Jak zobaczyłem, że zainteresował się tym Odisio to domyślałem się, że będzie chciał grać tam raczej single z NHL. Dlatego próbowałem go przestrzec przed tym.No niedokladnie ... bo np udalo mi sie puscic singla na reczna ale nhl nie idzie singlowac ... ;/ dla mnei to wada ale mysle sie jakso da.
Najnizsza stawka 0.25 E jakby ktos pytal , tylk osie zastanawiam co mozna single a co nie ...
A widze w naglownku jest napsiane przy "dziale zdarzenia" min.3 albo nic
THX
Wypłata doszła wczoraj po kursie 4.32, więc jest bardzo dobrze. A wpłacałem tak jak ty jak był sporo mniejszy kurs Bukmacher godny polecenia. Te kursy niekiedy powalająCiekawy jestem jak to bedzie z wyplata bo wplacalem po kursie euro 3.9 a teraz mamy 4.4 ... wiecciekawy jestem czy wyplaca po kursie obecnym czy po kursie wplaty.
Wpłać normalnie kasę, nie obstawiaj i napisz do supportu że chcesz 100% i Ci dodadzą po kilku godzinach.nie no mam zamiar 10euro wplacic, zaznaczylem przy rejestracji ze chce otrzymac bonusa 100% od pierwszej wplaty a po rejstracji jak daje na wplaty to mam takie cos:
karta kredytowa 25% od pierwszej depozytu mimo ze po prawej stronie na dole widnieje 100%:
http://c.wrzuta.pl/wi1273/87181861001bbc50497dcdb4/sc?type=i&key=xJhesl8br2&ft=f
już nic z tego nie rozumiem ????