>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepsze z najlepszych - selekcja

S 51

szewapxa

Użytkownik
Więcej o pomyśle na temat później póki co pierwszy typ.
autorski dubelek na jutro: Trefl-Zaksa over3,5s + Jaga lub remis
Ako:2.29 Buk:1xbet
o spotkaniach:
Trefl mocno krytykowany za poprzednie spotkania a w dodatku mają problemy z kontuzjami, teoretycznie wyrażnym faworytem Zaksa, ale kursy moim zdaniem mocne przesadzone. Trefl ma patent na ogrywanie swoich dzisiejszych rywali, nie wiem czy pokonają ich po raz kolejny ale seta wygrywają bankowo. Często w hitowych meczach tego sezonu bedę grał na spotkania NIE do zera. Dobry przykład ostatni mecz Zaksa Skra i kursy na over ponad 1,4. Dlaczego gram ten typ? idzie masówka na Zakse więc tak łatwo nie będzie, 2 to często zgubne skreślanie drużyny po 1 spotkaniu, mecz meczowi nierówny sprężą się na pewno na mecz z mistrzem Polski, gorzej nie zagrają.. Kolejna rzecz którą biorę pod uwagę to to że za dużo już w tej kolejce mieliśmy wyników 3:0. Ja zwracam uwage na takie szczegóły. To jeden z kluczy mojej selekcji, ale o tym w następnym poście..
krótko: nie wziąłbym Zaksy po 1.25 na zwycięstwo bo śmierdzi mi mega ten mecz i łatwej przeprawy w Gdańsku nie będzie, set dla gospodarzy biorę z pocałowaniem ręki. kurs 1,57
Jaga tu już krótko tutaj też śmierdzi na kilometr ale remisem. Sensacyjny mecz na szczycie jednak lepszą drużynę bardziej doświadczoną z lepszym trenerem mają goście i skłaniam się bardziej w ich stronę. Po prostu nie wierzę że Termalica wygra piąty z ostatnich sześciu meczy. Drugi sezon w elicie zawsze dla beniaminka jest trudniejszy i powoli wieszcze ich zjazd w tabeli. Może to być nudny mecz. Jagiellonia z podpórką wydaje się pewniaczkiem, no ale zobaczymy. kurs 1,46
Budżet 1500 zł
Stawka 1/3

S 51

szewapxa

Użytkownik
Temat powstał z myślą zebrania najlepszych typów na forum i wyselekcjonowanie ich na podstawie różnych kryteriów, często również według intuicji. Więc znajdziecie tu typy uznanych użytkowników jak np. rogerfede93 głównie siatkówka plażowa i sporty zimowe gdzie jego wiedza jest ogromna, szkoda że ostatnio trochę się zagubił i idzie w ilość a nie jakóść. Ale mocno mu kibicuje i wierze że jego koronne konkurencje dadzą duży zysk w tym temacie. Czy również typy Macko18 i darterskie typy z jego tematu Double 18, który grając płaską stawką 500 zł na przestrzeni całego tematu dają zysk ponad 9 tys. co jest wynikiem znakomitych. Temat ogólnie zakłada typy bez podpalania będzie rozłożony na ok. 2 lata i docelowo ma przynieść ok. 20 tys. zysku. Jest to wersja optymistyczna ale na pewno nie do zrobienia. Co jeszcze będzie? Będzzie też na podobnych zasadach autorska rektywacja tematu https://forum.bukmacherskie.com/f15/vegas-public-bets-106908.html i typy z NBA Będą imprezy wielkiego szlema i tasiemki wspomnianego Macko18, co też powinno dać spory profit. Będzie też snooker i typy Spotnic&#39;a co nieskromnie przyznam udaje mi się jego propozycje bardzo trafnie selekcjonować. Będą także autorsko typowane imprezy mistrzowskie (prawie wszystkie dyscypliny), dużo piłki ręcznej (tu jak czas pozwoli, bardzo lubię tą dyscyplne), siatkówki, co tydzień wybrany przeze mnie 1 mecz Ekstraklasy. Puchar Davisa czy Liga światowa, typy od kolegów z E-sportów z valentine28 na czele. I na pewno wiele innych wydarzen o których pisząc na szybko zapomniałem Mam nadzieje że nikt nie obrazi się o podkradanie typów, każdy będą odpowiednio podpisywał od kogo został ukradziony. Bardzo często będę też modyfikował dany typ w taki swosób by zwiększyć jego prawdopodobienstwo oczywiście kurs spadnie ale chodzi nam o długotrawały zysk więc nic na hurra. Bez spiny nie ilość a jakość. A Wy co myślicie o tym pomyśle? oczywiście wymieniłem tylko niektórych z tych najlepszych z najlepszych, inni też będą. Mam nadzieje że będziecie odwiedzać ten temat, licze na uwagi polecanie typujących, no i że ten temat nie zaginie gdzieś w stosie innych gdyz nie ukrywam ze wzgledu na cel tematu typy nie będą się pojawiały co godzine.. często będą kilkudniowe przerwy. Do końca Października wirtualny budżet 1500 zł. Od 1 Listopada już gram prywatnie wszystko co podaje zgodnie z wpisaną stawką. Bukmacherzy głownie 1xbet oraz całoroczny. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Będziemy obserwować. Pomysł dovry bo sam nieraz tak robiłem tylko czasu mało na przeglądanie forum i analizy typów. Myślę, że dawcy typów się nie obrażą.

