>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Najpierw wiedza, potem kupon

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #2#

Francesco Forti - Sasi Kumar Mukund
Typ: Sasi Kumar Mukund
Kurs: 2.20
Stawka: 5/10

CH Forli 18:30. Nie bardzo wiem od czego zacząć, może od w mojej opinii jedynej mało istotnej rzeczy, czyli rankingu. Włoch na 330. miejscu, Hindus na 414. Jednak w mojej opinii Włoch tenisistą jest bardo przeciętnym,nawet nie król "mączki", a solidny rzemieślnik. Tutaj grają na hali to już w ogóle kaplica. Ale krótka charakterystyka. Forti to szczupły, wysoki Włoch z niezłym serwisem ale ma zwrotność wozu z węglem i nie bazuje na sile, w wymianach bardzo często "podcina" piłki i to nie zawsze umiejętnie - często w sito. i na dodatek nie szuka kątów tylko aby przebić na drugą stronę. Hindus jest bardziej ruchliwy mimo większej wagi od rywala i "rozrzuca" piłkę po kątach, co może być kłopotliwe dla Włocha patrząc na jego "kołkowatość". Kumar w grudniu grał finał ITF na twardej nawierzchni, w kolejnej edycji tego ITF odpadł z Pontodikormo w 1/4 a w tym roku w kwalifikacjach do tego CH bez straty seta ograł Vilardo i Salminena. Włoch ostatnio fatalna forma, w grudniu uznał, że nadaje się do tarcia chrzanu bo dostał kolejny oklep i do dziś odpoczywał. Statystyki nie warte przytaczania, w tenisie liczy się forma, a wysoką na tę chwilę prezentuje Hindus.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #3#

T. Fancutt/L.Tu - A. Kuzmanov/M. Safwat
Typ: T. Fancutt/L.Tu
Kurs: 1.85

CH Bendigo, 3:00. Z mojej wiedzy i doświadczenia mniemam, że zarówno Kuzmanov, jak i Safwat są już spakowani. Czemu tak sądzę? A no dlatego,że obaj debla traktują jak "patyk od kiszki". Składak totalny, bowiem zawodnicy już długo występujący na kortach a po raz pierwszy grają razem. Dodatkowo garść liczb: KUzmanov mecze w deblu na nawierzchni twardej rok 2019 - 0, 2020 - 0, 2021 - 2 i to jeden w czapę. Ostatnie 3 lata, a meczów w deblu 16... Safwat nie lepszy. Nawet powiedziałbym fatalny. Obaj z KUzmonovem polegli w singlu, w deblu szans nie mają to zawijka dalej. Ich rywale to Fancutt, 26-letni lokales. Bez większych sukcesów ale rok temu bilans na twardej nawierzchni natłukł 35/6. Jego partnerem będzie 25- letni Tu Li, Chińczyk z australijskim paszportem. Raczej leszcz ale rakietę trzymać umie, rok temu w 9 meczach deblowych na twardej nawierzchni 8 wygrał.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #3#

T. Fancutt/L.Tu - A. Kuzmanov/M. Safwat
Typ: T. Fancutt/L.Tu
Kurs: 1.85

CH Bendigo, 3:00. Z mojej wiedzy i doświadczenia mniemam, że zarówno Kuzmanov, jak i Safwat są już spakowani. Czemu tak sądzę? A no dlatego,że obaj debla traktują jak "patyk od kiszki". Składak totalny, bowiem zawodnicy już długo występujący na kortach a po raz pierwszy grają razem. Dodatkowo garść liczb: KUzmanov mecze w deblu na nawierzchni twardej rok 2019 - 0, 2020 - 0, 2021 - 2 i to jeden w czapę. Ostatnie 3 lata, a meczów w deblu 16... Safwat nie lepszy. Nawet powiedziałbym fatalny. Obaj z KUzmonovem polegli w singlu, w deblu szans nie mają to zawijka dalej. Ich rywale to Fancutt, 26-letni lokales. Bez większych sukcesów ale rok temu bilans na twardej nawierzchni natłukł 35/6. Jego partnerem będzie 25- letni Tu Li, Chińczyk z australijskim paszportem. Raczej leszcz ale rakietę trzymać umie, rok temu w 9 meczach deblowych na twardej nawierzchni 8 wygrał.
ZWROT

