>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

na sierpniowe wakacja

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
:) nie tylko Ty ;-). Tam w Grecji jak do przerwy było bez bramek to i mi się ciepło robiło (mimo że wspomniana wcześniej Valencia podbudowala moje zaplecze). Śledzę i korzystam, tylko nie mogę &quot;podziękować&quot; bo system nakazuje mi najpierw podziękować jakimś innym forumowiczom....muszę poszukać jakichś wartościowych i dopiero mogę wrócić....głupie to.:-/

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
No i jak tu nie podziękować??? Postawiłem mecz zanim zauważyłem zmianę typu (&quot;1 DNB&quot; z wcześniej sugerowanego &quot;1&quot;). Zagrałem więc po kursie 1,90 :). Dziękuję! A myślałeś czasem, żeby na kurs 1,5-1,6 brać po dwa mecze do dubli? Np dziś taka Barcelona i Benfica (1,2 x 1,3 = 1,56)? Np wtedy gdy już na siłę taki niepewny hokej stawiałeś...

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Czytałem kilka tygodni temu. Autor udowadnia ze bukmacherzy mają większą marżę na &quot;akumulatorach&quot; niż na singlach, ale myślę, że nie można tego odnosić do takiej sytuacji jaką opisałem wyżej. Oczywiście gdybyś miał zamiar grać oba te typy i wahal się czy na singlach czy w dublu to tak, wtedy zgodnie z dowodem autora powinieneś na singlach i dzięki temu mógłbyś u rożnych buków znaleźć najlepsze kursy na każdy z tych meczów. Ale w Twoim przypadku gdy szukasz zdarzenia o kursie ok 1,5-1,6 to nie ma znaczenia. Takie jest moje zdanie:)

trutana 211

trutana

Użytkownik
póki co jest ok jak dotąd wszystkie miesiące na plusie zaczynam od 10 zł , może ktoś gra moje typy i zaczyna od 100 zł , zresztą nie chodzi o same typy , tylko o sposób zarządzania kapitałem , na tym forum pokazuje w jaki sposób stawkować i grać żeby byc na plusie , zaawansowani użotkownicy pewnie tu nie zaglądają , ale nowi chcący osiągnąć pewien zysk mogą pogdglądać czy warto ,
Ja wtapiałem kase przez równy rok , szukając cudów na tym forum w postaci systemów , na pomysł grania w taki sposób wpadłem po przeczytaniu kulkunastu artykółów na temat buka , odradzam jakieś głupie literatury w postaci jak ograć buka ,
www.surebety.pl - ta strona mnie oswieciła - matematyczne podejscie do obstawiania

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
zaawansowani użotkownicy pewnie tu nie zaglądają , ale nowi chcący osiągnąć pewien zysk mogą pogdglądać czy warto
Żeby nie było, ze się wymądrzam - zdecydowanie należę do tej drugiej kategorii, a wtrącenia typu: &quot;a nie myślałeś, żeby...&quot; służą raczej edukacji (głównie własnej) i jeśli brzmią jak podpowiedzi to tylko na zasadzie: stoję nad hydraulikiem, którego sam wezwałem bo się nie znam na tej robocie i patrze mu na ręce i jeszcze próbuję podpowiadać jak ma swoją pracę wykonywać :)
Szacun dla Gospodarza - ode mnie jasno i klarownie: ja podglądam i podbieram typy gdy zdążę.

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Hot, very hot. ale taka jest liga turecka. Teraz trzeba chyba obniżyć stawkę....po 5 pod rząd trafnych meczach może coś nie wejść. Do ok 70 minuty myślałem, że to już dziś :)

trutana 211

trutana

Użytkownik
Fleetwood-Barrow typ 1 stawka 10 zł kurs 1,53
nie wiem jak to jest ale udało mi sie złapać kurs 1,53 teraz jest 1,44 ,

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
radzę puścić jak najszybciej na Newcastle, bo QPR zwolniło menadżera a kurs jest zbyt wysoki jak na mecz między jedną z lepszych drużyn PL będącą w dobrej formie a kiepsko grającym QPR. Kurs jest około 1,7 i pewnie spadnie do niedzieli do 1,5.
Pozdrawiam

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Tylko, że trenera nadal nie ma nowego ???? a w jeden dzień czy dwa ciężko zbudować nową drużynę. Ja na pewno puszczę ???? Mam nadzieję, że dziś Fleetwood a jutro Tottenham spokojnie wygrają ????

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Kurs na Sroki jest taki wysoki bo Demba Ba i Tiote pojechali na PNA, więc mecz nie jest już taki pewny, choć moim zdaniem skończy się 1-0 ale bezpieczniej będzie postawić under 2,5 gola. Masz już coś na dziś? Bo widzę, że ostatnio seryjnie trafiasz

Do góry Bottom