Moim zdaniem "Francuzki numer" był tandetny
Polecam Filmy
"13 Dzielnica"
"Chłopaki na Ibizie"
"Poniedziałek"
"Wtorek"
ja nie cierpie wszystkich amerykańskich filmów familijnych w, których z reguły jest tak, że jakiś mały chłopiec ma jakiegoś pieska czy coś i łapią bandytów i w ogóle
taka naciąganina, że masakra...
"INNI" cały film wieje nudąą tylko spać, już po kilku minutach wiadomo o co chodzi, niby to ma być thriller/horror a tylko spac!! "Klątwa" też bieda.. nuda
Macie jakis naprawde DOBRY HORROR!! do polecenia? A nie bajki typu własnie klątwa ?
Dla mnie "Jesus Christ Vampire Hunter" [w tlumaczeniu jezus chrystus pogromca wampirów] ale byl tak kiczowaty i glupi ze az fajny ???? W sumie to polecam
Inny film to Alien vs Hunter to beznadzieja w czystej postaci - poczytajcie sobie recenzje najlepiej sciagnijcie z dc ???? takie naciaganie na AvP2 ze szok
Ogolnie to duzo ciekawych kiczowatych filmow mialem okazje zobaczyc o cudownych tytulach jak: Barbarzyńska nimfomanka w piekle dinozaurów Surfujący naziści muszą umrzeć
Toksyczny mściciel
Wieśniaccy zombie
Maniakalne pielęgniarki odnajdują ekstazę
Holywoodzkie dzi&^$ki uzbrojone w piły łańcuchowe
Polecam wraz z zielonym wsparciem ????
Dancer in the Dark
- jak ktoś to obejżrzy do końca szacunek dla niego ja 3 razy próbowałem niestety nie dałem rady.
podobno jakaś znana śpiewaczka w nim występuje. film należy z gatunku do tych ambitnych.
Pozdroo....
Ostatnie części American Pie - rzygać się chce, jak plami sie tak świetną serię. Nazghul, muszę ściągnąć któryś z podanych przez Ciebie filmów, zwłaszcza 'Holywoodzkie dzi&^$ki uzbrojone w piły łańcuchowe" ????
co??chuba ty niemasz gustu i poczucia humoru...dla mnie i dla wielu jeden z lepszych obrazów przejarskrawionej rzeczywistości.Niewiem co Ci sie w nim niepodobało