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #4#

Dutra Da S./Kestelboim S.Kirchheimer/N.Rubin 1 @1.60
S.Doumbia/F.Reboul C.Harrison/C.M.Stebe 1 @1.38
@2.21
6/10

Pierwszy mecz to CH Buenos Aires o godz. 17:00. Brazylijczyk i Argentyńczyk kontra Niemiec i Amerykanin. Co przemawia za tym typem? Wszystko. Począwszy od mało istotnego rankingu przez obecną formę, zgranie, talent a kończąc na znajomości języków obcych. Po pierwsze Silva i Kestelboim razem grali już rok temu, kiedy to wygrali turniej rangi ITF na mączce. Dodatkowo jeden jest miejscowy a drugi z sąsiedniej Brazylii zatem komunikacja nie będzie dla nich żadnym problemem. Warto jeszcze wspomnieć o ich statystykach w grze deblowej na mączce. Dutra - blisko 450 meczów, Kestelboim - ponad 350. Doświadczenie mają. Po drugiej stronie siatki składak z Niemca i Amerykanina. Może się jakoś dogadają a może nie. Razem nie grali nigdy, dodatkowo stronią od debla. Kirchheimer niecałe 80 meczów z czego ponad połowę przegrał a n mączce 17 meczów. Podobnie Rubin. Meczów niespełna 50, na clayu bilans dodatni ale poziom i tak niski.

Drugie spotkanie to CH Forli godz. 16:30. Podobnie jak pierwszy mecz - doświadczeni i przede wszystkim zgrani Francuzi kontra randomowi deblowo gracze. Harrison z bilansem na hali 4/13 i Stebe 1/4... Stebe na dodatek łacznie 6 wygranych w 33 meczach w deblu. Talent czystej wody.

Otrzymane punkty reputacji: +14
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #4#

Dutra Da S./Kestelboim S.Kirchheimer/N.Rubin 1 @1.60
S.Doumbia/F.Reboul C.Harrison/C.M.Stebe 1 @1.38
@2.21
6/10

Pierwszy mecz to CH Buenos Aires o godz. 17:00. Brazylijczyk i Argentyńczyk kontra Niemiec i Amerykanin. Co przemawia za tym typem? Wszystko. Począwszy od mało istotnego rankingu przez obecną formę, zgranie, talent a kończąc na znajomości języków obcych. Po pierwsze Silva i Kestelboim razem grali już rok temu, kiedy to wygrali turniej rangi ITF na mączce. Dodatkowo jeden jest miejscowy a drugi z sąsiedniej Brazylii zatem komunikacja nie będzie dla nich żadnym problemem. Warto jeszcze wspomnieć o ich statystykach w grze deblowej na mączce. Dutra - blisko 450 meczów, Kestelboim - ponad 350. Doświadczenie mają. Po drugiej stronie siatki składak z Niemca i Amerykanina. Może się jakoś dogadają a może nie. Razem nie grali nigdy, dodatkowo stronią od debla. Kirchheimer niecałe 80 meczów z czego ponad połowę przegrał a n mączce 17 meczów. Podobnie Rubin. Meczów niespełna 50, na clayu bilans dodatni ale poziom i tak niski.

Drugie spotkanie to CH Forli godz. 16:30. Podobnie jak pierwszy mecz - doświadczeni i przede wszystkim zgrani Francuzi kontra randomowi deblowo gracze. Harrison z bilansem na hali 4/13 i Stebe 1/4... Stebe na dodatek łacznie 6 wygranych w 33 meczach w deblu. Talent czystej wody.

Otrzymane punkty reputacji: +34
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #5#

Quentin Halys Mathias Bourgue 1 @1.65
Dmitry Popko Flavio Cobolli 1 @1.60
Ernesto Escobedo Jason Jung 1 @1.38

@3.64
3.5/10

Wszystkie trzy mecze to challenger w Bendigo. Mecze odpowiednio o 00:00, 00:00 i 3:00. Choć to zapewne ulegnie zmianie. We wszystkich trzech meczach kierowałem się formą z ubiegłego spotkania. Formą i moich faworytów i ich rywali.

