Da się zarobić, jak? Gro ludzi piszę takie posty za kasę w internecie aby pobudzić rynek to jedyna możliwość zarobku na czymś takim pewnie ma pobudzić obroty w ivibet polecam dyrektywę unijną Omnibus. Ona powstała, bo takie praktyki były powszechnie stosowane. Ja np. mam bana na profilach terminali płatniczych, bo pisałem jak one działają na prawdę co denerwowało ich właścicieli xD gołym okiem widać, że gość poleca ivibet ;p "dlaczego polecamy grę w ivibet?" No icharakterystyczna rzecz dla takich osób to zakładanie tematów w dziale kupony a nie kupony ze statystykami... Generalnie takie zadania zleca się firmom outsourcingowym, bo sam bukmacher nie może tego robić gdyż to nielegalna forma reklamy.26 typów czy 260, to nie jest ważne bo Ty po prostu grając takie ligi i mecze które grasz nigdy nie będziesz wygrywał regularnie, no może na 99% bo jednak są ludzie zarabiający regularnie z topówek.
ale to jakiś wielki problem jest ? z miejsca na bezdechu można wymienić 10 lepszych od podawanego przez Ciebie królu złoty
kiedyś miałem 10 z rzędu przegranych. a najlepsza moja seria w historii wygranych to 17 z rzędu - miało to miejsce w okresie 2013 na końcówce sezonu. Zawsze najlepsze serie są na końcówkach sezonów kiedy są mecze z cyklu musi się utrzymać w lidze lub musi wygrać aby awansować do pucharów. Warto inwestować wtedy grubszą kaskeale to jakiś wielki problem jest ? z miejsca na bezdechu można wymienić 10 lepszych od podawanego przez Ciebie królu złoty
powodzenia w dzisiejszym typie - 6 porażek z rzedu to dosc sporo, ale zdarza sie nawet najlepszym
baqu ja uznaje jeśli ktoś ma w ofercie handicapy azjatyckie i azjatycką sumę goli to jest ciut lepszy od innychale to jakiś wielki problem jest ? z miejsca na bezdechu można wymienić 10 lepszych od podawanego przez Ciebie królu złoty
powodzenia w dzisiejszym typie - 6 porażek z rzedu to dosc sporo, ale zdarza sie nawet najlepszym
Uważam, ze nie jestem godzien oceniać co uważasz - mój komentarz opierał się na faktach. Pytasz się znajdź - przecież slepy by znalazłbaqu ja uznaje jeśli ktoś ma w ofercie handicapy azjatyckie i azjatycką sumę goli to jest ciut lepszy od innych
u innych bukmacherów buły limit w lvbet na razie nie mam - pwnie dlatego że przez okres gdzieś półroczny nie mam zbyt dużych zysków. Kombinują tylko z potwierdzeniami wpłat do banku. Trzeba wysyłąc potwierdzenia z bankuUważam, ze nie jestem godzien oceniać co uważasz - mój komentarz opierał się na faktach. Pytasz się znajdź - przecież slepy by znalazł
Notabene nie rozumiem czemu profesjonalny gracz gra w bukmachera gdzie kursy za o okolo 0.1 niższe niż gdzie indziej ? az tyle wygrywasz ze inne buki Cie zlimitowały ? (pyt ret)
Kończąc, chciałem Ci serdecznie podziękować za wczorajszy typ, grubo zagrałem Volendam +2.5.
Powodzenia dzisiaj.
Ja gram na lvbet ale tylko remisy na NHL , bo najlepsze kursy . Ona pozostała typu przegrana wygrana w stosunku do innych bukmacherów mają strasznie kiepskie . Nieważne czy to piłka nożna piłka ręczna hokej. A pozostałe zakłady to często na etoto , Fortuna i STS . Czasami betclic , ale rzadko. No a tutaj to rzeczywiście widać tak jakby reklama jednego bukmachera.Da się zarobić, jak? Gro ludzi piszę takie posty za kasę w internecie aby pobudzić rynek to jedyna możliwość zarobku na czymś takim pewnie ma pobudzić obroty w ivibet polecam dyrektywę unijną Omnibus. Ona powstała, bo takie praktyki były powszechnie stosowane. Ja np. mam bana na profilach terminali płatniczych, bo pisałem jak one działają na prawdę co denerwowało ich właścicieli xD gołym okiem widać, że gość poleca ivibet ;p "dlaczego polecamy grę w ivibet?" No icharakterystyczna rzecz dla takich osób to zakładanie tematów w dziale kupony a nie kupony ze statystykami... Generalnie takie zadania zleca się firmom outsourcingowym, bo sam bukmacher nie może tego robić gdyż to nielegalna forma reklamy.
Post automatycznie złączony:
aaa i jeszcze niezgodne z umową z ivibet byłoby namawianie do rejestracji w sposób bezpośredni, wiem bo czytałem te umowy na gpwa xD