>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepsze zakłady od zawodowego typera.

Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
W poniedziałek uzyskaliśmy 5 wygraną z rzędu.

17/10/23
Handicap azjatycki
Euro 2024 Qualification Italy +0,5
lvbet
kurs:2,20
stawka:100
LOST

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
Rozpoczęcie zdarzenia 31/10/23 godz:20:45>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Anglia League One Wigan kurs 2,40

BEST BET Anglia League One Wigan kurs 2,40

Wszystkie typy znajdziesz u bukmachera lvbet. Dlaczego polecamy lvbet? Ponieważ Oni posiadają ofertę na handicapy azjatyckie, a Don Giovanni to obstawia.​

Powodzenia
NAJWIĘCEJ SZCZĘŚCIA W TWOICH TYPACH
LOST

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
Rozpoczęcie zdarzenia 01/11/23 godz:20:30>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Anglia EFL Cup Arsenal kurs 2,10

BEST BET Anglia EFL Cup Arsenal kurs 2,10

Wszystkie typy znajdziesz u bukmachera lvbet. Dlaczego polecamy lvbet? Ponieważ Oni posiadają ofertę na handicapy azjatyckie, a Don Giovanni to obstawia.​

Powodzenia
LOST

Ostatnia edycja:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
26 typów czy 260, to nie jest ważne bo Ty po prostu grając takie ligi i mecze które grasz nigdy nie będziesz wygrywał regularnie, no może na 99% bo jednak są ludzie zarabiający regularnie z topówek.
Da się zarobić, jak? :) Gro ludzi piszę takie posty za kasę w internecie aby pobudzić rynek ;) to jedyna możliwość zarobku na czymś takim ;) pewnie ma pobudzić obroty w ivibet ;) polecam dyrektywę unijną Omnibus. Ona powstała, bo takie praktyki były powszechnie stosowane. Ja np. mam bana na profilach terminali płatniczych, bo pisałem jak one działają na prawdę co denerwowało ich właścicieli xD gołym okiem widać, że gość poleca ivibet ;p "dlaczego polecamy grę w ivibet?" :) No icharakterystyczna rzecz dla takich osób to zakładanie tematów w dziale kupony a nie kupony ze statystykami... Generalnie takie zadania zleca się firmom outsourcingowym, bo sam bukmacher nie może tego robić gdyż to nielegalna forma reklamy.
Post automatycznie złączony:

aaa i jeszcze niezgodne z umową z ivibet byłoby namawianie do rejestracji w sposób bezpośredni, wiem bo czytałem te umowy na gpwa xD

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +230
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
P P rzestrzalninja ale żeś wymyślił

Znajdź bukmachera z handicapami azjatyckimi. No chyba jeszcze betfan ma w ofercie handicapy azjatyckie. Mogłem napisać że typ jest dostępny w lvbet i to wszystko. Ale napisałem dlaczego polecam ich. To że lvbet ma jedną z najlepszych ofert na piłkę nożną nie ulega żadnej wątpliwości

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
Rozpoczęcie zdarzenia 02/11/23 godz:20:00>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Holandia Eredivisie FC Volendam +1,5 kurs 2,20

BEST BET Holandia Eredivisie FC Volendam +1,5 kurs 2,20

Powodzenia
LOST

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
ale to jakiś wielki problem jest ? z miejsca na bezdechu można wymienić 10 lepszych od podawanego przez Ciebie królu złoty

powodzenia w dzisiejszym typie - 6 porażek z rzedu to dosc sporo, ale zdarza sie nawet najlepszym 👑
kiedyś miałem 10 z rzędu przegranych. a najlepsza moja seria w historii wygranych to 17 z rzędu - miało to miejsce w okresie 2013 na końcówce sezonu. Zawsze najlepsze serie są na końcówkach sezonów kiedy są mecze z cyklu musi się utrzymać w lidze lub musi wygrać aby awansować do pucharów. Warto inwestować wtedy grubszą kaske

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
ale to jakiś wielki problem jest ? z miejsca na bezdechu można wymienić 10 lepszych od podawanego przez Ciebie królu złoty

powodzenia w dzisiejszym typie - 6 porażek z rzedu to dosc sporo, ale zdarza sie nawet najlepszym 👑
baqu ja uznaje jeśli ktoś ma w ofercie handicapy azjatyckie i azjatycką sumę goli to jest ciut lepszy od innych

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
Rozpoczęcie zdarzenia 03/11/23 godz:21:00>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Francja Ligue 1 Montpellier +1,5 kurs 2,10

BEST BET Francja Ligue 1 Montpellier +1,5 kurs 2,10

Powodzenia
LOST

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
baqu ja uznaje jeśli ktoś ma w ofercie handicapy azjatyckie i azjatycką sumę goli to jest ciut lepszy od innych
Uważam, ze nie jestem godzien oceniać co uważasz - mój komentarz opierał się na faktach. Pytasz się znajdź - przecież slepy by znalazł :)

Notabene nie rozumiem czemu profesjonalny gracz gra w bukmachera gdzie kursy za o okolo 0.1 niższe niż gdzie indziej ? az tyle wygrywasz ze inne buki Cie zlimitowały ? (pyt ret)

Kończąc, chciałem Ci serdecznie podziękować 👍🍻 za wczorajszy typ, grubo zagrałem Volendam +2.5.