Na początek Halys, który wczoraj ograł w mojej ocenie ciut lepszego rywala niż ma dziś. Ograł na bardzo przyzwoitym poziomie, wówczas gdy jego rywal w przeciętny sposób pokonał Masura. I niech oczu nie mydli nikomu gładkie 63 63. Na 10 BP Masur wygrał... ZERO.

Drugi mecz to Kazach - Popko. Ogólnie za nim nie przepadam, choć wczoraj niezły mecz z Basicem (62 63) ale jego rywal to jakieś nieporozumienie. To, że wczoraj ograł Kozlova to cud. Obaj grali albo z opaskami na oczach albo bez rakiet. W kategoriach cudu rozpatruję obecność Cobolli w tej rundzie.

No i na koniec Escobedo. Solidny grajek, z mocnym serwisem (wczoraj 9 asów i 84% 1st serve point). Gra z Jungiem, który to jednej stronie figuruje jako Amerykanin, na innej jako zawodnik z Tajpej a ja po tylu latach z tenisem dalej nie wiem skąd on jest. Ale wiem, że najlepsze ma już za sobą 32-latek umie jeszcze graćale to nie poziom Escobedo na nawierzchni twardej...

Otrzymane punkty reputacji: +35
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #5#

Quentin Halys Mathias Bourgue 1 @1.65
Dmitry Popko Flavio Cobolli 1 @1.60
Ernesto Escobedo Jason Jung 1 @1.38

@3.64
3.5/10

Wszystkie trzy mecze to challenger w Bendigo. Mecze odpowiednio o 00:00, 00:00 i 3:00. Choć to zapewne ulegnie zmianie. We wszystkich trzech meczach kierowałem się formą z ubiegłego spotkania. Formą i moich faworytów i ich rywali.

Na początek Halys, który wczoraj ograł w mojej ocenie ciut lepszego rywala niż ma dziś. Ograł na bardzo przyzwoitym poziomie, wówczas gdy jego rywal w przeciętny sposób pokonał Masura. I niech oczu nie mydli nikomu gładkie 63 63. Na 10 BP Masur wygrał... ZERO.

Drugi mecz to Kazach - Popko. Ogólnie za nim nie przepadam, choć wczoraj niezły mecz z Basicem (62 63) ale jego rywal to jakieś nieporozumienie. To, że wczoraj ograł Kozlova to cud. Obaj grali albo z opaskami na oczach albo bez rakiet. W kategoriach cudu rozpatruję obecność Cobolli w tej rundzie.

No i na koniec Escobedo. Solidny grajek, z mocnym serwisem (wczoraj 9 asów i 84% 1st serve point). Gra z Jungiem, który to jednej stronie figuruje jako Amerykanin, na innej jako zawodnik z Tajpej a ja po tylu latach z tenisem dalej nie wiem skąd on jest. Ale wiem, że najlepsze ma już za sobą 32-latek umie jeszcze graćale to nie poziom Escobedo na nawierzchni twardej...

Statystyka STYCZEŃ

Kupony zagrane: 5
Kupony wygrane: 3
Kupony zwrócone: 1
Kupony przegrane: 1
Skuteczność: 60%
Stan konta: 3305,82 PLN
Zysk: 1305,82 PLN (13,05j.)
Suma stawek: 2450,00 PLN (24,5j.)
Yield: +53.27 %

P.S Czy ktoś mądry może mi powiedzieć jak zmienia się tytuł tematu?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +491
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #6#

