>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

na sierpniowe wakacja

trutana 211

trutana

Użytkownik
1)-10⛔
2)-20⛔
3) 24✅
4)-20⛔
5)-30⛔

Bilans -56⛔
Robi sie nie ciekawie ale troche zeszłem z obranej drogi , nie gram juz hokeja handicup

trutana 211

trutana

Użytkownik
Inter-Parma typ 1 stawka 40 zł kurs 1,4 typ na sobote pewnie kurs spadnie do 1,32
w czwartek i piątek oferta jest nie za bogata , 2 dni odpoczynku mi dobrze zrobią zostały mi 3 strzały 40-postawione 50zł i 60 zł zobaczymy konsekwetnie gram do końca

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
nie wiem czy spadnie, bo Parma w tym sezonie kojarzy mi się z paroma pozytywnymi niespodziankami...ale...grunt to konsekwencja, mój budżet jest niższy, trzymam się większego kolegi :) zanim jednak nadejdzie ten mecz (już zakład postawiłem) to dziś gram z tą samą stawką na Valencię (1,80). jak przegram to &quot;dołożę&quot; coś do Interu, albo będę czatował na live w sobotę, a jeśli dziś wygra Valencia, to cóż, po prostu budżet będzie miał ciut większe zaplecze.

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Kolego, trochę się wciskam na Twoje forum, ale jakbyś chciał &quot;oczyścić temat&quot; z obcych wpisów, daj znać, bo trochę tak bez pardonu sobie komentarze wrzucam. A dziś to nawet typ...hmmmm....nie jest to jednak uprzejme. Założę temat oddzielny. Najwyżej będę rzadko typy podawał (te które gram oprócz Twoich - bo na Twoje nie zawsze zdążam z odczytem :) )

trutana 211

trutana

Użytkownik
typy na kolejne godziny 17:00
Moreirense-Santa Clara typ 1 kurs 1,8 stwka 40/20 w zaleznosci od wyniku Panthrakikos
Cordoba-Girona typ 1 stawka 50/10
jade po całości albo wciepa dzisiaj albo odrabiam straty ,

Do góry Bottom