S 51

szewapxa

Użytkownik
Więcej o pomyśle na temat później póki co pierwszy typ.

autorski dubelek na jutro: Trefl-Zaksa over3,5s + Jaga lub remis

Ako:2.29 Buk:1xbet

Budżet 1500 zł
Stawka 1/3
✅✅

Zaczynamy na plus, fajnie że autorskie typy siadaja, a że mecze toczą sie zgodnie z analizą cieszy jeszcze bardziej ????

Zysk:645

S 51

szewapxa

Użytkownik
Na 3 kolejkę ligi mistrzów wybrałem trzy spotkania:
PSG - Basel 2 +2,5 handi kurs 1,53 (-)
Barcelona - Manchester city 2 +1,5 handi kurs 1.67 (-)
Celtic - Borussia M X2 kurs 1,37 (+) 3x 1xbet
Zagram 1 spotkanie stawką 1000 zł ale które wstrzymam się jeszcze do środy.
PS Jak więc widać selekcja dobra bo tylko Borussia znalazła sie w megabezpiecznym AKO

S 51

szewapxa

Użytkownik
Na ten tydzień ultrabezpieczne AKO za 2/3 przyjętej stawki:
Celtic - Borussia 2 Handi +1,5 +
Real - Legia 2 AH +4 - rezygnuje (+)
Dundalk - Zenit X2 - rezygnuje
Wisła - Termalica 1 handi +1,5
Crotone - Napoli x2 - rezygnuje
Espadon - Skra 2
AZ - Maccabi 2 +3,5
AKO 1.33 (1.52) 1xbet
Niby tylko wirtualnie niby mega bezpiecznie ale i tak coś wyrzuciłem ???? chyba muszę nabrać pewności ( w tym pomoga zwycięstwa) bo traktuje to tak jakbym dysponował normalną gotówką. 330 zł też będzię super jak siadzie.
W tym tygodniu będzie może coś jeszcze z ekstraklasy, klubowych MŚ w siatkówce, plusligi, na pewno pojawią się pierwsze pożyczone typy. A niedługo mastersy w tenisie o powoli pierwsze zimowe emocje.
Stawka 1000 zł
EW: 330 zł

S 51

szewapxa

Użytkownik
Pierwszy pożyczony typ
&quot;Mecz: Nuytinck vs Górak od godz 19:10
Typ: Nuytinck
Kurs: 2,20 całoroczny
Stawka: 6/10
-
Ten kurs dla mnie to jakieś nieporozumienie. Górak w tym sezonie spisuje sie słabo, co pokazują mecze w reprezentacji czy spotkania w turniejach międzynarodowych. Młody Belg z roku na rok robi postepy, gra coraz lepiej w czym pomaga mu gra w Bundeslidze. Tam regularnie gra z najlepszymi na świecie i tutaj to pokaże. Dodatkowo ta jego lewa ręka, to zawsze atut i przewaga nad swoimi rywalami.&quot; -&gt; by mateo5555
z jego kilku typów na dzisiaj z działu table tennis wybrałem spotkanie przeciwko naszemu zawodnikowi.Czuje ten typ a dodatkowo kurs w 1xbet to 2.61! więc ponieram za 0,5j. czyli 250 zł. Powodzenia

S 30

sebeq1

Użytkownik
pomysł bardzo dobry. jako że nie mam dużo czasu na analizy przed typowaniem to często będę zaglądał i korzystał. życzę samych trafnych typów.

S 51

szewapxa

Użytkownik
dzięki u mnie też krucho z czasem więc dopiero teraz moge dopisać coś do typu na tenis stołowy. To nie tk że to tylko typ na czuja. Góraka widziałem w tym sezonie kilka razy, ostatnio nawet niedawno i za bardzo mnie nie przekonuje.. Jest to więc typ bardziej przeciwko Danielowi bo o Belgu za wiele nie wiem i opieram się na tym co kolega mateo napisał w analizie. Jego typu na Dyjasa nie byłem pewny wydawał mi się za oczywisty. Jako że jest to 1 pożyczony typ mam nadzieje że będzie trafiony, i chyba ktoś tu zagląda bo widze że kursy na 1xbet poleciały do 1.99, to wasza robota? ????
Pewnie jakbym nie pracował typów było by dużo więcej ale tak jak pisałem na początku temat jest nastawiony na długofalowy zysk, więc nie ma co szaleć z ilością, może to i nawet lepiej. Odpuściłem celowo 2 pierwsze mecze w Klubowych MŚ w siatce żeby przyjrzeć się drużynom i mam fajny typ na jutro czekam tylko na kursy.. Jest też perełka z Plus ligi na jutro ale to później na razie oglądamy mecz Nuytinck&#39;a ????

