>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepsze dowcipy, opisy gg, teksty itp.

A 2

areklipno

Użytkownik
Rozmawiają dwa psy:
- Wiesz... Szczekałem! - mówi pierwszy.
- A, to dziwne - mówi drugi - bo ja szczę moczem.

Wiecie skąd się wziął angielski? - Z budowy:
- Zenek Łom dej
- Gdzie dej
- Tu dej
- Okey

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Pisze matka list do syna do wiezienia:
Cześć synu STOP jak wiesz za tydzień są wykopki STOP wziął byś sobie przepustkę to byś mi pomógł bo sama nie dam rady STOP
SYN DO MAMY:
cześć mamo STOP przepustki nie dostane za naganne zachowanie STOP a wykopków nie będzie STOP na polu zakopałem broń STOP
JAKIŚ CZAS PÓŹNIEJ:
Cześć synu STOP przyjechała do nas policja STOP przekopała całe pole STOP broni nie znalazła STOP
SYN ODPISUJE:
Cześć mamo STOP jak mogłem tak pomogłem STOP !

Przychodzi facet do lekarza:
- Panie doktorze, od kilku dni mam zatwardzenie, nic mi nie pomaga
- Będziemy musieli panu zaaplikować czopki. Proszę się odwrócić, ściągnąć spodnie i pochylić się. Ja panu pokaże jak to się robi.
Facet ściągnął gacie, pochylił się i poczuł jak doktor wsuwa mu coś do tyłka.
- OK, gotowe. Proszę to samo powtarzać samemu w domu co 12 godzin przez najbliższe trzy dni.
Wieczorem gościu próbował samemu sobie poradzić ale jakoś mu się nie udawało. Poprosił więc żonę o pomoc. Odwrócił się, ściągnął spodnie i wypiął dupsko. Żona jedną ręką położyła na jego ramieniu, drugą natomiast zaczęła wkładać mu czopek.
- O ku**a! - wrzasnął w pewnej chwili facet.
- Co się stało kochanie, zabolało cię?
- Nie ale właśnie sobie uświadomiłem, że ten lekarz trzymał obie ręce na moich ramionach!

Przychodzi pijany małżonek do domu. Żonę to bardzo &quot;ucieszyło&quot;, więc wkurzona pyta:
- Będziesz jeszcze pił ?
Mąż siedzi cicho, więc żona powtarza:
- Będziesz jeszcze pił ?
Mąż dalej nic.
- Odpowiedziałbyś w końcu, czy będziesz jeszcze pił ???
Na co mąż z wysiłkiem:
- ooooossssssssszzzzzzzzzzz ku*wa, doobraaaaaaa, naleej...

