Jeżeli jesteście zdecydowani podzielić się tym na kogo głosowaliście, to w jakiś sposób to uargumentujcie. Bo napisanie posta niepopartego żadnym argumentem jest trochę bez sensu...
Jeżeli w moim krótkim zdaniu nie widzisz najważniejszego argumentu, który jest odpowiedzią na pytanie postawione w ankiecie to odsyłam do kilku mądrych książek.
Właściwie co Twój post miał wnieść do tego tematu? Teraz wytłumaczę Ci co oznacza każdy wyraz zawarty w moim poście:
W tym roku - jak sama nazwa wskazuje, chodzi tylko i wyłącznie o ten rok, w odniesieniu np. do poprzednich.
zdecydowanie - na tle innych typerów, w porównaniu z innymi, spośród innych podanych tu typerów
Escabar - nick typera, który moim zdaniem jest najlepszym typerem roku 2009.
Nie lubię pisać analiz. Uważam, że często lepiej krótko i zwięźle oddać to co się myśli niż lać wodę przez kilka lub kilkanaście zdań.
Na koniec: Mój post w żaden sposób nie łamie regulaminu forum więc nie wiem drogi Jinxie o co Ci chodzi... :-|
Edit/Prasa : Drogi Gustliku, wystarczy zajrzeć do tematu z poprzedniego roku i zobaczysz wymagania administracji co do udzielania się w temacie dotyczącym wyboru typera roku;]