S 51

szewapxa

Użytkownik
pisze na szybko więc bez analizy:

Gdańsk +15,5 pkt (rano było +17,5) 1,89 stawka 500 ✅
Minas +2,5 s 1,65 stawka 500 ✅

wszystko 1xBet. powinno się udać można połączyć w ako, dodać wiśla lub remis ✅✅ i wychodzi całkiem przyjemne 3.84. Powodzenia

Wszystko na plus ✅✅✅ zagrał ktoś

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 51

szewapxa

Użytkownik
Pierwszy pożyczony typ

&quot;Mecz: Nuytinck vs Górak od godz 19:10
Typ: Nuytinck
Kurs: 2,20 całoroczny
Stawka: 6/10

-

Ten kurs dla mnie to jakieś nieporozumienie. Górak w tym sezonie spisuje sie słabo, co pokazują mecze w reprezentacji czy spotkania w turniejach międzynarodowych. Młody Belg z roku na rok robi postepy, gra coraz lepiej w czym pomaga mu gra w Bundeslidze. Tam regularnie gra z najlepszymi na świecie i tutaj to pokaże. Dodatkowo ta jego lewa ręka, to zawsze atut i przewaga nad swoimi rywalami.&quot; -&gt; by mateo5555

z jego kilku typów na dzisiaj z działu table tennis wybrałem spotkanie przeciwko naszemu zawodnikowi.Czuje ten typ a dodatkowo kurs w 1xbet to 2.61! więc ponieram za 0,5j. czyli 250 zł. Powodzenia
Wyszło na minus ⛔. Co pamiętać po tym meczu i tej selekcji? nie grać przeciwko Polakom.

S 51

szewapxa

Użytkownik
Na ten tydzień ultrabezpieczne AKO za 2/3 przyjętej stawki:

Celtic - Borussia 2 Handi +1,5 + ✅
Real - Legia 2 AH +4 - rezygnuje (+) ✅
Dundalk - Zenit X2 - rezygnuje ✅
Wisła - Termalica 1 handi +1,5 ✅
Crotone - Napoli x2 - rezygnuje
Espadon - Skra 2✅
AZ - Maccabi 2 +3,5✅

AKO 1.33 (1.52) 1xbet ✅

Niby tylko wirtualnie niby mega bezpiecznie ale i tak coś wyrzuciłem ???? chyba muszę nabrać pewności ( w tym pomoga zwycięstwa) bo traktuje to tak jakbym dysponował normalną gotówką. 330 zł też będzię super jak siadzie.

W tym tygodniu będzie może coś jeszcze z ekstraklasy, klubowych MŚ w siatkówce, plusligi, na pewno pojawią się pierwsze pożyczone typy. A niedługo mastersy w tenisie o powoli pierwsze zimowe emocje.

Stawka 1000 zł
EW: 330 zł
????

Myśle że bezpiecznych tasiemek będzie więcej.

S 51

szewapxa

Użytkownik
rusza master&#39;s kobiet, na początek &quot;drobną&quot; stawką poszukamy zwycięstwa teoretycznie gorszej zawodniczki (kursy).
Kerber - Cibulkova 2 2,75 Bet365 Stawka: 250 zł
Słowaczka dawno a nawet bardzo dawno nie wygrała z Andżeliką, więc dlaczego miało by nie przyjść przełamanie? Dominika ostatnio w bardzo dobrej formie - wygrany turniej w Linzu, powinien być to wyrównany mecz więc dlaczego nie pójść w strone wyższego kursu? Zadecyduje dyspozycja dnia a za 0,5 przyjętej stawki można spróbować. Powodzenia
W nowym tygodniu też snooker więc na pewno pojawi się kilka typów. a i darterski weekend ocywiście plus ekstraklasa i coś pozyczymy

S 51

szewapxa

Użytkownik
jaga - zagłebie X2 1,67 Bet365 Stawka: 250 zł
pachnie remisem, ale nie można wykluczyć zwycięstwa Zagłębia, z przodu mają kim strasyć. Mecz 50 na 50. remis z podpórką za 1.67? biore ????

S 51

szewapxa

Użytkownik
rusza master&#39;s kobiet, na początek &quot;drobną&quot; stawką poszukamy zwycięstwa teoretycznie gorszej zawodniczki (kursy).
Kerber - Cibulkova 2 2,75 Bet365 Stawka: 250 zł
Słowaczka dawno a nawet bardzo dawno nie wygrała z Andżeliką, więc dlaczego miało by nie przyjść przełamanie? Dominika ostatnio w bardzo dobrej formie - wygrany turniej w Linzu, powinien być to wyrównany mecz więc dlaczego nie pójść w strone wyższego kursu? Zadecyduje dyspozycja dnia a za 0,5 przyjętej stawki można spróbować. Powodzenia
W nowym tygodniu też snooker więc na pewno pojawi się kilka typów. a i darterski weekend ocywiście plus ekstraklasa i coś pozyczymy
⛔

Do góry Bottom