Powodzenia dzisiaj.

Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
Myślę ze to jest dzisiaj warte zagrania.

Rozpoczęcie zdarzenia 03/11/23 godz:20:30>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |

Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Polska Ekstraklasa Jagiellonia -1,5 kurs 2,50

BEST BET Polska Ekstraklasa Jagiellonia -1,5 kurs 2,50

Wszystkie typy znajdziesz u bukmachera lvbet. Dlaczego polecamy lvbet? Ponieważ Oni posiadają ofertę na handicapy azjatyckie, a Don Giovanni to obstawia.

Powodzenia
WIN

Ostatnia edycja:
Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
Uważam, ze nie jestem godzien oceniać co uważasz - mój komentarz opierał się na faktach. Pytasz się znajdź - przecież slepy by znalazł :)

Notabene nie rozumiem czemu profesjonalny gracz gra w bukmachera gdzie kursy za o okolo 0.1 niższe niż gdzie indziej ? az tyle wygrywasz ze inne buki Cie zlimitowały ? (pyt ret)

Kończąc, chciałem Ci serdecznie podziękować 👍🍻 za wczorajszy typ, grubo zagrałem Volendam +2.5.

Powodzenia dzisiaj.
u innych bukmacherów buły limit w lvbet na razie nie mam - pwnie dlatego że przez okres gdzieś półroczny nie mam zbyt dużych zysków. Kombinują tylko z potwierdzeniami wpłat do banku. Trzeba wysyłąc potwierdzenia z banku

Don Giovanni 9,2K

Don Giovanni

Użytkownik
No to weekend to trochę więcej typów.

Rozpoczęcie zdarzenia 04/11/23 godz:18:30>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Spain LaLiga Sevilla 0 kurs 2,00

BEST BET Spain LaLiga Sevilla 0 kurs 2,00

Powodzenia
ZWROT

Rozpoczęcie zdarzenia 04/11/23 godz:15:00>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Polska Ekstraklasa Pogon Szczecin -1 kurs 2,00

BEST BET Poland Ekstraklasa Pogon Szczecin -1 kurs 2,00

Powodzenia
WIN

Rozpoczęcie zdarzenia 04/11/23 godz:18:30>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
avatar1.png Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Anglia Premier League Newcastle 0 kurs 1.95

BEST BET Anglia Premier League Newcastle 0 kurs 1.95

Powodzenia
WIN

Ostatnia edycja:
malyenter1 2,2K

malyenter1

Użytkownik
Da się zarobić, jak? :) Gro ludzi piszę takie posty za kasę w internecie aby pobudzić rynek ;) to jedyna możliwość zarobku na czymś takim ;) pewnie ma pobudzić obroty w ivibet ;) polecam dyrektywę unijną Omnibus. Ona powstała, bo takie praktyki były powszechnie stosowane. Ja np. mam bana na profilach terminali płatniczych, bo pisałem jak one działają na prawdę co denerwowało ich właścicieli xD gołym okiem widać, że gość poleca ivibet ;p "dlaczego polecamy grę w ivibet?" :) No icharakterystyczna rzecz dla takich osób to zakładanie tematów w dziale kupony a nie kupony ze statystykami... Generalnie takie zadania zleca się firmom outsourcingowym, bo sam bukmacher nie może tego robić gdyż to nielegalna forma reklamy.
Post automatycznie złączony:

aaa i jeszcze niezgodne z umową z ivibet byłoby namawianie do rejestracji w sposób bezpośredni, wiem bo czytałem te umowy na gpwa xD
Ja gram na lvbet ale tylko remisy na NHL , bo najlepsze kursy . Ona pozostała typu przegrana wygrana w stosunku do innych bukmacherów mają strasznie kiepskie . Nieważne czy to piłka nożna piłka ręczna hokej. A pozostałe zakłady to często na etoto , Fortuna i STS . Czasami betclic , ale rzadko. No a tutaj to rzeczywiście widać tak jakby reklama jednego bukmachera.

Otrzymane punkty reputacji: +361
Do góry Bottom