J.A.Munar C. M.Cressy 1
@2.15
5/10

ATP Melbourne, 7:10. Oglądałem mecz Munara z Anderssonem i byłem pod wrażeniem gry Hiszpana. Zastanawiałem się nad nim w meczu z Laaksonenem ale obsrałem się i nie zagrałem. Dziś tego błędu nie popełnię, bo Munar powtórzył dobry mecz. Ewidentnie jest w formie, dwa mecze, dwa razy serwisy na dobrym poziomie, dwa solidne mecze, w dodatku jest agresywny, ruchliwy, zalicza asy. Jego rywalem jest wieżowiec z USA. Bardzo lubię Cressiego, ale prawda jest taka, że dziś powinien grać tu Opelka. Dlaczego? Bo Cressy miał 48% punktów meczu... o 9 mniej niż Opelka. Rozumiem 2-3. Ale 9? Serwis to jego jedyna porządna broń. Jak trafia to lepiej zejść z kortu z kreczem. Jednak jego wadą jest to, że wysoko nad siatką przebija piłkę, na dodatek najczęściej na środek, co powinno być wodą na młyn dla Munara, który mimo 183 cm wzrostu jest całkiem techniczny i umie rozrzucać piłki po bokach, a Cressy jest po 33 gemach z Opelką, co pewnie wpłynęło na jego zmęczenie.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #6#

J.A.Munar C. M.Cressy 1
@2.15
5/10

ATP Melbourne, 7:10. Oglądałem mecz Munara z Anderssonem i byłem pod wrażeniem gry Hiszpana. Zastanawiałem się nad nim w meczu z Laaksonenem ale obsrałem się i nie zagrałem. Dziś tego błędu nie popełnię, bo Munar powtórzył dobry mecz. Ewidentnie jest w formie, dwa mecze, dwa razy serwisy na dobrym poziomie, dwa solidne mecze, w dodatku jest agresywny, ruchliwy, zalicza asy. Jego rywalem jest wieżowiec z USA. Bardzo lubię Cressiego, ale prawda jest taka, że dziś powinien grać tu Opelka. Dlaczego? Bo Cressy miał 48% punktów meczu... o 9 mniej niż Opelka. Rozumiem 2-3. Ale 9? Serwis to jego jedyna porządna broń. Jak trafia to lepiej zejść z kortu z kreczem. Jednak jego wadą jest to, że wysoko nad siatką przebija piłkę, na dodatek najczęściej na środek, co powinno być wodą na młyn dla Munara, który mimo 183 cm wzrostu jest całkiem techniczny i umie rozrzucać piłki po bokach, a Cressy jest po 33 gemach z Opelką, co pewnie wpłynęło na jego zmęczenie.

Mecz rozbity na 3 części przez głupi deszcz. Zawodnicy z południa Europy nie są zbyt mocno psychicznie i takie rwanie meczu przesądziło o porażce. Trudno. Jakbym wiedział że tak będzie to bym tego nie grał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #7#

G.Monfils T.Kokkinakis 1 1.40
G.Dimitrov M.Cressy 1 1.40
D.Shapovalov R.Safiullin 1 1.33
@ 2.61
5.5/10

Pierwszy mecz to ATP Adelaide 11:00 i mecz Monfilsa. Nie muszę raczej pisać jego mocnych stron, Kokkinakis to w mojej opinii przeżytek. Ostatni poważny turniej we wrześniu, czepiają się go kontuzje i mimo jego przyzwoitej gry nie wydaje mi się by był zagrożeniem dla wiekowego już Francuza.

Drugie spotkanie ATP Melbourne, 4:30. Tego meczu boję się najbardziej bo Bułgar ma zwalony łeb i jest słaby psychicznie gdy mu nie idzie. Cressiego lubię ale półfinał ATP to jego max. Opelkę odprawił chyba po znajomości, dziś Munara ograł w cuglach ale mecz był rwany i Munar miał serwis na poziomie ITF. A to starczało na BP. Jak Dmitrov niczego nie odwali to będzie git.

I na deser ATP Sydney, czy jak niektórzy wolą ATP Cup, 3:00. Tu też nie będę się rozpisywał. Nie widzę szans na triumf Rosjanina. Nie ma żadnych argumentów. Tyle.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #7#

G.Monfils T.Kokkinakis 1 1.40
G.Dimitrov M.Cressy 1 1.40
D.Shapovalov R.Safiullin 1 1.33
@ 2.61
5.5/10

Pierwszy mecz to ATP Adelaide 11:00 i mecz Monfilsa. Nie muszę raczej pisać jego mocnych stron, Kokkinakis to w mojej opinii przeżytek. Ostatni poważny turniej we wrześniu, czepiają się go kontuzje i mimo jego przyzwoitej gry nie wydaje mi się by był zagrożeniem dla wiekowego już Francuza.