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego.
Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić loda!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności.
Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach.
Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora.
Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje.
Weszła do kuchni, patrzy a tam mąż przegląda książkę kucharską, żaba leży na blacie, dookoła porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie.
Zdumiona kobieta spytała:
- Co robisz wariacie w kuchni o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wy******lasz!
Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce:
- Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza.
- A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce?
- Niech pan przyszyje mi palce!
- Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe.
- Dobra niech będą te białe.
Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi:
- Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca...
Facet zobaczył na ulicy kobietę z idealnymi piersiami. Podbiegł do niej i spytał się:
- Czy dasz mi jedną ugryźć za stówę?
- Wal się pan!
- To może za tysiąc?
- Nie jestem dziwką!
- A za 10.000 zł?
Kobieta pomyślała sobie, że to spora sumka i warto ją zdobyć.
- Dobrze, ale nie tu. Poszli w ciemny zaułek, gdzie kobieta rozebrała
się od pasa w górę pokazując najpiękniejsze piersi na świecie. Facet zaczął je lizać, pieścić, ssać i całować, ale nie gryzł. W końcu zniecierpliwiona kobieta powiedziała:
- To gryzie pan czy nie?!
- Nie, trochę drogo...
Pewien pedał idąc przez miasto odczuł potrzebę wysikania się. Długo nie myśląc wszedł do szaletu miejskiego. Pedał wyjął swojego wacka i leje. Nagle do szaletu wchodzi wielki, muskularny murzyn i wyciąga 1,5 metrową pyte i zaczyna sikać do pisuaru obok pedała. Ciota widząc potężny sprzęt murzyna postanawia złożyć mu propozycję:
- Słuchaj, bardzo podoba mi się twoja armata, weź mnie wydymaj tu w łazience...
Na co murzyn odpowiada:
- Stary jak chcesz to mogę to zrobić, ale nic za darmo. Dajesz 3 stówy od centymetra i mogę cię wygrzmocić.
Pedał spojrzał w portfel i mówi:
- Dobra, niech będzie 1,5 centymetra
Obaj weszli do kabiny, pedał ściągnął gacie a murzyn zaczyna go dymać wsadzając za każdym razem półtora centymetra. Nagle do szaletu wpada typ z rozwolnieniem i z całym impetem uderza w drzwi od kabiny którymi dostaje murzyn i wsadza pedałowi maczugę aż po same jaja. Na co pedał krzyczy:
- O K***A ALE ŻEŚ MNIE W DŁUGI W***AŁ!!
Wiszą na drzewie trzy leniwce i kłócą się który jest bardziej leniwy.
Pierwszy mówi:
- Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę sobie, a tu worek złota na ulicy leży, ale nie chciało mi się go podnieść.
Na to drugi:
- No widzicie, a ja idę sobie plażą i patrzę jak Claudia Schiffer leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć. No ale nie chciało mi się.
Trzeci:
- A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii ale przez cały film płakałem.
- No co ty na komedii i płakałeś?
- Bo siadłem sobie na jajka i nie chciało mi się wstać poprawić ...
Przed knajpę zajechał super wóz sportowy, a z niego wyszedł szałowo ubrany extra facet. Podszedł do niego żebrak - brudny, śmierdzący prosi o kasę:
- Daj trochę forsy, bo umrę z głodu ja i moje dzieci.
Po chwili zastanowienia, facet sięga do kieszeni i wyciąga banknot 100$, i podaje...., ale cofa rękę i mówi:
- Na pewno przepijesz?!
- Nieeee!!!!! Ja jestem abstynentem, nie piłem wódki już od 10 lat!
Znowu facet podaje żebrakowi banknot, ale ponownie cofa rękę i mówi:
- Na pewno przepalisz?!
- Nieee!!!! ja nigdy nie paliłem papierosów!!!!!
Znowu facet podaje pieniądze i ponownie cofa rękę:
- To stracisz na dziwki?!
- W życiu!!!, nie interesują mnie żadne kobiety, tylko moja żona i
dzieci!
Po namyśle facet otwiera drzwi od swojej gabloty i mówi:
- Wsiadaj!!
- Ja?! Przecież jestem brudny!!, śmierdzący!!! pobrudzę w
środku!!!!!
- Wsiadaj!!!!!!!!! Pojedziemy do mojej żony.... Chcę jej pokazać, jak wygląda facet, który nie pije, nie pali, i nie chodzi na dziwki
Słonia obleciały komary. On chcąc się uwolnić wlazł do rzeki. Wszystkie komary poleciały do góry, poza jednym.
Nagle słychać z góry głos (do komara ) : &quot; Edek utop sk...syna!&quot;.
Para z Rosji przyjeżdża na Kanary do hotelu.
Wchodzą na pokoje, rozpakowują się. Nagle mąż słyszy krzyki żony:
- Tu jest mysz!!!! Aaaaa!!!! Dzwoń natychmiast do recepcji i powiedz co tu jest grane!!! Tyle pieniędzy zapłaciliśmy a tu myszy biegają w pokoju. Znasz przecież trochę angielski, a ja angielskiego ni w ząb.
Zrezygnowany mąż dzwoni do recepcji:
- Heloł!
- Hello.
- Du ju noł &quot;Tom end Dżery&quot;?
- Yes.
- Dżery is hir...
Wiecie kto i jak wynalazł triatlon?
Cyganie
Na basen pieszo, z basenu rowerkiem..

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przychodzi facet do dentysty i pyta, ile będzie kosztowało wyrwanie zęba mądrości.
- 200 złotych
- Hmm, za drogo!
- Mogę oszczędzić na znieczuleniu i wyrwać go za 150.
- Taniej nie można? To wciąż za dużo.
- Za 50 złotych mogę go wyrwać po prostu obcęgami. Co pan na to?
- A nie da się jeszcze taniej?
- No cóż, za 10 zł, bez znieczulenia, obcęgami, w ramach praktyki może to zrobić student.
- Wspaniale, cudownie. Proszę zapisać żonę na czwartek!

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Polityczne ????
Jacek Kurski na temat ministry Muchy
[...] Czyli, że co, teraz żona pająka będzie się nazywać pajęczyna?
(mój pomysł - żona marynarza:marynarka)
W Peryskopie Uważam Rze:
Anna Grodzka z palikociarni pozwała do sądu Tomasza Terlikowskiego. Bo poseł ma w papierach że jest kobietą a naczelny &quot;Frondy&quot; uważa że jednak facetem, który sobie w Tajlandii obciął, no mniejsza z tym co. My oczywiście jesteśmy pewni, że Grodzka jest wiotką i eteryczną damulką. No ale oczywiście nie na tyle by w tańcu z Palikotem to nie ona prowadziła.

J 1

jarodd

Użytkownik
Obóz harcerski. Noc. Słychać płacz. Wpada do sali drużynowy.
- Co się dzieje?!
- Druh Roman płacze i płacze.
- Czemu?
- Mówi, że zawsze przed snem dostaje czekoladę...
- Ch*j mu du*ę, a nie czekoladę!
- Próbowaliśmy, ale płacze dalej...

Do góry Bottom