>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2009

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybieramy najlepszego typera roku 2009.
W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 1 grudnia 2009 roku.
Najlepsza trójka otrzyma nagrody:
1 miejsce: 300zł
2 miejsce: 200zł
3 miejsce: 100zł

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane. Można oddać głos tylko na jedną osobę.
W przypadku, gdyby moderator/typer zajął miejsce w TOP3 w obu ankietach, może wybrać tylko jedną nagrodę. Wówczas osoba z miejsca niżej otrzyma bonus.
Administracja forum

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Zagłosowałem na Juana Romana. Długo sie biłem z samym sobą, czy nie Odisio czasem nie powinien byc na 1 miejscu...ostatecznie zadecydowała moneta. Czemu właśnie oni zasługują na czołowe miejsca? Bo wg mnie NHL to najtrudniejszy orzech do zgryzienia ( może oprócz tenisa:p ). Nie dośc że trzeba spędzac noce na oglądaniu meczów, a można by wtedy sobie smacznie spac...to jeszcze uważałem hokej za sport bardzo losowy. Ich analizy sprawiaja jednak, że zacząłem dostrzegac i w NHL logikę i możliwośc traktowania tego sportu jako regularnego źródła zysków. Brawo chłopaki!

snajper 322

snajper

Forum VIP
Wybrac najlepszego typera ehh ciezko jest ale zdecydowalem sie na Robsona. Milo czyta sie jego wypociny a stara sie i pisze ich bardzo duzo. Glownie siatka, pilka nozna ( bardzo ladnie Brazylia) no i o dziwo czasem F1 tez opisze i to skutecznie :jezora:
Zawsze gdy chce go sie poradzic w sprawie danego typu to pomoze, ba nawet odradzi i zaproponuje cos innego dzieki temu wiele razy ratowal mnie wtopa ????
Jedyny minus to ze lubi ManU ale jednak glos oddemnie idzie na Robson United xD ????

P 0

pavlinho

Gość
Gutek84 jest moim wyborem. Typuje na forum od początku sezonu NHL, ktoś powie że za krótko ale mi to wystarcza. I yield ma prawdopodobnie najlepszy z wszystkich. Nie zapomniałem też o adiolsztyn ale można oddać tylko jeden głos a jego aktywność ostatnio zmalała.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Głos na Odisio.

Prócz jego tematu odwiedzam także topici Prasy, Robsona, TBM-a i kiedyś Gusto, ale uważam, że to właśnie Odisio zasługuje najbardziej na wygraną.

Jego wiedza na temat NHL jest tak miażdząca, że aż mu tego zazdroszczę.. ;)
Poza tym gra bardzo rozważnie i mądrze co powinno charakteryzować dobrego typera.

Odiś, życze wygranej.. ????

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Swój głos oddaje na typera o nicku: adiolsztyn. Obecnie nie prowadzi tematu, lecz swego czasu podawał świetne typy, nie po niskich kursach, a perełki po 3,0 i wzwyż. Potwierdził, że takie kursy również mogą być &quot;peFFkami&quot;. Ogólnie bardzo fajny tok myślenia. Podczas wakacji, gdy oferta słabo stała nie raz zapożyczyłem sobie typ zwiększając wygrane;)
Godnym odnotowania oczywiście jest również WilQ_Gdańsk. Świetne wyselekcjonowane typy z kosza, spora wiedza o baskecie europejskim.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tu się zgodzę z Benkiem, głos na _Elbisi. Żużel jest niełatwy często do typowania, trzeba wiedzieć na jakim torze jakie pole jak idzie, często jest to mocno uzależnione od pogody, czasem sprzęt płata figle. Także naprawdę żużel łatwy do typowania nie jest, a _Elbisi potrafi to bardzo dobrze i zasługuje na Typera roku.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Mój głos powędrował do robson United xD.
Częste, trafne typy podparte ciekawą i wyczerpującą analizą. To są cechy jakie powinny byc widoczne w temacie dobrego typera. U Robsona są, oby tak dalej ;)

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja w wyborze nie miałem problemu, Verti. Dlaczego? Poza wklejeniem logo klubów które stawia i samego typu potrafi napisać konkretną i rzeczową analizę. Jak chce sie dowiedzieć czgoś o żużlu przed zawodami to nie musze szukać po stronkach tylko czytam co ewentualnie sie pojawi. Poza tym dobra skuteczność, jak dla mnie reszta w porównaniu z Vertim jest daleko w lesie ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
W tym gronie zdecydowanie łatwiejszy mialem wybór aniżeli z wytypowaniem najlepszego moda. Jedynie kilku śledze dośc uważnie bo i tak gram swoje typy więc jak wchodze do innych to tylko z ciekawości jak im poszło.

I tak wyróżnic chcę przede wszystkim filip_r2 tylko szkoda że nie brał aktywnego udzialu przez caly rok. Miał bardzo długą przerwe i nie podawal typow. Nie dawno wrócił.

Innymi których chce wyróżnic to Escabar i adiolsztyn.

No ale w cuglach w moich oczach przoduje Prasa. Czasem zdarzało mi się nawet jego świetne typy tenisowe podkradac. Wraz z Nowym Rokiem znowu może uda się cos od niego podkraśc z AO i im dalej w sezon coś więcej ;)
Obyś Prasa wygrał bo zasługujesz najbardziej ????

pablo1ch 0

pablo1ch

Użytkownik
Mój głos otrzymuje .... Assitalia. W sumie on jako jedyny ogarnia tutaj tak dobrze snooker. Gdy czegoś nie jestem pewien przeczytam analizę i od razu wiem co i jak. No i oprócz snookera też inne typy na ✅ Mam nadzieję że będzie pierwsze miejsce ????

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Kanonier0392 - ostatnimi czasy może mniej aktywny, jednak wiele razy zestawiałem swoje typy z typami właśnie Kanoniera i utwierdzałem się bądź jeszcze raz zastanawiałem. Mój głos leci do niego.

Poza tym często odwiedzałem tematy Robsona i TBM. Wszystko chyba dlatego, że to w końcu piłka czyli mój ukochany sport ⚽ ????

Warto też dorzucić snajpera, który na F1 zna się jak nikt ;)

Pozdro ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Bardzo się wahałem między almighty, fox71, TBM. Każdego cenię zarówno za dobre typy jak i za kontkat z każdym z tym panów zawsze miałem dobry kontakt kiedyś super z almighty teraz z foxem i TBMemem. Mój głos wędruje do najbardziej doświadczonego i do tego który typuje mądrze i skutecznie głos dla Andrzeja ????

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Almighty or Escabar?tego i tego lubie bo łączy ich wspólna cecha - sporty amerykańskie;)Wiedza ogromna zarówno u jednego jak i drugiego więc mój typ pada na Escabara,z całym szacunkiem dla almighty wybór padł raczej w trakcie losowania;)za rok almighty;)

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Głos na Odisia, chociaż miałem dylemat między Robsonem, jednak fach zaważył, a że Odi jest lepszym fachowcem ode mnie ???? to i zasłużył na ten głos. Tak całkiem poważnie to szanuje jego wiedzę, dobre typy i analizy, które bardzo często wrzuca na forum, poza tym już od długiego czasu siedzi w hokeju także dla mnie powinien być przynajmniej w top 3 ????

Do góry Bottom