Drugie spotkanie ATP Melbourne, 4:30. Tego meczu boję się najbardziej bo Bułgar ma zwalony łeb i jest słaby psychicznie gdy mu nie idzie. Cressiego lubię ale półfinał ATP to jego max. Opelkę odprawił chyba po znajomości, dziś Munara ograł w cuglach ale mecz był rwany i Munar miał serwis na poziomie ITF. A to starczało na BP. Jak Dmitrov niczego nie odwali to będzie git.

I na deser ATP Sydney, czy jak niektórzy wolą ATP Cup, 3:00. Tu też nie będę się rozpisywał. Nie widzę szans na triumf Rosjanina. Nie ma żadnych argumentów. Tyle.

Ten Cressy zaczyna mnie wkurwiać, już ponad 1k mi zabrał bo przypomniał sobie jak się gra. Dziś zagrał bardzo dobrze, mając tylko krótki okres gorszej gry. Dimitrov, tak jak napisałem ma "zwalony łeb" w TB *6:3--> 9:11... N/c.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #8#

Boavista Tondela 1x 1.24 wsp. 0,750
Vizela Moreirense 1x 1.33 wsp. 0,750
Mafra Varzim 1x 1.14 wsp. 0,714
Hoffenheim Augsburg 1 1.16 wsp. 0,778
@2.10
4/10

Opisywałe jak to robię w poprzednich postach. Lepiej żeby weszło bo zanosi się na lipę po pierwszym tygodniu stycznia.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #8#

Boavista Tondela 1x 1.24 wsp. 0,750
Vizela Moreirense 1x 1.33 wsp. 0,750
Mafra Varzim 1x 1.14 wsp. 0,714
Hoffenheim Augsburg 1 1.16 wsp. 0,778
@2.10
4/10

Opisywałe jak to robię w poprzednich postach. Lepiej żeby weszło bo zanosi się na lipę po pierwszym tygodniu stycznia.

Fatalny tydzień, wstyd jak sanki latem. Mała modyfikacja i współczynnik obniżam do 0.65, a na kuponie grm max. 3 mecze.

Kupon #9#

Ponferradina Zaragoza 1x @1.31
Lugo Mirandes 1x @1.34
Hertha Koln 1x @1.55
@2.68

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik

Fatalny tydzień, wstyd jak sanki latem. Mała modyfikacja i współczynnik obniżam do 0.65, a na kuponie grm max. 3 mecze.

Kupon #9#

Ponferradina Zaragoza 1x @1.31
Lugo Mirandes 1x @1.34
Hertha Koln 1x @1.55
@2.68

Fatalna passa.

Kupon #10#

D.Altmaier S.Baez 1 @1.70
T.Skatov H.Grenier 2 @1.35
L.Giustino J.Kubler 2 @1.50
@3.44
5/10

Co bym nie napisał to wierzę, że złą passę zwyczajnie tym kuponem zakończę.

Pierwszy mecz kwalifikacje do ATP Sydney 1:00. Altmaier to wielkie chłopisko o ponad 20 cm wyższe od karła z Argentyny. Baez bazuje na grze ne mączce, na twardej nawierzchni gra okazyjnie.

Drugi mecz to kwalifikacje do AO, 1:30. Kolejny pojedynek karła z więżowcem i gracza mającego dobre rezultaty na nawierzchni twardej z sympatykiem nawierzchni twardej.

Trzeci mecz to znowu kwalifikacje do AO, 6:00. Tutaj warunki fizyczne są lekko po stronie Włocha ale to Kubler jest lepszy i to on miał w zeszłym roku wyniki napawające nadzieją na sukces
.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik

Fatalna passa.

Kupon #10#

D.Altmaier S.Baez 1 @1.70
T.Skatov H.Grenier 2 @1.35
L.Giustino J.Kubler 2 @1.50
@3.44
5/10

Co bym nie napisał to wierzę, że złą passę zwyczajnie tym kuponem zakończę.

Pierwszy mecz kwalifikacje do ATP Sydney 1:00. Altmaier to wielkie chłopisko o ponad 20 cm wyższe od karła z Argentyny. Baez bazuje na grze ne mączce, na twardej nawierzchni gra okazyjnie.

