reflink został usunięty na samym początku miesiąc temu, ponieważ jest to niezgodne z regulaminem forum.Wiec admina prosze o usuniecie tematu lub usuniecie reflinka skoro oszustwo wyszlo na jaw.
No to się zapytaj o co mu chodzi poki coś sam powiesz...nienrozumiem pytania!Dzwonił dziś do mnie jakiś typek z komórki +48 że mam jakieś bitcoiny co z nimi robimy czy to wypłacam czy inwestuje, 0.75 jednak nie dałem rady rozmawiać ma jutro odzwonić.Może z 10l temu gdzieś coś zostało, nie miał ktoś takiej sytuacji?Zastanawia mnie czy to nie jakiś wał, gość znał moje dane i nr.Z drugiej strony kiedyś gdzieś grałem za te BC na jakimś kasynie, buku mogła być giełda ale mało pamiętam co to być mogło.
No ale powiedziałeś że nie masz czasu i zadzwoni później... Czy Ty naprawdę o to musisz pytać jak to rozwiązać? To jest bez różnicy czy ktoś dzwonił czy nie... To jest sprawa Indywidualna. Do mnie nie dzwonił nikt bo nie nabiera się na to coś w dzisiejszych czasach, a gdy się zaczęło byłem za młody. Nigdy nie uzytkowalem BTC i nie interesuje mnie ten temat. Zresztą niedługo Wycofają gotówkę z obiegu i cały świat będzie krypto. Przecież o to tutaj tylko chodziłoNo to się pytam czy ktoś nie miał podobnych tel.Mam ponoć jakieś BC gdzieś na koncie które leżą od jakiegoś czasu i pytał co z tym robimy.
sprawdzales w internecie jego nr telefonu? jak dzwonil nie tylko do ciebie to powinien byc jakis slad po tym. wpisujesz w google 'kto dzwonil nr telefonu' i jak cos jest nie tak to powinno go znalezc nawet jak to komorka.Dzwonił dziś do mnie jakiś typek z komórki +48 że mam jakieś bitcoiny co z nimi robimy czy to wypłacam czy inwestuje, 0.75 jednak nie dałem rady rozmawiać ma jutro odzwonić.Może z 10l temu gdzieś coś zostało, nie miał ktoś takiej sytuacji?Zastanawia mnie czy to nie jakiś wał, gość znał moje dane i nr.Z drugiej strony kiedyś gdzieś grałem za te BC na jakimś kasynie, buku mogła być giełda ale mało pamiętam co to być mogło.
Był więcej warty aby ciemnogrod złapał przynętę i jak zwykle kolejny raz nabrał się na ten sam prymitywny podstep niczym ryba...Sprawdzałem, nic nie znalazłem nt tego nr.
Z jednej strony śmierdzi jakimś wałem, z drugiej 10l temu BC nie był dużo warty, hazard w necie był praktycznie legalny, każdy dawał jakieś darmowe promocje, i mogło to się gdzieś zawieruszyć.Apollo chłopak starszej daty bo już nie młody to pewnie pamięta![]()
https://bitcoin.pl/kryptowalutowe-oszustwa/ ja nie wiem z jakiej firmy do ciebie dzwonia, ale wyglada podobnie.Sprawdzałem, nic nie znalazłem nt tego nr.
Z jednej strony śmierdzi jakimś wałem, z drugiej 10l temu BC nie był dużo warty, hazard w necie był praktycznie legalny, każdy dawał jakieś darmowe promocje, i mogło to się gdzieś zawieruszyć.Apollo chłopak starszej daty bo już nie młody to pewnie pamięta![]()
Ciemny ma szansę na zjedzenie szympansa....Wiesz, ciemny ma szanse otworzyć oczy, ze zrytą bańką niestety jest coraz gorzej...
Ale po co o coś takiego pytać?Taki jesteś inteligentny że zwykłe pytanie ,czy ktoś miał podobny telefon, zamieniasz w niepotrzebną napinkę.
Mylisz inteligencje z narcyzmem, sprawiasz wrażenie skrzywdzonego chłopca![]()
Pytam dla beki a co?A Ty po co się rejestrowałeś na forum bukmacherskim?Rozmawiać o epidemii?Ale po co o coś takiego pytać?