Bottom