Reading-Ipswich typ 1 kurs 1,67 stawka 10 zł
Ostatni typ w tym starym roku w każdym bądź razie grudzień zamykam na plusie , na jakim bede wiedział o 18
W starym Roku życze wysokich wygranych , najlepiej sledzić mój temat zysk gwarantowany
Grudzien Zamykam na 60,9 na plusie
Kolejny typ w poniedziałek , zapraszam do tematu
a w nadchodzącym roku życzę sobie i wam samych wygranych , a bukom dużej ilości rekreacyjnych graczy dzieki którym możemy wypłacać nasze zyski ????
poprzedni miesiąc też zacząłeś od dwóch wtopek - więc od dziś podchodzenie pod górkę...może być długotrwałe, ale stałe, nastepne 7-8 typów prognozuje na 5-6 trafnych
idzie Ci bardzo dobrze, trzymam kciuki, czasem się podłączam, a czasem nie zdążam, kwestia szczęścia czy to dla mnie dobrze czy nie [bo na różne typy nie zdążam]
dwa minusy z rzędu to nie tragedia, choć jak przejrzałem historię to bywało u ciebie faktycznie gorąco, ale zawsze z opresji wychodziłeś obronną ręką. Oby tak dalej!!!
dziś niestety na Liverpool kursy spadają a na ManCity rosną, a to zły prognostyk....ale może też wynikać z dużej liczby ryzykantów na dobry kurs na niespodziankę Live a nie z jakichś wieści z obu obozów. Ja w każdym razie trzymam kciuki. i nadal będę.