>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2009

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Ja zaglosuje na leon92mielonk , chlopak jest mlody jesli 92 to jego rocznik urodzenia a juz ma talent obstawiania. Awansowal do Vipow wiec widac, ze jego tok myslenia jest dobry. Jest z Nami od lutego a widac, ze sie stara i udziela na forum, dlatego szanuje takich ludzi. Trzeba dawac szanse mlodym! pozdrawiam

odi 2,3K

odi

Forum VIP
A ja przewrotnie zagłosuje na JuanRoman08 ???? I niech sobie myśli co kto chcę ale nie jest to wcale głos za głos, obecnie trwa nasz pojedynek który potwierdza tylko jedno - jesteśmy równorzędnymi rywalami jeśli chodzi o NHL często wymieniamy się poglądami i rozmawiamy na temat meczy itd. Wiem jak dużo trudu i starania wkłada w to co wrzuca na forum dlatego należy mu się moim zdaniem ten głos.
Napiszę jeszcze że pełen szacunek należy się jeszcze ode mnie Robsonowi i Prasie od których typy zawsze biorę bez większych obaw bo wiem że są dobrze przemyślane. Miłe słowa napiszę także o &quot;nowym&quot; w dziale VIP Nastym, jego Typeczki zimowe mam nadzieje dadzą zarobić nie tylko mi ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Głos rozsądku...
Czas na powiew obiektywizmu i chłodnych argumentów...
Bo liczy się: znajomość tego co się typuje, ogólnie bukmacherki, regularność w podawaniu typów oraz długotrwałe, udokumentowane bardzo dobre wyniki.
Kto spełnia wszystkie lub w dużej części te warunki?
(alfabetycznie)
adiolsztyn, almighty, _Elbisi, Gutek84, nasty, Prasa, robson United xD, TBM, Verti, wilQ_Gdańsk.
Każda z tych osób w dużej części spełnia te warunki, które są dla mnie wyznacznikiem.
Ale wszystkie te warunki spełnia tylko 5 osób: almighty, _Elbisi, nasty, Prasa i wilQ_Gdańsk.
Pozostałym panom zawsze coś brakuje...Ta piątka zna się na tym co typuje. Mają pojęcie o bukmacherce. Regularnie podają typy. A jedynym czynnikiem ich różniącym są wyniki oraz dyscypliny które typują.
almighty- brak niestety konkretnego bilansu całości...
&gt;&gt;&gt; Yield Elbisi &lt;&lt;&lt;
&gt;&gt;&gt; Yield nasty &lt;&lt;&lt;
&gt;&gt;&gt; Yield Prasa &lt;&lt;&lt;
&gt;&gt;&gt; Yield Wilqu &lt;&lt;&lt;
Gdyby to była ankieta wielokrotnego wyboru zagłosowałbym na te osoby.
Jako, że trzeba wybrać jedną to zagłosowałem na tego, który ma bardzo dobry udokumentowany wynik oraz wszechstronne typy- NBA, kosz europejski, NHL, piłka ręczna, piłka nożna, siatka no i tenis... to jedyny mi zauważony typer na tym forum, który może udowodnić iż na tenisie można zarobić wbrew mojemu powiedzeniu, że &quot;tenis to zło&quot;. I poza Roxanne na forum to jedyny człowiek mający własną filozofię/koncepcję gry tenisa. Kto taki? Prasa ????
Ale tym wszystkim panom:
adiolsztyn, almighty, _Elbisi, Gutek84, nasty, Prasa, robson United xD, TBM, Verti, wilQ_Gdańsk
należy się duże ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Jest kilka dobrych lub bardzo dobrych Typerow ale Ja oddałem glos na Uzytkownika _Elbsi . Typuje on bardzo ciezki sport do typowania jakim jest Żużel z niezlymi skutkami.W jego Temacie dominuje zdecydowanie kolor zielony.Nawet jak zaliczy serie nietrafionych typow to w nastepnych typach zalicza serie trafionych typkow i potem i tak wychodzi na plus.Ma ogromna wiedzie i nosa typerskiego co przeklada sie na swietny wynik.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jak dla mnie wybór jest oczywisty..WilQ_Gdańsk..Koleś ma koszykówke w małym palcu..choć kiedyś &quot;stracił rękę&quot; na Partizanie, to głowe ma nadal na swoim miejscu..troche niepokorny, ale równy gość.

Słowa uznania dla Odisio, którego temat często odwiedzam, ale ponieważ to koszykówka jest bliższa memu sercu, dlatego głos na WilQ

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Najlepszym typerem roku był w moich oczach Odiś. Jego wiedza o NHL jest ponadprzeciętna, analizy zawsze bardzo rzeczowe, bez lania wody tak jak 95% analiz na tym forum. Doceniam również jego regularność w podawaniu typów oraz rzadką wśród typerów umiejętność przyznawania się do porażki. Nawet dłuższe czerwone serie nie zniechęcały go. Potrafił trzymać się konsekwentnie swoich założeń, jednym słowem nie wymiękał za co zyskał u mnie rispekt ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Jeżeli jesteście zdecydowani podzielić się tym na kogo głosowaliście, to w jakiś sposób to uargumentujcie. Bo napisanie posta niepopartego żadnym argumentem jest trochę bez sensu...
Jeżeli w moim krótkim zdaniu nie widzisz najważniejszego argumentu, który jest odpowiedzią na pytanie postawione w ankiecie to odsyłam do kilku mądrych książek. :cool: Właściwie co Twój post miał wnieść do tego tematu? Teraz wytłumaczę Ci co oznacza każdy wyraz zawarty w moim poście:

W tym roku - jak sama nazwa wskazuje, chodzi tylko i wyłącznie o ten rok, w odniesieniu np. do poprzednich.

zdecydowanie - na tle innych typerów, w porównaniu z innymi, spośród innych podanych tu typerów

Escabar - nick typera, który moim zdaniem jest najlepszym typerem roku 2009.

