>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2009

dawio 0

dawio

Użytkownik
leon92mielonka
Dla mnie analizy Leona są po prostu wyśmienite, bardzo dobrze wybiera spotkania i ogólnie temat elegancko prowadzony. Śledzę jego analizy codziennie nawet jak nie obstawiam nic danego dnia, ale lubię wiedzieć co dziś zaproponuje mi &quot;Leon&quot; ????
duży ✅ dla tego Pana!

horus 129

horus

Użytkownik
Ja oddaję głos na Snajpera. Mimo, że ostatnio gorsza forma, to jednak swój temat prowadzi bardzo starannie. Mam nadzieję, że od nowego roku dobra passa powróci.

T 9

tosterkm

Użytkownik
glos na filip_r2, mimo ze mial przerwe w typowaniu; glos za wysoka i w miare rowna forma od bardzo wielu miesiecy... wielu znika po kilku tygodniach powodzen, a filip_r2 byl, jest i chyba bedzie... pozdro

bombello 2

bombello

Użytkownik
Głoś na Robsona. Dobre typy i przede wszystkim obszerna analiza z pomysłem a nie ściągnięta z jakiegoś serwisu. Czasem nie wychodzi ale czasem i długa seria + jest a więc głos na niego! ???? a i jeszcze przejrzysty temat!

shoxbdg 0

shoxbdg

Użytkownik
Rozważałem dwóch userów: leon92mielonka oraz RobsonUnitedxD. Oboje są znakomitymi typerami, jednak tego pierwszego śledzę od niedawna, jest bardzo dobry. Oddam głos na Robsona, bo od dawna przeglądam jego temat i stawiam tak jak on. Znakomite są jego wybory, jak i wielu innych ludzi na tym forum ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Hmm, jak tak się zastanowie, to właściwie od nikogo regularnie nie pożyczam typów, gram swoje, jeśli już to robię to bardzo rzadko, ale jak tak rzuce myśl na ostatnie kilka miesięcy, to jedyne co mi przychodzi do głowy to kilka typów koszykarskich (w większości trafnych) brałem od wilQ_Gdańsk, więc głos na niego.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja także miałem problem z wyborem tego najlepszego, jednak zdecydowałem się na filipa chociaż gościu nie numeruje kuponów, nie prowadzi statystyk a co za tym idzie nie wiem jaki ma yield to i tak jak dla mnie wymiata, na siatkówce zna się jak mało kto ( podobnie jak Alex_76 z kosza ), zresztą filip na forum jest odkąd pamiętam i zawsze wchodzę do jego tematu jak zapoda jakiś typ ;) Także filip niech Cie to zmobilizuje i podawaj typy tak często jak to robiłeś kiedyś ;)
pozdROWienia ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Bardzo dziękuję za wszystkie głosy. To dla mnie niezwykle motywujące, że ktoś jednak docenia moje starania, z drugiej strony sprawia, że muszę jeszcze sporo się nauczyć ???? Gratuluję oczywiście wszystkim wygranym - bo znaleźć się w takim gronie, to już w pewnym sensie wygrana :cool:
Jeszcze raz dziękuję.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Na początku gratualcje dla Leona i Robsona.Walka byla niezwykle wyrównana i ciesze sie że udalo mi sie wskoczyć na 2gie miejsce i znalezć sie na podium razem z Leonem i Robsonem.Ja dziekuje za wszystkie glosy i szczerze mówiąc jestem w malym szoku nie tylko ze względu na miejsce ale też liczbe glosów.Jestem dosyć krotko na tym forum i ciesze sie że moge dostarczać wam swoje przemyslenia w postaci typów z koszykówki.Dzieki za wszystko;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
Ja takze chcialbym pogratulowac i podziekowac tym co na mnie glosowali, 12 glosow jak dla mnie to duzo ????
Ciesze sie ze leon92mielonka wygral tego konkurs, bo na prawde ma ciekawe typy. Wskoczyl do Vipow na koniec roku i to wystarczyly by zebrac sobie glosy.
Drugie miejsce dla wilQ_Gdańsk, coz troche zaskoczony bo tez w Vipach od niedawna. Nie gram kosza ale masz dobre typy i ludzie z tego korzystaja wiec oby tak dalej ????
Robson 3 miejsce, jaki wstyd... :| Hehe nie no lepsze miejsce na podium niz 4 ???? Moj fawortyt za typy z siatki i noznej. Nie udalo sie wygrac ale i tak graty za to miejsce ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
5 miejsce jest niezłym wynikiem. Bardzo dziękuję za wszystkie głosy, zdecydowanie zachęcają one to podawania typów i w tym roku. Może będą na tyle dobre, że za rok wskoczę wyżej ????
Co do top 3, to jest dla mnie troszkę zaskakujące, ale oczywiście gratuluje wszystkim ???? Powodzenia w Nowym Roku!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dzięki wszystkim za oddane na mnie głosy ;)

Gratulacje dla najlepszej trójki! Przyznam, że głosowałem na jednego z &#39;wybrańców&#39; ;)

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Wielkie gratulacje dla wszystkich, szczególnie dla WilQ i Robsona. Obaj są naprawdę świetnymi typerami, niezwykle ich podziwiam. To dla mnie zaszczyt znaleźć się w tak zacnym gronie ???? walka naprawdę była bardzo wyrównana.

Sam yyy... no nie wiem co powiedzieć chyba dziękuję za oddane na mnie głosy, za obdarzenie mnie zaufaniem i docenienie pracy, która wkładam w przygotowywanie moich analiz i typów. Ostatnio średnio wychodziło, ale mam nadzieję, że w tym roku będzie nieco lepiej. Sam jestem na forum od lutego zeszłego roku, co w porównaniu z innymi jest naprawdę krótkim czasem. Cały czas zbieram jednak cenne doświadczenie i bardzo się rozwijam. Mam nadzieję, że będzie to procentować. Początkowo samo znalezienie się w tym gronie było dla mnie sporym wyróżnieniem, a zwycięstwo... naprawdę brak mi słowa ;) Dziękuję jeszcze raz i gratuluje wszystkim!! ????

Pozdrawiam ????

nasty 12

nasty

Użytkownik
5 pozostalych dobrych typerow wg mnie:
almighty
_Elbisi
Verti
wilQ_Gdańsk
Prasa
To tak patrzac na skutecznosc, zyskownosc, wiedze i regularne prowadzenie tematu.
Jak wygra ktos inny to bede bardzo zdziwiony.
widac juz zarys struktury uzytkownikow tego forum ???? dzieki za glosy na mnie:* najlepszym gratuluje ???? pozdro

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gratuluję i dziękuję wszystkim za głosy w ankiecie.
Osoby, które zajęły promowane miejsca proszę na PW o podanie danych moneybookers, tam nagroda zostanie przelana.

T 0

tominho

Użytkownik
robson United xD i 3 miesjce to jakis zart chyba , nie wiem za ile kupil te glosy ale napewno na nie nie zasluzyl , same analizy pisac z mizerna skutecznoscia sie tak nagradza ,szok

Do góry Bottom