Drugi mecz to kwalifikacje do AO, 1:30. Kolejny pojedynek karła z więżowcem i gracza mającego dobre rezultaty na nawierzchni twardej z sympatykiem nawierzchni twardej.

Trzeci mecz to znowu kwalifikacje do AO, 6:00. Tutaj warunki fizyczne są lekko po stronie Włocha ale to Kubler jest lepszy i to on miał w zeszłym roku wyniki napawające nadzieją na sukces
.

Jak to mawiają: "Biednemu zawsze wiatr w oczy... i ch*j w dupę." Pięć wtop z rzędu... Nieźle.

Statystyka STYCZEŃ

Kupony zagrane: 10
Kupony wygrane: 3
Kupony zwrócone: 1
Kupony przegrane: 6
Skuteczność: 30%
Stan konta: 1005,82 PLN
Zysk: -994,18 PLN
Suma stawek:4700,00 PLN (47,0 j.)
Yield: -21.15%

Ostatnia edycja:
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #11#

L.Musetti B.Bonzi 2 @1.77
A.Bolt S.Johnson 2 @1.42
M.Cressy A.Mannarino 1 @1.60
@4.02
5/10

Dalej próbuję, Bonzi (Adelaide 2, 4:30) lepszy na hardzie od rywala. Johnsona zwyczajnie lubię, w tym roku już trochę pograł, jest faworytem. A Cressy(ATP Sydney, 8:00) jest mi coś winny. Tyle mi zabrał wygrywając to dalej niech wygrywa. Ewidentnie złapał formę.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #11#

L.Musetti B.Bonzi 2 @1.77
A.Bolt S.Johnson 2 @1.42
M.Cressy A.Mannarino 1 @1.60
@4.02
5/10

Dalej próbuję, Bonzi (Adelaide 2, 4:30) lepszy na hardzie od rywala. Johnsona zwyczajnie lubię, w tym roku już trochę pograł, jest faworytem. A Cressy(ATP Sydney, 8:00) jest mi coś winny. Tyle mi zabrał wygrywając to dalej niech wygrywa. Ewidentnie złapał formę.
Bonzi zwrot, ale i tak wreszcie jakiś plus.

Otrzymane punkty reputacji: +856
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #12#

A.Karatsev M.Kecmanovic(+1.5) 2 @1.57
D.Evans Ped.Martinez 1 @1.47
D.Goffin D.Kudla 1 @1.43
Y.Hanfmann T.Van Rijthoven 1 set over 9.5 gema @1.57
@5.18
5/10

Bez głębszej analizy bo czas goni. Karatsev ma fatalny początek roku i tu Kecmanovic może nawet wygrać. Evans w mega formie, Martineza powinien odprawić w dwóch seatch. Goffin to legenda, na dodatek gra z Kudlą bez formy. Hanfmann i Rijthoven to potężne chłopy z grą opierającą się na serwisie. Bez ekscesów powinno wejść.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #12#

A.Karatsev M.Kecmanovic(+1.5) 2 @1.57
D.Evans Ped.Martinez 1 @1.47
D.Goffin D.Kudla 1 @1.43
Y.Hanfmann T.Van Rijthoven 1 set over 9.5 gema @1.57
@5.18
5/10

Bez głębszej analizy bo czas goni. Karatsev ma fatalny początek roku i tu Kecmanovic może nawet wygrać. Evans w mega formie, Martineza powinien odprawić w dwóch seatch. Goffin to legenda, na dodatek gra z Kudlą bez formy. Hanfmann i Rijthoven to potężne chłopy z grą opierającą się na serwisie. Bez ekscesów powinno wejść.
Brakuje szczęścia. Debil Kecmanović miał *5:2 w pierwszym secie i legł 5:7... Mentalne zero.

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Kupon #13#

R.Opelka A.Murray 1 @2.00
Billy Harris Daniel Cox 1 @1.50
@3.00
6j.

W mojej ocenie wieżowiec powinien pogonić dziada, którego jednak bardo lubię i cenię. W drugim meczu też decydują umiejętności, poza tym Harris mimo swego wzrostu nie jest drewniany i ryżego karła Coxa powinien rozgonić na 4 wiatry.

Do góry Bottom