Nie lubię pisać analiz. Uważam, że często lepiej krótko i zwięźle oddać to co się myśli niż lać wodę przez kilka lub kilkanaście zdań.

Na koniec: Mój post w żaden sposób nie łamie regulaminu forum więc nie wiem drogi Jinxie o co Ci chodzi... :-|

Edit/Prasa : Drogi Gustliku, wystarczy zajrzeć do tematu z poprzedniego roku i zobaczysz wymagania administracji co do udzielania się w temacie dotyczącym wyboru typera roku;]

mou 0

mou

Użytkownik
Escabar - zdecydowanie !
Po cichutku, spokojnie, ale robi swoje czyli wygrywa !
Zabójcza wręcz skuteczność - to powinno być najważniejsze wyróżnikiem Najlepszego Typera roku 2009. (a nie np. kolorystyka tematu i wiedza z danej dyscypliny, co z tego, że można być pasjonatem, jesli typy nie wchodzą i nie ma $ - a po to właśnie założono to forum)

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
WilQ_Gdańsk Dla mnie namber one na tym forum zawsze słuzy miła i zyczliwa pomoca w kazdej sprawie ;) Najlepszy ekspert w koszu ;)
Filipr2 - siatka oddaje gosy na nich ;!

unique- 32

unique-

Użytkownik
Od dobrego roku tenis w zakładach bukmacherskich jak i w życiu codziennym zagościł w moim życiu na dobre (mam nadzieję). Nie ukrywam, że ta dyscyplina sportu pomogła osiągnąć pozytywne zyski z bukmacherki. Jedyną osobą do której mógłbym zajrzeć, nie licząc użytkownika filweb, którego nie ma w ankiecie, to Prasa. Rzeczowy, konkretny.
Chyba do końca życia zapamiętam ten nieszczęsny kupon ze stycznia gdzie postawił niemałą sumę na win Federera w finale AO... To tak po za tematem, sorry Prasa :razz:
Głos dla Prasowskiego.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Tutaj to wybór ciężki. Mamy kilka dobrych typerów na forum. Ale przy głosowaniu brałem pod uwagę czynniki: regularność podawania typów, skuteczność, yield, zysk...

Bardzo dobre wrażenie wywarli na mnie: lukanio87, adiolsztyn, Escabar i paru innych, ale już nie mam podglądu pod listę, więc zatrzymam się na tych 3.

Z tej trójeczki i ogółem ze wszystkich panów te kryteria spełnia Escabar. Kontaktu z nim nigdy nie miałem, ale widać, że zna się na rzeczy. Typuje konkretnie, regularnie i skutecznie. Jeżeli adiolsztyn typowałby regularnie na forum bez wątpienia głos poleciałby do niego. Jestem pewien. Ale, że go nie ma to Escabar. ;)

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
leon92mielonk
Wnosi nową świeżość na forum. Jego temat jest bardzo dobrze prowadzony. Prowadzi treściwe analizy i podaje dobry typy. Chłopak się stara, liczy się ze zdaniem innych. Potrafi dobrze utwierdzić czemu stawia tak a nie inaczej. Wszystkie kandydatury stałych użytkowników TBM-a, Robsona i innych popieram. Szanuje Ich jako typerów, mają dużą wiedzę w wielu dyscyplinach. Patrząc jednak na dokonania w krótkich odstępach czasu to z tej listy wybrałem właśnie Leona ;) Wyszedł on z inicjatywą zrobienia mini pojedynku typerów w których podliczał typy, prowadził swój projekt konsekwentnie i do końca. Świadczy to o jego dokładności i o tym że nie rzuca słów na wiatr...

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ass.
Podlizać się chciałem. Może nie jest najlepszym typerem z tego grona, ale jedynym, którego temat czasem odwiedzałem w ostatnim roku.
Plus: Fajnie jakby nasty wygrał. Śmieszny i inteligentny chłop ????

nasty 12

nasty

Użytkownik
co tu duzo pisac ???? zaglosowalem na siebie i sie tego nie wstydze ????
5 pozostalych dobrych typerow wg mnie ???? :
almighty
_Elbisi
Verti
wilQ_Gdańsk
Prasa
To tak patrzac na skutecznosc, zyskownosc, wiedze i regularne prowadzenie tematu.
Jak wygra ktos inny to bede bardzo zdziwiony. Wszystkim Typerom gratuluje tego roku i zycze dosiego roku 2010 ???? Buzka

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Jeśli miałbym patrzeć przez pryzmat ostatnich dwóch miesięcy, to absolutnie najlepszy jest (moim zdaniem) Leon92mielonk. Jednakże patrząc na całoroczne wyniki, &quot;the best&quot; są jak dla mnie Prasa, wilq_Gdańsk i Ass, a że uwielbiam snookera... to wiadomo dla kogo mój głos ????

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Strasznie ciężki jest wybór tego jedynego, najlepszego typera, bo większość kandydatów kwalifikuje się, by otrzymać tak tytuł. Jednakże ja swój głos oddaje na _Elbisi, który w mojej ulubionej dyscyplinie osiągał świetne wyniki. Typowanie speedwaya to na prawdę nie łatwa sprawa, a jemu się to udawało z bardzo pozytywnym skutkiem i dlatego mam dla niego ogromny szacunek. Szkoda, że można zagłosować tylko na jednego typera, bo chętnie wyróżniłbym jeszcze wilQ_Gdańsk, znakomitego eksperta od NBA i eurobasketu.

Do góry Bottom